Teinin akne ja Teepuusaippua kokemuksia

”Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa.Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.”

saarentaika teepuusaippua teiniiän akne
”Teini-ikäisten poikieni akne rauhoittui parissa viikossa käytettyään tätä teepuusaippuaa!” ”Ostin 16-vuotiaalle pojalleni, jolla oli jo ollut pari vuotta akneiho. Hän naureskeli, kun kerroin tilaavani tämän saippuan, josta saa apua finneihinsä. Mutta kuinka ollakaan – jo viikon päästä iho oli selkeästi parempi ja kahden viikon kuluttua (pesu sekä aamuisin että iltaisin) lähes näpytön!” ”Iloksemme saimme todeta, että tuote vastasi sen hyvää mainontaa. Tyttäreni iho rauhoittui nopeasti ja ihon punaisuus väheni ja osittain jopa hävisi kokonaan.” ”Teepuusaippua todella toimii! Tilasin teepuusaippuaa poikani akneihon hoitoon ja se on todella tehonnut. Näppylöitä ei siloposkilla ole juurikaan näkynyt. Tilaan ehdottomasti myös uudestaan.” ”Jättää iholle raikkaan, puhtaan olon. Ei kuitenkaan kuivata ihoa, mutta poistaa rasvaisuuden iholta.” ”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta tämä todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)” ”Todella hyvä, teinitytön otsan aknen alku lähti taas heti pois 🙂 ”

”Upea saippua! Teinieni kukkivat ihot rauhoittuneet jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Ostin teepuusaippuan teinipojalle, jonka akne ja muut näppylät kasvoilla olivat päässeet pahentumaan mm. maskin käytön seurauksena. Parin viikon käytön jälkeen ero on selkeästi huomattavissa ja iho on rahoittunut. Olen testannut saippuaa myös omalle, ajoittain rasvoittuvalle iholleni ja on sopinut myös sille – pitää rasvoittumisen kurissa, mutta ei kuivata ihoa liikaa”

”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Toimii hormioninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”

”Tulee ihanan heleä iho. Sopii näin aikuiselle naiselle että teinille. Teinilläkin selkeästi akne rauhoittui.”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Teinipojan akneiho rauhoittuu silmissä jo viikon käytön jälkeen. Loistotuote!”

Osta Saaren Taika Teepuusaippua verkkokaupastamme tai oheisen tuoteupotuksen kautta!

Saippua on vähentänyt näppyjä selvästi, sopii myös teinin ongelmaiholle.”

Teini-ikäisen poikani akne rauhoittui muutamassa viikossa. Nykyään myös itse käytän tuotetta kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen ja sen jälkeen kerran kuukaudessa ilmaantuneet hormoninäpyt ovat jääneet historiaan”

Tällä teinipojan akne rauhoittuu. On kokeiltu vaikka mitä tätä ennen.”

”Olen käyttänyt itse ja kaksi teini-ikäistä lastani tätä saippuaa aamuin illoin reilun viikon ajan. Iho on sileämpi ja kimmoisampi. Lapsilla näppylät ovat rauhoittuneet, pienentyneet ja jopa vähentyneet. Kiitos tehokkaasta luonnontuotteeesta”

”Teepuusaippua tuli käyttöön perheemme teineille, joilla on herkkä atooppinen iho ja kasvoissa epäpuhtauksia. Parinpäivän käytön jälkeen kasvojen iho on pehmeämpi ja punoittavat finnit ovat rauhoittuneet. Saippua ei ärsytä ja kuivata atooppista ihoa. Teinin mukaan saippua tuoksuu ihanasti saaristolle!”

”Jo toinen pala menossa. Pitää näppylät poissa ja ihon pehmeänä. Myös perheen teini käyttää tätä, ostin hänelle oman palan. Ihanan raikkaan tuoksuinen.”

”Häkellyttävää luonnonvoimaa! Esiteinin hormoninäpyt kolmen päivän 2krt/vrk käytön jäljiltä lähes poissa. Oma atooppinen ihoni kiittää myös.”

Teinin iho rauhoittui nopeasti aloitettuaan pesemään tällä saippualla. Ihossa oli runsaasti finnejä mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.”

Hyvä puhdistusaine akneiholle. Saippua näyttää sopivan todella hyvin teinipojan akneihon puhdistukseen.”

”Muutaman päivän käytön jälkeen teini-ikäisen akne alkoi rauhoittua. Otetaan käyttöön”

”Tilasin saippuan tyttäreni käsivarsia ajatellen, nyt ihmettelin miten saippua voi olla jo melkein loppu. Selvisi että koko perhe on alkanut käyttää sitä ja tykkää valtavasti. Teinien kasvot ovat selkeästi puhtaammat, itse olen unohtanut laittaa voidetta kasvoille suihkun jälkeen, koska iho ei olekaan enää ns. huutanut sitä vaan voi hyvin.”

”Meidän pojat sanovat että, paras tuote ikinä teini-iän iho-ongelmiin.”

”Toimii! Auttaa perheen teini-ikäisen akneongelmiin.”

”Teini-ihon pelastus! Näpyt ja epäpuhtaudet tipotiessään!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi