Kokemuksia – Saaren Taika Decor huonetuoksut

saaren taika Huonetuoksu kokemuksia

Verigreippi alkoholiton huonetuoksu kokemuksia:

”Lumoava huonetuoksu todellakin kuten luvattiin, raikkaan hedelmäinen ja samalla pehmeän raikas.”

”Ostin ensin vieras-wc:hen kokeiluun ja todettuani, että tuoksu on aivan ihana, sekoitus makeaa ja raikkautta, tilasin heti kylpyhuoneeseen toisen.”

”Verigreippi huonetuoksu on kaunis ja tyylikäs tuote. Ihanan ”luonnollinen” tuoksu, ei pistävä vaan miellyttävän pehmeä. Pieneen wc-tilaan juuri sopivasti tuoksua yhdellä tikulla.”

“Huonetuoksuissa ihanan aidot ja raikkaat tuoksut, sekä ovat erittäin pitkäkestoisia” 

”Verigreippi huonetuoksussa on ihanan pehmeän pirteä tuoksu, myös hieman karkkimainenTuoksu sulostuttaa koko kotia ja vaikuttaa riittoisalta.”

”Tuoksu on miellyttävä eikä ärsytä edes hajuallergikon päänsärkyä puhkeamaan. Pullo on myös kaunis koriste. Olen kokeillut kaikki Saaren Taika huonetuoksut ja on vaikea sanoa mikä on miellyttävin tuoksu – kaikki ovat ja keskenään erilaiset.”

Raparperi huonetuoksu kokemuksia, alkoholiton

“Raparperi huonetuoksu on paras markkinoilla oleva huonetuoksu! Kirpeä ja makea hyvässä suhteessa. Kestää pitkään!”

”Ihanan raikas tuoksu, ei pistä liikaa nenään, vaan antaa kevyen tuoksun olohuoneelle.”

”Ihan paras lempeä mutta kuitenkin hienostunut tuoksu tulee olemaan kodissani jatkossakin.”

”Ihana tuoksu! Laitoin tuoksun vessaan. Itselleni minikokoiseen vessaan riittää 2 tikkua miedon mutta miellyttävän tuoksun saamiseksi.”

”Vasta viikon ollut käytössä, mutta tykkään kovasti. Ei liian voimakas. Ei liian makea.”

On vaikea sanoa mikä Saaren Taika huonetuoksuista olisi kaikkein miellyttävin, koska ne kaikki ovat hienostuneita ja raikkaita tuoksuja verrattuna tavallisiin kaupan tuotteisiin. Raparperi on samaan aikaan makea ja hienolla tavalla kirpeä ja tuoksu leviää tasaisesti huoneeseen. Kaunis on pullokin.”

Raparperi huonetuoksun raikkaus antoi koko huoneeseen miellyttävän aromin.”

”Raparperinen tuoksu lumoaa!! Aivan ihana Saaren Taika Raparperi huonetuoksu saa kepeän raikkaan fiiliksen kotiimme! Marraskuun tummeneviin iltoihin sytytetty Raparperi tuoksukynttilä antoi suloisen vastakaiun huonetuoksulle, tuoden lähes jouluisen fiiliksen mukanaan (kertoi poikani 15-v!). Aivan ihania tuotteita kaikki, puhumattakaan saippuoista ja tuoksuöljyistä! Suosittelen lämpimästi!”

”Ihana pehmeä aidosti raparperiltä tuoksuva tuote. Käytän WC:ssä, kolme tikkua riittää mainiosti, tuoksu on voimakas.”

“Raparperi huonetuoksun tuoksu on mukava sekoitus makeutta ja kirpeyttä. Saan usein voimakkaista tuoksuista päänsärkyoireita, mutta tämä ei ole ärsyttänyt ollenkaan. Tuotekuvauksessa luvattiin kestävän 6-12 kk, mutta minulla on kolmella tikulla eteisen kaapin päällä vuoden ollut pullo vajunut vasta kolmanneksen. Todella riittoisa.”

”Raparperi Huonetuoksussa on oikein miellyttävä tuoksu! Tuo kylpyhuoneeseen sopivan raikkaan ja miedon tuoksumaailman.”

Olen aivan ihastunut näihin huonetuoksuihin! Minulla on niitä monessa huoneessa. Raparperi huonetuoksu tuoksu on hienostunut ja sellainen sopiva, ei liian voimakas. Kestää kauan. Todella tyytyväinen asiakas.”

”Raparperi huonetuoksun tuoksu on juuri sopiva. Tuoksuu, mutta ei liian voimakkaalta. Pullo myös tyylikäs esillä pidettäväksi.”

”Raparperi huonetuoksu yllätti minut täysin, mieto, mutta selvästi erottuva. Ostan varmasti lisää.”

”Hyvä tuoksu, hieman makea, muttei liian. Kivan näköinen pullo.”

Ihana tuoksu! Ei yhtään pistävä vaan juuri sellainen aito ja raikas, kun ajattelinkin. Kirpeyttä ja makeutta sopivassa suhteessa. Tuoksu levittyy ihanasti koko huoneeseen.”

Todella hyvä tuoksu, ei liian makea ja mukavan kirpeä. Raparperi huonetuoksu on myös kevyt eikä lainkaan tunkkainen, täyttää kodin nopeasti tuoksullaan!”

”Aivan ihana! Yllätyin kuinka ihana tuoksu tämä Raparperi huonetuoksu oli. Sitrustuoksujen fanina tämä nousi suosikkien joukkoon. Sopivan makea tuoksu.”

Aivan ihana tuoksu ja ISO pullo!

En tykkää vahvoista tuoksuista ja ne usein aiheuttavat epämiellyttävää oloa.
Tämä huonetuoksu on miellyttävän kevyt ja raikas. Hento raparperin tuoksu tuntuu ihanan raikkaalta, ei lainkaan epämiellyttävältä. Olen tyytyväinen ostokseeni!”

”Kodissani häivähtää sopivasti tämä ylellinen huonetuoksu. Todella nätisti häivähtää. Koko huone ja asunto eivät siis ole sakeana tuoksua.
Tuoksu on mielestäni täyteläinen ja lämmin. Pidän siitä, vaikka odotin pientä kirpeyttä ja pirskahtelevuutta nimenomaan raparperi mielessäni.”

”Raparperi huonetuoksu on ihanan pehmeä ja aavistuksen kirpsakka tuoksu. Kauniin näköinen.”

Valkoinen tee & salvia huonetuoksu kokemuksia

”Hento miellyttävä tuoksu. Kahdella tikulla meille riittävä! Tuoksu on eteisessä, josta leviää kulkijoiden mukana muualle. Tyttärenikin kysyi että mikä ihana täällä tuoksuu, kun tuli kylään. Yleensä olen tämmöisille tuoksulle herkkä ja saan päänsärkyä, mutta tästä ei tule mitään.”

Niittylilja huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu ylellinen sisustus hygge kynttilä tuoksukynttilä myrkytön-5

”Ihana tuoksu, ei liian voimakas! Niinpä sopii hyvin lapsi- ja lemmikkikotiin. Tätä ostan lisää.”

”Todella pitkäkestoinen, ollut nyt käytössä muutaman kuukauden ja vielä ei juurikaan ainetta pullosta hävinnyt. Todella hyvä tuoksu, ei liian voimakas.”

”Niittylilja huonetuoksu on raikas ja ylellinen. Kaksi tikkua riittää isossakin kylpyhuoneessa, koska en pidä kovin voimakkaasta tuoksusta. Mielestäni tämä tuoksu on hyvin unisex, eli ei liian kukkainen tai naisellinen.”

”Iso purkki, tuoksu ihanan raikas, ei liian voimakas.”

Vanilja & Pioni huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu pitkäkestoinen sisustus hygge riittoisa

”Ihana tuoksu! Ei liian voimakas vaan juuri sopiva. Kokemusta on ennestään raparperi huonetuoksusta joka oli myös ihanan tuoksuinen. Todella kestäviä, riittää moneksi kuukaudeksi. Varmasti tilaan uudelleenkin!”

”Aivan ihana tuoksu! Yksi tikku riittää antamaan tuoksua. Olen huonetuoksujen suurkuluttaja ja tämä tuoksu löi kaikki aiemmin käyttämäni laudalta 10-0.”

”Vanilja pioni huonetuksussa oli ihana tuoksu, kiva tulla hyväntuoksuiseen kotiin.”

”Kolmella tikulla mieto mutta raikastava tuoksu vessaan, ei liian voimakas pienessä tilassa”

”Olen ollut aina hajuherkkä, enkä oikein siedä tiettyjä vahvoja hajuja tai tuoksuja. Tämä huonetuoksu on aivan ihastuttava ja ylellisen vaikutelman antava. Ostan toisenkin pullon.”

”Vanilja&Pioni on todella miellyttävä tuoksu ja sopii hajusteherkänkin nenään. Tyylikäs pullo, joten sopii lahjaksikin.”

”Vanilja&Pioni huonetuoksu tuoksuu aivan todella hyvältä. Pakkaus on kaunis ja siis tuoksu on niin hyvä, ei yhtään pistävä. Tikkujen määrällä pystyy säätelemään tuoksun voimakkuutta kätevästi.”

”Ihanan lempeä ja miellyttävä huonetuoksu, kotiin on mukava palata kun vastassa on tämä tuoksu! Ei myöskään allergisoi minua, jolla Ns. Halpistuoksuista tuli ihottumaa kasvoihin. Tästä ei mitään oireita. Jatkoon!”

”Aivan ihana huonetuoksu! Itse olen hajusteyliherkkä, mutta tämä tuoksu wc tiloissa kolmella tuoksutikulla on juuri sopiva ja saa aina hymyn huulille! Pullo on iso ja tyylikkään näköinen.”

”Miellyttävä huonetuoksu, ei liian vahva tai päällekäyvä. Riittoisa ja pitää huoneiston hyvän tuoksuisena.”

”Kaunis pullo. Tuoksu erittäin makea, enempi kukkainen kuin vaniljainen.”

”Kiinnostuin, ihastuin ja rakastuin! Nimi itsessään lupaa tuotteelle paljon ”ylellinen huonetuoksu”, joten odotukseni olivat korkeat. Paketissa tuli mukana viisi tuoksutikkua. Laitoin aluksi kaksi ja lisäsin kolmannen tuoksutikun päivän kuluttua, jotta sain itseäni miellyttävän tuoksun voimakkuuden. Vanilja ja pioni tuoksuvat pehmeästi ja raikkaasti. Tyylikäs lasi antaa täydellisen loppusilauksen.

”Aivan ihana! Tuoksu on todella ihana, meillä pieneen taloon riittää hyvin neljäkin tikkua tuomaan hyvän tuoksun joka huoneeseen!”

Jasmiini & Seetri huonetuoksu kokemuksia

saaren taika huonetuoksu pitkäkestoinen sisustus hygge riittoisa

”Nimensä mukaisesti hienostunut tuoksu joka hurmaa välittömästi. Vahva suositus!”

”Ihana! Hyvä tuoksu olematta liian voimakas”

”Tuoksu on todella runsas ja täyteläinen. Tulee hyvällä tavalla mieleen joku miesten partavesi 🙂
Pullo ja pakkaus erittäin tyylikkäät. Sopisi luksuslahjaksi jollekin!”

”Ihana tuoksu, sopii hyvin wc:hen. Ja kaunis pullo.”

Hienostunut, tyylikäs tuoksu. Plussaa kauniista pullosta.”

”Huonetuoksu on aivan mahtava. Ylellinen, hienostunut ja ei häiritsevän voimakas. Upea! Minulla on paljon koiria ja vaikka siivoan joka päivä, ei tuoksu ole raikas talossani. Teidän huonetuoksu toimii!! Saitte uuden asiakkaan! Olin epäileväinen, koska aika hinnakas. Käytössä vasta muutaman päivän, eli toivon, että on aika riittoisa.”

Aivan ihana tuoksu. Sopii mihin huoneeseen tahansa. Melko voimakas, joten kannattaa aloittaa vaikka parilla tikulla aluksi.”

”Tähän asti käyttänyt Partyliten huonetuoksuja, mutta kyllä tämä Raparperi huonetuoksu on mun makuuni 100 kertaa miellyttävämpi. Yksi tikku on käytössä ja tuoksu on melko voimakas omaan makuuni mutta kyllä siihen äkkiä tottui. Bongasin ystävän vessasta tämän tuoksun  ja pakko tosiaan oli kysellä heti sen perään ja hommata itsellekin.

”Minulla on homealtistumisesta yliherkkyyksiä tietyille tuoksujen kemikaaleille ja saatan esimerkiksi vessanraikastimesta saada voimakkaan allergisen reaktion. En myöskään useimmiten haista eri tuoksuja kunnolla tai sitten tuoksut ovat niin voimakkaan pistäviä, että saan niistä migreenin.

Laitoin muutaman päivän sitten esille Saaren Taian Jasmiini & Seetri huonetuoksun ja havahduin, että kodissamme tuoksuu todella miellyttävälle. Tuoksu ei ole liian valtaava, vaan juuri sopiva. Huonetuoksun voimakkuutta voi säädellä tuoksutikkujen määrällä ja savunharmaata lasipulloa ei tarvitse piilotella kaappien päälle, vaan se toimii osana sisustusta.

Tuoksuista tulee usein erilaisia mielikuvia – Jasmiini & Seetri sai itselleni jouluisen tunnelman. Mieleen tuli takkatuli, kynttilät, lämmin peitto ja glögi. En malta odottaa, että saan joulukoristeet esille!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.