muista-saippuapesu-1

Käsien peseminen saippualla on tehokkain tapa puhdistaa kädet pöpöistä – Kuinka pestä kädet oikein

Tällä kertaa haluan jakaa sinulle selkeät ohjeet, kuinka käsihygienia sekä kodin siivous vähentävät riskiä sairastua kiertäviin sairauksiin, kuten kausi-influenssaan tai tällä hetkellä riehuvaan koronavirukseen.

Erilaiset pisaratartuntana tarttuvat sairaudet vältetään parhaiten huolehtimalla huolellisesta käsien pesusta. Flunssan ja influenssan tapaiset taudit tarttuvat yskiessä ja aivastaessa sekä sairastuneen levittäessä pöpöä koskettaessaan erilaisia pintoja. Pinnoille jäädessään pöpöt voivat elää pitkiäkin aikoja ja näin tartuttaa useita muita ihmisiä huomaamatta. Käsihygienian avulla suojaudut tehokkaasti myös erilaisilta vatsapöpöiltä.

Pinnoille jäädessään pöpöt voivat elää pitkiäkin aikoja ja näin tartuttaa useita muita ihmisiä huomaamatta.

Kuinka pestä kädet?

Pese kätesi siis huolella ja usein, sekä siivoa kotisi pinnat huolellisesti flunssa-/vatsatautikautena. Pese kätesi aina, kun tulet ulkoa sisälle, ennen ruoan laittoa ja ruokailua, wc-käynnin tai vaipan vaihdon jälkeen, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen ja kun olet koskenut samoja pintoja, kuin flunssainen henkilö. Tärkeää on myös muistaa olla koskematta silmiä, nenää tai suuta, ellei ole juuri pessyt käsiä.

Käsien peseminen ei ole uusi asia. Nyt se vaan nousee täysin uuteen merkitykseen koronaviruksen takia. Huolehtimalla omasta osuudestasi käsihygienian suhteen pystyt omalta osaltasi vähentämään pöpöjen leviämistä tehokkaasti. Käsien peseminen saippualla on tehokkaampi tapa puhdistaa kädet pöpöistä, kuin pelkän käsidesin käyttäminen.

Millä tuotteilla kädet tulisi puhdistaa?

Teepuuöljyä sisältävä luonnollinen antibakteerinen käsisaippua päivittäiseen käyttöön.

Teepuuöljy tunnetaan sen antibakteerisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan, joita käytetään taistelussa bakteereita ja sieniä vastaan.

Piparmintun ja sitruunan eteeriset öljyt jättävät kätesi raikkaiksi ja puhtaiksi. Kätesi tuntuvat virkistyneiltä ja kosteutetuilta.

Tämä käsisaippua on tarkoitettu toistuvaan käyttöön, eikä sisällä haitallisia ainesosia.

Luonnollinen, vegaaninen, eläinkokeeton, sulfaatiton, kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Kastele kädet vedellä ja lisää tuotetta kosteille käsille. Vaahdota käsisaippua huolellisesti kaikkialle käsiin. Huuhtele kädet lämpimällä vedellä ja kuivaa huolellisesti.


Lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima palasaippuoita, joita voi käyttää kasvojen- ja vartalon puhdistamisen lisäksi myös käsisaippuoina. Suolasaippuat pitävät ihon kosteutettuna ja pehmeänä, vaikka ihoa joutuisi pesemään useammankin kerran päivässä.

Runsaasti ihoa kosteuttava hajusteeton ja hellävarainen saippua, joka tekee ihostasi sileämmän ja pehmeämmän.

SAARISTON SUOLASAIPPUA®

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tuoksuherkille tai kuivaihoisille.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille. Sen runsas ja kermainen vaahto hellii ihoa ja sen mineraalipitoisuus edistää ihon terveyttä. 

Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Kosteuttava, hellästi kuoriva, hoitava ja luonnollinen saippua päivittäiseen pesuun.

