Kokemuksia – Saaren Taika Makadamiaöljy Sheavoide

makadamiaöljy sheavoide kokemuksia

Saaren Taika Makadamiaöljy Sheavoide - kokemuksia

Makadamiaöljy sheavoide on mahtava tuote kuivalle iholle. Poikani akne rauhoittui jo viikossa. Suosittelen lämpimästi.”

”Herkälle ja epäpuhtauksien taipuvakselle iholleni osoittautunut erittäin toimivaksi päivä- sekä yövoiteeksi. Tekee ihostani pehmeän, imeytyy nopeaati, rauhoittaa ja kosteuttaa hyvin. En ole huomannut ihossani uusia epäpuhtauksia. Loistava tuote. Rauhoittaa ärtyvää ihoa.”

”Olen käyttänyt Makadamiaöljy Sheavoidetta koko vartalolle kuivista kantapäistä epäpuhtaan ihon kasvoihin. Vaikutus näkyy heti: pehmentää kuivaa ihoa, silottaa raskausarpia ja tulehduksellisia finnejä tulee enää harvoin. Myös komodo akneni on parempaan päin (mikä tosin saattaa myös olla Saariston suolasaippuan ansiota). Pidän voiteen hintaa edullisena sen riittoisuuteen ja toimivuuteen suhteutettuna. Olen tottunut käyttämään hajusteettomia tuotteita ja vaikkei voiteen tuoksu ole huono, niin minulle se on liian voimakas. Olenkin sekoittanut voidetta aina hajusteettomaan perusvoiteeseen – ja vaikutus on silti huippuluokkaa!”

”Mulla on aina ollut todella vaikea iho hoitaa, kun on sekaiho. Nyt oon löytänyt ihanan rasvan joka samalla kosteuttaa ja jättää ihon todella pehmeäksi. Makadamiaöljy sheavoide sopii todellakin akneiholle.”

”Makadamiaöljy Sheavoide on kasvovoide suosikkini! Tällä on rauhoittunut leukaperien hormonaalinen akne ja iho on kauniin kuulas. Sopii jopa meikkivoiteen alle, kun voiteen antaa ensin kunnolla imeytyä.”

”Olen käyttänyt muutaman päivän Makadamiaöljy sheavoidetta. Jalassa oleva kutiseva ihottuma läikkä on selvästi rauhoittunut. Kasvojen iholle tuote ollut myös loistava, auttaa kuivuuteen ja imeytyy hyvin, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.”

“Olen käyttänyt monia jalkarasvoja. Tämä Makadamia Sheavoide on todella hyvä, imeytyy hyvin, kantapäät pysyvät ihanan pehmeinä vaikka ei päivittäin käytäkkään. Iso suositus.”

”Makadamiaöljy sheavoide on kompaktissa litteässä purkissa, joten kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Käytän sitä päivittäin esim. kynsinauhoihin, nenänvarren silmälasi-ihottumaan ja isovarpaiden kovettumiin.”

”Ostin Makadamiaöljy sheavoiteen 14-vuotiaalle tyttärelleni, joka kärsii aknesta. Voide on auttanut yhdessä Teepuusaippuan kanssa todella hyvin. Tyttäreni on ollut tyytyväinen tuotteeseen.”

”Makadamiaöljy sheavoide rauhoittaa muutamassa päivässä ongelmaihon. Ihana, vaikkakin aika voimakas tuoksu. Käytän yövoiteena, eikä tämän kanssa ole tarvetta muille voiteille.”

”Käytössä erittäin riittoisaksi todettu, pehmentää jalkapohjien kuivan ihon nopeasti ja Makadamiaöljy sheavoide käy myös erittäin hyvin ilta suihkun jälkeen kasvoille yötä vasten. Itselläni sekaiho, joka selvästi rauhoittunut käytön aikana. Suosittelen kokeilemaan ja ihastumaan!”

”Makadamiaöljy sheavoide toimii erittäin hyvin kuivalle iholle, etenkin näin talviaikana. Kuivat korppukantapäät kiittävät, myöskään kasvojen iho ei kiristele yhtään. Käytän voidetta päivittäin.”

”Alkuun Makadamiaöljy sheavoide ei kunnolla imeytynyt, tuntui, että se jäi vain ihon pintaan ja iho tuntui silti kireältä. Jatkoin kuitenkin käyttöä ja päivä päivältä voide tuntuu paremmalta iholla, kosteuttaa, vähentää punoitusta ja tasoittaa ihon väriä. Toimii hyvin yhdessä Teepuusaippuan kanssa hormonaalista aknea vastaa. Finnit ja mustapäät vähentyneet huomattavasti.”

"Todella kuiva ihoni korjaantui tällä voiteella ihanan sileäksi ja pehmeäksi. Myös kuivuudesta aiheutuneet juonteet katosivat."

”Makadamiaöljy sheavoide on aivan ihana! Koostumus aiemmin käyttämiini voiteisiin on kiinteämpi, mutta voide sulaa nopeasti iholla. Olen käyttänyt voidetta kasvojen ja kaulan iholle. Ongelmainen kasvojeni iho on todella pitänyt tästä tuotteesta, käytän aamuin illoin. Voide jättää todella kauniin kiillon iholle ja on lisäksi miellyttävän tuoksuinen. Lisäksi olen käyttänyt Tyrni Luksus Spa saippuaa enkä muista, koska ihoni olisi viimeksi voinut näin hyvin.”

”Reilu viikon verran olen Makadamiaöljy sheavoidetta päässyt käyttämään kasvojen alueelle ja tähänastinen tuntuma voiteeseen on: Erittäin luonnonmukaisen oloinen eikä viikkoon ole nyt uusia näppyjä kasvoille ilmestynyt! Levityksessä saa olla tarkkana, ettei laita liikaa, sillä kasvot jäävät muuten kiiltäviksi, kun aine ei imeydy iholle jättäen ihoa mattapintaiseksi. Kokonaistunne tästä voiteesta on kuitenkin hyvä ja jatkan mielelläni käyttöä.”

”Olen käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta noin viikon kasvoille ja vaikuttaa oivalliselle, iho on kosteutettu, eikä epäpuhtauksia ole tullut. Toivottavasti saan tästä uuden luottotuotteeni!”

”Olen käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta lähinnä atooppiseen kutisevaan ihoon jo kohta 2 viikkoa ja olen ollut todella tyytyväinen. Voide hillitsee kutinaa ja kosteuttaa sopivasti, jopa hyvä jalkavoiteena. Suositukset tuotteelle!”

”Muutaman päivän käytön jälkeen iho (rasvoittuva sekaiho) tuntuu kosteutetummalta ja kimmoisammalta. Öljyisestä ja paksusta koostumuksesta huolimatta Makadamiaöljy sheavoide imeytyy hyvin ja kevyt jopa meikin alla kun on hyvin imeytynyt.”

”Korkea laatu näkyy ja tuntuu tuotteessa. Olen vasta ostanut makadamia sheavoiteen joten pitkää kokemusta minulla ei vielä ole. Odotan siltä kuitenkin paljon sillä olen käyttänyt aikaisemmin Kamomilla sheavoidetta. Ohuelti iholle levitettynä se elvyttää ja tasapainottaa ihon rasvoittumista.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.