Ruusufinnin hoito kokemuksia

Ruusufinnin hoito kokemuksia Saaren Taika tuotteilla

Ruusufinniä eli acne rosaceaa esiintyy useimmiten n. 30-50 vuotiailla.

Syytä ruusufinnin ilmaantumiselle ei tiedetä.

Ruusufinniä voi esiintyä kasvojen iholla, nenässä, silmän seudulla jne. 

Monilla ruusufinni saattaa pahentua kuumia juomia juodessa, alkoholin aiheuttamana, saunassa, auringossa tai tulista ruokaa syödessä, ja talvi monesti pahentaa vielä asiaa. 

Ruusufinniä voi hoitaa ja ehkäistä käyttämällä hellävaraisia ihonhoitotuotteita, joista alempana muutamia käyttäjiemme jättämiä kokemuksia!

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löydät ihon sävyeroja tasoittavan kasvoveden sekä ihon punoitusoireita rauhoittavan hoitovoiteen.

Siirry ostoksille Saaren Taika Shoppiin! Nopea toimitus, laajin valikoima!

Saaren Taika Ecolution - Ihon punoitusoireita vähentävä probioottinen seerumi

”Punoitus väheni ja muutaman käyttökerran jälkeen. Iho tuntuu tosi sileältä ja kostealta. Tilaan kyllä lisää kun tämä alkaa loppua. Kiitos.”

Tyrni Luksus SPa saippua - Saaren Taika

”Kohta kolmen viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen olen huomaavinani, että iho voi paremmin ja punoitus on vähentynyt. Toivon, että olisin kokeillut näitä tuotteita kauan aikaa sitten ennenkuin jouduin syömään 3kk:n antibioottikuurin ruusufinniin.

”Ostin saippuan, koska minulle oli tulossa ruusufinniä. Apteekin lääke ei ollut sopivaa, sen kanssa piti varoa kaikkea auringosta lähtien. Tyrni saippua on ollut ihana, kaikin puolin toimiva. Voin suositella iho ongelmiin. Tuoksukin miellyttävä.”

”Puhdistaa ihon tehden sen ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Muutaman pesukerran jälkeen ihon punoitus alkoi helpottaa. Minullakin ruusufinni, johon en ole saanut muilla tuotteilla apua, mutta tämä näyttäisi toimivan!”

Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käyton jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.”

Tyrni Luksus Spa saippua on uskomaton tuote! Parin käyttö kerran jälkeen ruusufinnin näppylät kasvoista melkein hävisi, samoin punakkuus. Pesun jälkeen tosi pehmeän tuntuiset kasvot. Suosittelen!”

”Minulla on kasvoissa couperosaa ja ruusufinni. Olen käyttänyt Tyrni Luksus Spa saippuaa n. kuukauden. Iho on selvästi rauhoittunut, iho ei ole enää niin ärhäkän punainen ja pienet ruusufinni -näpyt ovat myös pienentyneet. Olen tyytyväinen ja voin suositella muillekin jos on iho-ongelmia!”

”Haluan vain lausua kiitokseni suurenmoisesta tuotteesta.
Olen kärsinyt kamalasta ruusufinnistä muutaman vuoden ajan. Tänä kesänä viikkoa ennen kesälomaa naama jälleen kerran ”räjähti”.
Heitin uuden ostokseni eli teidän tyrnisaippuan matkakassiin ja jo muutamassa päivässä nypyt kuivuivat ja nyt parin vkon jälkeen iho on täysin sileä ja rauhallinen! Mahtituote, suosittelen kaikille ruusufinnistä kärsiville!”

”Tyrnisaippua rauhoittaa ja vähentää välittömästi punaisuutta ruusufinnisellä ihollani – haluan voidetta kanssa!”

”Päätin kokeilla tätä tuotetta ja olen kyllä ollut tyytyväinen heti ensimmäisestä pesusta alkaen. Jättää ihon raikkaan tuntuiseksi ja pehmeäksi. Ruusufinni on helpottanut jo parin pesun jälkeen ja näppylät hävinneet. Olen 47v ja tämä tuntuu iholleni hyvälle tuotteelle. Tuoksu aluksi voimakas, mutta jotenkin se hävisi käytössä.”

”Tyrni-saippuasta on ollut apua ruusufinniselle iholleni.”

”Olen käyttänyt Tyrni Luksus Spa saippuaa muutaman viikon ja ruusufinnistä kärsivä ihoni on selvästi rauhoittunut. Punoitus ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja ihoni näyttää paremmalta. Sopii hyvin herkälle iholleni.”

”Kuivattaa ihoa, joka tuntuu kiristelynä. Hyvällä kosteusvoiteella kuitenkin selviää. Omasta mielestäni ruusufinnille tyypilliset nypyt ovat kuivuneet ja ihon väri parempi. Tekee ihosta kuitenkin pehmeän. Hyvä tuote.”

Saaren Taika Teepuusaippua

 • Kärsin ruusufinnistä sekä muutenkin vaikeasta ihosta niin tämä on kyllä suuri pelastus minulle
 •  
 • Minulle iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ruusufinni naamaan ja ruusu jalkoihin. Lääkärin ohjeen mukaan aloitin rajun antib.kuurin , joka päättyi ambulanssiin. Suruissani ja peloissani mietin miten päästä noista eroon ja luon FB:sta Saaren Taika kaupasta ja teepuusaippuasta. Päätin kokeilla ja yllätys yllätys , jo muutaman pvn kuluttua ruusufinnit kasvoistani ja ruusu jaloistani alkoivat vähenemään ja nyt , yli kuukauden aktiivisena käyttäjänä voin sanoa , että ei ruusuja kasvoissa tai jaloissa. Ihoni on mitä parhain tällä hetkellä ja olen päätökseni tehnyt , koskaan en käytä muuta saippua kuin teepuusaippuaa , sekä kasvoihin , että koko kehooni. Ehdottomasti rahan ja maineensa veroinen saippua. Tekee sen minkä lupaa
 •  
 • Kiitos Sinulle ja ihanille ihmisille , jotka pelastivat minun ihoni . Ruusufinnit ovat historiaa ja en tule koskaan käyttämään mitään muuta saippuaa kuin Teepuusaippuaa. On suuri kunnia olla asiakkaanne <3 .
   
  Pysykää terveinä ja hyvää joulun odotusta sinne saaristoon. Blogiasi kauniine kuvineen on niin ihana seurata!
 •  
 • Näpyt alkoi kadota toisen pesukerran jälkeen, ja ärtynyt ruusufinni naamani on rauhallisempi. Myös vartalon iho tykkää tästä teepuusaippuasta.
 •  
 • Ruusufinnin ja psorin hoitoon sopiva. Rauhoittaa molempien ihon. Nopea toimitus.
 •  
 • Auttoi nopeasti ärhäkkään ruusufinniini
 •  

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi