Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua kokemuksia

Saaren Taika Särkisalon suolasaippua kokemuksia

Shoppaile ihanat Saaren Taika palasaippuat suoraan lopussa näkyvän tuoteupoutuksen kautta:

“Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa nyt vasta vajaan viikon verran ja jo nyt on havaittavissa ero entiseen. Ihoni ei kaipaa suihkun jälkeistä rasvausta ja se on mahtavaa! Ihan näin nopeaan vakuuttumiseen tuotteen toimivuudesta en olisi uskonut. Loistava tuote!”

“Minulla on ollut pitkään kutiavaa ja hankalasti pois lähtevää ihottumaa ranteessa, kyynärpäissä ja polvessa. Käytettyäni lyhyen aikaa Särkisalon suolasaippuaa suihkun yhteydessä nämä ihottumat ja kutina ovat parantuneet. Ihan uskomaton tuote! Suosittelen lämpimästi. Ja iso kiitos Saaren Taika tästä tuotteesta.”

“Särkisalon suolasaippua! Oikein odotan suihkuun pääsyä – ja tämän myötä hikiongelmatkin ovat hävinneet!” 

“Käytän säännöllisesti Särkisalon suolasaippuaa peseytymiseen. Suihkun jälkeen ei enää tarvitse erikseen rasvata ihoa koska suolasaippua kosteuttaa ihon. Ihan huippu tuote!”

“Särkisalon suolasaippua on ihan loistava tuote sekaiholle! Poistaa tehokkaasti mustapäitä ja tasoittaa muutenkin ihon pintaa. Se mikä yllätti eniten, oli mieheni reaktio tuotteeseen! Pyysin häntä mielenkiinnosta pesemään vartalon suolasaippualla likaisen työpäivän päätteeksi, miehen sanojen mukaan iho ei ole koskaan tuntunut yhtä puhtaalta! Suosittelen”

“Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa pari viikkoa. Hienhaju vähentyi merkittävästi jo kahden pesukerran jälkeen. Saippua on helppo käyttää ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Iho on jäänyt myös paljon pehmeämmän ja sileämmän tuntuiseksi pesun jälkeen. Tuoksu oli alkuun melko voimakas, mutta kuitenkin miellyttävä.”

“Särkisalon suolasaippua. Luottotuote, iho kiittää! Ei enää kutinaa pesun jälkeen eikä ihon hilseilyä, eikä tarvitse uida rasvapurkissa suihkun jälkeen, rasvauksen tarve jäänyt kokonaan. Ero ihon hyvinvoinnissa on todella merkittävä! Vaikka mullakin olleet ennen käytössä tavan pesuaineista juuri ne joiden ”luvataan” kosteuttavan ihoa tehokkaasti niin katin kontit, ei niistä ja suolasaippuasta voi puhua samana päivänäkään! Ja mikä vielä suurta plussaa myös niin hien haiseminen loppui kummasti, pärjään nykyään ihan kevyellä dödöllä töissä ja vapaapäivinä en käytä lainkaan.”

“Ihoni on aina ollut todellinen sekaiho, pintakuivuutta, aknea, rasvoittuvuutta, punoitusta, you name it. Olen käyttänyt liian paljon euroja kosmetologeihin ja kosmetiikkatuotteisiin vuosien aikana, voi kun olisin tämän löytänyt jo aiemmin?! Nykyään ihoni voi hyvin; Särkisalon suolasaippua pitää ihon puhtaana samalla kuitenkin sitä kosteuttaen, joten yhdellä tuotteella lähti kuivat läntit naamasta sekä finnit!”

“Särkisalon suolasaippua toimii paremmin kuin suolasaippuat yleensä. Kosteuttaa ja puhdistaa epäpuhtaankin ihon syvältä. Auttaa hienhajun ehkäisyyn. Ihon väri ja pinta tasaisemmat käytön jälkeen. Myös hiuspohjani tykkää tästä.”

“Särkisalon suolasaippua on kerrassaan aivan loistava tuote, on jäänyt pysyvään käyttöön! Minulla on tosi herkkä ja kutiseva iho ja kaiken lisäksi olen hajusteherkkä. Tässä on tosi mieto ja aivan ihana tuoksu. Toki pitää sääret vielä rasvata pesun jälkeen, mutta se on vähäistä. Käytän suihkusaippuana ja myös saunan jälkeen. Virkattu pesupussi vielä lisää kuorivaa vaikutusta. Suosittelen.”

”Tosi hyvä suolasaippua. Olen yllättynyt. Iho on pehmeä eikä niin kuiva ja hilseilevä. Hankaan Särkisalon suolasaippuaa itikan pistokohtiin saippuaa suihkussa, hupsista, kutina häviää, ei tarvitse yöllä raapia paukamia.”

”Miehelle ostin Särkisalon suolasaippuan hoitamaan kuivia jalkoja. Ja hän piti tuotteesta kovasti!”

”Pulassa olisin ilman Särkisalon suolasaippuaa. Minä olen pessyt muillakin, mm. Veeralla, mutta tämä on just minun atopialle tehty. Rasvaus päälle ja iho pysyy kunnossa. Aurinkoihottuma näpytkään ei pistä yhtään pahakseen. Hyvä tuote ja niin kuin jo sanoin, kuin minulle tehty. Ihan parasta.”

”Pari viikkoa käyttökokemusta takana ja olen käyttänyt saippuaa koko vartalolla ja kerran viikossa kasvoilla. Akneen taipuvainen ihoni on rauhoittunut ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.”

”Iho tuntui pesun jäljiltä jäävän kuivaksi mutta kun iho oli kuivunut se tuntuikin ihanan pehmeältä. Kosteusvoidetta ei tarvinnut ollenkaan. Myös talven kylmät ilmat eivät ole päässeet kuivattamaan ihoa. Saippuan tuoksu on miellyttävä eikä liian voimakas. Suosittelen lämpimästi kaikille”

”En ollut aiemmin käyttänyt Saaren Taika -merkin tuotteita, mutta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin myyty. Särkisalon suolasaippuan tuoksu on hurmaava, ja tuote jättää ihanan puhtaan mutta kosteutetun tunteen iholle. Ihoni hilseily on loppunut ja iho tuntuu todella pehmeältä käytön jälkeen. Tämä kuten muutkin tähän mennessä kokeilemani sarjan tuotteet ovat kerrassaan huippulaatuisia enkä voi kuvitellakaan käyttäväni enää muita. Ympäristöystävällisen mutta laatutietoisen kuluttajan paras valinta!”

”Tuli todella puhdas olo eikä iho kiristänyt yhtään suihkun jälkeen ja tuntui, että kosteusvoide imeytyi paremmin kuin ikinä ja iho pysyi kosteana kauan.”

”Suolasaippuaa käyttäessä ihosta tuli ihanan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. Ihan loistava tuote koko kropan pesuun. Mies on myös tykästynyt tuotteeseen, koska se poistaa tehokkaasti hien hajun. Tästä tuli kerralla meidän perheen suosikki!!”

”Olen testannut kaikki Saaren Taijan suolasaippuat ja nyt löytyi se minun ehdoton suosikki. Tuoksu on aivan ihana ja vaikka olen hajusteherkkä niin tässä on juuri sopivasti tuoksua. Ruususuola tuntuu alkuun karhealta, mutta on kuitenkin todella hellävarainen. Suolasaippuan käytön myötä olen oikeastaan kokonaan lopettanut ihoni rasvaamisen, koska sille ei enää ole ollut tarvetta. Luulenpa tietäväni mitä hankin tutuille joululahjaksi.”

”Kangasmaskit olisi luontoystävällisempiä, mutta ihoystävällisiä ne eivät ole. Suolasaippualla sain nenänympäryksen kuntoon alle viikossa. Suosittelen lämpimästi!”

”Ihanan mieto tuoksu. Vaahtoaa sopivasti ja kuorii ihoa hellästi. Iho jää pehmeäksi. Ihon kuivuus esim säärissä ja kainaloissa helpottanut, eikä kuivuuden aiehuttamaa kutinaa ole. Huipputuote!”

”Hups, pesin pyykkikoneessa laudeliinat ja ihmettelin kun avasin luukun pesuaineen tuoksua. Noh konetta tyhjentäessä huomasin että joukossa olikin saippuapussini ja vasta ostamani särkisalon suolasaippua joka oli tosin liuennut pesuveteen. Harmitus oli suuri koska tuote ei kuitenkaan ole edullisimmasta päästä. Mut huomasin et pesukoneeni oli puhdistunut tiivisteitä myöten raikkaan tuoksuinen ja luukku on kuin uusi. Ja extrana laudeliinat tuoksuu nyt raikkaan merellisesti ja ovat todella pehmeät 😊 toimii pyykinpesussakin mitä tosin en suosittele hintansa nähden.”

