Kokemuksia – Kodin ulkopintojen puhdistus Saaren Taika siivoussaippualla

Kokemuksia - Kodin ulkopintojen puhdistus Saaren Taika siivoussaippualla

Greippi siivoussaippua kokemuksia

”Käytin Greippi siivoussaippuaa ulko-oveen. Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen. Ovesta tuli taas valkoinen!”

Kanalan pesu myrkyttömästi siivoussaippualla

”Kanojen munintakoppi ja pitkään pihalla käyttämättömänä seissyt pieni koirankoppi sai pesun tänään Greippi Siivoussaippualla.
Nyt voi hyvillä mielin laittaa molemmat kanoille, toiseen pääsee hautoja, jahka saadaan tipula taas kuntoon tuleville piipittäjille.”

Auton pesu käyttäen Saaren Taika siivoussaippuaa

”Käytin auton harjapesussa, kaikki muu lika lähti, mutta takalokarin päälle jäi joku kestolikarantu. Ei lähtenyt märällä rätillä pyyhkimällä. Päätin testata Greippi Siivoussaippuaa, hieroin sitä rättiin, eikä tarvinnut edes hirveästi hangata ja rantu hävisi.  Sisätiloissa siivoussaippua on todettu toimivaksi, nyt ulkonakin. ”

veneen pinttyneet sammaleet pois siivoussaippualla

”Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

ekologinen siivoussaippua veneen pesuun

”Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

”Eilen puunasin Greippi siivoussaippualla pikkuista terassiamme kesäkuntoon. Kiitos Saaren Taika siivoussaippuan helppoudesta. Mieheni kertoi, että hänellä oli kädet ottaneet kaksi vuotta aiemmin osumaa, kun oli jollain home pilkkuihin tehoavalla myrkkypesuaineella putsannut vuosien likoja. Omat käteni säästyivät. Suihkepullo ja rätti toimi ihan kohtuullisen hyvin, paras tulos tuli pesuharjalla, johon hieroin itse siivoussaippuaa ja lian sai vaan huuhdottua pois! Mökkiterassia odottaa sama käsittely.”

aidan pinttynyt lika pois ekologisesti siivoussaippualla

”Tympeä aidan pesu-urakka sujui nopeasti ja olen tyytyväinen lopputulokseen! Greippi siivoussaippua toimii!”

Auton pesu greippisiivoussaippualla:

”Parvekelasit ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.
Ensin tuolla saippualla kunnon hinkkaus ja loppusilauksena vielä ikkunanpesuaineella silaus.”

”Postilaatikko oli jo pitkään ärsyttänyt tuolla vuosia pinttyneellä habituksellaan, toissapäivänä marssin Greippi siivoussaippuan, sienen ja vesiämpärin kanssa lootan kimppuun. Puhdasta tuli!”

”Tähän riippumattoon ei tehnyt mieli enää kellahtaa. Siinä on nokea, siitepölyä, linnunkakkaa ja varmaan jotakin muutakin.
Tukirungon vuoksi ei ole mahdollista pestä koneessa. Puhdasta tuli Greippi siivoussaippualla.”

”Vuosia mökkijärvessä olleet uimaportaat piti jynssätä levästä ja ruosteesta uutta laituria varten. Siivousaineena toimi Saaren Taika Greippi Siivoussaippua!”

”Vuodesta -83 pihalla seissyt pihavalaisimen jalka. Yritetty puhdistaa kaikilla aineilla ilman tulosta. Nyt greippi siivoussaippualla lähti täysin puhtaaksi. ”

siivoussaippualla ulko-oven puhdistus ekologisesti

”Pesin etuoven. Tässä lähtötilanne ja tällainen siitä tuli Saaren Taika Greippi siivoussaippualla.”

”Muutin vastikään tähän nykyiseen asuntoon, jossa ulko-ovi ja seinä melko likainen. Greippi siivoussaippualla sen juuri puhdistin.”

