Saaren Taika Tyrni & Kehäkukka shampoo ja hoitoaine kokemuksia

No_1-Eco-by-Saaren-Taika-Tyrni-Kehakukka-shampoo-ja-hoitoaine-kokemuksia

TYRNI & KEHÄKUKKA SHAMPOO JA HOITOAINE KOKEMUKSIA - SAAREN TAIKA

“Hiukset tuntuivat jo heti ensimmäisen pesun jälkeen puhtaammilta ja pesuväli voi olla selvästi aiempaa harvempi. Haluaisin kokeilla myös Tyrni Kehäkukka hoitoainetta. Mies myös innostui kokeilemaan, koska hänellä ollut kuiva ja toisinaan myös kutiseva päänahka.”

“Miehelläni on todella herkkä ja helposti kutiava päänahka, ja hän joutui sen vuoksi aiemmin vaihtelemaan shampoita vähän väliä. Tyrni Kehäkukka shampoota hän on pystynyt käyttämään jo yli vuoden ilman minkäänlaista kutinaa. Käytän tätä itsekin, koska se tekee hiuksista miellyttävän pehmeät.”

“Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

”Pitkät hiukseni katkeili, takkusi ja niitä lähti joka pesussa valtavat määrät. Nyt parin pesukerran jälkeen hiukset on helpompi selvittää eikä niin paljoa irtoa, kiitos Tyrni-Kehäkukka Shampoon.” 

“Vihdoinkin pääsin eroon päänahan hermoja raastavasta kutinasta, punaisista läikistä ja näppylöistä.Tyrni-kehäkukka-shampoo on tuotteista paras.”

“Tyrni Kehäkukka shampoo on aivan ihana tuote! Ja mikä tuoksu! Pesee hiukset hellävaroen puhtaaksi ja jotenkin ”ilmaviksi”!!. Kaksi pesukertaa viikossa riittää pitkiin hiuksiin. Suurkiitos kotimaisesta luonnonmukaisesta shampoosta. Tästä en helposti luovu.”

“Olin vähän skeptinen Tyrni Kehäkukka shampoon tehoon mutta jo ensimmäisen kerran jälkeen hiuksia lähti pesussa varmasti viides osa siitä mitä aiemmin. Vaahtoaa hyvin ja pitkien hiusten pesuun menee vain noin 1 rkl shampoota. Ihana tuoksu! Ja pikkuhiljaa päänahassa olleet pienet näpyt on alkanut kadota. Mielenkiinnolla odotan mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan.”

”Päänahkani oli huonossa kunnossa, kärsin hilseestä ja kutinasta sekä punoituksesta päänahassa, ja iho oli välillä rikki. Apteekin tuotteiden jälkeen päätin kokeilla jos luonnollisemmat tuotteet auttaisivat päänahkaa, vaikka yleensä ne eivät hilseilyyn ole auttaneet. Päänahkani kunto parani nopeasti kun aloin käyttää tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta. Hiuksista tuli todella pehmeät ja päänahka voi paremmin kuin vuosiin. Kun hoitoaine loppui, päätin kokeilla edullisempaa luonnonkosmetiikka hoitoainetta jossa oli osittain samoja ainesosia kuin tässä tyrni-kehäkukka hoitoaineessa, mutta päänahkani alkoi taas oireilla jonkin verran. Kun otin taas käyttöön tämän hoitoaineen tyrni-kehäkukka shampoon kaveriksi, helpotti päänahan kunto taas pian. Minulla on pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset, ja käytän hoitoainetta siksi melko paljon, mutta tulin taas siihen tulokseen että ihoni ja hiukset voi paljon paremmin kun pitäydyn tässä kombossa. Joku, tai ehkä juuri kaikki siinä vaan toimii!”

”Pitkäaikainen päänahan kutina ja raapiminen loppui kuin seinään, kun aloin käyttää shampoota. Nyt jo toinen pullo menossa, loistava tuote.”

”Ihan paras shampoo käsitellyille hiuksille. Hiukset tuntuvat kuohkeammilta ja helposti takkuuntuva tukka on muisto vain.”

”Ihana vaahtoava ja todella toimiva shampoo. Minulla oli ollut pitkään kutiseva päänahka ja hiusten lähtöä. Olin kokeillut monenlaisia tuotteita ja lisäravinteita ilman suurta apua. Nyt olen käyttänyt Tyrni kehäkukka shampoota muutamia viikkoja, ja hiustenlähtö on loppunut kokonaan eikä kutinaakaan juuri ole. Olen todella myyty tuotteeseen! Kaiken päälle shampoo on luonnonmukainen.”

“Tyrni Kehäkukka shampoo tuoksuu ihanalle ja tuntuu miellyttävältä pestessä. Hiukset jää ihanan tuuhean tuntuisiksi. Pullo voisi olla isompi, mutta aika riittoisalta tuntuu. Vielä vaikutuksista en osaa sanoa mitään, kun käyttänyt vähän aikaa vasta. Jää kyllä ostoslistalle palashampoon keralla. Vuorotellen näillä mennään. Ongelmainen iho, niin pitää nyt pysyä näissä, kun on löytänyt hyvät tuotteet.”

“Rankka hiustenlähtö loppui kuin seinään. Tyrni Kehäkukka hoitoaine on ollut yhteiskäytössä parinkin Saaren Taika -shampoon kanssa. Pesen hiukset shampoolla, ja päänahan tällä hoitoaineella levitellen sitä kaikkialle hiuksiin. Jälki on mahtavaa! Hiukset eivät rasvoitu tai takkuunnu ollenkaan, ovat pehmeät, kiiltävät, tuuheat ja helposti muotoiltavat! Kaikkea sitä, mitä ikinä olen hoitoaineelta toivonutkaan! Tuoksu on miellyttävän mieto ja tuote ihan uskomattoman riittoisa! Suosittelen ihan kympillä kokeilemaan! Tuote kyllä myy itsensä jatkokierrokselle :)”

“Tyrni kehäkukka hoitoaine on ollut aivan täydellinen tuote omille hiuksilleni, jotka perinteiseen suomalaiseen tapaan ovat ohuehkot, mutta runsaat. Tuote peseytyy helposti ja käytön jälkeen hiukset tuntuvat ilmavilta ja tuuheilta. Myös hiusten kunto ja ulkonäkö ovat parantuneet huomattavasti. Vaikutukset näkyivät jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Kiitos aivan ihanasta tuotteesta!”

“Tyrni Kehäkukka hoitoaine jättää hiukset mukavan tuntuisiksi ja helpoksi käsitellä suihkun jälkeen. Myös päänahan kutina vähentynyt jo parin käyttökerran jälkeen. Tykkään!”

“En ole pitkiin aikoihin pystynyt käyttämään pois pestäviä, päänahkaankin meneviä hiustenhoitoaineita, vain pelkkiä suihkeita. Vihdoin tämä Tyrni Kehäkukka hoitoaine on sellainen, jota voin käyttää. Käytön jälkeen hiukset ovat ihanan pehmeät ja päänahka on karstaton, ei kutise. Suosittelen tätä tyrni kehäkukka -hoitoainetta. Olen myös tuoksuyliherkkä eikä tämä hoitoaine ärsytä silläkään tavoin. Tuoksu on mieto ja konstailematon. Miehenikin on tykästynyt tähän.”

“Tyrni Kehäkukka shampoon ansiosta päänahasta lähti pitkään vaivanneet rahkat, johtuvat psoriasiksesta. Ensimmäisten pesujen jälkeen pehmenivät ja irtosivat. Hiukset kiiltää ja uutta kasvua on nähtävissä. Hiukset eivät katkeile enää. 100% tyytyväinen.”

“Minulla on ohuehko hiuslaatu ja herkästi kutiava päänahka. Tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota ihan kokeeksi, kun sitä oli kehuttu. Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun pesin sillä hiukset ensimmäisen kerran.. ei kutinaa päänahassa ja hiukset olivat ilmavat ja sähköisyys poissa. Shampoon tuoksu on ihastuttava. Tätä tilaan uudelleen.”

”Ostin Tyrni-kehäkukkashampoon ja hoitoaineen. Shampoo on osoittautunut mahtavaksi. Päänahan hilseily ja kutina vähentyi nopeasti ja nyt kun ensimmäinen pullo on miltei käytetty, on päänahan kunto tosi hyvä. Hoitoainekin on ihan kiva, mutta shampoo on aivan helmi. Suosittelen!”

”Loistotuote , kutina ja kuivuus ovat poissa. Hiusten luontainen taipuisuus pääsee taas esiin! Tyrni kehäkukka shampoo ja hoitoaine yhdessä ovat ihan parasta! Hiukset ja luonto kiittää !”

”Hoitoaine yhdessä Tyrni kehäkukka shampoon kanssa on hiuksilleni parasta. Minulla on ohut hiuslaatu ja nämä tuotteet eivät litistä hiuksia, vaan tekevät niistä todella puhtaat, vahvat ja elinvoimaiset!!”

”Siirryin viime vuonna vegaanisiin tuotteisiin hiustenhoidossa kun hiukset yllättäen vaurioituivat stressin vuoksi. Olen saanut luonnollisesti hiukset jälleen kasvamaan terveiksi. Pitkät ja hennot hiukset tuntuvat myös tuuheilta, eikä ole päänahassa kireyttä. En siis voisi olla tyytyväisempi!”

”Halusin jakaa nämä kuvat kanssanne ja kiittää että Saaren Taika pelasti tukkani! En enää ikinä tule käyttämään mitään muita hiustuotteita ja pyydän, älkää ikinä muuttako tuotteitanne!

Ensimmäinen kuva on otettu ennen kuin aloin käyttämään tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta. Tuolloin hiuksia lähti pestessä valtava määrä ja kammatessa isoja takkuja katkeili irti, lisäksi olin kärsinyt vuosia hiuspohjan kovasta kutinasta ja hilseilystä. Olin lukenut paljon kommentteja hyvistä kokemuksia näistä Saaren Taian tuotteista ja päätin kokeilla. Muutaman käyttökerran jälkeen hiustenlähtö loppui kuin seinään ja nyt reilun puolen vuoden käytön jälkeen eron todellakin huomaa. Mieheni oli aluksi hieman epäileväinen voiko tuotteet todella toimia niin hyvin, mutta nykyään hänkin vannoo Saaren Taian nimeen ja hoitoaineella hän saa hieman liian pitkäksi venähtäneen tukan helposti käsiteltäväksi.”

”Minulla puhkesi alkukesästä 2021 psoriasis päänahkaan, jota koitin hoitaa erilaisilla lääkeshampoilla ja rasvoilla. Ainoa mikä on oikeasti toiminut on Tyrni Kehäkukka Hoitoaine ja Shampoo. Näiden tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen minulla ei ole oikeastaan enää yhtään ihottuma päänahassani eikä päänahka kutise enää ollenkaan.”

”Olen useamman vuoden käyttänyt luontaisia shampoita ja hoitoaineita hiuksiini, koska en halua silikonia tai muita kemikaaleja. Tyrni Kehäkukka hoitoaine tekee hiuksista helposti kammattavat, kiiltävät sekä terveen ja hyvän tuntuiset. Ostin jo toisen pullon, kun ensimmäinen loppui.

”Toimii! Olen vuosia etsinyt hilseilevälle päänahalle ja helposti läsähtäville (rasvoittuville) hiuksilleni oikeaa puhdistustuotetta ja tämä on viimein etsimäni tuote. Jo ensimmäisen pesun jälkeen päänahka ei enää hilseillyt ja hiukseni pysyivät puhtaan ja raikkaan tuntuisina 4 päivää eikä sittenkään olleet vielä rasvaiset. Kiitos tästä tuotteesta!”

”Psoriaatikkona otin käyttöön odotuksia täynnä. Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine helpottivat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahan kutinaa, joka oli järkyttävän kiusallista.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on hyvä tuote, sopii käsitellyille vaaleille hiuksille todella hyvin. Hiukset tuntuvat vahvemmilta ja näyttävät terveemmiltä.”

Olin jo pitkään kärsinyt päänahan kutinasta ja kirvelystä, hiustenlähdöstä ja hilseestä. Useita shampoita tuli testattua apteekin tuotteista lähtien. Heti ensimmäisen pesun jälkeen loppui pahin kutina ja kirvely. Hiustenlähtö on normalisoitunut eikä hilsettäkään enää ole. Tuote on riittoisa, pesen kylläkin vain 1-3 kertaa viikossa hiukset, mutta tupla pesen joka pesukerralla. ”

”Olen pitkään etsinyt shampoota, joka vähentää hilseilyä ja kutinaa päänahassa, itselläni atooppinen iho ja miehelläni psoriasis. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin että mieheni hilseily on loppunut. Olen myös huomannut ettei itseltäni lähde hiuksia niin paljon kun aikaisemmin on lähtenyt. Suosittelin jopa työkaverilleni tätä tuotetta.”

”Pitkänlinjan psoriatikkona olen kärsinyt päänahan ongelmista vuosia ja etsinyt kymmenistä tuotteista apua. Tästä tuotteesta löytyi helpotusta kutinaan sekä kirvelyyn ihon ollessa tulehtunut /rikki.”

”Tilasin tämän koska halusin kokeilla onko tämä yhtä hyvä kuin palashampoot ja onhan se ! Tuoksu on ihana, jättää hiukset puhtaan ja runsaan tuntuiseksi sekä rauhoittaa päänahan kutinaa. Hilseilevän kuiva päänahka on muisto vain.”

Sulfaatiton Tyrni kehäkukka shampoo: ”Olen kärsinyt jo vuosia päänahan ongelmista ja kokeillut miljoonia eri tuotteita ( apteekin omia, luontaistuotteita, kuorintoja, you name it) enkä edes halua tietää paljonko niihin on uponnut rahaa vuosien varrella, mutta silti ongelma on pysynyt. Eli päänahka on todella hilseinen ja jos en ole pessyt sitä joka päivä, raavin ihon rikki. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen tali-ihottuma? Ystäväni suositteli tätä tuotetta yhdessä hoitoaineen kanssa ja hyvin skeptisesti päätin vielä kokeilla ( ”Ei sekään kuitenkaan toimi”) Mutta tadaaa!! Minun päänahka ei ole ikinä ollut yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt, kun olen tuotteita käyttänyt! Nolo ja kutiseva hilse pysyy pois enkä ole raapinut päätä verille aikoihin! Miten ihana fiilis!! Käytin myös Saarentaika kasvihiusväriä, joten voi olla että sekin rauhoitti päänahkaa. Eli siis suosittelen kyllä ihan sydämestä näitä tuotteita. Kiitos!”

”Huomasin hiustenlähdön rauhoittuneen kuin myös hiuspohjan kutinan vähentyneen huomattavasti. Aion jatkaa Tyrni Kehäkukka Shampoon ja Tyrni Kehäkukka Hoitoaineen käyttöä edelleenkin.”

”Tilasin tämän koska halusin kokeilla onko tämä yhtä hyvä kuin palashampoot ja onhan se ! Tuoksu on ihana, jättää hiukset puhtaan ja runsaan tuntuiseksi sekä rauhoittaa päänahan kutinaa. Hilseilevän kuiva päänahka on muisto vain.”

Tyrnikehäkukka hoitoaine: ”Lyhyen käytön jälkeen hiukset ovat selvästi paremmassa kunnossa. Yhdessä tyrnikehäkukka shampoon kanssa täydellinen hiustenhoitosarja. Suosittelen.”

Osta Eco -sarjan hiustuotteet artikkelin lopussa näkyvästä tuoteupotuksesta:

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on erittäin hyvä tuote! Olen todella tyytyväinen. Kutiava päänahkani voi nykyisin todella hyvin, huomasin eron heti jo ensimmäisen pesun jälkeen – päänahan rikkiraapiminen on taakse jäänyttä elämää. Shampoo jopa poisti päänahastani erittäin häiritsevän, kutiavan kuivan luomen! Nyt sitä ei enää ole, ja toinen kookas erittäin häiritsevä ja ärtyilevä luomi on rauhoittunut ja tasaantunut! Olen onnellinen hyvinvoivasta päänahastani ja hiuksistani!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on hyvän tuoksuinen, päänahkaa rauhoittava ja hiukset mukavan pehmeiksi jättävä shampoo. Todella positiivinen kokemus. Suosittelen lämpimästi!”

