Saaren Taika pyykkietikka Raikas – kokemuksia

Saaren Taika pyykkietikka Raikas kokemuksia

‘’Raikas Pyykkietikasta on moneksi! Se ei pelkästään saa pyykkiä puhtaaksi ja raikkaaksi, se soveltuu huonekalujen raikastamiseen ja pesuun. Sillä voi raikastaa lenkkivaatteet ja -kengät ja saapa sillä sipaistua auton sisäpinnatkin puhtaiksi. Myös lattianpesussa oiva puhdistaja!’’

“Nyt löytyi tuote jolla saan pyykkini raikkaaksi. Olen kokeillut järkyttävän monia huuhteluaineita ja etikoita, mutta pyykkini ei vaan tuoksunut raikkaalle. Koneenikin on aika uusi joten ihmettelin, miksi pyykkini haisee oudolle joka kerta… Nyt vihdoin löytyi Raikas pyykkietikka, joka on raikastanut pyykkini pidemmän aikaa.”

“Oletko koskaan haistellut kevättuulessa kuivunutta pyykkiä? Puhdas ja tuoksuton, mutta silti niin raikkaan tuoksuinen. En uskonut enää saavani pyykkeihini tuota ihanaa lapsuudesta tuttua tuoksua kunnes kokeilin pyykkietikka Raikasta. Rakastuin kertapesusta enkä enää muuta käytä! Vaatteet eivät sähköisty, tuoksuvat ihanalle ja silittäessäkin jotenkin ihanan, raikkaan erilaisia. Suosittelen vahvasti!”

‘’Pyykistä tulee Raikas Pyykkietikalla pehmeää, värit ovat kirkkaat, tuoksu on mieto, raikas ja kuin tuulessa kuivuneet pyykit. Itse hajuille herkkänä pystyn hyvin käyttämään ko. tuotetta.’’

‘’Mukava tuoksu joka tuoksuu vielä pesukoneesta vaatteita ottaessa. Oli pakko palata epäonnistuneesta markettiostoksesta tähän vanhaan tuttuun ja hyväksi havaittuun Raikas Pyykkietikkaan.’’

‘’Raikas Pyykkietikkaa ei ollut tarkoitus ostaa, koska aikaisempi kokemus pyykkietikasta ei ollut mieluinen. No, nyt muutaman koneellisen jälkeen olen todella yllättynyt lopputuloksesta! Vaatteet tuoksuu raikkaalle, ovat pehmeitä ja mikä ihmeellisintä värit näyttävät kirkkaammilta!! Ja vielä lisäksi, tuo pyykinpesukone on puhdistunut itsestään! Ei tästä voi sanoa muuta kun, että ihme aine! Tämä aine jää taatusti käyttöön!’’

”Miellyttävä tuoksu pesuhuoneessa ja todella raikastaa pyykin. Suosittelen!”

”Olen tosi herkkä hajusteille, mutta uskalsin Saaren Taian pyykkietikkaa lähteä kokeilemaan. Pyykki on pesun jälkeen todellakin raikasta, eikä mitään voimakkaan tuoksuista. Tämä pehmentää pyykkejä, enkä enää vaihda mihinkään tavallisiin huuhteluaineisiin!”

”En ole aikoihin käyttänyt huuhteluaineita, mutta onneksi rohkaistuin testaamaan tätä. Ruokalusikallinen riittää koneelliseen. Ihanan raikasta ja nopeasti kuivuvaa pyykkiä.”

”Hienhaju katoaa urheiluvaatteista!”

”Tästä pyykkietikasta on moneksi! Se ei pelkästään saa pyykkiä puhtaaksi ja raikkaaksi, se soveltuu huonekalujen raikastamiseen ja pesuun. Sillä voi raikastaa lenkkivaatteet ja -kengät ja saapa sillä sipaistua auton sisäpinnatkin puhtaiksi. Myös lattianpesussa oiva puhdistaja!”

”Saaren Taika Pyykkietikka ilahduttaa! Tilasin kokeiluun Saaren Taika Pyykkietikkaa. Kylläpä tykkäsin! Ihanan raikas tuoksu tuli vastaan kuivausrummusta, vaikka unohdin sinne pyykit muutamaksi päiväksi. Pyyhkeet tuntuvat todella pehmeiltä. Raikastus etikalla on vielä kokeilematta, mutta suunnitelmissa on sekin.”

”Pyykki tulee ihanan raikkaaksi, eikä etikkaa ole liikaa. Pyykki ei onneksi haise etikalla. Saippua on kätevää, kokeilin sitä paidan tahroihin, ennen kuin laitoin paidan koneeseen. Putipuhdasta tuli.”

”Toimii! Pari koneellista pessyt uudella pyykkietikalla. Silmämääräisesti 3rkl lisännyt huuhteluainelokeroon. Tämän kanssa pyykki jää mukavan pehmeäksi. Itse aineen tuoksu on miellyttävä, mukavasti tuoksuu vessassa kun pyykit pyörii 😀 Mutta haju ei jää tekstiileihin, mikä on plussaa! Haluan tekstiilieni olevan hajuttomia. Suosittelen!”

”Ihana tuoksu, joka herkkänenäiselle kuitenkin riittävän mieto.”

”Antaa raikkaan tuoksun pyykeille ja poistaa pahimmatkin hajut!”

”Mielestäni riittää pienempikin annos kuin 2-3 rkl. Tuoksu raikas, mutta ei jää liiaksi vaatteisiin. Etikka ei tuoksu läpi.”

”Pyykkipäivän piristys! Pyykkietikka raikastaa pyykin ja tekee niistä jotenkin paljon puhtaamman tuntuisia, ja kaikista kokeilemistani etikoista tämä on paras! Tuoksu on todellakin raikas, mutta ei ollenkaan liian voimakas omaan hieman tuoksuherkkään nenään. Kotimaisuus on myös plussaa. Tätä en vaihda!”

”Pyykistä tulee pehmeä, värit ovat kirkkaat, tuoksu on mieto, raikas ja kuin tuulessa kuivuneet pyykit.
Itse hajuille herkkänä pystyn hyvin käyttämään ko.tuotetta.”

”Pyykki ei enää tuoksu tunkkaiselle kun olen käyttänyt tätä etikkaa.”

”Ihanan tuoksuinen! Paras pyykkietikka mitä olen kokeillut. En enää muita haluakkaan. Myös muut tuoksut ovat ihania.”

”Raikas pyykkietikka toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille”

”Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana.”

”Ne Saaren Taika pyykkietikat, joihin minä olen tutustunut, tulevat jäämään käyttööni. Tuoksut ovat olleet hurmaavia ja todella hyviä (Raikas, Syksy, Pirtsakka). Pyykkini, mm. pyyhkeet ovat kirkastuneet, pyykki on todella raikkaan tuoksuista ja samoin pesukone. Lisäksi myös pyykin sähköisyys on vähentynyt.”

‘’Olen nyt jo pari vuotta käyttänyt pyykkiä pestessäni Saaren Taika Raikas pyykkietikkaa huuhteluaineen sijasta ja olen ollut tyytyväinen. Vaatteet eivät enää haise pistävän ummehtuneille huuhteluainejäämien vuoksi, kuten ennen, mutta ovat silti pehmoisia ja raikkaita.’’

”Käytössä joka koneellisessa pyykkiä. Ei haise hiki tai muutkaan pahat hajut. Raikasta ja puhdasta pyykkiä, joka ei ole sähköistä pakkasillakaan.”

”Erinomainen, monikäyttöinen tuote. Pidentää vaatteiden ikää ja pitää pesukoneen puhtaana. Raikastaa tunkkaiset tekstiilit ja poistaa pahat hajut kissanhiekan läheisyydestä. Vahva suositus!”

”Toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille :)”

”Erinomainen pyykkietikka! Pyykkietikka tekee pyykeistä ihanan raikkaita ja tunkkainen haju on tipotiessään!”

”Pyykkietikka Raikas tuo mieleen ulkona pakkasessa kuivatun pyykin tuoksun!”

‘’Ihanan raikas tuoksu Raikas Pyykkietikassa, ei aiheuta migreeniä kuten monet hajusteet.’’

”Raikas Pyykkietikka sopii oman pyykkini raikastamiseen hyvin. Se poistaa sähköisuuden ja pehmentää. Tilaan tätä lisää ja voin suositella kaikille.”
 
”Tähän pyykkietikkaan ja sen raikkaaseen tuoksuun jää samantien koukkuun. Jo heti ensimmäisen pesukerran jälkeen teki mieli vaan nuuhkia pyykkejä niitä narulle ripustaessa. Aivan ihana tuote, saa pyykin myös ihanan pehmeäksi. Ehdottomasti JATKOON!”
 
 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.