Parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet ruusufinni ja couperosa iholle

parhaimmat tuotteet ruusufinni iholle

Tuotesuositukset ihotyypeittäin - Couperosa ja ruusufinni iho

Blogissamme kerromme lyhyesti erilaisista ihotyypeistä, sekä suosittelemme parhaimmat tuotteet käytettäväksi erilaisilla ihotyypeillä. Tässä artikkelissa syvennymme couperosa ja ruusufinni iholle parhaiten sopiviin Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteisiin.

Vinkki: Saaren Taika verkkokaupasta voit hakea tietylle ihotyypille sopivat tuotteet tarkentamalla hakua ja valitsemalla sopivan suodattimen!

etsi ruusufinni iholle sopivat tuotteet

Siirry ostoksille Saaren Taika Shoppiin! Nopea toimitus, laajin valikoima!

Parhaat ihonhoitotuotteet ruusufinni ja couperosa iholle

Couperosa iholla ilmenee punoitusta, yleensä nenän ja poskien alueella. Couperoottinen iho on usein kuiva ja herkkä, ja ohentuneen ihon pinnassa saattaa näkyä verisuonia, sillä Couperosa ihon verisuonet ovat heikentyneet ja hiussuonten seinämät ohentuneet.

Couperosa voi hoitamattomana kehittyä ruusufinniksi, joka on krooninen ihosairaus.

Couperosa/ruusufinni voi pahentua stressin myötä tai kuuman ja kylmän vaikutuksesta. Monilla korostunutta punoitusta ilmenee esim. saunomisen tai tulisen ruuan jälkeen. Myös alkoholi, liika aurinko tai vääränlaiset ihonhoitotuotteet saattavat aiheuttaa lehahtavaa punoitusta couperosa iholla.

Ruusufinnin aiheuttajaa ei toistaiseksi vielä tunneta varmasti, mutta uusimmissa tieteellisissä tutkimuksissa syiksi on epäilty matala-asteista tulehdustilaa, jota lietsovat mm. epäterveellinen ravinto, tupakointi, alkoholi, stressi ja univaje.

Couperosa/ruusufinni ihon hoito

Couperosa tai ruusufinni ihon hoidossa tärkeää on käyttää hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja välttää mm. kortisoneja. Couperosa ihon hoito on pitkäjänteistä ja säännöllistä, päivittäistä huolehtimista ihon hyvinvoinnista mm. seuraavin konstein:

-Päivittäiset elintavat, jotka tukevat ihon ja pintasuoniston terveyttä (vältä mm. liikaa aurinkoa).

Couperosa ja ruusufinni iholle kehitetyt ihonhoitotuotteet

C-vitamiinipitoiset ihonhoitotuotteet (C-vitamiini vahvistaa ihon kapillaarisuoniston joustavuutta ja vahvistaa niitä)

B-vitamiinipitoiset ihonhoitotuotteet (B-vitamiini rauhoittaa ihoa, samalla vahvistaen sitä ja suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan)

Couperosa/ruusufinni ihon puhdistus

Ihonhoidossa erittäin tärkeää on ihon puhdistus.

Tyrni Luksus Spa on täydellinen saippua punoitusoireista ja näppylöistä sekä kutinasta kärsivälle iholle.

Tyrni Luksus Spa saippua sopii erityisesti haastavan ihon hoitoon.

Ylellinen saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii punakkuudesta tai näppylöistä kärsiville sekä kutisevalle iholle.

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua on hellävarainen ihollesi ja se sopii mainiosti päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin.

 Saaren Taika professional Kurkku kasvojen puhdistusaine rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Puhdistusainetta ei tarvitse huuhdella pois käytön jälkeen.  Kurkku auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

 

Couperosa/ruusufinni ihon kosteutus

Käytä päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi couperosa iholle kehitettyä ihon sävyeroja tasoittavaa kasvovettä, kuten Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovettä, jota voi myös päivän mittaan suihkutella kasvoille ihoa rauhoittamaan.

Käytä päivittäin myös Couperosa iholle kehitettyjä voiteita, kuten Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita rauhoittavaa hoitovoidetta. Se on Kurkkua, vihreää teetä, kamomillaa ja ruusunmarjaa sisältävä hoitovoide, joka vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti ihoa. Tai Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita vähentävää probioottista seerumia, joka auttaa taistelussa ihon punaisuutta vastaan sekä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen suojan. Lue probiooteista ihonhoidossa blogistamme!

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Alla ruusufinni ja couperosa iholle sopivat tuotteemme! Vinkkien ja tuotesuositustemme avulla saat parhaimmat tulokset ihonhoitorutiiniltasi.

Parhaiten Couperosa ja ruusufinni iho hoitoon sopivat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet

Löydät ne alempana näkyvästä tuoteupotuksesta tai Saaren Taika Shopin nettikaupasta

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.