Näin saat vartalosi ihosta vastustamattoman pehmeän normaalin saippuapesun yhteydessä!

helppo ja nopea vartalon kuorinta saaren taika suolasaippualla (1)

Vartalon ihon kuorinta saattaa joskus jäädä kiireisessä arjessa vähemmälle huomiolle. Kerron sinulle nyt nopean ja helpon tavan säilyttää vartalosi iho sileänä ja pehmeänä ilman ylimääräistä vaivaa!

Käyttämällä hellästi kuorivaa Saaren Taika Särkisalon suolasaippuaa tai Saariston suolasaippuaa vartalosi pesuun, saat samalla tehtyä hellän, mutta nopean kuorinnan ihollesi, ja ihosi tuntuu vastustamattoman pehmeältä ja sileältä joka päivä!

Itse olen huomannut, että etenkin reisien takapuolella oleva iho on tällaisella istumatyöläisellä useasti hieman ”ropollinen”, samoin huomaan joskus decolteen ja rintojen alueella ihossa pieniä ”nyppyjä”. Nämä kaikki siliävät suihkussa käydessä, kun käytän vartalolle sellaisenaan Saaren Taika suolasaippuaa.

Seuraavaksi kun kipaiset suihkuun, nappaa mukaasi joko Särkisalon suolasaippua tai Saariston suolasaippua ja hiero suolasaippualla hellästi kasteltu ihosi läpi, aivan kuten normaalisti peseytyessäsikin!


Tee helliä pyöriviä liikkeitä etenkin niillä ihoalueilla, joiden haluavat sileytyvän. Anna saippuavaahdon vielä vaikuttaa tovi, sillä Saaren Taika suolasaippuat sisältävät ihollesi tärkeitä ravintoaineita, jotka ihosi kautta imeytyessään auttavat ihoasi säilyttämään kimmoisuutensa ja sädehtivyytensä paremmin 🙂


Runsaasti kosteuttava Särkisalon Suolasaippua on tuonut avun useille mm. kuivasta- tai kutiavasta ihosta, tai voimakkaasta hienhajusta kärsiville.

”Särkisalon suolasaippua vaahtoaa ihanasti ja kosteuttaa ihoa, mitä en tiennyt suolasaippuan tekevän. Ei ole tarvinnut rasvata ihoa suihkun jälkeen ollenkaan nyt keväällä ja jopa kuivat jalkapohjat ovat elpyneet ilman lisärasvausta. Lisäksi olo on saippuapesun jälkeen puhtaan tuntuinen ja alkavan vaihdevuoden hikiongelmat ainakin hajujen osalta vähentyneet.  Tilasin vielä toisenkin saippuan käsien pesuun, kynsinauhat ovat kunnossa eikä käsiä tarvitse rasvata jatkuvasti.  Parisuhdekin on parantunut saippuan johdosta ? Mies ei malta pitää näppejään erossa ihostani, koska on niin ihanan pehmeä ja sileä. Eikä olla enää mikään nuori pari.”

”Ihanin saippua ikinä! Saippuan tuoksu on mielestäni yks parhaimmista tuoksuista mitä tiedän. Ulkosaunassa kylpiessäni se kruunaa koko hetken. Iho jää pehmeäksi ja tuntee itsensä puhtaaksi ja energiseksi.”

”Niin ihanan tuntuinen iho jo kolmen käytön jälkeen. En tarvitse rasvaa lainkaan ja iho on niin pehmeä. Ostin jo toisen saippuan vaikkakin on aika riittoisakin. Aivan paras tuote.”

