Teepuusaippua ja aikuisiän hormonaalinen akne kokemuksia

Teepuusaippua ja aikuisiän akne kokemuksia
Ennen ja jälkeen kuva kasvojen aknesta joka on muuttunut paremaksi Saaren Taika teepuusaippuan avulla

”En koskaa ois uskonu et laittasin tälläsii kuvii mihinkää, mut nyt on kyllä pakko!!
Oon kärsiny pitkään aikuisiän aknesta. Ainoo tuote mikä on OIKEESTI auttanu on teepuusaippua!!
Alotin käyttää teepuusaippuaa ihan lokakuun alusta.
ENNEN—> Kuva otettu 2.-4.10.22.”

Ennen ja jälkeen kuvat leuan pahasta aknesta joka on parantunut Saaren taika teepuusaippuan avulla

”Hei, Kuvista näkee mitä Saarentaika Teepuusaippua sai aikaan vähän päälle kuukauden käytön jälkeen!
Iho meni huonoon kuntoon kun korona alkoi ja kasvomaskin käyttö. Työni puolesta joudun edelleen käyttämään maskia päivittäin, mutta iho ja kipeät näpyt on rauhoittuneet. Kannatti kokeilla!”

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja joka tutkitusti estää aknea.

Saaren Taika Teepuusaippuan havaittiin myös dermatologisissa testeissä olevan hyvin siedetty. 

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Ennen ja jälkeen kuvat aikuisen hormonaalisesta aknesta selässä ja rinnassa joka parani Saaren Taika Teepuusaippualla

”Olen kärsinyt aina hormonaalisesta aknesta, selässä enimmäkseen. Kesäisin myös dekolteen alueella.

Kauhulla aina odotan tulevia kesiä ja juhlia kun iho on mitä on eikä mikään ole auttanut.

Olen saanut eri lääkekuureja, ostanut voiteita, ollut syömättä sitä sun tätä.

Koko netti selannut läpi löytämättä kuitenkaan toimivaa konstia tähän niin kiusalliseen ongelmaan.

Tänä keväänä ostin Saaren Taika Teepuusaippuan ja ajattelin että koitanpa nyt kun sitä niin kehutaan.

Tämä muutos vaati jokapäiväisessä käytössä, yhden saippuan. Alkukesästä aloitin käytön ja nyt on iho todella hyvä.

Kiitos Saaren Taika että voin taas käyttää toppeja ja käydä uimassa.” -42-vuotias, 3 lapsen äiti.

”Ensimmäisen kerran elämässäni kärsin aknesta 43-vuotiaana. Teepuusaippualla pesu aamuin illoin auttoi nitistämään ongelman parissa viikossa. Uskomaton tuote!”

”Vihdoinkin ihonpuhdistustuote, jonka vaikutuksen huomaa ihan jo parin käyttökerran jälkeen! Vaikeasta aknesta kärsivä kasvojen iho tuntuu nyt kuukauden Teepuusaippuan käytön jälkeen eloisalta ja rauhoittuneelta”

Kaksi kuvaa naisen selästä jossa ensimmäisessä aika paha akne ja toisessa jo aika hyvin paratunut Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Teepuusaippua on paras, kuva kertokoon miksi!”

teepuusaippua aikuisiän akne

”Vuosien taistelun jälkeen tällä ja Saaren Taian Teepuusaippualla on lähtenyt sitkeä aikuisiän akne talttumaan. Luulin jo hetken, että pitäisi taas alkaa syömään lääkitystä, mutta näiden kahden tuotteen päivittäisellä käytöllä näppylät pysyvät täysin kurissa ”normiaikana” ja kuukautistenkin aikaan todella huomaamattomina ja harmittomina. Kaikki suuret ja kipeät möhkäleet hävinneet, arvet alkaneet vaalentua ja pitkästä aikaa kehtaa mennä ilman meikkivoidetta. Molemmat tuotteet myös todella riittoisia. Suuri kiitos, näistä en tule luopumaan <3 ”

Ennen ja jälkeen kuva kun akne hävisi saaren taika teepuusaippualla otsasta

”Minulla on ollut paha akne johon sain lääkkeet, ostin hoitoa tehostamaan Teepuusaippuan ja se on auttanut todella paljon!