”Kylläpä on erinomainen tämä Tyrni Kehäkukka Shampoo, tästä tuli luottotuote! Raikas tuoksu ja mikä parasta, päänahan kutinat on poissa!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on Ihanan tuoksuinen, joka pesee hiukset ja jättää päänahkaan hyvän puhtaan olon useaksi päiväksi. Monilla shampoilla joudun pesemään hiuksia vähintään joka toinen päivä, mutta tämä Shampoo saa hiukset tuntumaan puhtaita ja raikkailta pitkään.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on kermaisen voidemainen, helppo levittää ja tuoksu on mieto. Pitkä, karhea ja nopeasti kasvava hevosenhäntää muistuttava hiuspehko on vähemmän karhea ja sähköinen, helppo harjata. Värjättyjen hiusten väri pysyy pidempään kauniina!”

”Miellyttävä, pehmeäntuntuinen Tyrni Kehäkukka Shampoo. Tekee hiuksista silkkiset ja hyvän tuoksuiset. Hiuksia lähtee vähemmän, kuin ennen käyttöä.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoolla pestyäni,  jopa miesystävä huomasi, että uudenlainen tukka vaikkei yleensä huomaa mitään muutoksia. Hiukset tuntuu kevyiltä ja pehmeiltä, eikä tarvitse laittaa hoitoainetta. Tuotteessa on myös ihana tuoksu!”

”Kärsin naistyyppisestä kaljuuntumisesta ja ajattelin testata Tyrni Kehäkukka Shampoota, mikäli se auttaisi jollain tapaa ongelmassani. Tuotehan ei voi kasvattaa uusia hiuksia kuolleisiin hiustuppeihin, mutta on vähentänyt hiustenlähtöä sekä tekee hiuksistani paksumman ja tuuheamman oloiset.  Hiuksia ei myöskään tarvitse pestä joka päivä, koska shampoon tuoma tuuheus kestää ainakin itselläni toisenkin päivän. Plussaa myös ihanasta tuoksusta sekä tuotteen riittoisuudesta.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on paras tähän asti kokeilemistani shampoista herkälle päänahalle. Parempi kuin apteekin tuotteet.”

”Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine ovat aivan mahtavat tuotteet. Ei enää päänahan kutinaa ja hiukseni pysyvät pidemmän aikaa puhtaina.”

”Päänahan hilseily ja kuivuus vähentyneet reilusti kun olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta. Hiuksia lähtee myös selvästi vähemmän kuin aiemmin. Ihana mieto tuoksu, tuoksuyliherkällekin sopiva.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on hyvä tuote atooppisesta ekseemasta kärsivälle. Kuiva, kiristävä ja kutiseva päänahka rauhoittui.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo rauhoitti kuivan ja ärtyneen päänahkani. Tuote on hyvin pesevä, mutta ei kuivata hiuksia. Tukee myös hiusten luonnollista taipuisuutta. Tyrni Kehäkukka Hoitoaine viimeistelee kokonaisuuden.”

”Tyrni Kehäkukka hoitoaine on yksinkertaisesti hoitavin hoitoaine ikinä ja sopii kuivalle luonnonkiharalle!

”Kyllä eron huomasi jo ensimmäisen pesun jälkeen! Hiukseni ovat runsaamman/ pehmeän tuntuiset! Olen erittäin tyytyväinen Tyrni Kehäkukka Hoitoaineeseen.”

”Hiukseni ovat Tyrni Kehäkukka Shampoolla pesun jälkeen helposti kammattavat, kiiltävät ja pehmeät. Suosittelen”

”Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahan kutina rauhoittui, hiukset oli upean tuntuiset. Mikä hauskinta, hiukset kihartuivat latvoista kuivuessaan. Suosittelen Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta!

”Väsyneet ja elottoman tuntuiset hiukseni saivat ihanaa uutta voimaa ja volyymia, jo ensi kerrasta lähtien, kun aloin käyttää Saaren Taian Tyrni Kehäkukka hoitoainetta. Enpä olisi uskonut!”

”Toinen pullo Tyrni Kehäkukka Shampoota jo menossa ja olen todella tyytyväinen! Hiusten rasvoittuminen vähentynyt todella paljon, samaten hiusten katkeilu. Minulla on todella vaurioituneet hiukset erilaisista käsittelyistä ja tuntuu, että vihdoin on löytynyt hyvä shampoo niille.”

”Vihdoinkin löysin luonnollisen, hyväntuoksuisen, helposti vaahtoavan ja hilsettä poistavan shampoon. Tyrni Kehäkukka Shampoota käytän myös koko vartalooni ja kasvoihini, vaikka kuvittelin että en ikinä voi pestä kasvojani millään saippualla, sillä olen aika herkkä saippuoiden ainesosille. Tällä hetkellä postittelen kolmatta tilausta sisään. Tästä mainitsen myös tutuille. Ja aion ottaa yhden näistä saippuoista keittiökokeiluun, sillä käteni ovat aina hieman auki kun pesen käsitiskejä nestemäisllä ja synteettisillä aineilla. Kiitos tästä. Ilahduin myös siitä, että yrityksenne sijaitsee Särkisalossa jossa isäni vietti useita kesiä yksin ystävän mökillä. <3 Rakkautta ja saippuakuplia elämäänne.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on aivan mahtava, luonnontaipuisa ja pörröinen hius on ihanan sileä pesun jälkeen!”

”Pitkään runsaasta päänahan hilseilystä kärsinyt teini sai Tyrni Kehäkukka Shampoosta apua. Ihana, kun enää ei tarvitse kärsiä tästä vaivasta!”

”Jo parin käyttökerran jälkeen olen huomannut etten enää raavi päänahkaa ja hilsettäkään ei enää näy kauluksella. Tyrni Kehäkukka Shampoo vaahtoaa hyvin ja mieto tuoksu on juuri sopiva. Aivan supertuote.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo tekee hiuksista ihanan pehmeät, helposti muotoiltavat ja tuuheammat. Hiuspohja tuntuu myös voivan paremmin.”

”Olin epäilevä Facebookissa pyörivien mainosten suhteen, mutta päätin kokeilla ja tilasin Tyrni Kehäkukka Shampoon. Yllätyin. Viiden käyttökerran jälkeen olen valmis tilaamaan lisää. Päänahan kutina on poissa ja hiukset tuntuvat joustavilta.”

”Jo ensimmäisen pesukerran jälkeen kuiva ja harventunut kuontalo heräsi henkiin ja harmaatkin hiukset hohtavat ja taipuvat nyt kauniisti eivätkä sojota joka suuntaan. Onneksi tilasin sekä Tyrni Kehäkukka Shampoota, että hoitoainetta tuplasti! Täytyypä kokeilla muitakin Saaren Taika -tuotteita, sillä näin seitsemää kymppiä lähestyessä tarvitaan entistä hellävaraisempaa kosmetiikkaa.”

”Olen käyttänyt nyt pari viikkoa Saaren Taika Tyrni Kehäkukka Shampoota ja Hoitoainetta. Päänahkani ei enää punoita, eikä kutise. Shampoo pesee hellävaraisesti ja hoitoaine selvittää hiukseni, jättämättä niihin takkuja. Lisäksi tuotteissa on luonnollinen, hyvä tuoksu. Olen ihastunut tuotteisiin, koska hiukseni tuntuvat pesun jälkeen raikkaan puhtailta.”

”Minulla on ollut oikeastaan haasteita päänahan kuivumisen kanssa koko ikäni. Erilaisia apuaineita kokeilleena, nyt on löytynyt hyvä apu päänahan ongelmiin. Saaren Taika Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine auttavat asiaan nopeasti. Jo 2-3 pesukerran jälkeen on ilo huomata niiden vaikutus päänahan rauhoittumiseen.”

”Sekä päänahalle että hiuksille hyvä shampoo. Hiuspohjan kutina on poissa. Kun tätä kotona mainostin, kuluu shampoota nyt kaksi verroin enemmän, sillä isäntäkin on siirtynyt Tyrni Kehäkukka Shampoon käyttäjäksi!”

”Teini-iästä asti aikuisikään aaltoillen vaivannut päänahan ihottuma (psoriasis) rauhoittui Tyrni Kehäkukka Shampoolla jo kahden pesun jälkeen ja nyt kolmannen pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Ruokavalio on pysynyt ihan samana, joten muita muutoksia en tarkoituksella tehnyt samaan aikaan!”

”Nyt kaksi pesua takana Tyrni Kehäkukka Shampoolla ja vaikuttaa erittäin hyvälle. Hiukset tuntuu ilmavilta ja syväpuhdistetuilta. Tuntuu kuin kaikki keinotekoinen olisi peseytynyt pois hiuksista. Päänahka tuntuu heti rauhoittuneen, kuivuus ja kutina on poissa.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo toimii hienosti. Ei kutise päänahka ja hiukset tuntuu paksummilta  ja on kiiltävät. Jäin koukkuun.”

”Pitkät ja luonnonkiharat hiukset kiittää, hiukset on pehmeät ja helposti kammattavat. Tyrni Kehäkukka Hoitoaineessa on kiva koostumus, se  levittyy hyvin, ja siinä on miellyttävä tuoksu.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on ihanan mieto ja vähätuoksuinen ekologinen hiusten pesuaine. Hiuspohja rauhoittuu ja hiukset jäävät pehmeiksi ja ilmaviksi. Tyrni Kehäkukka Hoitoaine viimeisteli hyvän fiiliksen!”

”Voidemainen Tyrni Kehäkukka hoitoaine on mukava käyttää. Aiemmin takaraivossani oli kutinaa usein toistuvien pesujen takia. Nyt tilanne on rauhoittunut.”

Tyrni Kehäkukka tuotteet, hoitoaine ja shampoo hellivät hiuksia verrattuna aikaisemmin käyttämääni hiusten hoitotuotteisiin. Hiukset puhtaat, terveen tuntuiset ja päänahka ei oireile. Todella yllättynyt, että kunnon tuotteitakin voi löytyä ja arvostelut pitää paikkansa.”

” Tyrni Kehäkukka Hoitoaine sopi tyttären psoripäänahkaan oikein hyvin, rauhoitti ja irrotti psoriplakkeja.”

”Tyrni Kehäkukka on paras shampoo ikinä. Pari pulloa olen jo tilannut, vajaan annoin tyttärelleni kokeiltavaksi. Sopii ihanasti vaikeille luonnonkiharoilleni. Ei tee takkuiseksi, hiukset tuntuvat puhtaille, mutta ei ”rutikuiville”. Suosittelen!”

”Tyrni Kehäkukka on ainoa Shampoo, jolla atooppinen päänahkani pysyy siedettävänä.”

”Mukavasti vaahtoava ja miedon tuoksuinen Tyrni Kehäkukka Shampoo on saanut kutisevan päänahkani rauhoittumaan nopeasti. Käytän tätä shampoota jatkossakin.”

Tyrni Kehäkukka Shampoo on aivan ihana. Hiukset tuntuu todella pehmeältä, melkein kuin järvivedellä pestyt.”

”Ihanaa päänahan hoitoa! Minulla on todella helposti ärtyvä päänahka ja sopivien tuotteiden löytäminen on aina ollut hankalaa. Tyrni Kehäkukka Shampoo on ollut aivan huipputuote! Koostumus ja tuoksukin on todella ihana. Lämmin suositus!”

”Vuosikausia olen taistellut kuivan, hilseilevän päänahan kanssa. Kokeiltu on kaikki kosteuttavat- ja hilseshampoot + öljyt ja rasvat. Nyt löytyi apu! Kuukauden pessyt nyt tällä Tyrni Kehäkukka Shampoolla ja päänahka rauhoittui täysin parin pesukerran jälkeen!!”

”Pienestä oli näköjään kiinni se, että pääsin eroon päänahan kutinasta ja runsaasta hilseilystä – piti vaan ymmärtää kokeilla Tyrni Kehäkukka Shampoota. Tuli hyvä mieli, kun vaikutus selvisi jo ensimmäisellä pesulla. Sitä en olisi kyllä koskaan uskonut!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on pitkään aikaan parasta hiuksille. Sopii minun hennoille pitkille hiuksille tosi hyvin.”

”Oletko ottanut permanentin? En ole vaan vaihdoin hiustenhoitotuotteet Saaren Taikaan. Kuiva luonnonkiharatukkani sai uuden elämän Tyrni Kehäkukka Shampoon  myötä. Ei enää ritisevää kuivuutta ja väsyneitä puolikiharoita vaan terve ja hyvännäköinen kiharapilvi.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine saa hiukset tuntumaan paksummalta, on todella tuuheuttava.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo auttoi päänahan ongelmien kanssa ja hoitoaine on riittävän kosteuttava ja hoitava hiuslaadulleni. Iso plussa cg-metodiin sopivuudesta”

”Päänahka ei kutise enää. Hiukset ovat kiharammat ja kiiltävämmät kuin ennen ja hiustenlähtö harmaanvalkoisesta pitkästä tukastani on vähentynyt. Olen tyytyväinen Tyrni Kehäkukka Shampooseen, vaikka tilatessa epäilinkin. Voin suositella.”

”Tyrni Kehäkukka shampoo vähensi huomattavasti päänahkani talin eritystä. Aikaisemmin hiusharjani olivat heti jopa pesun jälkeen likaiset talista ja hilseestä, mutta nyt sitä ongelmaa ei ole ollut. Olen testannut muitakin shampoita, mutta ne eivät ole poistaneet yhtä tehokkaasti tätä ongelmaa.
Käytän tämän shampoon lisäksi myös Tyrni Kehäkukka hoitoainetta, joka jättää hiukset mukavan pehmeiksi ja saa päänahan tuntumaan pesun jälkeen kosteutetulta.”

Tyrni Kehäkukka Shampoo on aivan loistotuote – päänahan kutina kaikonnut ja hiukset tuntuvat edelleen puhtailta vaikka pesuväli pidentynyt pariin päivään.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoolla pestessä päänahka on rauhoittunut, hilse vähentynyt, kutina loppunut ja rasvoittuminen hidastunut.”

”Vähäinen käyttökokemus vielä Tyrni Kehäkukka Hoitoaineesta, mutta tuntuu miellyttävältä käyttää. Päänahan psoriin helpotusta jo vähäisellä kokemuksella.”

”Olen saanut Tyrni Kehäkukka Shampoon avulla myös hiusteni latvat hyvinvoiviksi. Ennen tämän tuotteen käyttöä latvat olivat kuivat ja takkuiset hamppukasat – eivät enää!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo sopii erittäin hyvin auringonpolttamalle hiukselle.”

”Saaren Taika Tyrni Kehäkukka hoitoaine on miellyttävän miedon tuoksuinen hoitoaine, joka tekee hiukset sileiksi ja kuohkeiksi.”

”Kaveri kehui hiusteni näyttävän erityisen hyvältä! Muuta uutta en ollutkaan tehnyt kuin pessyt Tyrni Kehäkukka Shampoolla pääni pariin kertaan. Hyvältä myös tuntuu, saatan tilata myös hoitoaineen.”

”Päänahan kuivuus ja sen myötä kiusallinen kutina on rauhoittunut huomattavasti. Tyrni Kehäkukka Shampoossa hyvä tuoksu ja hoitoaineessa ihana koostumus. Tilaan ehdottomasti jatkossakin!”

”Saaren Taika Tyrni Kehäkukka hoitoaine antaa hiuksilleni ihanaa pehmeyttä ja luonnollista taipuisuutta, jota en tiennyt niissä olevan ennen. Hoitoaineen tuoksu on todella mieluisa (en pidä vahvoista hajuista) ja koostumus on ihanan pehmeä. Ihana tuote!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on ollut nyt kuukauden käytössä. Psoripäänahka rauhoittunut huomattavasti!”