SÄRKISALON SUOLASAIPPUA™

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivasta ihosta kärsiville.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Runsaasti kosteuttava Särkisalon Suolasaippua on tuonut avun useille mm. kuivasta- tai kutiavasta ihosta, tai voimakkaasta hienhajusta kärsiville. 

Käsien iho kuivuu runsaasta pesemisestä ja käsidesin käyttämisestä. Mikä avuksi?

Käsien desinfiointi kuivattaa käsien ihoa paljon. Kuivaan ihoon syntyy helposti mikroskooppisen pieniä haavoja. Kun iho rikkoutuu, se ei enää suojaa sinua ulkoisilta haitoilta. Pidä siis elimistösi luonnollinen suojamuuri ehjänä kosteuttamalla ihoa päivittäin laadukkailla kosteuttajilla.

Saaren Taika Makadamiaöljy sheavoide on oivallinen kosteuttaja päivittäiseen käyttöön. Kevyenä öljynä se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sen sisältämät rasvahapot auttavat ihoasi uudistumaan, tekevät ihostasi kimmoisamman, sekä auttavat taistelussasi ikääntymisen merkkejä vastaan.

Saaren Taika Makadamiaöljy Sheavoide on luomu, luonnollinen ja vegaaninen. Se on todellinen tehovoide, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille ja toimii loistavasti myös käsien ihon kosteuttajana. Öljyisen koostumuksensa ansiosta se imeytyy helpommin jopa niin kuivaan ihoon, johon tavalliset voiteet eivät enää auta.

Toinen mainio käsien kosteuttaja ja ihon rauhoittaja on helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide, joka rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa sekä rikkoutuneen ihon korjaamisessa.

Sen laadukkaat raaka-aineet auttavat ihoa toipumaan raskaastakin käsittelystä. Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa. Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita. Tieteellisissä tutkimuksissa on sheavoista eristetyillä aineilla (tripertene asetaatti, tripertene cinnamaatti) osoitettu olevan tulehdusta ja kasvaimia estäviä ominaisuuksia*.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Sheavoin tiedetään auttavan mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa.

Pinnat puhtaaksi bakteereista ja viruksista tehokkaalla siivouksella!

Pelkkä käsien peseminen ei auta. Flunssakautena bakteerit ja virukset leviävät tehokkaasti erilaisten pintojen kautta huomaamattomasti. Siksi onkin äärimmäisen tärkeätä puhdistaa kodin pinnat, kuten ovenkahvat, työtasot, kaapinovet jne. huolellisesti ja oikeilla tuotteilla. Pelkkä pikainen pyyhintä rätillä ei auta, vaan pinnat tulee puhdistaa huolellisesti pyyhkien. Korona viruksen on todettu pysyvän elossa pinnoilla jopa 5 päivää! Sillä on kuitenkin rasvakuori, joka on liuotettavissa saippualla ja alkoholilla.

Saaren Taika siivoussaippua on puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimiva ekosiivoustuote. Se on vanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana kehitetty siivoussaippua, jonka teho soveltuu monille eri kodin pinnoille.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Greippi Siivoussaippua:

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Laventeli Siivoussaippua:

Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä.

Sitrus Siivoussaippua:

Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa.

Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan.

Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun. 

Näiden neuvojen avulla pääset jo pitkälle! Hanki omat Saaren Taika tuotteesi TÄSTÄ linkistä ja hyödynnä etukoodi KORONA verkkokaupassamme.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kotiovellesi pahimman epidemian ajan!


Koodilla: ”KORONA” saat tilauksesi kotiovellesi toimitettuna ILMAISEKSI!
Koskee kaikkia yli 75€ ostoksia. Voimassa toistaiseksi. HUOM! kassalla alimpana ”Toimitus kotiin”.
Koodia ei voi käyttää samaan aikaan muiden alekoodien kanssa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: