Juhannustaikaa! Näillä vinkeillä saat kipinää suhteeseesi tai sähäkkyyttä siipan metsästykseen!

Valmis juhannuksen hemmottelupaketti sinulle, joka kaipaat luksusta, mutta olet liian kiireinen sen järjestämiseen!

Juhannuksena on lupa rentoutua ja nauttia Suomen kesästä perheen ja ystävien kesken!

Tämä artikkeli on sinulle, joka kaipaat luksusta saadaksesi uutta energiaa arkeesi, mutta olet liian kiireinen pohtiaksesi ja järjestääksesi hemmotteluhetkeä itse.

Artikkelissa esittelen täydellisen luksuspaketin hemmotteluhetken luomiseen itsenäisesti, jonka voit toteuttaa joko yksin, rakkaasi tai ystäviesi kanssa!

Löydät ostolinkit hemmottelutuotteisiin artikkelista. Sinun ei tarvitse enää muuta, kuin järjestää aika ja paikka hemmottelulle.

Täydellinen hemmottelupaketti alkaa rennolla rantakassilla, jonne saat helposti mahtumaan kaikki tämän hemmottelupaketin tuotteet kätevästi vaikkapa mökille viemistä varten!

Kassin merellinen look vie sinut jo heti askeleen lähemmäs hemmottelufiilistä!

Kassiin pakkaat jokaiselle osallistujalle kookkaan ja imukykyisen hamam-pyyhkeen, jonka pehmeään lämpöön kiedotte itsenne hemmotteluhetkenne ajaksi.

Esittelen tässä oman suosikkini, mutta voit valita myös muunlaisen pyyhkeen laajasta hamam-pyyhe valikoimastamme!

Bambu hamam-pyyhe on pehmein hamam-pyyhkeemme. Sen hellä tuntu on ihana herkälläkin iholla. Tämä pyyhe on myös perheen pikkuväen suosikki!

Bambu pyyhkeeseen kietouduttuasi voit aloittaa rentoutumisen eikä huoleta ”vilauttelut”, sillä kookas pyyhe riittää reippaasti myös meidän ”laajempien” ihmisten ympärille 😀

Kassiin sujahtaa myös Manteli & Kaura kasvokuorinta, joka käy niin naisille, kuin miehillekin. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavat kauneuttasi tehostavat hoidot!

Manteli & Kaura kasvokuorinta tekee ihostasi sileämmän ja hehkeämmän! Kuoritut kasvot antavat sinulle nuorekkaan ja kauniin tunteen <3

Kuorinta kannattaa tehdä kasvoille ennen saunomista, sillä saunan jäljiltä ihohuokoset ovat suurimmillaan, joka on taas paras hetki laittaa iholle kasvonaamio.

Hypähdä siis tässä välissä saunomaan! Tehosta rentoutumistasi löylytuoksulla ja tuoreella koivuvihdalla!

Kasvonaamioksi suosittelen Saaren Taian suosituinta naamiota, Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota, jolla on sekä näppyjä hävittävä vaikutus, että tukkeutuneita ihohuokosia syväpuhdistava vaikutus. Sisältää se toki myös mm. hyaluronihappoa, joka auttaa ehkäisemään juonteiden syntymistä.

Kasvonaamion jäljiltä ihosi tuntuu raikkaalta ja puhtaalta, jolloin itsevarmuutesi ulkonäöstäsi säteilee myös ulospäin <3

Kasvovesi antaa kasvoillesi sen tarvitsemaa vesikosteutta, jonka lukitset ihon pintaan annostelemalla seerumin ja kasvovoiteen kasvoveden päälle. Kosteutettu iho on sileämpi ja hehkeämpi, kuin kuiva iho! Laitan artikkelin loppuun linkin kasvovesiimme, joista voit valita mieleisesi tähän hemmotteluun!

Jos kärsit juonteista, punakkuudesta, näppylöistä tms, kannattaa ihonhoitoon ottaa mukaan sopiva seerumi!

Hyaluronihapposeerumilla saat juonteet ”plumpsautettua” huomaamattomammiksi, Aloe Retinoliseerumi taas vähentää näppyjen syntymistä. Artikkelin lopusta löydät linkin seerumeihimme!

Kasvoveden ja seerumin jälkeen iholle levitätään kosteusvoide. Myös rasvainen iho kaipaa kosteutusta ja monesti liika talin eritys onkin voinut alkaa ihon huonosta kosteustasapainosta, jolloin iho on alkanut ylituottaa talia kosteuttaakseen itseään.

Kesääkään ei kannata pitää tekosyynä kosteutuksen pois jättämiselle, sillä aurinko on raaempi kuivalle iholle ja saa ihon vanhenemaan nopeammin

Kevyempi kasvovoide on Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttaja, joka on oman mieheni kestosuosikki! Jos kaipaat hieman vahvempaa kosteutusta, suosittelen esim. Koentsyymi Q10 hyaluronihappo 24h kasvovoidetta. Lisään artikkelin loppuun linkin myös muihin kasvovoiteisiimme!

Kesä on paljaiden varpaiden ja silkkisten sileiden säärien aikaa! Saaren Taialta löydät karheat kantapäät nopeasti siloittavan tehovoiteen, joka käy kylläkin koko vartalolle! Se on Makadamia sheavoide, joka on todella hyvä voide myös ennen ja jälkeen auringonoton!

Makadamia Sheavoide tekee kantapäät sileiksi säännöllisellä käytöllä jo muutamassa päivässä!

Sääret saat sileksi käyttämällä Saaren Taika ekohöylää. Löydät linkin siihenkin artikkelin lopusta!

Hemmotteluun kuuluu tottakai Tyrni Luksus Spa saippua, jonka kuivatut tyrninlehdet kuorivat ihoasi todella hellävaraisesti ja jonka kaakaovoi, muiden ihoa kostauttavien öjyjen lisäksi, kosteuttaa ihoasi tehokkaasti jättäen ihosi hyvinvoivan ja hehkeän tuntuiseksi!

Hiustenpesuun voit valita omalle hiustyypillesi parhaiten sopivan shampoon luonnollisten ja sulfaatittomien shampoidemme valikoimasta (linkki artikkelin lopussa)!

tyrni luksus spa

Tässä täydellinen hemmottelupaketti, jonka avulla hurmaat vieraasi, täydennät omat energiatasosi ja saatte jokainen hehkua ja itsevarmuutta kauneuteenne ja samalla sykettä ja säväytystä rakkauselämäänne!

Täydennä hemmottelepakettisi vielä huonetuoksuilla ja löylytuoksulla!

 

huonetuoksu

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.