Nytkin akne kuurin loputtua olen tuotteen käyttämistä jatkanut ja ei ole tullut mitään iho ongelmia enään kasvojen alueelle. Koen että Saaren Taika Teepuusaippua on yksi suurista syistä minkä takia akneni hävisi.”

“Teepuusaippuasta tuli heti mun ja teini-ikäisen tyttäreni suosikki! Teinillä paha akne, jo muutamien päivien käytön jälkeen ero entiseen oli todella huomattava, näppylöiden punoitus oli selvästi vähentynyt ja kasvojen iho rauhallisempi. Oma aikuisiän akneihoni ei ole näin hyvin voinut koskaan! Todella miellyttävä käyttää, isot suositukset.”

”Ostin Teepuusaippuan viime vuonna kun yhtäkkinen ruusufinni ja aikuisiän akne iski. Se pelasti minut, koska lääkkeet eivät minulle sopineet. Nyt tänä vuonna , tismalleen ja päivälleen samaan aikaan ongelma toistui. Ja eikun teepuusaippuaa peliin ja tiedän , että tulos tulee olemaan taas aivan fantastinen. Ilman ko.saippuaa en voisi elää! Joka syksyinen ja talvinen ongelma palaa ,eikä lääkeet ole minulle se juttu. Kiitos jälleen kerran. Tulen kyllä tilaamaan toisenkin kerran, koska kokemuksesta tiedän, kaksi kertaa menee.

”Aikuisiän lievä hormonaalinen akne on parantunut. Myös hormonaaliset syvät kipeät finnit paranevat yllättävän nopeasti. Teepuusaippuan vaikutuksesta kuollut iho rullaa iholta pois, eikä jää tukkimaan ihohuokosia. Kasvojen iho kirkastuu. Saippua ei myöskään laukaise perioraalidermatiittia, kuten monet muut aknetuotteet. Paras tuote, mitä olen ongelmaiholleni löytänyt.”

”Ihan mielettömän hyvä tuote! Itselläni oli monen vuoden ajan otsassa näppylöitä joista en meinannut päästä millään eroon vaikka kokeilin monia eri tuotteita. Olen käyttänyt teepuusaippuaa parin kuukauden ajan ja kaikki näppylät ovat hävinneet!”

Auttanut aikuisiän akneen todella hyvin. Luottotuotteeni. Olisinpa löytänyt tämän tuotteen jo aiemmin. Suosittelen kyllä kaikille ongelmaihosta kärsiville!”

Aikuisiän ruusufinni vaivaa ajoittain. Kasvojeni iho rauhoittui ihmeen nopeasti, kun aloin käyttää teepuusaippuaa. Suosittelen!”

”Teepuusaippua on ihanan hellävarainen, mutta tehokas. Aikuisiän hormoninäpyt saa kyytiä ja iho on pesun jälkeen ihanan pehmeä. Tämä jää vakio valikoimaani kasvojen pesussa.”

”Teepuusaippua nyt käytössä ollut puoli vuotta aamuin illoin. Aikuisiän akneiho johon ei kokonaan edes antibiootit toiminut on parantunut huomattavasti, isot ihonalaiset tulehdukset loppuneet. Lisäksi saippua on todella riittosa ja kestää käytössä yli 3kk! Saanut tällä korvattua apteekin monta samalla kertaa käytetyt kalliit tuotteet, joiden vaikutus loppui aina heti kun alkoikin.”

”Tuote tuntuu jo muutaman käyttökerran jälkeen selvästi auttaneen ongelmaiseen akneihooni.

”Aivan paras tuote kasvojen pesuun! Hyvin riittoisa, ei kuivata ja näkyviä muutoksia iho-ongelmissa näkyy jo parin viikon päästä! Luottotuote epäpuhtaalle- ja akneiholle! En ikinä luovu! Aknesta ja epäpuhtaasta ihosta olen kärsinyt teini-iästä asti ja tää oli eka puhdistustuote, minkä oikeasti huomaan toimineen!

Ensimmäinen tuote josta oikeasti apua hormonaaliseen akneen! Olen kärsinyt useita vuosia sitkeästä hormonaalisesta aknesta, jota on hoidettu niin kosmentologilla kuin lääkevoiteilla. Saaren taika Teepuusaippua on kuitenkin ollut ensimmäinen tuote josta olen saanut oikeasti pitkäaikaista apua akneeni. Olen käyttänyt tuotetta vajaa vuoden ja ihoni on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa, että en käytä arkisin meikkiä oikeastaan ollenkaan – aiemmin en pystynyt käymään edes kaupassa meikkaamatta koska häpesin niin paljon ihoni huonoa kuntoa. Iso kiitos tästä tuotteesta! 🙂 ”


”Paras kasvojenpesusaippua. Kokeilin teepuusaippuaa hormonaaliseen akneen, muutamassa päivässä finnit haalenivat ja viikon jälkeen katosivat kokonaan. Mikään muu tuote ei ole auttanut samalla tavalla. Iho tuntuu tulevan hyvin puhtaaksi tällä saippualla, käytän kaksi kertaa päivässä.”

”Kaikkea mahdollista ainetta on tullut kokeiltua, mutta aikuisiän akne/hormoninäppylät eivät rauhoittuneet millään. Päätin kokeilla vielä tätä yhtä tuotetta ennen kuin marssin lääkäriin hakemaan jotkut tujut lääkkeet taltuttamaan ongelman. No eipä tarvinnut lähteä lääkäriin, kun teepuusaippua oli taltuttanut ongelman viikossa. En uskalla ikinä enää vaihtaa mihinkään muuhun!”

Aikuisiän akneni parani tämän avulla, kun mikään muu ei ollut auttanut. Nyt en uskalla enää vaihtaa tätä mihinkään”

”Olin hieman skeptinen tuotteesta, mutta olin kokeillut jo ihan kaikkea aikuisiän hormoninäppyihin. Tuote on viikossa poistanut kaikki näpyt ja iho tuntuu puhtaalta. Suosittelen ehdottomasti. Kovilla pakkasilla iho on tuntunut hieman kuivalta, mutta en silti voisi antaa tälle yhtään vähempää kuin 5/5″

Mahtava apu sekaiholle! Kirkastaa ja puhdistaa kasvojen ihoa. Muutamat hormoninäppylätkin saivat kyytiä. Muutaman kerran jälkeen kasvoni ovat koukussa tähän saippuaan. Myös kutiseva selkä tykkää tästä Teepuusaippuasta. Suosittelen!”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Osta Saaren Taika Teepuusaippua netistä tai oheisen tuoteupotuksen kautta!

Teepuusaippua on koko perheemme suosikki! Auttaa teini-ikäisen kuin myös aikuisiän finneihin, mustapäitä tulee vähemmän ja mielestäni on rauhoittanut muutenkin kasvojen ihoa ja kasvojen punoitus on vähentynyt. Itselläni myös atooppinen iho ja teepuusaippua rauhoittaa myös käsivarsien/reisien atooppista ihoa! Suosittelen!”

”Luulin ettei mikään auttaisi aikuisiän hormooninäppyihini. Olin kokeillut melkein kaikkea mahdollista ja kallista apteekkien tuotteista lähtien. Teepuusaippua siloitti ihoa jo ensimmäisellä pesukerralla. Tämä ja tyrnisaippua jäävät pysyvästi käyttööni. Uskomattoman toimivia tuotteita. Olen todella iloinen ja helpottunut että vihdoin sain apua ongelmaani.”

Sain tällä tuotteella aikuisiän hormoninäppylät kuriin eikä uusia näppyjä ole tullut. Mieto tuoksu ei häiritse liikaa ja iho tuntuu puhtaammalta ja raikkaammalta.”