”Se on juuri niin kosteuttava, hellästi kuoriva, hoitava ja hyvä saippua kuin teidän mainoskertoo. Tämä on jo toinen saippua jonka tilasin, vanha ei vielä loppu muttei pääse loppumaankaan. kiitos.”

”Ostin saippuan sivuston suosituksien mukaan (kuivalle iholle) osana pikku hiljaa rakentuvaa ihonhoitorutiiniani. Tuoksu on mieto ja saippua tuntuu kuorivan hellästi ihoa, pesen sillä kasvot kerran päivässä. Toimitus oli todella nopea ja hinta sopiva! Suosittelisin.”

”Niin tykkään suolasaippuan tuoksusta, raikas. On ollut riittoisa ja mieluisa tuote. Iho jää pehmeäksi eikä tarvitse rasvoilla pelata suihkun / saunan jälkeen. Aluksi ”raapii” ihoa, mutta ei tullut näkyviä jälkiä. En vaihtais ees pakon edessä.”

”Atooppinen ja ikääntynyt iho tykkää kovasti. Iho ei ole niin kuiva ja rasvausta on voinut vähentää. Iho on sileä kuin kuorinnan jäljiltä. Nyt meillä käyttää jo koko lähisuku tätä saippuaa vauvasta vaariin.”

”Raikas ja pehmeä iho! Särkisalon suolasaippualla ihosta tulee todellakin puhdas ja hyväntuoksuinen. Viides tähti jäi puuttumaan siitä, että jos pesee ihoa suoraan saippualla,tulee ihoon välillä naarmuja. Mutta on tavallista suolasaippuaa silti paljon pehmoisempi. Tätä tilaan jatkossakin, toinen saippua nyt menossa.”

”Ihana tuote! Tekee ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Pitää kylpyhuoneen myös raikkaan tuoksuisena odottaessaan seuraavaa suihkukertaa.”

”Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa reilun viikon ja todella hyvältä tuntuu. Yleensä ihoni on suihkun jälkeen kutiseva kuivuuden takia, mutta tämän tuotteen kanssa tuo ongelma on poistunut.”

!Koko perheemme on käyttänyt nyt viikon ja kaikki tykkäävät. Etenkin 16- vuotias poikani jolla on akne. Olemme pitäneet hänen ihonsa aika hyvässä kunnossa ravinnolla, eli maito pois, mutta nyt se on vielä parempi.!

”Apu atooppisen ihon akneen! Toimii! Kasvot tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja kasvorasva imeytyy hienosti. Tuloillaan olleet näpyt ovat myös pysyneet aisoissa ja kasvojen kutina on helpottunut.”

”Ihanin saippua ikinä! Särkisalon suolasaippuan tuoksu on mielestäni yks parhaimmista tuoksuista mitä tiedän. Ulkosaunassa kylpiessäni se kruunaa koko hetken. Iho jää pehmeäksi ja tuntee itsensä puhtaaksi ja energiseksi.”

”Pumpulinpehmeää! Minulla on ollut vuosia psoriasis. Raskauksien jälkeen ihon kunto romahti. Olen etsinyt pitkään minulle sopivaa saippuaa, mutta aina hetken käytön jälkeen iho alkaa oireilla uudelle tuotteelle ja minun on pakko lopettaa tuotteen käyttö. Särkisalon suolasaippuaa olen käyttänyt nyt n. puoli vuotta yhtäjaksoisesti, enkä enää mistään hinnasta vaihtaisi päivittäiskaupan tuotteisiin! Iho jää pesun jälkeen pehmeäksi, eikä psori-iho kutia enää niin paljon kuin ennen. Varsinkin talvikaudella, kun kutina on joskus sietämätön, suolasaippua on rauhoittanut ihoa. Vastikään sain myös Teepuusaippuan, jota olen käyttänyt vasta kerran. Innolla odotan mitä vaikutuksia se tuo iholle ja päänahalle. Tuhannet kiitokset tekemästänne työstä ja tuotteistanne, ihanaa kevättä teille kaikille.”

