Saaren Taika – Käsillä tehden, kuten ennen vanhaan

Saaren Taika luonnollinen saippua ekologinen pyykkietikka-2821

Särkisalon Taikatehtaalla valmistetaan tuotteita vielä samaan tapaan kuin ennen vanhaan. Vaikka saippuat valmistuvatkin hieman nykyaikaisemmalla kylmämenetelmällä, on niiden reseptien takana kunnioitus tuhansia vuosia vanhohin saippua-perinteisiin.

Saaren Taika saippuoiden sisällysluettelosta et löydä nykyajan peseviä kemikaaleja tai tämän päivän keinotekoisia hajusteita. Saaren Taika saippuoissa yhdistyy entisaikojen luonnolliset raaka-aineet tämän päivän tehoon ja toimintakykyyn!

Suurin osa Saaren Taian ensimmäisistä tuotteista on syntynyt tuotekehittäjä Johannan omien iho-ongelmien pelastukseksi ja siksi lähes kaikki Saaren Taian tuotevalikoimasta soveltuukin erityisen hyvin herkkäihoisille ja osa tuotteista on täsmäapu myös hankalammille iho-ongelmille, kuten ekseemat, ihottumat, psoriasis, atopia jne.

Saaren Taika luonnollinen saippua ekologinen pyykkietikka-2810

Lähes koko Saaren Taian tuotevalikoima syntyy käsityönä Särkisalon idyllisissä saaristomaisemissa. Taikatehtaalta ei löydy tuotantolinjoja eikä tuotantokoneistusta vaan tuotteet valmistuvat pienissä erissä yleensä Jonin, Sirkan tai Johannan käsistä.

Henkeäsalpaavan kaunis saaristoluonto sekä sen eläimet rohkaisevat jokaisena arkipäivänä pitämään Saaren Taian tärkeimmän teesin lähellä sydäntä, myös suunnitellessa uusia tuotteita!

Saaren Taika tuotteet ovat 100% biohajoavia, eli ne eivät kerry vesistöihin ja ole haitaksi ympäristölle. Ne ovat myös vaarattomia vesieliöille.

Luonnollisempi ja kemikaalittomampi arki Saaren Taika tuotteilla!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.