”Pumpulinpehmeää! Minulla on ollut vuosia psoriasis. Raskauksien jälkeen ihon kunto romahti. Olen etsinyt pitkään minulle sopivaa saippuaa, mutta aina hetken käytön jälkeen iho alkaa oireilla uudelle tuotteelle ja minun on pakko lopettaa tuotteen käyttö. Suolasaippuaa olen käyttänyt nyt n. Puoli vuotta yhtäjaksoisesti, enkä enää mistään hinnasta vaihtaisi päivittäiskaupan tuotteisiin! Iho jää pesun jälkeen pehmeäksi, eikä psori-iho kutia enää niin paljon kuin ennen. Varsinkin talvikaudella, kun kutina on joskus sietämätön, suolasaippua on rauhoittanut ihoa.”

”Suolasaippua jättää ihon pehmeäksi, eikä kuivata ihoa. Käytän suolasaippuaa myös kasvoille kuorivana tuotteena.”

Lue lisää käyttäjien kokemuksia Särkisalon suolasaippuasta.

särkisalon suolasaippua
Himalajan ruususuola toimii ihoa kuorivana ainesosana. Sen tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta, poistavan epäpuhtauksia, pehmentävän ja kosteuttavan ihoa.
Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä.
Himalajan ruususuola tasoittaa sekä ihon väriä, että rakennetta, tehden ihostasi kuulaan ja sileän. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen.
Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan.
Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana.
Luomu sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti.
Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille.

”Olen käyttänyt saariston suolasaippuaa. Iho jää ihanan pehmeäksi ja sileäksi,eikä tarvitse kosteusvoidetta enään niin kovasti käyttää.”

”Olen käyttänyt nyt kuukauden verran Saariston suolasaippuaa ja erittäin kuivat sääret ovat olleet koko loman kuin kosteusvoiteella käsitellyt! Lisäksi suolasaippua on auttanut kutiseviin hyttysenpuremiin paremmin kuin mikään muu.”

”Suolasaippua on ihan huipputuote, sillä se jättää iholle sen omaa rasvaa ja näin ollen kosteuttamisen tarve vähenee ihan automaattisesti. Suolasaippuapesulla ja sheavoi kosteutuksella ihostani on tullut sileä, pehmeä ja näpytön.”

”Suolasaippuasta voisi luulla, että se kuivattaa ja imee kaikki viimeisetkin kosteudet ulos ihosta mutta onneksi näin ei ole. Tämä saippua tekee ihosta pesun jälkeen pehmeän, kosteutetun ja puhtaan. Auttaa epäpuhtauksissa, esim. Finnit saa hyvin tällä kyytiä ja kuivan ihon kalpeus väistyy.”

Lue lisää käyttäjien kokemuksia Saariston suolasaippuasta.

saariston suolasaippua
Kuolleenmeren suola sisältää runsain määrin mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä. Runsaiden mineraaliensa ansiosta Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin hyödyllinen ja hoitava.
Magnesium – edistää solujen aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa, suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta.
Kalsium – tasapainottaa talin tuotantoa, parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista, ehkäisee ryppyjä ja juonteita.
Rikki – Luonnollinen desinfiointiaine, puhdistaa ihoa, puhdistaa kehoa, edistää hiusten kasvua.
Bromidi – Rauhoittaa ihoa, lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja, elvyttää ihoa.
Kalium – kosteuttaa tehokkaasti, vähentää turvotusta.
Natrium – puhdistaa ihoa, lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä, kuorii kuollutta ihosolukkoa.
Luomu ohdakeöljyllä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen käyttö saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Ohdakeöljy tasoittaa ihon talin tuotantoa ja auttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä syvempiin ihokerroksiin.
Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana.
Luomu sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti.
Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

helppo ja nopea vartalon kuorinta saaren taika suolasaippualla (1)

Vartalosi iho muuttuu kerta pyyhkäisyllä sileäksi ja pehmeäksi kuin ”vauvan peppu”. Kuoriminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin saippuapesu, itseasiassa, käyttämällä Saaren Taika suolasaippuaa vartalosi pesuun, teet kuorinnan pesun ohessa! Helppoa ja vaivatonta, eikä totta?

Lue lisää suolasaippuoista:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.