”Hiuspohja pysyy rauhallisena Tyrni Kehäkukka Shampoon ansiosta ja hoitoaine tekee hiukset eloisaksi ja hoitaa hyvin. Tykkään kovasti! Suosittelen! Kasvojenhoitotuotteet huippuja!”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on paras mitä olen löytänyt. Päänahka ei kutise, eikä hilseile enää. Myös miellyttävän tuoksuinen. Ostan jatkossakin!”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine tekee minkä lupaa. Miellyttävä mieto tuoksu. Huuhtoutuu hyvin pois. Tämä jää vakikäyttöön. Pullon minimalistinen muotoilu hivelee silmää.”

Tyrni Kehäkukka Shampoo on riittoisa, tätä tarvitsee vain vähän. Huuhtoutuu hyvin pois. Siedettävä pesutulos myös merivedellä. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta. Kuiva harakanpesä on taltutettu.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo sopii yllättäen psoripäänahallekin – tähän asti olen ollut yhden tietyn shampoon varassa kymmeniä vuosia. Koostumus ja tuoksu ovat ihania. Hiukset olivat pesun jälkeen hyvän tuntuiset ja tuoksuiset.”

”Rasvoittuvat hiukseni pysyvät pidempään puhtaina, Tyrni Kehäkukka Shampoo on ensimmäinen, joka on todella tehonnut ja ohuet hiukseni tuntuvat tuuheammilta.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine jättää hiukset ihanan kimmoisaksi ja helpoksi kammata.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on pysäyttänyt pitkään jatkuneen voimakkaan hiusten katkeilun. Kiitos loistavasta tuotteesta!”

Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on erinomainen tuote, tekee hiuksista helposti kammattavat ja kiiltävät. Huuhtoutuu hyvin pois, ei jätä hiuksia tahmaiseksi.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine jättää hiukset sileiksi ja pehmeiksi, hyvin hoidetuiksi. En muista koska hiukset olisi viimeksi olleet näin pehmeän tuntuiset. Päänahkakin on terveemmän oloinen, ei enää hilseile niin paljon (kolmen käyttökerran jälkeen), myös kutina on selvästi rauhoittunut.” 

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on hyvä herkkäihoisille. Olen herkistynyt kosmetiikalle ja hajusteille. Tästä ei tullut reaktiota.”

”Tyrni Kehäkukka on loistava shampoo , joka pesee puhtaaksi ja hiuksista tulee pehmeät ja helposti käsiteltävät. Päänahan lievä kutinakin rauhoittui.”

”Silkkiset hiukset! Tyrni Kehäkukka on täydellinen hoitoaine luonnonaaltoilevalle hiukselle. Hiukset näyttävät terveille ja pehmeille ja luonnon taipuisuus ei häviä.”

Tyrni Kehäkukka Shampoo on paras shampoo mitä olen kokeillut. Ehdottomasti hintansa väärti. Hiukset ovat nyt pehmeät ja terveen kiiltävät. Ehdottomasti ostan uudelleen.”

”Tyrni Kehäkukka on ihanan raikas shampoo! Hyvän tuoksuinen ja yllättävän hyvin vaahtoava sulfaatiton shampoo, joka on rauhoittanut hyvin kutiavaa hiuspohjaani. Tykkään!”

”Hoitaa ja selvittää! Montaa erilaista hoitoainetta kokeillut ja niin moneen pettynyt – tähän en. Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on riittoisaa ja selvittää hiukset todella hyvin. Käytän yhdessä saman sarjan shampoon kanssa ja ärtynyt hiuspohja on rauhoittunut ja hiukset ovat kuin järvivedellä pestyt! Tuote on laadukas ja arvostan suuresti sen ekologisuutta – tilaan varmasti jatkossakin.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine toimii hennoille hiuksille hyvin, ei jätä hiuksia liian liukkaiksi, vaan antaa niihin vahvuutta.”

” Tyrni Kehäkukka Shampoo tuoksuu raikkaalle. Hiuksista tuli heti paksumman ja vahvemman tuntuiset.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoossa on miellyttävä tuoksu, se on sopivasti vaahtoava shampoo. Kuiva ja hilseilevä hiuspohja rauhoittui heti.”

” Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine ovat todella hyviä. Miehelläni sitkeä hilse päässä johon ei ole tehonnut edes kampaamon hilseshampoo. Nyt hilse kokonaan poissa ja ainoastaan kahden pesun jälkeen.”

”Viimeinkin shampoo minun makuuni. Ensimmäisellä Tyrni Kehäkukka Shampoon käyttökerralla jo ihanan puhtaat ja pehmeät hiukset. Ja päänahkakin tykkäsi.”

” Tyrni Kehäkukka Hoitoaine teki hiukset hyvin kammattaviksi. Kuivuttuaan pesun jälkeen hiukset ovat tuuheat, hoitoaine ei lässäytä hiuksia. Antaa hyvin kiiltoa. Tuoksuu ihanalta.”

”Ihana löytö! Siis mikä ihmetuote tämä Tyrni Kehäkukka Shampoo on? Olen parin vuoden ajan taistellut kuivan ja hilseilevän päänahan kanssa ja myös hiukset ovat olleet kuivat. Olen siirtynyt täysin luonnollisiin tuotteisiin jo aiemmin ja käyttänyt yleisesti palasaippuoita hiustenhoidossa, mutta tuotteet ovat vain pahentaneet tilannetta. Nyt jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahka kiittää ja hiukset tuntuvat aivan loistavilta. Käytettäessä shampoo on todella riittoisa ja vaahtoaa miellyttävän tuntuisesti ja tuntuu tekevän puhdasta jälkeä ja pienikin määrä riittää koko päänahkaan ja vaahto levittyy koko pitkään pehkoon. Huuhdellessa hiukset tuntuvat natisevan puhtailta. Epäilin kokeilla taas uutta ekotuotetta ja mietin viikkoja käytänkö rahani tähän tilaukseen, mutta onneksi tein tilauksen! Täyden kympin tuote, odotan innolla toista pesukertaa!”

Tyrni Kehäkukka Shampoo on riittoisa ja hyvin pesevä tuote. Bonuksena ihanan mieto tuoksu. Päänahka ja hiusten rasvoittuminen rauhoittuivat lähes ensimmäisen käytön myötä. Jäin koukkuun!”

” Tyrni Kehäkukka Shampoo & Hoitoaine: Hyvät tuotteet molemmat, harvoin löytää itselleen sellaisen tuotteen, joka ei kutita hiuspohjaa heti käytön jälkeen.
Olen jo vuosia käyttänyt kampaamotuotteita sen vuoksi. Tämä oli kuitenkin erittäin positiivinen yllätys. Saatan tilata kyllä lisää. Kiitos!”

”Hyvän tuoksuinen, selvittää hiukset hyvin, ainoana miinuksena on, että tuotetta pitää laittaa aika paljon kerralla. (Kommentti Saaren Taialta: ”Se on se ”hinta” jonka luonnollisuudesta ”joutuu” maksamaan, silikoniton tuote saattaa tuntua huonommin levittyvältä, se on kuitenkin parempi sinulle sekä luonnolle!)”

”Karstainen ja hilseilevä päänahka rauhoittui muutaman päivän käytön jälkeen. Kohta pullollinen käytetty ja hilseestä ei ole tietoakaan! Erinomainen shampoo ja hoitoainekin jättää hiukset hyväntuntuisiksi. Yllätyksenä luonnonkiharat tulivat tosiaan hyvin esille, kuten joku aiemmissa arvosteluissa oli maininnut – sitä en olisi uskonut. Suosikkituote tuli tästä.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine ovat loistavia! Ostin nämä alun perin saaristoelämää varten, mutta tilasin kotiinkin, kun huomasin, kuinka hyvää ne tekevät päänahalle. Herkästi ärtyvä päänahka pysyy kunnossa ja hiukset kiiltävät. Pitkähiuksisena tilasin tuplasti hoitoainetta ja viimeistelen vielä ylimääräisellä hiuksiin jätettävällä hoitoaineella.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine paransi hiusten laatua jo muutaman pesun jälkeen.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on erittäin hyvä tuote hiuksille, hiusten lähtö on vähentynyt eivätkä hiukset ole olleet ollenkaan sähköiset tänä talvena kun olen käyttänyt näitä tuotteita!”

