Ruusufinnin hoito kokemuksia

ruusufinnin hoito kokemuksia Saaren Taika

Ruusufinnin hoito kokemuksia Saaren Taika tuotteilla

Ruusufinniä eli acne rosaceaa esiintyy useimmiten n. 30-50 vuotiailla.

Syytä ruusufinnin ilmaantumiselle ei tiedetä.

Ruusufinniä voi esiintyä kasvojen iholla, nenässä, silmän seudulla jne. 

Monilla ruusufinni saattaa pahentua kuumia juomia juodessa, alkoholin aiheuttamana, saunassa, auringossa tai tulista ruokaa syödessä, ja talvi monesti pahentaa vielä asiaa. 

Ruusufinniä voi hoitaa ja ehkäistä käyttämällä hellävaraisia ihonhoitotuotteita, joista alempana muutamia käyttäjiemme jättämiä kokemuksia!

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löydät ihon sävyeroja tasoittavan kasvoveden sekä ihon punoitusoireita rauhoittavan hoitovoiteen.

Siirry ostamaan rosacea iholle sopivat ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shoppiin! Nopea toimitus, laajin valikoima!

Saaren Taika Ecolution - Ihon punoitusoireita vähentävä probioottinen seerumi

”Punoitus väheni ja muutaman käyttökerran jälkeen. Iho tuntuu tosi sileältä ja kostealta. Tilaan kyllä lisää kun tämä alkaa loppua. Kiitos.”

Tyrni Luksus SPa saippua - Saaren Taika

”Kohta kolmen viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen olen huomaavinani, että iho voi paremmin ja punoitus on vähentynyt. Toivon, että olisin kokeillut näitä tuotteita kauan aikaa sitten ennenkuin jouduin syömään 3kk:n antibioottikuurin ruusufinniin.

”Ostin saippuan, koska minulle oli tulossa ruusufinniä. Apteekin lääke ei ollut sopivaa, sen kanssa piti varoa kaikkea auringosta lähtien. Tyrni Luksus Spa saippua on ollut ihana, kaikin puolin toimiva. Voin suositella iho ongelmiin. Tuoksukin miellyttävä.”

”Tyrni Luksus Spa saippua puhdistaa ihon tehden sen ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Muutaman pesukerran jälkeen ihon punoitus alkoi helpottaa. Minullakin ruusufinni, johon en ole saanut muilla tuotteilla apua, mutta tämä näyttäisi toimivan!”

Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.”

Tyrni Luksus Spa saippua on uskomaton tuote! Parin käyttö kerran jälkeen ruusufinnin näppylät kasvoista melkein hävisi, samoin punakkuus. Pesun jälkeen tosi pehmeän tuntuiset kasvot. Suosittelen!”

Olen kärsinyt erittäin pitkään stressiperäisestä ruusufinnistä, sekä punoittavasta ihosta. Kokeilin erittäin arvokkaita ihotautilääkärin suosittelemia apteekin tuotteita, saamatta niistä pysyvää apua. Käännyin Saaren Taika tuotteiden puoleen epätoivoisena, lähinnä viimeisenä keinona saada iho johonkin kuntoon. Olin skeptinen, kun tilasin tuotteen, mutta epäilevä fiilis muuttui jo toisen käyttö kerran jälkeen. Uskomatonta, mutta Tyrni Luksus Spa rauhoitti ihon, finnit näkyivät vielä viikon käytön jälkeen, mutta punoitus ja uusien finnien syntyminen loppui heti. Tilasin Saaren Taika tuotteita enemmän (kasvovesi, puhdistusmaito ym.), nyt tätä tuoteperhettä käyttämällä olen saanut ihon todella hyväksi, 4- viikon käytön jälkeen finnejä ei enää ole ja ihon punoitus näkyy vain vanhoissa valokuvissa. Hinta- laatusuhde on kohdallaan, tämä, kuten muutkin tuotteet ovat riittoisia ja kaikin puolin loistavia. En voi kun suositella!”

”Minulla on kasvoissa couperosaa ja ruusufinni. Olen käyttänyt Tyrni Luksus Spa saippuaa n. kuukauden. Iho on selvästi rauhoittunut, iho ei ole enää niin ärhäkän punainen ja pienet ruusufinni -näpyt ovat myös pienentyneet. Olen tyytyväinen ja voin suositella muillekin jos on iho-ongelmia!”

”Haluan vain lausua kiitokseni suurenmoisesta tuotteesta.
Olen kärsinyt kamalasta ruusufinnistä muutaman vuoden ajan. Tänä kesänä viikkoa ennen kesälomaa naama jälleen kerran ”räjähti”.
Heitin uuden ostokseni eli teidän Tyrni Luksus Spa saippuan matkakassiin ja jo muutamassa päivässä nypyt kuivuivat ja nyt parin vkon jälkeen iho on täysin sileä ja rauhallinen! Mahtituote, suosittelen kaikille ruusufinnistä kärsiville!”

”Tyrni Luksus Spa saippua rauhoittaa ja vähentää välittömästi punaisuutta ruusufinnisellä ihollani – haluan voidetta kanssa!”

”Päätin kokeilla tätä tuotetta ja olen kyllä ollut tyytyväinen heti ensimmäisestä pesusta alkaen. Jättää ihon raikkaan tuntuiseksi ja pehmeäksi. Ruusufinni on helpottanut jo parin pesun jälkeen ja näppylät hävinneet. Olen 47v ja tämä tuntuu iholleni hyvälle tuotteelle. Tuoksu aluksi voimakas, mutta jotenkin se hävisi käytössä.”

”Tyrni-saippuasta on ollut apua ruusufinniselle iholleni.”

”Olen käyttänyt Tyrni Luksus Spa saippuaa muutaman viikon ja ruusufinnistä kärsivä ihoni on selvästi rauhoittunut. Punoitus ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja ihoni näyttää paremmalta. Sopii hyvin herkälle iholleni.”

”Kuivattaa ihoa, joka tuntuu kiristelynä. Hyvällä kosteusvoiteella kuitenkin selviää. Omasta mielestäni ruusufinnille tyypilliset nypyt ovat kuivuneet ja ihon väri parempi. Tekee ihosta kuitenkin pehmeän. Hyvä tuote.”

Saaren Taika Teepuusaippua

”Kärsin ruusufinnistä sekä muutenkin vaikeasta ihosta niin teepuusaippua on kyllä suuri pelastus minulle”

”Minulle iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ruusufinni naamaan ja ruusu jalkoihin. Lääkärin ohjeen mukaan aloitin rajun antib.kuurin, joka päättyi ambulanssiin. Suruissani ja peloissani mietin miten päästä noista eroon ja luin FB:sta Saaren Taika kaupasta ja teepuusaippuasta. Päätin kokeilla ja yllätys yllätys, jo muutaman pvn kuluttua ruusufinnit kasvoistani ja ruusu jaloistani alkoivat vähenemään ja nyt, yli kuukauden aktiivisena käyttäjänä voin sanoa, että ei ruusuja kasvoissa tai jaloissa. Ihoni on mitä parhain tällä hetkellä ja olen päätökseni tehnyt, koskaan en käytä muuta saippua kuin teepuusaippuaa, sekä kasvoihin, että koko kehooni. Ehdottomasti rahan ja maineensa veroinen saippua. Tekee sen minkä lupaa.”

”Kiitos Sinulle ja ihanille ihmisille , jotka pelastivat minun ihoni . Ruusufinnit ovat historiaa ja en tule koskaan käyttämään mitään muuta saippuaa kuin Teepuusaippuaa. On suuri kunnia olla asiakkaanne <3 .”
 

Näpyt alkoi kadota toisen pesukerran jälkeen, ja ärtynyt ruusufinni naamani on rauhallisempi. Myös vartalon iho tykkää tästä teepuusaippuasta.”

”Teepuusaippua on ruusufinnin ja psorin hoitoon sopiva. Rauhoittaa molempien ihon. Nopea toimitus.”

”Teepuusaippua auttoi nopeasti ärhäkkään ruusufinniini”

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susannan Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika

Kukkakatri

Lions Club Perniö

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi