Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Salisyylihappo tehovoide näppyjä vastaan

salisyylihappo tehovoide finnejä vastaan kokemuksia
Saaren Taika Ecolution Kevyt salisyylihappovoide avaa ja vähentää suurentuneita ihohuokosia sekä hillitsee tehokkaasti mustapäitä.
Voiteen sisältämät ainesosat ehkäisevät tulehduksia, taistelevat arpeutumista vastaan, rauhoittavat ihoa ja auttaa säilyttämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

“Tämä Salisyylihappo tehovoide näppyjä vastaan todellakin toimii! Mustapäät vähentyneet radikaalisti ja niiden poistaminen helpottunut. Ihanan kevyt levittää, imeytyy helposti eikä tuki huokosia.”

“Kun sain Salisyylihapon kotiin, kokeilin sitä heti näppyyni kasvoilla. Seuraavana päivänä näppylä oli kuivunut pois. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen.”

Näpyt pienenivät heti, ihoni näyttää paljon paremmalta vain viikon Salisyylihapon käytön jälkeen.”

“Salisyylihappo tehovoide on viimeinkin tuote joka tehosi hormoni finneihin leuassa.”

Salisyylihappo tehokkaasti hävitti näppyjä jo ekan käytön jälkeen eikä kuivattanut ihoa.”

“Salisyylihappo tehovoide + Teepuusaippua = hyvästi hormoninäpyt. Viikossa hävis kaikki ja jos tulee uusia ne lähtee samantien. Aivan loistavaa!”

“Millä kaikella sitä onkaan elämänsä aikana yrittänyt päästä eroon finneistä nopeasti, kun niitä ilmestyy aina jostakin, just silloin kun ei pitäisi?

Tämä ihmeellinen Salisyylihappo tehovoide – jota tarvitsee vain ihan pikkuruisen nokareen – vaikuttaa alle vuorokaudessa jo merkittävästi finneihin, ihon alaisiin kipeisiin ”täältä tullaan” patteihin, jotka yleensä ovat riesana pitkään ja punoitukseen poskipäillä.

Mies jopa sai ärtyneen karvatupen parranajon jälkeen vuorokaudessa pois!

Täytyy sanoa, että ihan aluksi tosiaan ihoa piti totuttaa tähän, joten ihan aluksi otettiin takapakkia, ennen kuin se vaikutus alkoi näkyä. Tämä hyvä ohje oli hyvät tuotetiedoissa!

Nyt käytetty jo useampi kuukausi ja tästä en luovu ja mieskin halusi tietää, että minkä ihmevoiteen olen löytänyt! No juuri sen, tuubin täynnä taikaa! Saaren Taikaa!”

Vinkki:

Voit kokeilla Salisyylihappo tehovoiteen laimentamista esimerkiksi Jojoba & Teepuu kasvoöljyyn tai Argan Ruusunmarja Luksus Kasvoöljyyn, jolloin voit käyttää salisyylihappoa useammin.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Lisää 0,5-1 tippaa salisyylihappovoidetta kämmenelle ja lisää 1-2 tippaa kasvoöljyä sekaan. Sekoita tasaiseksi kämmenellä ja hiero pyörivin liikkein kasvojen alueelle. Varo silmiä.

Kokemuksia salisyylihappo tehovoiteesta

“Salisyylihappo vaikuttaa hyvältä. Muutaman päivän käytön jälkeen ihon rasvaisuus on vähentynyt.”

“Ihoni rauhoittui heti voiteen käytettyä. Tulehduksen omainen punoitus/kipu hälveni. Olen käyttänyt Salisyylihappoa viikon ja olen erittäin tyytyväinen. Aion jatkaa tuotteen tilausta.”

“Rasvoittunut, näppyläinen ja epäpuhdas iho rauhoittui parissa päivässä Salisyylihapon ansiosta. Kerta kaikkiaan ihmevoide!”

“Salisyylihappo tehovoide on ollut käytössäni päivittäin nyt muutaman kuukauden ajan ja tuntuu rauhoittaneen ihoani. Hyvin riittoisa ja helppokäyttöinen.”

“Salisyylihappo on todella tehokas tuote! Iho tasoittunut ja ihon kunto parantunut. Nopeat ja selvät tulokset.”

“Salisyylihappo on paras voide tulehduksia vastaan. Hintansa arvoinen.”

“Salisyylihappo tehovoide ollut nyt reilun viikon käytössä itsellä ja tyttärelläni. Tehokas voide, heti hävisi mustapäät. Isommat jo punoittavat näpyt alkavat nyt häviämään eikä uusia ole tullut. Todella tehokas voide. Suosittelen todella.”

Salisyylihappo tehovoide + teepuu saippua = hyvästi hormoni näpyt. Viikossa hävis kaikki ja jos tulee uusia ne lähtee samantien. Aivan loistavaa!”

”Voide ollut nyt reilun viikon käytössä itsellä ja tyttärelläni. Tehokas voide, heti hävisi mustapäät. Isommat jo punoittavat näpyt alkavat nyt häviämään eikä uusia ole tullut.
Todella tehokas voide. Suosittelen todella.”

”Rasvoittunut, näppyläinen ja epäpuhdas iho rauhoittui parissa päivässä tämän tuotteen ansiosta. Kerta kaikkiaan ihmevoide!”

Käytä yhdessä Saaren Taika Teepuusaippuan kanssa! 

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja joka tutkitusti estää aknea.

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.