Saaren Taika osallistuu Britannian The Free From Skincare Awardseihin

free from skincare awards saaren taika veera suolasaippua

Sen ideana on juhlistaa parhaita ”Free from” kosmetiikkatuotteita, eli tuotteita joissa ei ole yleisesti kosmetiikassa käytettyjä ”pahiksia”, jotka usein aiheuttavat allergioita, herkistymisiä tai muita iho-ongelmia.


Kisaan hyväksytyt tuotteet käyvät läpi kuukauden kestävän kosmetiikan ammattilaisista koostetun arviointiryhmän tarkan testivaiheen, jonka jälkeen jatkoon päässeet tuotteet pääsevät vielä tarkemman tutkimuksen kohteeksi.
Jatkoon pääsy selviää kesäkuussa 🙂


Saaren Taialta lähti kisaan kaksi tuotetta: Veera suolasaippua palasaippua-sarjaan ja Kamomilla Sheavoide ongelmaiho-sarjaan <3

Free from skincare awards saaren taika kamomilla sheavoide

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide auttaa!
”Pienen tyttären kuivat (atooppiset) jalat ovat saaneet tästä loistoavun ja toistaiseksi ainoa voide, mistä 2v neiti ei itke, että kirvelee! ❤️”


”Kuiviin kutiseviin käsiin ja muihin ihovaivoihin koko perheelle kesäksi ötökänpuremien hoitoon!”


”Parin kuukauden kortisoni kuurien ja hermoja raastavan punajäkälä kutinan jälkeen ,herkistyin kortisonille..ja tauti vaan kutisi sekä levisi.Kaikkea aloeverasta sooda-merisuola kylpyihin on kokeiltu.Tytöllä on tämä shea-kamomilla omaan atopiakutinaan ja toi minullekin. Ja tulos: ei kutise !!!!!!”


”Omaa kutinaani hoidettiin sienivoitella, kortisoonilla, ”hullun papereilla” , tabletilla joka hillitsee kutinan tuntua jne. monen monta vuotta tuloksetta. Itse kokeilin myös monia merkkejä luonnonkosmetiikasta, ennekuin löysin tämän ihmeen. Niin loppu kutinat ja kitinät. Aivan loisto tuote, kiitos tästä❤”


”Tyttäreni atooppiseen ihoon on ollut todella hyvä apu samoin veljeni psoriin, auttanut kutinaan eikä kirvele, yöunet parantuneet?”


”Minä herkkäihoinen allergikko voin suositella tätä voidetta lämpimästi!!???? Hyttysenpistoon ihoni reagoi niin että pistokohta kutiaa kauan.. Saaren Taikan Sheavoiteen avulla on kutina loppunut!! ????Todella ihana tuote!! ??”

free from skincare awards saaren taika veera suolasaippua

”Veera-saippualla ovat mustapäätkin kadonneet, kosmetologi totesi, ettei ole puhdistettavaa.”


”Veera suolasaippua on aivan mahtava! Aluksi ajattelin onko olemassa jotain joka ei kuivata, on, jopa esikoisen atooppinen ekseema alkanut voimaan paremmin enään en muita saippuioita kylppäriin halua, tämä on ja pysyy! Kiitos tästä tuotteesta!”


https://www.freefromskincareawards.co.uk/about/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.