Teepuusaippuasta helpotusta akneen! Olen syönyt aknen hoitoon e-pillereitä teinistä asti ja nyt aikuisiällä pillerit lopetettuani iski akne takaisin entistäkin kovemmin. Törmäsin somessa juttuun teepuusaippuasta ja siitä miten juuri tämä saippua oli tuonut helpotuksen akneen, ja niinpä päätin myös kokeilla, eihän tässä ollut mitään menetettävää. Jo lyhyen käyttökokemuksen perusteella voin sanoa teepuusaippuan oikeasti auttaneen. Kipeät ja suuret tulehtuneet ”näpyt” ovat tiessään, enkä todellakaan aio lopettaa saippuan käyttöä. Tämä kuulostaa vähintäänkin mainoslauseelta, joka ei voi pitää paikkaansa ja niin ajattelin minäkin mutta päätin kuitenkin kokeilla, enkä kaduLämmin kiitos tästä tuotteesta! Todellinen löytö. Atooppinen, kuiva, kireyteen taipuvainen ihoni on saanut suuren avun tästä tuotteesta. Ihoni on kostutettu, pehmeä ja rauhoittunut. Aikuisiän näppylät ja ihon punoittavuus ovat myös selvästi vähentyneet. Ekologisuus on myös tärkeä tekijä. Ostan tätä varmasti jatkossakin. Kiitos vielä!”

”Olen tyytyväinen ostokseen. Nyt kuukauden käytön jälkeen leuan finnit ovat rauhoittuneet ja iho näyttää terveemmältä jopa ilman meikkiä. Vaikutuksen alkoi huomaamaan jo muutaman käyttökerran jälkeen. Samaan aikaan teepuusaippuan käyttämisen ohella siistin ruokavaliosta myös sokeria ja huonoa rasvaa vähemmäksi. Ruokavalion ja saippuan yhteisvaikutus on ollut todella toivottu muutos aikuisiän akneiholle. Saippua on myös todella riittoisa.”

”Ihana tuote! Auttanut aikuisiän akneen ja rauhoittanut ihoa. Miellyttävä tuoksu ja kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä! Huipputuote, kiitos!”

Tämä saippua antaa lähdöt aikuisiän hormoninäpyille ja finneille. Kun luulin ettei mikään toimi niin päätin kokeilla tätä vielä. Kuinka ollakaan, se tepsi. Eikä kuivata ihoa, mikä on ihanaa. Suosittelen kokeilemaan.”

”Tästä on tullut luottotuotteeni! Käytin vuosi sitten hormonaaliseen akneen isotretinoiini-lääkitystä. Myöhemmin sen ohelle ostin tämän teepuusaippuan. Iho lähti paranemaan samantien kahta kauheammalla vauhdilla! En ole sen jälkeen luopunut tästä tuotteesta. Ihoni on tällä hetkellä parhaimmassa kunnossa kuin koskaan. Lääkitys on loppunut ajat sitten, mutta tämä on jäänyt ihonhoitotuotteekseni. Tätä käytettäessä iho on puhdas ja miellyttävän tuntuinen. Tämä tuote auttaa pitämään oman ihoni erinomaisessa kunnossa!”

”Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu selvästi puhtaammalta ja aikuisiän akne on rauhoittunut. Vaatii kuitenkin hyvän kosteusvoiteen pesun jälkeen, ainakin näin talvella.”

”Tilasin tuotteen ystävän suosituksesta. Olin lukenut useita aiempia ylistäviä arvioita, mutta tutun ihmisen suositus sai tilaamaan saippuan. Olen aikuinen nainen ja lopen kyllästynyt jatkuvasti ilmaantuviin hormoninäppyihin, jotka vaihtelevat lievistä todella isoihin ja kivuliaisiin. Olen nyt pessyt kasvoja saippualla neljänä päivänä ja tunnen selvää rauhoittumista. Positiivinen yllätys, ja jo tällaisena voin suositella tuotetta muille aikuisiän epäpuhtaasta ihosta kärsivälle. Odotan vielä, että pääsen siihen kierron vaiheeseen, jossa finni yleensä ilmaantuu, että voin todella sanoa tuotteen olevan timanttinen. Mutta lupaavalta näyttää.”

Kärsin aikuisiän aknesta, mutta jo parin viikon teepuu-saippuan käytön jälkeen ihoni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Suosittelen!”

