Teinin akne ja Teepuusaippua kokemuksia

Teepuusaippua ja teinin akne kokemuksia

”Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa. Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.”

saarentaika teepuusaippua teiniiän akne

”Kiitos loistavasta tuotteesta! Teepuusaippua rauhoitti ihoni noin kahden kuukauden käytön jälkeen! Maskipakko aiheutti kamalan näppyläongelman ja nyt se on selätetty!”

“Teepuusaippuasta tuli heti mun ja teini-ikäisen tyttäreni suosikki! Teinillä paha akne, jo muutamien päivien käytön jälkeen ero entiseen oli todella huomattava, näppylöiden punoitus oli selvästi vähentynyt ja kasvojen iho rauhallisempi. Oma aikuisiän akneihoni ei ole näin hyvin voinut koskaan! Todella miellyttävä käyttää, isot suositukset.”

“Oon kokeillut vaikka ja mitä aikuisiän akneeseen, syönyt jopa pitkän antibioottikuurinkin. Ei mitään apua näistä pitkällä ajalla. Teepuusaippuaa pari viikkoa eikä näpyn näppyä”

“Pesee Ihanan puhtaaksi kasvot mutta ei kuivata. Vaalensi poskien vanhoja arpia ja vähensi näppyjä”

“Perheen kolme teiniä ovat saaneet tästä avun akneen. Poika söi jopa antibiootit aknen vuoksi mutta vasta teepuusaippua toi avun.”

”Teini-ikäisten poikieni akne rauhoittui parissa viikossa käytettyään tätä teepuusaippuaa!”

”Ostin 16-vuotiaalle pojalleni, jolla oli jo ollut pari vuotta akneiho. Hän naureskeli, kun kerroin tilaavani tämän saippuan, josta saa apua finneihinsä. Mutta kuinka ollakaan – jo viikon päästä iho oli selkeästi parempi ja kahden viikon kuluttua (pesu sekä aamuisin että iltaisin) lähes näpytön!”

”Iloksemme saimme todeta, että tuote vastasi sen hyvää mainontaa. Tyttäreni iho rauhoittui nopeasti ja ihon punaisuus väheni ja osittain jopa hävisi kokonaan.”

Teepuusaippua todella toimii! Tilasin teepuusaippuaa poikani akneihon hoitoon ja se on todella tehonnut. Näppylöitä ei siloposkilla ole juurikaan näkynyt. Tilaan ehdottomasti myös uudestaan.”

”Jättää iholle raikkaan, puhtaan olon. Ei kuitenkaan kuivata ihoa, mutta poistaa rasvaisuuden iholta.”

”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta teepusaippua todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)”

”Todella hyvä, teinitytön otsan aknen alku lähti heti pois 🙂 ”

”Upea saippua! Teinieni kukkivat ihot rauhoittuneet jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Ostin teepuusaippuan teinipojalle, jonka akne ja muut näppylät kasvoilla olivat päässeet pahentumaan mm. maskin käytön seurauksena. Parin viikon käytön jälkeen ero on selkeästi huomattavissa ja iho on rahoittunut. Olen testannut saippuaa myös omalle, ajoittain rasvoittuvalle iholleni ja on sopinut myös sille – pitää rasvoittumisen kurissa, mutta ei kuivata ihoa liikaa”

”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Toimii hormioninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”

”Tulee ihanan heleä iho. Sopii näin aikuiselle naiselle että teinille. Teinilläkin selkeästi akne rauhoittui.”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Teinipojan akneiho rauhoittuu silmissä jo viikon käytön jälkeen. Loistotuote!”

Osta Saaren Taika Teepuusaippua verkkokaupastamme tai oheisen tuoteupotuksen kautta!

Saippua on vähentänyt näppyjä selvästi, sopii myös teinin ongelmaiholle.”

Teini-ikäisen poikani akne rauhoittui muutamassa viikossa. Nykyään myös itse käytän tuotetta kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen ja sen jälkeen kerran kuukaudessa ilmaantuneet hormoninäpyt ovat jääneet historiaan”

Tällä teinipojan akne rauhoittuu. On kokeiltu vaikka mitä tätä ennen.”

”Olen käyttänyt itse ja kaksi teini-ikäistä lastani tätä saippuaa aamuin illoin reilun viikon ajan. Iho on sileämpi ja kimmoisampi. Lapsilla näppylät ovat rauhoittuneet, pienentyneet ja jopa vähentyneet. Kiitos tehokkaasta luonnontuotteeesta”

”Teepuusaippua tuli käyttöön perheemme teineille, joilla on herkkä atooppinen iho ja kasvoissa epäpuhtauksia. Parinpäivän käytön jälkeen kasvojen iho on pehmeämpi ja punoittavat finnit ovat rauhoittuneet. Saippua ei ärsytä ja kuivata atooppista ihoa. Teinin mukaan saippua tuoksuu ihanasti saaristolle!”

”Jo toinen pala menossa. Pitää näppylät poissa ja ihon pehmeänä. Myös perheen teini käyttää tätä, ostin hänelle oman palan. Ihanan raikkaan tuoksuinen.”

”Häkellyttävää luonnonvoimaa! Esiteinin hormoninäpyt kolmen päivän 2krt/vrk käytön jäljiltä lähes poissa. Oma atooppinen ihoni kiittää myös.”

Teinin iho rauhoittui nopeasti aloitettuaan pesemään tällä saippualla. Ihossa oli runsaasti finnejä mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.”

Hyvä puhdistusaine akneiholle. Saippua näyttää sopivan todella hyvin teinipojan akneihon puhdistukseen.”

”Muutaman päivän käytön jälkeen teini-ikäisen akne alkoi rauhoittua. Otetaan käyttöön”

”Tilasin saippuan tyttäreni käsivarsia ajatellen, nyt ihmettelin miten saippua voi olla jo melkein loppu. Selvisi että koko perhe on alkanut käyttää sitä ja tykkää valtavasti. Teinien kasvot ovat selkeästi puhtaammat, itse olen unohtanut laittaa voidetta kasvoille suihkun jälkeen, koska iho ei olekaan enää ns. huutanut sitä vaan voi hyvin.”

”Meidän pojat sanovat että, paras tuote ikinä teini-iän iho-ongelmiin.”

”Toimii! Auttaa perheen teini-ikäisen akneongelmiin.”

”Teini-ihon pelastus! Näpyt ja epäpuhtaudet tipotiessään!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.