No:1 Eco Alumiiniton Unisex deodorantti kokemuksia

No_1 Eco alumiiniton unisex deodorantti kokemuksia

Kokemuksia alumiinittomasta Saaren Taika jasmiini deodrantista

”Tämä alumiiniton deodorantti ei kirvele eikä kutita, mutta toimii kuten pitääkin ja tuoksuu vienosti ihanalta jasmiinilta!”

”Tuoksu on mukavan mieto. Deodorantti toimii hyvin. On ollut tähän asti vaikea löytää alumiinitonta täysin toimivaa dödöä. Tämä ainakin itselläni toimii hyvin.

”Miellyttävä mieto tuoksu pitää hienhajun poissa.”

”Loistava tuote, luottopakki beautyboxissani! Paljon kehuttu ja on tosiaan sen arvoinen! Miellyttävä, mieto tuoksu. Kuivuu nopeasti.”

Voit ostaa Saaren Taika deodorantit artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta!

”Tyrni Unisex deodorantti on raikkaan tuoksuinen ja hyvin hienhajua estävä. Purkki on miellyttävä käyttää. Suosittelen tätä tuotetta!”

”Miellyttävä tuoksu, kuivuu nopeasti. Ei tahraa eikä jätä tahmaista tunnetta. Lämmin suositus. Pitää hyvin hien hajun pois ja vähentää hikoilua.”

”Tehokas deodorantti, pitää kainalot raikkaana koko päivän. Ei petä kovan urheilun aikana. Mieto hyvä tuoksu.”

”Mieto ja miellyttävä tuoksu. Miellyttävä myös iholla, jopa heti kainaloiden sheivauksen jälkeen. Kärsin runsaasta hikoilusta ja on saanut olla järeät dödöt käytössä. Siksi vähän arvelutti, pettäkö tämä dödö, mutta hyvin pitää hajut kurissa.  Kuivuttuaan lähes tuoksuton. Jatkoon tämäkin tuote!”

”Pitkään käyttämäni deodorantti pääsi loppumaan. Arvostelujen perusteella ajattelin kokeilla Tyrni deodoranttia. Yleensä mitkään kaupan tai apteekin tuotteet eivät ole taanneet minulle haluamaani lopputulosta. Olen häkeltynyt! Näillä kesä-heinäkuun 2021 helteillä, kainaloni ovat pysyneet täysin kuivina, vaikka muuten olen hikoillut -ja paljon. Käytän tuotetta yhdessä Veera suolasaippua ja saippuapussin kanssa.”

”Jasmiini deodorantti on loistotuote! Se pitää raikkaana helteisenkin päivän ajan ja tuoksu on sopivan mieto.”

”Olen käyttänyt pari viikkoa tätä tuotetta ja todennut, että se on yksi parhaimmista käyttämistäni dödöistä. Kevyt kerros riittää ja se pitää hienhajun pois ihoa ärsyttämättä.”

”Todella miellyttävä deodorantti. Kainaloiden kutina on loppunut kokonaan eikä iho ärsyynny tästä. Huippu tuote!”

”Tehokas ja miellyttävän tuoksuinen deodorantti. Herkkä ihoni ei ole reagoinut mitenkään, vaikka useat deodorantit saavat ihon punoittamaan. Ei ole ainakaan vielä pettänyt.”

”Pitää hyvin hien hajun pois.”

”Vuosia etsinyt itselle sopivaa deodoranttia. Vihdoin löytyi riittoisa ja kainaloita säästävä dödö.”

”Suosikki! Heti ensimmäisestä käyttökerralla alkaen toimi kuin ”unelma”. Luottotuote!”

”Miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas, mutta ei myöskään mitäänsanomaton. Kuivuu nopeasti iholla, ei jätä ihoa limaisen tuntuiseksi.”

”Nyt löytyi tuote, joka tehoaa koko päivän.Tuoksukin on miedon miellyttävä.”

”Todella miellyttävä, raikas ja mieto tuoksu.”

”Hyvä mieto tuoksu ja toimii hyvin Veera suolasaippuan kanssa käytettynä, tykkään.”

”Ensimmäinen kokeilemani alumiiniton deodorantti, joka ei arkitoimissa päästä hien hajua läpi. Ennen treenejä vaatii lisäyksen. Ihanan raikas, mieto tuoksu. Kannattaa kokeilla!”

”Kiva mieto tuoksu ja pitää hikoilun kurissa. Pieni miinus kuivumisessa.”

”Tämä on loistava tuote! Mieto miellyttävä tuoksu ja kainalot pysyvät hajuttomina koko päivän!”

”Loistava tuote! Tämä deodorantti on mukava käyttää ja pitää hajut loitolla. Hikoilua tämä ei estä, enkä sitä odottanutkaan, mutta olo pysyy koko päivän raikkaana ja tuoksuttomana. Tykkään ja aion tilata jatkossakin!”

”Sopii herkälle iholle. Tätä pystyy käyttämään suoraan sheivauksen jälkeenkin. Ei ärsytä. Ainut miinus on tuoksu.”

”Ihana tuoksu ja miellyttävä koostumus. Pienestä rullasta huolimatta dödöä tulee pullosta hyvin, kiireellä levittäessä ehkä vähän liikaakin. Nyt helteillä ei ole ehkä estänyt hientuoksua niin tehokkaasti, mutta ennen tätä toimi todella hyvin!”

”Hyväntuoksuinen ja melko nopeasti kuivuva. Eko-dödöistä paras!”

”Raikas tuoksu, ei tahmaa. Olen kova hikoilemaan, joten yksi miinus siitä, ettei ihan täydellisesti pidä kainaloitani hajuttomana. Tulen jatkossakin käyttämään tätä tuotetta.”

”Roll-onissa on hyvä ja mieto tuoksu. Pitää kainalot kuivana päivän ajan. Laittaessa tosin saa olla tarkkana, ettei tuotetta tule liiaksi purkista. Muutoin toimii hyvin!”

 

Alumiinittomat luonnolliset deodorantit:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.