”Suosittelen Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta lämpimästi! Itselläni on permanentti ja hoitoaine kosteuttaa ja tekee hiukset ilmaviksi. Koostumukseltaan riittoisaa.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on loistava. Käytössä herkkäihoisella 80 vuotiaalla ja päänahka kiittää ja kiharat kiiltää!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo (ja hoitoaine) tekevät hiuksista puhtaat ja pehmeät. Hiuspohja ei kutise, kuten markettituotteilla. Erittäin riittoisa tuote, lyhyille hiuksille tarvitsen enintään teelusikan verran shampoota. Mieto tuoksu.”

” Tyrni Kehäkukka Shampoota olen muutaman kerran käyttänyt, ihanan pehmeät, ei tarvitse hoitoainetta laittaa. Ainut miinus et joudun useammin pesemän kuin aikaisemmalla. Mutta suosittelen.”

”Tyrni Kehäkukka on paras shampoo! Tuote on ollut käytössä hetken ja vaikuttaa hyvältä! Päänahka on rauhoittunut ja hiukset tykkäävät. Yhdellä pesukerralla luonnonkiharat tulivat todella upeasti esiin, pitkästä aikaa, uskon että tämä on kiitos luonnollista raaka-aineista, josta tykkää koko pää päänahasta latvoihin.”

”Paras hoitoaine! Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta nopeasti rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle ja saanut niistä suuren avun! Päänahka on rauhoittunut paljon aiemmasta, tuoksu on ihana ja luonnollinen, ei ota kuitenkaan herkkäänkään nenään.”

”Kaikin puolin mahtava tuote. Sopii värjättyyn (punainen värin poisto alla) hiukseen loistavasti. Toki hiukseni entuudestaan hyvä kuntoiset vaikka käsitellyt. Reilun viikon kokemus Tyrni Kehäkukka shampoosta/hoitoaineesta. Hiukset ilmavammat, pysyvät paremmin ryhdissä laitettuna, kiiltävät eikä syö väriä yhtään enempää, kuin ns. värjätyn hiuksen tuotteet. Lisäksi päänahka ei kutise jonka aiheuttaa mm. turha helmiäinen, joita lisätään moneen tuotteeseen ulkonäön takia. Ainut – on koostumus saisi olla kiinteämpää. Nyt hiukan liian ohutta/nestemäistä.”

”Löytyihän se vihdoin, Tyrni Kehäkukka Shampoo, hiustenpesua nopeuttava tuote. Hoitoainetta ei enää tarvitse käyttää ja nyt kuukauden käytettyä alkaa tulosta näkyä. Hiukset paremmassa kunnossa eivätkä rasvoitu niin äkkiä. Ei tarvitse joka päivä pestä enää ja ovat silti ilmavat ja puhtaan näköiset.”

” Kokeilin Tyrni Kehäkukka Shampoota joka osui ja upposi, niin kuin sanotaan. Hiusten karheus väheni ja hiuksistani tuli taipuisammat. Hiukseni kiiltävät ja ovat luonnollisesti sopivasti kiharalla. Olen erittäin tyytyväinen. Heinäallergikkona nautin kesäisestä tuoksusta, joka ei ärsytä vaan päinvastoin. Todella ihana hyvä tuotesarja!”

”Molemmilla lapsillani on erittäin kutiseva päänahka, kaikkia apteekin kamoja kokeiltu. Heti ensimmäinen pesun Tyrni Kehäkukka Shampoolla oli valtava parannus, ei enää kutinaa eikä hilseilyä!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on laadukas ja raikkaan tuoksuinen. Luonnonkiharat hiukseni pysyvät hyväkuntoisina.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on erittäin hyvä tuote! Kampaajakin kysyi että mitä taikoja olet tehnyt, kun sekä päänahka että hiukset ovat tulleet pienessä ajassa niin paljon parempaan kuntoon. No Saaren Taikojahan minä olen tehnyt.”

”Todella hyvät tuotteet Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine. Hiuksiani tarvitsee nykyään pestä harvemmin, siis pysyvät puhtaina pidempään ja päänahka on kunnossa.”

”Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka hoitoainetta nyt viikon verran ja tuote on rauhoittanut päänahkaani ja hiustenlähtöä. Tuoksu on erittäin miellyttävä, lievä tuoksu. Odotan että pääsen tilaamaan saman sarjan shampoon!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo saa hiukset todella kiiltämään. Mieto hyvä tuoksu, joka ei ärsytä tuoksuille herkkää nenääni.”

”Päänahan hilseily ja kutina näin talviaikaan jokavuotinen ongelma. Kun tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota ja hoitoainetta, jo muutaman käyttökerran jälkeen päänahka oli rauhoittunut. Aivan ihana tuote.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo ja hoitoaine. Molemmat tuntuvat hyviltä ja tekevät hiukset pehmeiksi – helposti kannattaviksi.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa, suosittelen!”

”Ostin i love me -messuilta tuotteitanne, ensikertalaisena, mutta silti vahvasti tuotteisiinne uskoen.
Olin jo aiemmin parin kk ajan seurannut netissä tarinaanne ja ajattelin, että messujen kohokohta minulle on se että löydän kojunne ja pääsen ostamaa tuotteitanne. (Juu, kyllähän niitä netistäkin olisi saanut mutta siinä on oma tunnelmansa kun pääsee niitä tuotteita itse hypistelemään ennen ostopäätöstä.) Ostin mm. Tyrni-kehäkukka shampoon & hoitoaineen. Yhden pesukerran jälkeen olen ollut ihmeissäni. Päänahkani ei nimittäin ole kutissut enää normaaliin tapaansa! Vain yhden pesukerran jälkeen!! Olen kokeillut vaikka mitä ja nestemäistä hydrokortisoniakin päähäni laitellut, saamatta toivottua tulosta. Kutiseva ja rupinen pää on vaivannut minua jo koko tämän vuoden ajan, enkä tosiaan tiedä mistä se alkujaan lähti liikkeelle. Mutta halusin vain kiittää teitä mahtavasta tuotteesta. Olen vakuuttunut! Ja aion jatkossakin ostaa tuotteita teiltä.”

”Muutaman kerran olen ehtinyt käyttää Tyrni Kehäkukka Shampoota ja ainakin yhdessä saman sarjan hoitoaineen kanssa toimii!! Hiukseni ovat huonokuntoiset vuosien värjäysten ja blondaamisen myötä, ja kylmän tullen päänahka alkaa hilseilemään. Näiden kanssa hiukset tuntuvat joltain miltä eivät ole aikoihin tuntuneet ja päänahka on hyvässä kunnossa. Suosittelen!!”

”Käyttänyt tuotetta nyt vasta pari viikkoa ja ensi kokemukset ovat olleet Hyvin positiivisia. Vaahtoaa hyvin, ainut miinus puoli ollut vain että puolipitkään tukkaan joutuu aika paljon lutrata tuotetta tai kahteen kertaan pestä hiukset ennen puhtaiden hiusten tunne tulee.
Ihana tuoksu ja tyylikäs purnukka.”

”Hiukset eivät ole takkuiset. Hyvä tuote, tilaan jatkossakin.”

”Todella kivan tuntuiset hiukset ja puhtaat, hoitoaine käy myös hiuksiini ja ovat ilmavan oloiset.️”

”Ihana paksumpi koostumus ja miellyttävä tuoksu. Ei rasvoita hiuksiani, joita yleensä joutuu pesemään päivittäin. Helppo purkki käyttää.”

”Ihana kevyt tuoksu. Hiukset jäävät pehmoisiksi ja kiiltäviksi.”

