Saaren Taika huonetuoksu kokemuksia

saaren taika Huonetuoksu kokemuksia

Verigreippi alkoholiton huonetuoksu kokemuksia:

”Lumoava huonetuoksu todellakin kuten luvattiin, raikkaan hedelmäinen ja samalla pehmeän raikas.”

”Ostin ensin vieras-wc:hen kokeiluun ja todettuani, että tuoksu on aivan ihana, sekoitus makeaa ja raikkautta, tilasin heti kylpyhuoneeseen toisen.”

”Verigreippi huonetuoksu on kaunis ja tyylikäs tuote. Ihanan ”luonnollinen” tuoksu, ei pistävä vaan miellyttävän pehmeä. Pieneen wc-tilaan juuri sopivasti tuoksua yhdellä tikulla.”

“Huonetuoksuissa ihanan aidot ja raikkaat tuoksut, sekä ovat erittäin pitkäkestoisia” 

”Verigreippi huonetuoksussa on ihanan pehmeän pirteä tuoksu, myös hieman karkkimainenTuoksu sulostuttaa koko kotia ja vaikuttaa riittoisalta.”

”Tuoksu on miellyttävä eikä ärsytä edes hajuallergikon päänsärkyä puhkeamaan. Pullo on myös kaunis koriste. Olen kokeillut kaikki Saaren Taika huonetuoksut ja on vaikea sanoa mikä on miellyttävin tuoksu – kaikki ovat ja keskenään erilaiset.”

Raparperi huonetuoksu kokemuksia, alkoholiton

”Ihanan raikas tuoksu, ei pistä liikaa nenään, vaan antaa kevyen tuoksun olohuoneelle.”

”Ihan paras lempeä mutta kuitenkin hienostunut tuoksu tulee olemaan kodissani jatkossakin.”

”Ihana tuoksu! Laitoin tuoksun vessaan. Itselleni minikokoiseen vessaan riittää 2 tikkua miedon mutta miellyttävän tuoksun saamiseksi.”

”Vasta viikon ollut käytössä, mutta tykkään kovasti. Ei liian voimakas. Ei liian makea.”

On vaikea sanoa mikä Saaren Taika huonetuoksuista olisi kaikkein miellyttävin, koska ne kaikki ovat hienostuneita ja raikkaita tuoksuja verrattuna tavallisiin kaupan tuotteisiin. Raparperi on samaan aikaan makea ja hienolla tavalla kirpeä ja tuoksu leviää tasaisesti huoneeseen. Kaunis on pullokin.”

Raparperi huonetuoksun raikkaus antoi koko huoneeseen miellyttävän aromin.”

”Raparperinen tuoksu lumoaa!! Aivan ihana Saaren Taika Raparperi huonetuoksu saa kepeän raikkaan fiiliksen kotiimme! Marraskuun tummeneviin iltoihin sytytetty Raparperi tuoksukynttilä antoi suloisen vastakaiun huonetuoksulle, tuoden lähes jouluisen fiiliksen mukanaan (kertoi poikani 15-v!). Aivan ihania tuotteita kaikki, puhumattakaan saippuoista ja tuoksuöljyistä! Suosittelen lämpimästi!”

”Ihana pehmeä aidosti raparperiltä tuoksuva tuote. Käytän WC:ssä, kolme tikkua riittää mainiosti, tuoksu on voimakas.”

”Raparperi Huonetuoksussa on oikein miellyttävä tuoksu! Tuo kylpyhuoneeseen sopivan raikkaan ja miedon tuoksumaailman.”

Olen aivan ihastunut näihin huonetuoksuihin! Minulla on niitä monessa huoneessa. Raparperi huonetuoksu tuoksu on hienostunut ja sellainen sopiva, ei liian voimakas. Kestää kauan. Todella tyytyväinen asiakas.”

”Raparperi huonetuoksun tuoksu on juuri sopiva. Tuoksuu, mutta ei liian voimakkaalta. Pullo myös tyylikäs esillä pidettäväksi.”

”Raparperi huonetuoksu yllätti minut täysin, mieto, mutta selvästi erottuva. Ostan varmasti lisää.”

”Hyvä tuoksu, hieman makea, muttei liian. Kivan näköinen pullo.”

Ihana tuoksu! Ei yhtään pistävä vaan juuri sellainen aito ja raikas, kun ajattelinkin. Kirpeyttä ja makeutta sopivassa suhteessa. Tuoksu levittyy ihanasti koko huoneeseen.”

Todella hyvä tuoksu, ei liian makea ja mukavan kirpeä. Raparperi huonetuoksu on myös kevyt eikä lainkaan tunkkainen, täyttää kodin nopeasti tuoksullaan!”

”Aivan ihana! Yllätyin kuinka ihana tuoksu tämä Raparperi huonetuoksu oli. Sitrustuoksujen fanina tämä nousi suosikkien joukkoon. Sopivan makea tuoksu.”

Aivan ihana tuoksu ja ISO pullo!

En tykkää vahvoista tuoksuista ja ne usein aiheuttavat epämiellyttävää oloa.
Tämä huonetuoksu on miellyttävän kevyt ja raikas. Hento raparperin tuoksu tuntuu ihanan raikkaalta, ei lainkaan epämiellyttävältä. Olen tyytyväinen ostokseeni!”

”Kodissani häivähtää sopivasti tämä ylellinen huonetuoksu. Todella nätisti häivähtää. Koko huone ja asunto eivät siis ole sakeana tuoksua.
Tuoksu on mielestäni täyteläinen ja lämmin. Pidän siitä, vaikka odotin pientä kirpeyttä ja pirskahtelevuutta nimenomaan raparperi mielessäni.”

”Raparperi huonetuoksu on ihanan pehmeä ja aavistuksen kirpsakka tuoksu. Kauniin näköinen.”

Valkoinen tee & salvia huonetuoksu kokemuksia

”Hento miellyttävä tuoksu. Kahdella tikulla meille riittävä! Tuoksu on eteisessä, josta leviää kulkijoiden mukana muualle. Tyttärenikin kysyi että mikä ihana täällä tuoksuu, kun tuli kylään. Yleensä olen tämmöisille tuoksulle herkkä ja saan päänsärkyä, mutta tästä ei tule mitään.”

Niittylilja huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu ylellinen sisustus hygge kynttilä tuoksukynttilä myrkytön-5

”Ihana tuoksu, ei liian voimakas! Niinpä sopii hyvin lapsi- ja lemmikkikotiin. Tätä ostan lisää.”

”Todella pitkäkestoinen, ollut nyt käytössä muutaman kuukauden ja vielä ei juurikaan ainetta pullosta hävinnyt. Todella hyvä tuoksu, ei liian voimakas.”

”Niittylilja huonetuoksu on raikas ja ylellinen. Kaksi tikkua riittää isossakin kylpyhuoneessa, koska en pidä kovin voimakkaasta tuoksusta. Mielestäni tämä tuoksu on hyvin unisex, eli ei liian kukkainen tai naisellinen.”

”Iso purkki, tuoksu ihanan raikas, ei liian voimakas.”

Vanilja & Pioni huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu pitkäkestoinen sisustus hygge riittoisa

”Ihana tuoksu! Ei liian voimakas vaan juuri sopiva. Kokemusta on ennestään raparperi huonetuoksusta joka oli myös ihanan tuoksuinen. Todella kestäviä, riittää moneksi kuukaudeksi. Varmasti tilaan uudelleenkin!”

”Aivan ihana tuoksu! Yksi tikku riittää antamaan tuoksua. Olen huonetuoksujen suurkuluttaja ja tämä tuoksu löi kaikki aiemmin käyttämäni laudalta 10-0.”

”Vanilja pioni huonetuksussa oli ihana tuoksu, kiva tulla hyväntuoksuiseen kotiin.”

”Kolmella tikulla mieto mutta raikastava tuoksu vessaan, ei liian voimakas pienessä tilassa”

”Olen ollut aina hajuherkkä, enkä oikein siedä tiettyjä vahvoja hajuja tai tuoksuja. Tämä huonetuoksu on aivan ihastuttava ja ylellisen vaikutelman antava. Ostan toisenkin pullon.”

”Vanilja&Pioni on todella miellyttävä tuoksu ja sopii hajusteherkänkin nenään. Tyylikäs pullo, joten sopii lahjaksikin.”

”Vanilja&Pioni huonetuoksu tuoksuu aivan todella hyvältä. Pakkaus on kaunis ja siis tuoksu on niin hyvä, ei yhtään pistävä. Tikkujen määrällä pystyy säätelemään tuoksun voimakkuutta kätevästi.”

”Ihanan lempeä ja miellyttävä huonetuoksu, kotiin on mukava palata kun vastassa on tämä tuoksu! Ei myöskään allergisoi minua, jolla Ns. Halpistuoksuista tuli ihottumaa kasvoihin. Tästä ei mitään oireita. Jatkoon!”

”Aivan ihana huonetuoksu! Itse olen hajusteyliherkkä, mutta tämä tuoksu wc tiloissa kolmella tuoksutikulla on juuri sopiva ja saa aina hymyn huulille! Pullo on iso ja tyylikkään näköinen.”

”Miellyttävä huonetuoksu, ei liian vahva tai päällekäyvä. Riittoisa ja pitää huoneiston hyvän tuoksuisena.”

”Kaunis pullo. Tuoksu erittäin makea, enempi kukkainen kuin vaniljainen.”

”Kiinnostuin, ihastuin ja rakastuin! Nimi itsessään lupaa tuotteelle paljon ”ylellinen huonetuoksu”, joten odotukseni olivat korkeat. Paketissa tuli mukana viisi tuoksutikkua. Laitoin aluksi kaksi ja lisäsin kolmannen tuoksutikun päivän kuluttua, jotta sain itseäni miellyttävän tuoksun voimakkuuden. Vanilja ja pioni tuoksuvat pehmeästi ja raikkaasti. Tyylikäs lasi antaa täydellisen loppusilauksen.

”Aivan ihana! Tuoksu on todella ihana, meillä pieneen taloon riittää hyvin neljäkin tikkua tuomaan hyvän tuoksun joka huoneeseen!”

Jasmiini & Seetri huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu pitkäkestoinen sisustus hygge riittoisa

”Nimensä mukaisesti hienostunut tuoksu joka hurmaa välittömästi. Vahva suositus!”

”Ihana! Hyvä tuoksu olematta liian voimakas”

”Tuoksu on todella runsas ja täyteläinen. Tulee hyvällä tavalla mieleen joku miesten partavesi 🙂
Pullo ja pakkaus erittäin tyylikkäät. Sopisi luksuslahjaksi jollekin!”

”Ihana tuoksu, sopii hyvin wc:hen. Ja kaunis pullo.”

Hienostunut, tyylikäs tuoksu. Plussaa kauniista pullosta.”

”Huonetuoksu on aivan mahtava. Ylellinen, hienostunut ja ei häiritsevän voimakas. Upea! Minulla on paljon koiria ja vaikka siivoan joka päivä, ei tuoksu ole raikas talossani. Teidän huonetuoksu toimii!! Saitte uuden asiakkaan! Olin epäileväinen, koska aika hinnakas. Käytössä vasta muutaman päivän, eli toivon, että on aika riittoisa.”

Aivan ihana tuoksu. Sopii mihin huoneeseen tahansa. Melko voimakas, joten kannattaa aloittaa vaikka parilla tikulla aluksi.”

”Tähän asti käyttänyt Partyliten huonetuoksuja, mutta kyllä tämä Raparperi huonetuoksu on mun makuuni 100 kertaa miellyttävämpi. Yksi tikku on käytössä ja tuoksu on melko voimakas omaan makuuni mutta kyllä siihen äkkiä tottui. Bongasin ystävän vessasta tämän tuoksun  ja pakko tosiaan oli kysellä heti sen perään ja hommata itsellekin.

”Minulla on homealtistumisesta yliherkkyyksiä tietyille tuoksujen kemikaaleille ja saatan esimerkiksi vessanraikastimesta saada voimakkaan allergisen reaktion. En myöskään useimmiten haista eri tuoksuja kunnolla tai sitten tuoksut ovat niin voimakkaan pistäviä, että saan niistä migreenin.

Laitoin muutaman päivän sitten esille Saaren Taian Jasmiini & Seetri huonetuoksun ja havahduin, että kodissamme tuoksuu todella miellyttävälle. Tuoksu ei ole liian valtaava, vaan juuri sopiva. Huonetuoksun voimakkuutta voi säädellä tuoksutikkujen määrällä ja savunharmaata lasipulloa ei tarvitse piilotella kaappien päälle, vaan se toimii osana sisustusta.

Tuoksuista tulee usein erilaisia mielikuvia – Jasmiini & Seetri sai itselleni jouluisen tunnelman. Mieleen tuli takkatuli, kynttilät, lämmin peitto ja glögi. En malta odottaa, että saan joulukoristeet esille!”

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.