Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Punoitusoireita vähentävä prebioottinen seerumi

Saaren Taika Punoitusoireita vähentävä seerumi kokemuksia

Paras luonnollinen seerumi punoittavalle iholle

Saaren Taika Ecolution Punoitusoireita vähentävä seerumi prebiooteilla – kokemuksia

“Olen käyttänyt punoitusoireita vähentävää seerumia reilun viikon ja ihon väri on tasaisempi ja kuivuudesta johtuva ihon kiristys ja kutina on poistunut. Tuote imeytyy nopeasti ja iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi. Suosittelen.”

“Prebioottinen seerumi pelastaa. Olen käyttänyt seerumia useamman kuukauden ja se on auttanut ruusufinni poskia todella paljon. Punoittaa vähemmän ja paukamat lähestulkoon hävinneet. Jouduin olemaan hetken ilman kun loppui ja ihosta alkoi heti huomata. Nyt onneksi taas varastot täydennetty.”

“Punoitusoireita vähentävä prebioottinen seerumi on hyvä tuote couperosa iholle. Pesun jälkeinen punoitus selvästi väheni ja iho tuntuu muutenkin rauhoittuneen. Suositus keski-iän ylittäneen iholle! Ei tuoksu juuri ollenkaan.”

“Viikon Punoitusoireita vähentävä prebioottisen seerumin käytön jälkeen iho on rauhoittunut, punoittavat alueet tasoittuneet. Hyvältä vaikuttaa.”

“Punoitusoireita vähentävä probioottinen seerumi on kasvojeni ihon hoidon puuttuva palanen. Vähentää tai voisikohan jo sanoa että poistaa punoituksen. Lisäksi vielä näyttää, että juonteet tasoittuneet. Iho todella sileä. Aamusta iltaan hyvinvoivan näköinen iho. Aluksi voimakas tuoksu melkein tyrmäsi enkä meinannut uskaltaa edes käyttää,koska ihoni reagoi yleensä niin voimakkaasti. Mutta nyt jo useamman viikon käyttäneenä voin sanoa,että ei reagoi mitenkään negatiivisesti. Tätäkin siis pakko olla aina kaapissa!”

“Muutaman Punoitusoireita vähentävän probioottisen seerumin käyttökerran jälkeen huomasin jo, että punoitus oli hieman vähentynyt. Minulle jäänyt kasvoihin (leukaan, poskiin ja nenään) punoitusta ja katkenneita verisuonia sairastetun pahan ruusufinnin vuoksi.”

“Punoitusoireita vähentävä prebioottinen seerumi on erinomainen, punoitus heikentynyt ihollani.”

“Ihana tuote! Punoitusoireita vähentävä prebioottinen seerumi imeytyy hyvin iholle ja saa ihon tuntumaan miellyttävältä. On reilun viikon käytön jälkeen vähentänyt kasvojeni punoitusta. Tykkään myös tuoksusta. Olen todella tyytyväinen!”

Hanki omat Saaren Taika tuotteet punoittavan ihon hoitoon Saaren Taika Shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.