Tehokas alumiiniton kesädeo Tyrni – testaajien kokemukset

Saaren Taika alumiiniton deodorantti tyrni (3 of 3)

Saaren Taian uusin uutuus, viilentävä kesädeo Tyrni on alumiiniton ja soodaton.

Tyrnideo sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita,
mangovoita ja tyrniuutetta, kosteutta imevää tärkkelystä,
tuoksuja neutraloivaa merisuolaa ja teepuun eteeristä öljyä.
Tuoksuna appelsiinin, rosmariinin ja patsulin eteerinen öljy.

”On auttanut hirveään hien hajuun ja jopa kevyen liikunnan jälkeen vielä toimii. Olen tosin käyttänyt peseytymiseen myös suolasaippuaa. Ihanaa päästä vahvoista apteekin tehodödöistä eroon. Kainalotkaan eivät enää kestäneet.””Miellyttävä uusi tuttavuus. Hieman voimakas tuoksu ei haittaa levittämisen jälkeen, pitää hyvin epämiellyttävät hajut loitolla ja samalla voidemaisuus pitää kainaloiden ihon hyvä kuntoisena.””Ei uskoisi että vielä talvella käytin marketin alumiinidödöjä. Siirryin ensin luonnonmukaiseen soodalliseen ja nyt päätin lähteä kokeilemaan pääsisinkö siitä soodastakin. Tuntuu että näin muutaman päivän kokemuksella kainalot ovat pysyneet ainakin nyt kuivina ja raikkaina koko päivän! Tuoksukin on mielestäni todella todella kiva! Ja noin soodallisen deodorantin jälkeen heti parin päivän jälkeen tuntuu kuin kainaloiden iho olisi pehmeämpi! Mielestäni tämä lähtee myös suihkussa paremmin pois   niin ja levittyvyydestä tykkäsin, että on aika kovaa, mutta heti kun vähän kainalossa lämmittää leviää siististi ja tasaisesti. ”


”Oon nyt n. 2 vko käyttänyt tuota tehodödöä, eikä ole pettänyt kertaakaan! Levitän aamuisin pestyihin kainaloihin ja pitää tuoksut loitolla pitkälle iltaan, vaikka muoden voidedödöjen kanssa on hyvä jos edes työpäivää (8h) on hajut pysyneet poissa. 


Lisäksi tästä ei oo tullu kainaloihin kipeitä finnejä, jotka useimmiten on aiheuttaneet taukoa voidedödöjen käytössä. 


Vaikka tehodeon tuoksu on purkin avatessa hyvin voimakas, haihtuu se levitettäessä sen verran et tuoksuu vaan mukavasti. Vaikka oon aika herkkä ollut aiemmin tuoksuille, mitkään teidän tuotteenne ei oo oireita aiheuttaneet, ei siis tämäkään. 


Tähän dödöön ihastui myös esikoispoikani. Herra 14v on myös käyttänyt dödöä koska tykästyi tuoksuun, eli varsin unisex tuote tämä! 
Dödö levittyy hyvin kun lämmittää sormien välissä enkä oo ainakaan huomannut että tahrais vaatteita, kuten soodalliset tahtoo tehdä. Eli mä oon ainakin ollut ihan supertyytyväinen tuohon tuotteeseen! ”


”Kaksi viikkoa tyrnideo testausta takana ja olen täysin ihastunut tuotteeseen.️

Ensimmäinen kontakti tyrnideoon oli huumaava, tuoksu on voimakas mutta niin mieleinen. Sattumalta mielituoksuni oli juuri loppunut mutta tyrnideon tuoksu korvasi jopa hajuveteni! Psori-iho kainaloissa on pysynyt rauhallisena vaikka psori jyllää tällä hetkellä käsivarsissa.

Tyrnideo on koostumukseltaan hieman kiinteämpää kuin vuoden verran käyttämäni Morocco deo (sis soodaa). Mutta ei missään nimessä kovaa. Deo levittyy yhtä helposti kuin muutkin Saaren Taika deot. 

Tyrnideo on ollut minulla kovassa käytössä puutarhatöissä, siivouksessa, muutoissa, lenkillä, töissä… Ulkolämpötilan ollessa korkeimmillaan +22. Tyrnideo ei kertaakaan pettänyt! Uskomatonta, vaikka tuote ei sisällä soodaa. Käyttö yhdessä suola saippuan kanssa lisää varmuutta deodorantin tehoon. 
Olen hyvin tyytyväinen tähän tuotteeseen, toivottavasti otatte tuotantoon!”

”Testin jälkeistä arviointia:
Tyrnidei on ollut oikein miellyttävä tuote!!Helppo levittää, kun notkistaa sormien välissä ensin,miellyttävä tuoksu, joka kestää mukavasti koko päivän.Ja mikä riittoisuus! Vasta pieni kolo saatu aikaan, vaikka ahkerassa käytössä ollut!
Ihanat tuotteet teillä ylipäätään!”


Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.