Saaren Taika pyykkietikka Raikas – kokemuksia

Saaren Taika pyykkietikka Raikas kokemuksia

“VIHDOIN!!! Nyt löytyi tuote jolla saan pyykkini raikkaaksi. Olen kokeillut järkyttävän monia huuhteluaineita ja etikoita, mutta pyykkini ei vaan tuoksunut raikkaalle. Koneenikin on aika uusi joten ihmettelin, miksi pyykkini haisee oudolle joka kerta… Nyt vihdoin löytyi Raikas pyykkietikka, joka on raikastanut pyykkini pidemmän aikaa. Hinta on suolainen, mutta maksan sen ilomielin, koska tuote toimii.”

“Oletko koskaan haistellut kevättuulessa kuivunutta pyykkiä? Puhdas ja tuoksuton, mutta silti niin raikkaan tuoksuinen. En uskonut enää saavani pyykkeihini tuota ihanaa lapsuudesta tuttua tuoksua kunnes kokeilin pyykkietikka Raikasta. Rakastuin kertapesusta enkä enää muuta käytä! Vaatteet eivät sähköisty, tuoksuvat ihanalle ja silittäessäkin jotenkin ihanan, raikkaan erilaisia. Suosittelen vahvasti!”

”Miellyttävä tuoksu pesuhuoneessa ja todella raikastaa pyykin. Suosittelen!”

”Olen tosi herkkä hajusteille, mutta uskalsin Saaren Taian pyykkietikkaa lähteä kokeilemaan. Pyykki on pesun jälkeen todellakin raikasta, eikä mitään voimakkaan tuoksuista. Tämä pehmentää pyykkejä, enkä enää vaihda mihinkään tavallisiin huuhteluaineisiin!”

”En ole aikoihin käyttänyt huuhteluaineita, mutta onneksi rohkaistuin testaamaan tätä. Ruokalusikallinen riittää koneelliseen. Ihanan raikasta ja nopeasti kuivuvaa pyykkiä.”

”Hienhaju katoaa urheiluvaatteista!”

”Tästä pyykkietikasta on moneksi! Se ei pelkästään saa pyykkiä puhtaaksi ja raikkaaksi, se soveltuu huonekalujen raikastamiseen ja pesuun. Sillä voi raikastaa lenkkivaatteet ja -kengät ja saapa sillä sipaistua auton sisäpinnatkin puhtaiksi. Myös lattianpesussa oiva puhdistaja!”

”Saaren Taika Pyykkietikka ilahduttaa! Tilasin kokeiluun Saaren Taika Pyykkietikkaa. Kylläpä tykkäsin! Ihanan raikas tuoksu tuli vastaan kuivausrummusta, vaikka unohdin sinne pyykit muutamaksi päiväksi. Pyyhkeet tuntuvat todella pehmeiltä. Raikastus etikalla on vielä kokeilematta, mutta suunnitelmissa on sekin.”

”Ihana tuoksu pyykeissä. Tykkään kovasti! :-)”

”Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin. Tuoksu on juuri sopivan raikas, ei liian voimakas”

”Pyykki tulee ihanan raikkaaksi, eikä etikkaa ole liikaa. Pyykki ei onneksi haise etikalla. Saippua on kätevää, kokeilin sitä paidan tahroihin, ennen kuin laitoin paidan koneeseen. Putipuhdasta tuli.”

”Aivan mahtava tuote! Pyykki jää raikkaan tuoksuiseksi ja miellyttävän tuntuiseksi.”

”Toimii! Pari koneellista pessyt uudella pyykkietikalla. Silmämääräisesti 3rkl lisännyt huuhteluainelokeroon. Tämän kanssa pyykki jää mukavan pehmeäksi. Itse aineen tuoksu on miellyttävä, mukavasti tuoksuu vessassa kun pyykit pyörii 😀 Mutta haju ei jää tekstiileihin, mikä on plussaa! Haluan tekstiilieni olevan hajuttomia. Suosittelen!”

”Ihana tuoksu, joka herkkänenäiselle kuitenkin riittävän mieto.”

”Antaa raikkaan tuoksun pyykeille ja poistaa pahimmatkin hajut!”

”Mielestäni riittää pienempikin annos kuin 2-3 rkl. Tuoksu raikas, mutta ei jää liiaksi vaatteisiin. Etikka ei tuoksu läpi.”

”Pyykkipäivän piristys! Pyykkietikka raikastaa pyykin ja tekee niistä jotenkin paljon puhtaamman tuntuisia, ja kaikista kokeilemistani etikoista tämä on paras! Tuoksu on todellakin raikas, mutta ei ollenkaan liian voimakas omaan hieman tuoksuherkkään nenään. Kotimaisuus on myös plussaa. Tätä en vaihda!”

”Ihanan raikas mieto aito tuoksu. Jättää pyykit miellyttävän tuoksuisiksi ja pehmeiksi.”

”Pyykistä tulee pehmeä, värit ovat kirkkaat, tuoksu on mieto, raikas ja kuin tuulessa kuivuneet pyykit.
Itse hajuille herkkänä pystyn hyvin käyttämään ko.tuotetta.”

”Pyykki ei enää tuoksu tunkkaiselle kun olen käyttänyt tätä etikkaa.”

”Ihanan tuoksuinen! Paras pyykkietikka mitä olen kokeillut. En enää muita haluakkaan. Myös muut tuoksut ovat ihania.”

”Raikas pyykkietikka toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille”

”Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana.”

”Ne Saaren Taika pyykkietikat, joihin minä olen tutustunut, tulevat jäämään käyttööni. Tuoksut ovat olleet hurmaavia ja todella hyviä (Raikas, Syksy, Pirtsakka). Pyykkini, mm. pyyhkeet ovat kirkastuneet, pyykki on todella raikkaan tuoksuista ja samoin pesukone. Lisäksi myös pyykin sähköisyys on vähentynyt.”

”Käytössä joka koneellisessa pyykkiä. Ei haise hiki tai muutkaan pahat hajut. Raikasta ja puhdasta pyykkiä, joka ei ole sähköistä pakkasillakaan.”

”Erinomainen, monikäyttöinen tuote. Pidentää vaatteiden ikää ja pitää pesukoneen puhtaana. Raikastaa tunkkaiset tekstiilit ja poistaa pahat hajut kissanhiekan läheisyydestä. Vahva suositus!”

”Toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille :)”

”Ensimmäinen kokemus erittäin hyvä….raikkaan tuoksuinen ja ei sähköinen pyykki.”

”Erinomainen pyykkietikka! Pyykkietikka tekee pyykeistä ihanan raikkaita ja tunkkainen haju on tipotiessään!”

”Pyykkietikka tuo mieleen ulkona pakkasessa kuivatun pyykin tuoksun!”

”Raikas Pyykkietikka sopii oman pyykkini raikastamiseen hyvin. Se poistaa sähköisuuden ja pehmentää. Tilaan tätä lisää ja voin suositella kaikille.”
 
”Loistava tuote! Pyykki pehmeää, raikas tuoksu. Riittoisakin on 🙂 ja ekologisuus on myös tärkeä asia.”
 
”Tästä en enää luovu! Jättää todellakin pyykin raikkaaksi ja on erinomainen myös kaikessa siivouksessa”
 
”Tuotetta on melko helppo kaataa pullosta pesukoneeseen ja antaa raikkaan tuoksun lakanoihin joka ei kuitenkaan ole voimakas.”

”Tähän tuotteeseen ja sen raikkaaseen tuoksuun jää samantien koukkuun. Jo heti ensimmäisen pesukerran jälkeen teki mieli vaan nuuhkia pyykkejä niitä narulle ripustaessa. Aivan ihana tuote, saa pyykin myös ihanan pehmeäksi. Ehdottomasti JATKOON!”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.