Saaren Taika Rasvanäpin saippua -kokemuksia

Rasvanäpin saippua kokemuksia puutarhurin saippua likanäpin saippua saaren taika
Puoliso tuli illalla kotiin yltäpäältä mustana, kivipölyä, rasvaa ja mitä kaikkee. Tässä kohtaa (ekat kuvat) kädet oli jo käyty cleanerillä läpi, ei toivottua tulosta. Sitten hän päätti kokeilla lomareissulta ostamaansa Saaren Taika Rasvanäpin saippuaa. Olin saippuasta hänelle jo useamman kerran aiemmin puhunut, näyttänyt kuvia, että pitäis varmaan ostaa testiin. Perniön myymälästä lomareissulla hän sitten saippuan osti "testiin"... Hän käväsi käsipesulla ja tuli ihmeissään näyttämään lopputulosta. Tadaa... Puhdasta tuli! Irrotti lian paremmin kuin mikään aiempi.

”Nyt on pakko tänne hehkuttaa rasvanäpinsaippuaa, joka yllätti tehollaan meidät kaikki. 

Puoliso tuli illalla kotiin yltäpäältä mustana, kivipölyä, rasvaa ja mitä kaikkee. Tässä kohtaa (ekat kuvat) kädet oli jo käyty cleanerillä läpi, ei toivottua tulosta.
Sitten hän päätti kokeilla lomareissulta ostamaansa Saaren Taika Rasvanäpin saippuaa. Olin saippuasta hänelle jo useamman kerran aiemmin puhunut, näyttänyt kuvia, että pitäis varmaan ostaa testiin. Perniön myymälästä lomareissulla hän sitten saippuan osti ”testiin”…
Hän käväsi käsipesulla ja tuli ihmeissään näyttämään lopputulosta.
Tadaa… Puhdasta tuli! Irrotti lian paremmin kuin mikään aiempi. 6/5.
Nyt tästä on tullut parin viikon aikana luottotuote joka seilaa vessan ja kylppärin väliä.
Itse testasin pestä käsiä joissa oli pihkaa ja se irtosi myös. 

Mahtava tuote!”

”On muuten hyvä saippua likaisille käsille. Ostin lahjaksi miehelleni, joka korjailee moottoripyörää ja rakentaa autoa. Lähtee öljyt ja muut mönjät eikä kuivata käsiä. Loistava tuote!”

”Puhdistaa lapsen ja aikuisen askarteluliat! Puhdistaa erittäin hyvin kaikki maalit, liimat ja värit arkastelujen jäljiltä. Lapsi tykkää pestä tällä saippualla. Suosittelen!”

”Männyn pihka lähti käsistä Rasvanäpin saippualla. Toimi myöskin ruokapöydän pinnalle tarttuneeseen pihkaan.”

”Rasvanäpin saippualla lähtee hyvin lika, jota autoa rassatessa käsiin tarttuu. Muihin tehokkaisiin pesuaineisiin verrattuna tällä iho ei kuitenkaan kuiva. Tällä saippualla öljytarhat yms. sai hyvin pois kasvoistakin.”

”Maastopyörän kettinki jättää usein mustat jäljet pohkeeseen, mutta rasvanäpin saippualla ne lähti helposti pois. Yritin aluksi muita saippuoita, mutta ne eivät tehonneet.”

“Olen hieroja, joten joudun pesemään käsiä päivän aikana todella monta kertaa. Hierontaöljy ei irtoa kädestä ilman saippuaa joten voit vain arvailla kuivuuko kädet. Mutta eipä kuivu enää! Rasvanäpin saippualla lähtee öljy kuivattamatta käsiä eikä saippuasta jää tuoksua! Aivan ehdoton suosikki ja suosittelen lämmöllä!”

”Tilasin Rasvanäpin saippuan lähinnä miestäni ajatellen, koska hän tekee koneiden kanssa töitä päivittäin kädet rasvassa. Hän onkin innostunut saippuasta ja kehui miten hyvin sillä lähtee kädet puhtaiksi työpäivän aikana ja sen jälkeen. Enää ei tarvita kovia korjaamon käsienpesuaineita, kun on tämä Rasvanäpin saippua. Saippualla lähtee kädet hyvin puhtaiksi myös puutarhatöiden jälkeen.  Kiva, että tuotteessa on vain muutama ainesosa eikä mitään ylimääräistä!”

”Rasvanäpin saippualla lähtee pinttyneetkin kädet puhtaaksi. Oli positiivinen yllätys, että todella toimii. Tuoksuttomuus plussaa.”

”Taidemaalarin päivän pelastus! Täydellinen saippua öljyvärin poistoon käsistä ja siveltimistä. Paras saippua mitä olen tähän mennessä kokeillut.”

”Mieheni rassaa kaksipyöräisiä ja kädet ovat välillä aivan kamalan mustan tavaran peitossa. Mitään hanskojahan ei voi käyttää…Toki on olemassa aineita joilla sen rasvan saa pois, mutta käsien iho ei niistä riemastu. Nyt kun hänellä on oma Rasvanäpin saippua, mustat kynnenalustat ja nuhjuiset kädet tulevat ihan puhtaiksi!”

”Rasvanäpin saippua pesee todella hyvin kädet puhtaaksi mistä vain.”

”Älytöntä. Mun miehellä läisky eilen raveissa valkeisiin ajopuvun housuihin melanssia (sellasta ruskeaa siirappia millä makeutetaan hepan vesi, että se joisi paremmin) ja laitoin ne suoraan pyykkikoneeseen. Muuten housut kyllä puhistu muttei ne läikät. Kastelin ne ja hinkkasin niitä rasvanäpin saippua palalla ja avot lähti!!! Ja puhdistu puhtaan valkoiseksi. 🙂 saippualla ei tarvinnut edes kovaa hinkata ko ihan näki kuinka tahra rupes likoomaan 🙂 Eli se ei vaan puhdista käsiä, se puhdistaa vaatteista tahratkin 😀 ♡”

”Rasvanäpin saippua on ihan yliveto. Riittoisa ja tehokas.”

”Mies yllättyi miten hyvin ja nopeasti sai kädet puhtaiksi. Ennen oli saippuan lisäksi joutunut kynsiharjalla hinkkaamaan kädet konehommien jälkeen ja silti ei meinannut kaikki irrota. Nyt rasvanäpin saippuan ja kynsiharjan avulla sai kädet puhtaiksi suitsait. Rasvanäpin saippua saa siis meiltä täydet viisi tähteä!”

”Tykkään tosi paljon näistä tuotteista. Mieheni käyttää rasvanäpin saippuaa ja kehuu, suorastaan ylistää, tuotetta.”

”Betonianturan raudoitusta ja loputonta soran lapiointia. Arvaas miltä kädet näyttää? No ihan hyvältähän ne näyttää, sillä pesen kädet rakennushommien jälkeen aina Rasvanäpin saippualla.”

Rasvanäpin saippua

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.