Matkoilla ja retkillä mukana biohajoava tehotuote, Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua. Se käy pyykille, tiskiin ja siivoukseen

matkalle mukaan biohajoava tehotuote, Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua

Laventeli Siivoussaippua on itselläni aina matkoilla ja reissussa mukana, sillä se käy kaikkeen. Pesen sillä astiat, pyykit, silmälasit, tasot, jääkaapin, hellan jne. Laventelista jää pyykkiin ihanan raikas mieto tuoksu <3

Saaren Taika Siivoussaippua käy pyykinpesuun matkoilla
saaren taika siivoussaippua astianpesuaine tiskiaine tiskit astioille
Saaren Taika siivoussaippualla voit pestä astiat
Saaren Taika ekologinen ja biohajoava siivoussaippua veneen pesuun sammaleen poistoon
Saaren Taika siivoussaippua käy jopa veneen pesuun ja sammaleen poistoon (asiakkaan toimittama kuvapari)!
Biohajoava ja ekologinen Saaren Taika Siivoussaippua ikkunanpesuun
Saaren Taika Siivoussaippualla peset hankalimmatkin liat (mm. koiran kuolat) ikkunoista ja ikkunat jäävät kirkkaiksi!

100% kasviperäisistä ainesosista tehty Saaren Taika Siivoussaippua on turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.

Se on pieni ja kevyt ottaa mukaan reppuun tai matkalaukkuun!


Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua – Armoton lialle, hellä käsille. Poistaa tehokkaasti hajuja! Kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseen – Luonnollinen, vegaaninen, luomu


Saaren Taika Laventeli Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, raikastavan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!


Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä.


Paino n. 120g, muoviton pakkaus
Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat ekosiivoustuotteet, vanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana.


Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.


Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.
Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä.


Saaren Taika Siivoussaippua pesee kodin kovat pinnat tehokkaasti ja ekologisesti. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä. Ne ovat 100% kasviperäisistä ainesosista tehtyjä eivätkä ne ole haitaksi vesieliöille.

Saaren Taika Siivoussaippua onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.


Tutustu tuotteeseen täällä ja osta omasi:

https://saarentaika.com/ekosiivous/
 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.