”Särkisalon suolasaippualla pestessä tuntee, kuinka keho puhdistuu. Pienet rakeet kuorivat ja myös mieli rentoutuu huumaavsta tuoksusta. Joka suihku on kylpyläpäivä, eikä iho tunnu kireältä suihkun jälkeen. Ihana tuote!”

”Särkisalon Suolasaippua on aivan mahtava tuote. Usein toistuvassa
käsienpesussa se ei kuivata ihoa. Käytän saippuaa aamuisin kasvojen
pesussa. Iho tuntuu pesun jälkeen ihanan puhtaalle ja pehmeälle.
Pintakuivuus kasvoilta on vähentynyt. Käytän saippuaa myös koko
vartalolle suihkussa vaihdellen muiden tuotteidenne (Veera Suolasaippua ja Teepuusaippua) kanssa. Ihoa ei ole tarvinnut rasvailla sen jälkeen, kun olen siirtynyt käyttämään teidän tuotteitanne. Suosittelin tuotetta myös ystävälleni, jolla on ihottumaa käsissä. Myös hän on ihastunut tuotteeseenne, ja iho voi hyvin.”

”Suolasaippua  kahta kokeillut ja käyttöön jäi särkisalon suolasaippua joka tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteamman oloisen. Ihon rasvaus on huomaamatta vähentynyt ja auttanut loistavasti hormonaaliseen akneen…tästä tuotteesta en luovu  Teepuu saippuaa voisi testata myös. Toinen ihanuus pyykkietikka joka tekee pyykistä raikkaan ja pehmeän ja on riittoisa tuote…tätäkään en vaihtaisi mihinkään”

”Särkisalon suolasaippua. Siitä on ollut apu kuivalle iholle. Olin aluksi skeptinen sen suhteen ettei tarvitsisi enää rasvata ihoa sen käytön jälkeen. Mutta kyllä se vaan riitti. Iho ei ole tuntunut kuivalta, eikä kiristävältä sen käytön aloittamisen jälkeen.”

”Särkisalon suolasaippua on ehdoton suosikki Ihoa ei kiristä eikä kutita ja mikä käyttömukavuus! Saippua huuhtoutuu suihkussa tosi hyvin pois, eikä iho jää niljakkaaksi.”

”Särkisalon suolasaippua on mun luottokumppani, jota en vaihda mihinkään. Se on pelastanut mut jo monelta eri iho-ongelmalta ja kesälomareissullakin piti kissojen ja koirien kanssa etsiä paikka missä tätä myydään, koska kävi niin, että unohdin ottaa sen mukaan. Onneksi kuitenkin löytyi! Aivan ihana ja paras tuote!”

”Olen vasta pari kuukautta sitten tutustunut tuotteisiinne ja olen todella tyytyväinen niihin. Särkisalon suolasaippua vaahtoaa ihanasti ja kosteuttaa ihoa, mitä en tiennyt suolasaippuan tekevän. Ei ole tarvinnut rasvata ihoa suihkun jälkeen ollenkaan nyt keväällä ja jopa kuivat jalkapohjat ovat elpyneet ilman lisärasvausta. Lisäksi olo on saippuapesun jälkeen puhtaan tuntuinen ja alkavan vaihdevuoden hikiongelmat ainakin hajujen osalta vähentyneet.  Tilasin vielä toisenkin saippuan käsien pesuun, kynsinauhat ovat kunnossa eikä käsiä tarvitse rasvata jatkuvasti.  Parisuhdekin on parantunut saippuan johdosta 😀 Mies ei malta pitää näppejään erossa ihostani, koska on niin ihanan pehmeä ja sileä. Eikä olla enää mikään nuori pari. Hajusteeton huulivoidekin on loistotuote, jostain syystä joku vuosi sitten kaikki huulirasvat ja -voiteet, myös ekokaupoista ostetut, alkoivat ärsyttää ja ’kihistä’ huulissa. Tämä teidän on ihanan hoitava, ainoa miinus taitaa olla että riittää rasvaus joka toinen päivä.”

”Särkisalon Suolasaippua on atoopikon toivesaippua. Olen käyttänyt jo reilun vuoden Särkisalon suolasaippuaa ja ihoni tuntuu todella pehmeältä ja hyvältä, ei kutise enää ollenkaan. Ihana tuote! Suosittelen!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.