”Lupasin laittaa kuvia ku hauta putsattu greippisaippualla. Kyllä muuten tuli niin kiiltävä et omakuva peilautuu! Tosi helppoa oli raastaa saippuaa pulloon ja suihkuttaa kiveen. Annoin hetken vaikuttaa ja sit harjasin mikä parasta niin myrkytöntä maalle. Kiitos tästä huippu tuotteesta! Eli toimii myös hautakiveen kertyneeseen sammaleen tai mitä lie onkaan.”

”Meillä pestiin Greippi Siivoussaippualla terassin valokatetta, joka oli ollut pesemättä muutaman vuoden, aivan kamalassa kunnossa. Tein painepesurin tyhjään pulloon vähän tujumman seoksen siivoussaippuasta. Raastoin saippuaa kartion mallisella talousraastimelle, joka toimi saippuan raastamiseen erinomaisesti. Ja ei kun isäntä kiipeämään tikkailla katoksen reunalle kera painepesurin, jossa oli pitkä varsi ja harja päässä . Lika lähti loistavasti!! Useamman kerran kuulin isännän toteavan, että on tää ihme ainetta. Sitten hän huikkasi, että on tää aika myrkkyä, kun lika lähtee. Siihen minä, että eipä oo mitään myrkkyä, luonnon aineita, eikä jää myrkkyjä luontoon.”

pinttynyt lika pois ulkotuolista siivoussaippualla

”Täytyy ihan innoissani kehua Greippi Siivoussaippuaa. Tämä kertonee kaiken ja voin kertoa, että tuolia jynssätty on vuosia vaikka millä myrkyllä. Mun atooppinen iho ja viemäri kiittää. Lisäksi 3 ystävää on myös innostuneet valtavasti. Seuraavaan tilaukseen lähteekin äidille maalle myös. Tässä vielä kuva vanhasta aurinkotuolista joka ei ole ikinä puhdistunut millään ja kas järkytystä.”

Greippi siivoussaippuan käyttöä maatilalla. Ei niinku millään oo ovet puhtaaks lähteny ennen. Vuosia vuosia vanhat liat. Etu ja takaovet äidin ja isäpuolen talossa. Innostuivat tilaamaan tätä kyllä ja sainpa vähän ne ihmettelemään, kun olen vain puhunut tästä ja nyt näkivät itsekin. Ja täällähän kohteita riittää.”

Sitrus siivoussaippua kokemuksia

hometäplät pois helposti iivoussaippualla

”Talovanhuksemme kasvattaa maalipintaan homeläiskiä ahkerasti ja joka toinen vuosi ollaan joiduttu homepesulla pesemään.

Homepesu on inhottava ja myrkyllinen ja pelottaa että silmiin yms joutuu sitä kamaa, joten viikko sitten aloitin projektin keväällä hankitulla sitrus siivoussaippualla homepesun sijaan.

Uskomattoman hyvä lopputulos vähemmällä hankauksella, eikä tarvinnut huolehtia pikkulapset pois kotoa tainainakin pihalta operaation ajaksi, eikä tosiaan tarvinnut millään myrkyillä itseäänkään lutrata.

Tässä vaiheessa autotalli ja kellarinkaide ulkopuoleta pesty, ei tullut epähuomiossa ennen kuvaa otettua, mutta vieressä ja takana olevasta seinästä saa osviittaa ennen tilanteesta.”

”Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla parvekkeen lasit lähti tehokkaasti puhtaaksi.”

”Saaren Taika siivoussaippua Sitrus sai vuoden – 87 asuntovaunun kuoriutumaan puhtaan valkoiseksi. Pesin myös likaantuneet valkoiset tennarit samalla saippualla ja kirkkaan valkoiseksi tuli!”

”Terassilla oleva säilytysarkku oli kerännyt homepilkkua ja sai jatkoaikaa Sitrus siivoussaippuan ja harjan avulla.”

”Eihän vanhasta varaston ovesta pesemällä uutta saa, mutta homepilkut lähti Sitrus Siivoussaippualla ja karhealla sienellä.”

”Mulla meni jo viime kesänä hermo jatkuvaan ulkokalusteiden puunaukseen. Ja kun ei tullut edes puhdasta. Nyt kokeilin Saaren Taika sitrus siivoussaippuaa kalusteisiin niin, että laitoin saippuan märän siivousliinan sisälle ja hankasin kevyesti. Tadaa, näistähän tuli superhyvät.”

