Tunkkainen tupakanhaju pois vaatteista pyykkietikalla!

Tupakanhaju pois vaatteista saaren taika pyykkietikalla

Tunkkainen tupakkitakki uskomattoman raikkaaksi vain yhdellä aineella, Saaren Taika Kesä pyykkietikalla!

Olet saattanut tuskastella tunkkaisten tupakalle lemahtavien tekstiilien kanssa, kuten itsekin erään läheiseni ”tupakka-takin” kanssa!

Läheiselläni nimittäin oli oma pihatakki tupakkataukoja varten ja takin käyttötarkoituksen vuoksi takkia pestiin vain hyvin harvoin. Eihän nimittäin talvella esim. tarkene ulkona vedellä tuota ah, niin ihanaa saastekäärylettä, jollei ollut lämmintä takkia päällä! Takki haisi todella kamalalle, kuin joku olisi röökannut sisätiloissa se päällä vuoden päivät!

Nyt kun läheiseni on siirtynyt tupakasta purukumiin, olen saanut tuon takinkin vihdoin pesuun.

Vaan milläpä sen kamaluuden saisi raikkaaksi, pohdin?

Päätin kokeilla seuraavaa:

Takki yksinään pesukoneeseen ja pesuainepallero rumpuun takin kanssa. Esipesulokeroon ja huuhteluainelokeroon (kumpaankin siis!) uudistunutta super-raikasta Saaren Taika Kesä pyykkietikkaa ja kone päälle!

Koneen pestyä laitoin takin vielä ulos kuivumaan ja ette voi uskoakaan! Se tuoksuu niin puhtaalle ja uskomattoman raikkaalle, että olemme kilvan äitini kanssa nuuskutelleet sen raikastakin raikkaampaa kesäistä tuoksua!

Enpä olisi itsekään uskonut, että tuo tunkkaisuuden perikuva voisi koskaan tuoksua näin ihanalta!

Uudistunut Kesä pyykkietikka tuoksuu kasteisen raikkaalle kesäaamulle! Se on rosmariinin, sitruunaruohon ja seetripuun ihastuttava sekoitus, joka soveltuu niin pyykinhuuhteluun kuin tunkkaisten tekstiilien raikastamiseenkin suihkeena. Tuoksun voimakkuus on 5/5 eli voimakas.

https://saarentaika.com/ohjeita/
https://saarentaika.com/taysekologinen-saaren-taika-pyykkietikka-kokemuksia/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.