Juhannustaikaa! Näillä vinkeillä saat kipinää suhteeseesi tai sähäkkyyttä siipan metsästykseen!

Valmis juhannuksen hemmottelupaketti sinulle, joka kaipaat luksusta, mutta olet liian kiireinen sen järjestämiseen!

Juhannuksena on lupa rentoutua ja nauttia Suomen kesästä perheen ja ystävien kesken!

Tämä artikkeli on sinulle, joka kaipaat luksusta saadaksesi uutta energiaa arkeesi, mutta olet liian kiireinen pohtiaksesi ja järjestääksesi hemmotteluhetkeä itse.

Artikkelissa esittelen täydellisen luksuspaketin hemmotteluhetken luomiseen itsenäisesti, jonka voit toteuttaa joko yksin, rakkaasi tai ystäviesi kanssa!

Löydät ostolinkit hemmottelutuotteisiin artikkelista. Sinun ei tarvitse enää muuta, kuin järjestää aika ja paikka hemmottelulle.

Täydellinen hemmottelupaketti alkaa rennolla rantakassilla, jonne saat helposti mahtumaan kaikki tämän hemmottelupaketin tuotteet kätevästi vaikkapa mökille viemistä varten!

Kassin merellinen look vie sinut jo heti askeleen lähemmäs hemmottelufiilistä!

Kassiin pakkaat jokaiselle osallistujalle kookkaan ja imukykyisen hamam-pyyhkeen, jonka pehmeään lämpöön kiedotte itsenne hemmotteluhetkenne ajaksi.

Esittelen tässä oman suosikkini, mutta voit valita myös muunlaisen pyyhkeen laajasta hamam-pyyhe valikoimastamme!

Bambu hamam-pyyhe on pehmein hamam-pyyhkeemme. Sen hellä tuntu on ihana herkälläkin iholla. Tämä pyyhe on myös perheen pikkuväen suosikki!

Bambu pyyhkeeseen kietouduttuasi voit aloittaa rentoutumisen eikä huoleta ”vilauttelut”, sillä kookas pyyhe riittää reippaasti myös meidän ”laajempien” ihmisten ympärille 😀

Kassiin sujahtaa myös Manteli & Kaura kasvokuorinta, joka käy niin naisille, kuin miehillekin. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavat kauneuttasi tehostavat hoidot!

Manteli & Kaura kasvokuorinta tekee ihostasi sileämmän ja hehkeämmän! Kuoritut kasvot antavat sinulle nuorekkaan ja kauniin tunteen <3

Kuorinta kannattaa tehdä kasvoille ennen saunomista, sillä saunan jäljiltä ihohuokoset ovat suurimmillaan, joka on taas paras hetki laittaa iholle kasvonaamio.

Hypähdä siis tässä välissä saunomaan! Tehosta rentoutumistasi löylytuoksulla ja tuoreella koivuvihdalla!

Kasvonaamioksi suosittelen Saaren Taian suosituinta naamiota, Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota, jolla on sekä näppyjä hävittävä vaikutus, että tukkeutuneita ihohuokosia syväpuhdistava vaikutus. Sisältää se toki myös mm. hyaluronihappoa, joka auttaa ehkäisemään juonteiden syntymistä.

Kasvonaamion jäljiltä ihosi tuntuu raikkaalta ja puhtaalta, jolloin itsevarmuutesi ulkonäöstäsi säteilee myös ulospäin <3

Kasvovesi antaa kasvoillesi sen tarvitsemaa vesikosteutta, jonka lukitset ihon pintaan annostelemalla seerumin ja kasvovoiteen kasvoveden päälle. Kosteutettu iho on sileämpi ja hehkeämpi, kuin kuiva iho! Laitan artikkelin loppuun linkin kasvovesiimme, joista voit valita mieleisesi tähän hemmotteluun!

Jos kärsit juonteista, punakkuudesta, näppylöistä tms, kannattaa ihonhoitoon ottaa mukaan sopiva seerumi!

Hyaluronihapposeerumilla saat juonteet ”plumpsautettua” huomaamattomammiksi, Aloe Retinoliseerumi taas vähentää näppyjen syntymistä. Artikkelin lopusta löydät linkin seerumeihimme!

Kasvoveden ja seerumin jälkeen iholle levitätään kosteusvoide. Myös rasvainen iho kaipaa kosteutusta ja monesti liika talin eritys onkin voinut alkaa ihon huonosta kosteustasapainosta, jolloin iho on alkanut ylituottaa talia kosteuttaakseen itseään.

Kesääkään ei kannata pitää tekosyynä kosteutuksen pois jättämiselle, sillä aurinko on raaempi kuivalle iholle ja saa ihon vanhenemaan nopeammin

Kevyempi kasvovoide on Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttaja, joka on oman mieheni kestosuosikki! Jos kaipaat hieman vahvempaa kosteutusta, suosittelen esim. Koentsyymi Q10 hyaluronihappo 24h kasvovoidetta. Lisään artikkelin loppuun linkin myös muihin kasvovoiteisiimme!

Kesä on paljaiden varpaiden ja silkkisten sileiden säärien aikaa! Saaren Taialta löydät karheat kantapäät nopeasti siloittavan tehovoiteen, joka käy kylläkin koko vartalolle! Se on Makadamia sheavoide, joka on todella hyvä voide myös ennen ja jälkeen auringonoton!

Makadamia Sheavoide tekee kantapäät sileiksi säännöllisellä käytöllä jo muutamassa päivässä!

Sääret saat sileksi käyttämällä Saaren Taika ekohöylää. Löydät linkin siihenkin artikkelin lopusta!

Hemmotteluun kuuluu tottakai Tyrni Luksus Spa saippua, jonka kuivatut tyrninlehdet kuorivat ihoasi todella hellävaraisesti ja jonka kaakaovoi, muiden ihoa kostauttavien öjyjen lisäksi, kosteuttaa ihoasi tehokkaasti jättäen ihosi hyvinvoivan ja hehkeän tuntuiseksi!

Hiustenpesuun voit valita omalle hiustyypillesi parhaiten sopivan shampoon luonnollisten ja sulfaatittomien shampoidemme valikoimasta (linkki artikkelin lopussa)!

tyrni luksus spa

Tässä täydellinen hemmottelupaketti, jonka avulla hurmaat vieraasi, täydennät omat energiatasosi ja saatte jokainen hehkua ja itsevarmuutta kauneuteenne ja samalla sykettä ja säväytystä rakkauselämäänne!

Täydennä hemmottelepakettisi vielä huonetuoksuilla ja löylytuoksulla!

 

huonetuoksu ja kaksi kynttilää olohuoneessa

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.