sisusta kynttilöin tuoksuvaa tunnelmaa saaren taika kynttilä huonetuoksu

Syksy on kynttilöiden aikaa! Inspiroiva sisustuspostaus, joka sisältää alekoodin

(Löydät ostolinkit tuotteisiin blogikirjoituksen lopusta!)

Syksyssä parasta on värit ja sade sekä pimenevät illat. Rakastan sateen kuuntelemista ja katselemista sisältä lämpimästä <3 Sisällä taas kynttilät, takkatuli ja sauna ovat syksyssä mielestäni parasta!

Saaren Taika tuoksukynttilät palavat pitkään ja myrkyttömästi.

Uutuustuoksut Niittylilja ja Valkoinen tee & salvia tekevät yhdessä sadepäivään erinomaisesti sopivan hieman mausteisin, mutta samalla kukkaisen raikkaan tuoksuyhdistelmän. Tämä kaksikko onkin oma lempparini tällä hetkellä! Katso ihana video niistä alta:

saaren taika boheemi sisustus tuoksukynttilä tuoksuva käsidesi-2

Samasta sarjasta löytyy 6-12kk kestävät tyylikkäät huonetuoksut, myös uutuuksina Niittylilja ja Valkoinen tee & salvia, joka itselläni on työhuoneessa. Mielestäni se antaa mieltä virkistävän tuoksun, puhtaan raikkaan teen (ei mikään Liptoni) tuoksun, jonka mukana häivähtää jotakin kukkia. Niittylilja huonetuoksu meillä on makuuhuoneessa. Tuoksu on myös miesten mieleen ja se on aavistuksen sensuelli, miedohko kukkainen tuoksu, juuri sellainen joka syksyisin sopii makkariin oikein hyvin 😉

Jos ihanista tuoksuista tykkää, niin kotiin kannattaa ehdottomasti hommata Saaren Taian tuoksuva käsidesi! Sen tuoksu on niin ihana, että kaikki, jotka sitä ovat laittaneet, ovat tuoksutelleet käsiään uudestaan ja uudestaan haltioituneena sen lumoavasta tuoksusta, joka kestää käsissä pitkään!

saaren taika boheemi sisustus tuoksukynttilä tuoksuva käsidesi-6

Koodilla: SYKSY1 saat -15% Tuoksut kotiin -osaston tuotteista, joita voit ostaa alla näkyvän tuoteupotuksen kautta, tai siirtymällä nettishoppiimme shoppailemaan!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: