Teinin akne ja Teepuusaippua kokemuksia

Teepuusaippua ja teinin akne kokemuksia
Ennen ja jälkeen kuvat kun nuoren kasvoissa paha akne on parantunut Saaren Taika teepuusaippualla, spot control voiteella ja salisyylihappo voiteella

”Kaksi kuvaa naamastani, välissä on noin puolisen vuotta..
Nyt puolen vuoden aikana käytössäni on olleet päivittäin teepuusaippua, spot control sekä salisyylihappo tehovoiteet näpyille.
Ainoat tuotteet, jotka ovat oikeasti toimineet tähän mennessä akneiholleni..
Ei voi sanoa muutakuin iso Kiitos!”

Teini-ikäiset lapseni ovat käyttäneet Teepuusaippuaa nyt puolisen vuotta

”Teini-ikäiset lapseni ovat käyttäneet Teepuusaippuaa nyt puolisen vuotta ja iho on parantunut finneistä ja arvista hyvin. Uusia finnejä tulee vähemmän kuin ennen. Alussa iho puhdistui ja finnit enemmänkin lisääntyivät, mutta jatkoimme käyttöä ja nyt iho on selkeästi kaikilla parempi ja pysynyt kauniimpana. Palasaippua on myös edullinen ja riittoisa: pala riittää kolmella teinillä aamuin illoin käytettynä kuukauden päivät.”

saarentaika teepuusaippua teiniiän akne

”Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa. Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.”

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja joka tutkitusti estää aknea.

Saaren Taika Teepuusaippuan havaittiin myös dermatologisissa testeissä olevan hyvin siedetty. 

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

”Kiitos loistavasta tuotteesta! Teepuusaippua rauhoitti ihoni noin kahden kuukauden käytön jälkeen! Maskipakko aiheutti kamalan näppyläongelman ja nyt se on selätetty!”

“Teepuusaippuasta tuli heti mun ja teini-ikäisen tyttäreni suosikki! Teinillä paha akne, jo muutamien päivien käytön jälkeen ero entiseen oli todella huomattava, näppylöiden punoitus oli selvästi vähentynyt ja kasvojen iho rauhallisempi. Oma aikuisiän akneihoni ei ole näin hyvin voinut koskaan! Todella miellyttävä käyttää, isot suositukset.”

“Oon kokeillut vaikka ja mitä aikuisiän akneeseen, syönyt jopa pitkän antibioottikuurinkin. Ei mitään apua näistä pitkällä ajalla. Teepuusaippuaa pari viikkoa eikä näpyn näppyä”

“Pesee Ihanan puhtaaksi kasvot mutta ei kuivata. Vaalensi poskien vanhoja arpia ja vähensi näppyjä”

“Perheen kolme teiniä ovat saaneet tästä avun akneen. Poika söi jopa antibiootit aknen vuoksi mutta vasta teepuusaippua toi avun.”

”Teini-ikäisten poikieni akne rauhoittui parissa viikossa käytettyään tätä teepuusaippuaa!”

”Ostin 16-vuotiaalle pojalleni, jolla oli jo ollut pari vuotta akneiho. Hän naureskeli, kun kerroin tilaavani tämän saippuan, josta saa apua finneihinsä. Mutta kuinka ollakaan – jo viikon päästä iho oli selkeästi parempi ja kahden viikon kuluttua (pesu sekä aamuisin että iltaisin) lähes näpytön!”

”Iloksemme saimme todeta, että tuote vastasi sen hyvää mainontaa. Tyttäreni iho rauhoittui nopeasti ja ihon punaisuus väheni ja osittain jopa hävisi kokonaan.”

Teepuusaippua todella toimii! Tilasin teepuusaippuaa poikani akneihon hoitoon ja se on todella tehonnut. Näppylöitä ei siloposkilla ole juurikaan näkynyt. Tilaan ehdottomasti myös uudestaan.”

”Jättää iholle raikkaan, puhtaan olon. Ei kuitenkaan kuivata ihoa, mutta poistaa rasvaisuuden iholta.”

”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta teepusaippua todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)”

”Todella hyvä, teinitytön otsan aknen alku lähti heti pois 🙂 ”

”Upea saippua! Teinieni kukkivat ihot rauhoittuneet jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Ostin teepuusaippuan teinipojalle, jonka akne ja muut näppylät kasvoilla olivat päässeet pahentumaan mm. maskin käytön seurauksena. Parin viikon käytön jälkeen ero on selkeästi huomattavissa ja iho on rahoittunut. Olen testannut saippuaa myös omalle, ajoittain rasvoittuvalle iholleni ja on sopinut myös sille – pitää rasvoittumisen kurissa, mutta ei kuivata ihoa liikaa”

”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Toimii hormioninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”

”Tulee ihanan heleä iho. Sopii näin aikuiselle naiselle että teinille. Teinilläkin selkeästi akne rauhoittui.”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Teinipojan akneiho rauhoittuu silmissä jo viikon käytön jälkeen. Loistotuote!”

Osta Saaren Taika Teepuusaippua verkkokaupastamme tai oheisen tuoteupotuksen kautta!

Saippua on vähentänyt näppyjä selvästi, sopii myös teinin ongelmaiholle.”

Teini-ikäisen poikani akne rauhoittui muutamassa viikossa. Nykyään myös itse käytän tuotetta kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen ja sen jälkeen kerran kuukaudessa ilmaantuneet hormoninäpyt ovat jääneet historiaan”

Tällä teinipojan akne rauhoittuu. On kokeiltu vaikka mitä tätä ennen.”

”Olen käyttänyt itse ja kaksi teini-ikäistä lastani tätä saippuaa aamuin illoin reilun viikon ajan. Iho on sileämpi ja kimmoisampi. Lapsilla näppylät ovat rauhoittuneet, pienentyneet ja jopa vähentyneet. Kiitos tehokkaasta luonnontuotteeesta”

”Teepuusaippua tuli käyttöön perheemme teineille, joilla on herkkä atooppinen iho ja kasvoissa epäpuhtauksia. Parinpäivän käytön jälkeen kasvojen iho on pehmeämpi ja punoittavat finnit ovat rauhoittuneet. Saippua ei ärsytä ja kuivata atooppista ihoa. Teinin mukaan saippua tuoksuu ihanasti saaristolle!”

”Jo toinen pala menossa. Pitää näppylät poissa ja ihon pehmeänä. Myös perheen teini käyttää tätä, ostin hänelle oman palan. Ihanan raikkaan tuoksuinen.”

”Häkellyttävää luonnonvoimaa! Esiteinin hormoninäpyt kolmen päivän 2krt/vrk käytön jäljiltä lähes poissa. Oma atooppinen ihoni kiittää myös.”

Teinin iho rauhoittui nopeasti aloitettuaan pesemään tällä saippualla. Ihossa oli runsaasti finnejä mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.”

Hyvä puhdistusaine akneiholle. Saippua näyttää sopivan todella hyvin teinipojan akneihon puhdistukseen.”

”Muutaman päivän käytön jälkeen teini-ikäisen akne alkoi rauhoittua. Otetaan käyttöön”

”Tilasin saippuan tyttäreni käsivarsia ajatellen, nyt ihmettelin miten saippua voi olla jo melkein loppu. Selvisi että koko perhe on alkanut käyttää sitä ja tykkää valtavasti. Teinien kasvot ovat selkeästi puhtaammat, itse olen unohtanut laittaa voidetta kasvoille suihkun jälkeen, koska iho ei olekaan enää ns. huutanut sitä vaan voi hyvin.”

”Meidän pojat sanovat että, paras tuote ikinä teini-iän iho-ongelmiin.”

”Toimii! Auttaa perheen teini-ikäisen akneongelmiin.”

”Teini-ihon pelastus! Näpyt ja epäpuhtaudet tipotiessään!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.