”Rantasaunan rappusten lähtötilanne. Ennen kuvan ottamista olin jo hinkannut vartin ylintä tasoa järvivedellä kunnes tajusin, että voisin kokeilla Sitrus Siivoussaippuaa tähän hommaan. Lopputulos! Rappuset vaalenevat vielä lisää kunhan kuivuvat, aivan loistava saippua!”

”Ulko-oven alareunassa ollut mustaa tahmeaa likaa, jota olen yrittänyt pestä pois. En kuitenkaan ole onnistunut, koska epäilin oven pinnan vaurioituvan. Olin jo vähän luovuttanut. Nyt lähti Sitrus siivoussaippualla. Kyseessä tosiaan on ulko-ovi, joka on alttiina kotieläimelle, joka hyppii ovenkahvaan sisälle halutessaan. Ympärillä kasvaa paljon puita ja ovea päin myös sataa. Töhnä ovessa oli varmastikin kuran, siitepölyn ym. kehittämää kittiä. Aivan kuin liimaa. Olen pessyt ovea kaikella, millä olen uskaltanut. Vasta nyt onnistui Sitrus – siivoussaippualla. Käytän myös Greippi – saippuaa siivouksessa. Kiitos hyvistä tuotteista jotka sopivat erinomaisesti herkkäihoisen käsille, tuoksuvat hyvälle ja ovat vielä tehokkaitakin.”

”Tämä megalikanen lamppu putsattu sitrus siivoussaippualla”

Laventeli siivoussaippua kokemuksia

”Tänään kävin hakemassa laventeli saippuan ja oli heti pakko kokeilla ulko-oveen, joka on ärsyttänyt mua pitkään. Montaa kertaa ei tarvinnut pyyhkästä ku lika lähti. Hyvä tuote näinkin pienen kokeilun jälkeen!”

”Laventeli siivoussaippua toimii todella hyvin asuntoautossa ja miksei vaunussakin. Kostutin siivousliinan ja hankasin siihen saippuaa ja sillä kävin kaikki pinnat läpi. Tuli puhdasta! Extrahyvää tämä on myös siksi että vettä ei tarvitse (kosteus on aina hankala asia autossa/vaunussa) ja laventelin tuoksu karkottaa hyttysiä.)”

 

”Talven myötä vaunuun kertyy taivasalla sammalta ja kuraa ja meidän vanhus ei ole luontaisestikaan enää ihan puhtaanvalkoinen, vaan kellertävään taittava. Olen pitkään halunnut kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen likaan ja nyt kelpaa avata kesäkausi puhtaalla melkeinpä valkoisella vaunulla. Tuoksuukin hyvälle!”

”Vasemmalla lähtötilanne pinttyneen veneen keulasta, yläoikealla normaalin juuriharjajynssäyksen jälkeen ja alhaalla oikealla Saaren Taika Laventeli siivoussaippua liuos, vaikutusaika ja harjaus. Suosittelen!”

”Laventelisaippua oli mulla käytössä. Kuva rännin juoksuputkesta ennen… Ja jälkeen. Ei hinkkausta karhealla sienellä tai mitään, vain hieraisu saippuaa rättiin ja voilá!”

”Ulko-oven alaosa ja oven sivu. Saarentaika Laventeli siivoussaippualla tuli puhdasta”

“Siivosin autotallia asunnon myyntiä varten. Isäntä oli liannut viimeisen 20 vuoden aikana autotallissa työskennellessään vaaleiden kaappien ovet täyteen mustia kädenjälkiä. En tiedä oliko öljyä vai mitä lie ollut. Yritin puhdistaa ovia ensin tavallisella yleispesuaineella, ei tapahtunut mitään. Hankasin sen jälkeen Saaren Taika saippuaa luuttuun ja pyyhin sillä ovet, heti alkoi tapahtua! Ne ovat nyt ihan puhtaat, en ollut uskoa silmiäni. Ja tämä on ihan totta, ei mikään mainostemppu.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.