”Olin epäileväinen ensimmäistä palaa ostaessani, että mahtaako toimia niinkuin palautteissa kerrotaan. Päätin kuitenkin ostaa ensimmäisen palan muutama kuukausi sitten. Ja tämän toisen palan ostin asiaa yhtään enää miettimättä. Alla syyt. Asiat joita ole huomannut: 1. Aikuisiän akne on rauhoittunut. Edelleen tulee näppyjä varsinkin kuukautisten aikaan, mutta ne ei ole niin kipeitä eikä ne jää paiseiksi ihon alle. 2. Ihottuma, jota kainalossani on ollut sitkeästi hoidoista huolimatta, on hävinnyt teepuusaippuan käytön myötä. En edes tiedä kuinka monta kortisonikuuria olen voiteilla tuohon kainaloon käyttänyt, mutta vasta teepuusaippuan käytön myötä se hävisi kokonaan. Ilman kortisonia olen ollut jo pitkään. 3. Lapsen atooppinen ihottuma on rauhoittunut. Vaikka ilmat on kylmenneet, jolloin ihottuma yleensä villiintyy. 4. En tarvi muita saippuoita tai ihonhoitotuotteita. Pelkkä teepuusaippua riittää. Ainoa mihin tämä saippua ei itselläni taivu on hiustenpesu.”

”Ostin teepuusaippuan miehelleni, joka kärsii aikuisiän aknesta. Alle viikon käytön jälkeen iho alkoi olla huomattavasti paremmassa kunnossa.”

”Vaahtoaa mukavasti, mutta saippuaisesta koostumuksesta huolimatta ei kuivata. Iho tuntuu pesun jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Aikuisiän akneen ei tehonnut lääkkeet, mutta saippualla on ollut selvä vaikutus.

Olen saanut Saaren Taika Teepuusaippuasta niin paljon apua aikuisiän akneen, etten enää toiseen puhdistustuotteeseen vaihda!”

Aikuisiän hormoninäpyt katosivat parin päivän jälkeen ja iho on nyt ihanan sileä ja kuulas. Ainut miinus, ett oma iho kuivuu herkästi ja vesipesu kuivattaa ihon. Miellyttävä, ihana, raikas tuote joka jää kyllä käyttöön! On myös superriittoisa.”

Loistava apu aikuisiän hormooninäppyihin! Saippua puhdistaa täydellisesti ihon ja jo parin viikon käytön jälkeen iho on selkeästi sileämpi ja näppyjä nousee pintaan vähemmän. Ne näpyt mitkä puskee pintaan, häviää ihan parissa päivässä tämän saippuan ansiosta.”

”Haluan tällä viestillä kiittää teitä tehokkaista tuotteista. Minulla on ollut viimeisten parin vuoden aikana suuria ongelmia ihoni kanssa aikuisiän aknesta johtuen. Olen nyt pari viikkoa käyttänyt teepuuöljysaippuaa ja kamomillasheavoidetta, en mitään muuta. Ihoni on rauhoittunut huomattavasti. Ennen teidän tuotteitanne olen käyttänyt vaikka mitä tuotteita tuloksetta ja maksanut niistä paljon. Nyt iho on jo aika hyvässä kunnossa ja paranee koko ajan. Aion jatkossa työssäni sairaanhoitajana suositella tuotteitanne, jos joku haluaa apua iho-ongelmiin. Olette onnistuneet valitsemaan sellaiset vaikuttavat aineet, jotka todella rauhoittavat ja kuntouttavat kärsinyttä ihoa. Lisäksi tuotteenne ovat kosmeettisesti miellyttäviä ja tuoksuvat hyvältä. Aion tilata teiltä myös jatkossa. Kiitos hyvistä tuotteista! Niissä näyttää olevan ihan oikeasti taikaa.”

”Parin viikon käytön jälkeen, ihoni punoitus on vähentynyt ja se on sileämpi. Aikuisiän akne on parantunut jonkun verran. Saippua kuivattaa ihoa t-alueelta mutta kamomilla sheavoiteen kanssa tulos on hyvä! Olen siis tyytyväinen tuotteisiinne! ”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.