”Olin jo epätoivoinen, päänahkani oli näppylöitä täynnä. Olin kokeillut kaikkea mahdollista tuotetta kampaamosta kaupan hyllyille, myös verkkokaupoista muutamat. Kunnes kokeilin teiltä tilaamaani shampoota. Jo se, että se ei polttanut ekalla pesulla päänahkaani, teki vaikutuksen. Siitä lähti parantuminen, nyt päänahkani ei enää kutise, eikä siinä ole märkiviä näppylöitä. Parantumisen lisäksi koin ensimmäistä kertaa naismuistiin että hiukseni ovat puhtaat. Kiitos ja kumarrus. Olen onnellinen.”

”Olen pitkään kärsinyt kuivasta ja kutisevasta päänahasta. Ja huonoimpina hetkinä hiuksia lähtee, päänahkaan ilmestyy näppyjä ja myöhemmin rupia. Olen kokeillut erilaisia hoitavia ja kosteuttavia tuotteita päänahkaani, mutta ne eivät ole sopineet luonnonkiharoille hiuksilleni. Sitten näin Tyrni Kehäkukka shampoon mainoksen ja päätin kokeilla tuotetta, sen kaveriksi ostin myös Tyrni Kehäkukka hoitoaineen. Jo ensimmäisen pesukerran jälkeen tunsin sen kutinan lieventyvän, miten mahtavaa!! Ja toisella pesukerralla tuntui näpytkin rauhoittuvan. Epäilin, että riittääkö hoitoaineen teho hoitamaan luonnonkiharaa, mutta epäily oli turhaa, hiukset on helppo setviä pesun jälkeen. Loistava löytö!”

”Olen nyt käyttänyt Tyrni Kehäkukka Shampoota pari viikkoa ja hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja taipuisammilta kuin ennen, myös päänahan aikaisempi kutina on laantunut. Hiukset tuntuvat myös pidempään puhtailta, joten pesukertojakin on voinut vähentää. Tilaan varmasti jatkossakin.”

”Meillä Tyrni Kehäkukka tuotteet lähtivät heti testiin niin itselläni, joka olen kärsinyt kutisevasta, kuivasta ja myös rasvoittuvasta päänahasta (atooppisuuteen taipuvainen sekä hormonaalista), lisänä nyt ollut reilun vuoden ”ylimääräistä” hiustenlähtöä. Voin omalta kohdalta sanoa että jo ekan kerran jälkeen, ei kutinaa ja hiukset eivät ole ollenkaan rasvoittuneet niin äkisti. Tyttö 13v atoopikko taistellut n. 1,5v päänahan kutinan ja kuivien punoittavien länttien kanssa, ollut käytössä myös lääkeshampoota yms. Nyt viimeisenä ”oljenkortena” hankin nämä tuotteet testiin ja tyttö sanoi kahden käyttökerran jälkeen että enää ei kutise ollenkaan niin.”

”Pesen lähes päivittäin hiukseni, joten sulfaatiton koostumus on herkälle päänahalle ihan ehdoton. Lempeä ja ihanantuoksuinen vaahto pesee hiukset puhtaaksi, muttei natisevaksi. Tyrni Kehäkukka Shampoo ei latista ohuita hiuksiani, kun omani helposti muistuttavat lehmän nuolaisua. Ja tuntuu riittoisalta, mikä tärkeää, kun pesee niin usein. Suosittelen!”

”Päänahkani oli paikoin todella kutiseva ja ärtynyt. Olen atoopikko ja ilmeisesti päänahkani alkoi yhtäkkiä ärtyä vuosia käyttämäni shampoon jostain ainesosasta. Päätin kokeilla Tyrni Kehäkukka Shampoota. Tuoksu on aivan ihana ja se teki hiukset hyvän tuntuisiksi, mutta aluksi en ollut vakuuttunut sen toimivuudesta minulle, koska päänahkani rauhoittuminen ottikin jonkin aikaa. Mutta lopulta se rauhoittui! Käytin Saaren Taian shampoon loppuun ja palasin sitten käyttämään vanhaa shampootani – se oli virhe! Niinhän siinä kävi, että hetken päästä kutina palasi. Tilasin heti lisää tyrni-kehäkukkaa ja lopetin vanhan shampooni käytön. Kutina loppui heti, ennen kuin päänahkani ehti päästä pahaan kuntoon.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on huippu tuote. Auttoi mieheni psoriin jo muutamassa päivässä!”

”Minulla on ollut ongelmia kutiavan päänahan kanssa. Tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota. Nyt kun olen muutaman kerran pessyt hiukseni tällä shampoolla on päänahkani rauhoittunut eikä kutise enää. Kiitos tämän shampoon!”

”Aivan mahtavat Tyrni Kehäkukka tuotteet. Tuoksuiltaan sopivat minulle vaikka olen astmaatikko. Hiuspohjani voi paremmin tuotteen käytön jälkeen. Hiuksia lähtee huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Suosittelen lämpimästi.”

”Miehen päänahan pelastus On Tyrni Kehäkukka Shampoo. Stressi kiusaa eniten hiuspohjaa, punottaa ja hilseilee ja kutisee. Muutaman käyttökerran jälkeen tilanne paljon rauhallisempi.”

”Täydellinen shampoo hiuspohjan ongelmista kärsiville! Suosittelen ehdottomasti! Oma hiuspohjani sekä kuivui että rasvoittui, kutisi ja kirveli raapimisen takia. Jo ensimmäisen käytön jälkeen hiuspohja rauhoittui huomattavasti ja nyt parin viikon käytön jälkeen kaikki ongelmat ovat lähes hävinneet. Hiuksia ei lähde enää juuri lainkaan.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine levittyy todella hyvin ja uskomattoman ihana tuntu hiuksessa, selvittää takut ilman kampaa tai sormia! Ei silti latista hiuksia edes päänahkaan hierottuna. Hiustenlähtö on myös vähentynyt todella merkittävästi.”

”Olen pessyt Tyrni Kehäkukka Shampoolla 4 kertaa ja tosi hennot ja hieneät hiukseni tuntuvat selkeästi vahvemmilta ja kiiltävämmiltä. Kovien pakkasten aikana eivät edes sähköistyneet eikä littaantuneet pipon alla. Ja tärkein, on auttanut hiuspohjan kutinaan hillitsevästi. Ehdottomasti tämä jää käyttöön. Huipputuote!!”

”Itselläni on lievä psori, mutta jo pari käyttökertaa lievitti päänahan kutinaa. Pullo riittää pitkään!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on ihana tuote, hiukset tuntuvat yhtä aikaa pehmeiltä ja vahvoilta ja päänahan kutina rauhoittui heti ensimmäisen pesun jälkeen. Suosittelen lämpimästi!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoon ja Hoitoaineen myötä päänahkani voi paremmin, hiukseni kasvavat tuuheammin ja harmaiden joukkoon on jopa kasvamassa uutta tummaa tukkaa.”

”Tuli kyllä ihanan pehmeät hiukset ja näppyinen hiuspohjani parani nopeasti.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on loistava. Muutaman pesukerran kokemuksen jälkeen voin suositella lämpimästi. Hiuksissani on vähän jäljellä vaalennettuja kohtia, jotka muilla shampoilla ja hoitoaineilla pesun jälkeen ovat ihan kuivat ja huonosti harjattavat (pitää lisätä öljyä pesun jälkeen). Tällä shampoolla ja hoitoaineella pestyä ei edes huomaa, että on ollut ongelmia vaalennettujen hiusten kanssa. Toinen mahtava huomio tulee esiin seuraavana aamuna. Normaalisti takaraivolla oleva pyörre näkyy yön jälkeen ikävästi, mutta tämän tuotteen avulla pyörre on huomaamattomampi ja helpompi käsitellä. Hiukset muutenkin ovat pesun jälkeen erilaiset; jämäkämmät, föönauksen jälkeen paremmat.”

”Karheat hiukseni on muutaman minuutin Tyrni Kehäkukka hoitoaineen vaikutuksen (+huuhtelun) jälkeen todella sileät ja helposti harjattavat.”

”Erittäin ihana shampoo. Itselläni on pitkät hiukset ja alkoi pelottamaan, että minusta tulee niin kuin Juice-vainajasta, Suomen pitkätukkaisin kaljupää. Irtonaisia hiuksia oli joka paikassa. Olen nyt kuukauden verran käyttänyt Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hiusten lähtö on lähes loppunut. Ja mikä tuoksu!”

”Tyrni Kehäkukka on luottoshampoo, hyväksi todettu. Lopetti päänahan kutinan, mikä tuli muilla shampoilla pestessä.”

”Joka talvinen vaiva päänahan kuivuus ja kutina hävisivät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen (Tyrni Kehäkukka shampoo + hoitoaine). Tuote ei kuitenkaan latistanut hiuksia, ilmava ja tuuhea kampaus onnistui pesun jälkeen mainiosti. Suosittelen!”

”Miellyttävä pehmeä koostumus, hiukset ovat taipuisat käytön jälkeen. Hiuspohjani oli punertava ennen kuin aloitin Tyrni-Kehäkukka Shampoon ja -Hoitoaineen käytön. Nyt väri on normaali. Kiitos tuotteista!”

”Yhtäkkiä alkanut päänahan erittäin voimakas kutina ja hilseily parani Tyrni Kehäkukka shampoolla, edes apteekin aineista ei ollut hyötyä. Nyt taitaa olla jo kolmas pullo menossa mutta shampoo on kyllä erittäin riittoisa, pieni määrä tekee puhdasta jälkeä!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine eivät yhtään ärsyttäneet ihottumaisia käsiäni ja hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät ja kiiltävät, suosittelen! Ja tilaan kohta lisää.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoossa on miellyttävän mieto tuoksu. Hennot ja ohuet hiukseni tuntuivat jo yhden käyttökerran jälkeen erilaisilta. Hiuksiini oli selkeästi tullut volyymia lisää. Shampoo myös pesi hiukseni puhtaaksi eikä kuivumisen jälkeen hiukset roikkuneet päätä myöten. Suosittelen, upea tuote! Tilasin heti shampoota lisää ja kokeilen hoitoainetta myös.”

”It has a fresh smell which is not too overpowering. My hair feels clean and soft. After regular use the annoying itch I had been experiencing on my scalp disappeared. I found that my hair stays cleaner/fresher for longer so I don’t need to wash it as often. I have dyed hair and the colour has remained more vibrant since switching to this shampoo. I love it!”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine ollut käytössä saman sarjan shampoon kanssa. Huomasin että hiukset ja päänahka voineet nyt paremmin. Hiustenlähtö pesun yhteydessä vähentynyt.”

”Shampoista parhain, päänahan kutina tipotiessään ja hiukset ovat saaneet lisää volyymia sekä taipuisuutta. Vaihda en, loisto tuote!”

”Ostin lapselle käyttöön kutisevaan hilseilevään päänahkaan. Jo ensi pesun jälkeen päänahka paremmassa kunnossa. Hyvä tuote. Jää meillä arkikäyttöön. Tuoksu on miellyttävä.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on raikkaan tuoksuinen, kevyt tuote, jota voin käyttää päivittäin, vaikka olen tuoksuyliherkkä. Hiukset voivat paremmin ja ovat jotenkin puhtaamman tuntuiset. Rauhoitti myös mieheni kutiavaa päänahkaa.”

”Ainoa shampoo- ja hoitoaineyhdistelmä, joka on parantanut hiusteni ja päänahan kuntoa aidosti! Minulla on laineikkaat hiukset, ja tämä tuote myös korostaa laineitani. Lisäksi hiukset ovat paksummat, ja kasvaneet pidemmiksi, eikä latvat ole menneet korpuksi Moni on kirjoittanut arvosteluissaan, että tuote auttoi heti. Minulla meni kuitenkin 2-3 viikkoa tuotteen käytön aloituksesta, ennen kuin vaikutus alkoi näkyä, mutta oireet ovat pysyneet sen jälkeen kokonaan poissa. Suosittelen siis kokeilemaan hieman pidemmän ajan, jos ei heti auta! Minulla on hyvin herkkä, reaktiivinen iho, joka vaati totuttelua uuteen tuotteeseen.”

”Tyrni Kehäkukka shampoo oli oikein hyvä kokemus jota ostan uudelleenkin. Kiva koostumus, vaahtosi hyvin, hiukset puhdistui ja parasta oli ettei päänahka kutissut yhtään.”

”Päänahan kuivuus ja kutina loppui ensimmäiseen pesuun. Nyt viikon käytön jälkeen myös hiustenlähtö on vähentynyt ja pesun tarve harventunut, kun hiukset rasvoittuvat vähemmän.”

”Tyrni Kehäkukka hoitoaine tainnuttaa kutisevan ja ärtyneen päänahan. Hiukset tuntuvat hyvältä käsittelyn jälkeen. Tuoksuu hyvältä. On sopivan kokoisessa muovipurtilossa myös matkoille mukaan otettavaksi.”

”Hiuksista tulee ihanan puhtaat, shampoo vaahtoaa yllättävän runsaasti ja tuoksuu raikkaalle. Rauhoittaa myös kuivaa ja kutisevaa päänahkaa.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta. Päänahan kutina on rauhoittunut ja hiuksia ei lähde enää niin paljoa. Harmaa, luonnonkiharatukkani voi hyvin.”

”Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka shampoota ja hoitoainetta kolmisen viikkoa. Kutiseva päänahka rauhoittui jo muutaman käyttökerran jälkeen ja hiustenlähtökin on huomattavasti vähentynyt. Olen yllättynyt ja tyytyväinen.”

”Tukkaa minulla ei ole kuin nimeksi, mutta päänahka kihelmöi ja kutiaa usein. Olen nyt pessyt Tyrni Kehäkukka shampoolla neljänä päivänä ja kihelmöinti ja kutina ovat selvästi vähentyneet ja päänahka tuntuu levolliselta. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Ehkä annan vaimonkin käyttää sitä.”

”Päänahka rauhoittunut ei kutise. Vasta muutaman kerran käyttänyt saman sarjan shampoon jälkeen. Hyvät tuotteet.”

”Pitkät ja luonnonkiharat hiukset kiittää, hiukset on pehmeät ja helposti kammattavat. Tyrni Kehäkukka hoitoaineessa on kiva koostumus ja levittyy hyvin, miellyttävä tuoksu.”

”Tyrni Kehäkukka shampoo on ihanan mieto ja vähätuoksuinen, ekologinen hiusten pesuaine. Hiuspohja rauhoittuu ja hiukset jäävät pehmeiksi ja ilmaviksi. Vastaava hoitoaine viimeisteli hyvän fiiliksen!”

”Voidemainen Tyrni Kehäkukka hoitoaine on mukava käyttää. Aiemmin takaraivossani oli kutinaa usein toistuvien pesujen takia. Nyt tilanne on rauhoittunut.”

”Tyrni Kehäkukka hoitoaine ja shampoo hellivät hiuksia verrattuna aikaisemmin käyttämääni hiusten hoitotuotteisiin. Hiukset puhtaat, terveen tuntuiset ja päänahka ei oireile. Todella yllättynyt, että kunnon tuotteitakin voi löytyä ja arvostelut pitää paikkansa.”

”Tyttären psoripäänahkaan sopi oikein hyvin, rauhoitti ja irrotti psoriplakkeja.”

”Tyrni kesäkukka shampoo. Ihan paras shampoo ja hoitoaine pitkästä aikaa, hiukset olivat jo ekan pesun jälkeen todella puhtaan tuntuiset, pehmeät ja helposti harjattavat. Suosittelen! Tuoksu ei aluksi miellyttänyt, mutta siihen tottui pian.”

”Tyrni kehäkukka shampoosta on tullut koko meidän perheen suosikki shampoo! Se on rauhoittanut omaa rasvoittuvaa päänahkaani, mieheni hilseilevää ja tyttäreni tuntemattomasta syystä kutiavaa päänahkaa. Voisiko parempaa tuotetta olla! Tuskinpa. Kiitos!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.