Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine kokemuksia

Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine kokemuksia

Hilseilevän, kuivan tai kutisevan päänahan syynä on useimmiten liian vahva sulfaattia sisältävä shampoo. Sulfaatit poistavat hiuksista ja päänahasta niiden suojaavat rasvat, jonka vuoksi moni saattaa saada kutinaa ja hilsettä sulfaattia sisältävien tuotteiden käytön jäljiltä.

Osta sulfaatittomat shampoot ja silikonittomat hoitoaineet Saaren Taika Shopista!

Tyrni Kehäkukka shampoon ansiosta päänahasta lähti pitkään vaivanneet rahkat, johtuvat psoriasiksesta. Ensimmäisten pesujen jälkeen pehmenivät ja irtosivat. Hiukset kiiltää ja uutta kasvua on nähtävissä. Hiukset eivät katkeile enää. 100% tyytyväinen.”

”Ihana vaahtoava ja todella toimiva shampoo. Minulla oli ollut pitkään kutiseva päänahka ja hiusten lähtöä. Olin kokeillut monenlaisia tuotteita ja lisäravinteita ilman suurta apua. Nyt olen käyttänyt Tyrni kehäkukka shampoota muutamia viikkoja, ja hiustenlähtö on loppunut kokonaan eikä kutinaakaan juuri ole. Olen todella myyty tuotteeseen! Kaiken päälle shampoo on luonnonmukainen.”

“Miehelläni on todella herkkä ja helposti kutiava päänahka, ja hän joutui sen vuoksi aiemmin vaihtelemaan shampoita vähän väliä. Tyrni Kehäkukka shampoota hän on pystynyt käyttämään jo yli vuoden ilman minkäänlaista kutinaa. Käytän tätä itsekin, koska se tekee hiuksista miellyttävän pehmeät.”

Rankka hiustenlähtö loppui kuin seinään. Tyrni Kehäkukka hoitoaine on ollut yhteiskäytössä parinkin Saaren Taika -shampoon kanssa. Pesen hiukset shampoolla, ja päänahan tällä hoitoaineella levitellen sitä kaikkialle hiuksiin. Jälki on mahtavaa! Hiukset eivät rasvoitu tai takkuunnu ollenkaan, ovat pehmeät, kiiltävät, tuuheat ja helposti muotoiltavat! Kaikkea sitä, mitä ikinä olen hoitoaineelta toivonutkaan! Tuoksu on miellyttävän mieto ja tuote ihan uskomattoman riittoisa! Suosittelen ihan kympillä kokeilemaan! Tuote kyllä myy itsensä jatkokierrokselle :)”

“Tyrni Kehäkukka hoitoaine jättää hiukset mukavan tuntuisiksi ja helpoksi käsitellä suihkun jälkeen. Myös päänahan kutina vähentynyt jo parin käyttökerran jälkeen. Tykkään!”

Kärsin naistyyppisestä kaljuuntumisesta ja ajattelin testata Tyrni Kehäkukka Shampoota, mikäli se auttaisi jollain tapaa ongelmassani. Tuotehan ei voi kasvattaa uusia hiuksia kuolleisiin hiustuppeihin, mutta on vähentänyt hiustenlähtöä sekä tekee hiuksistani paksumman ja tuuheamman oloiset.  Hiuksia ei myöskään tarvitse pestä joka päivä, koska shampoon tuoma tuuheus kestää ainakin itselläni toisenkin päivän. Plussaa myös ihanasta tuoksusta sekä tuotteen riittoisuudesta.”

Teini-iästä asti aikuisikään aaltoillen vaivannut päänahan ihottuma (psoriasis) rauhoittui Tyrni Kehäkukka Shampoolla jo kahden pesun jälkeen ja nyt kolmannen pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Ruokavalio on pysynyt ihan samana, joten muita muutoksia en tarkoituksella tehnyt samaan aikaan!”

“Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

“En ole pitkiin aikoihin pystynyt käyttämään pois pestäviä, päänahkaankin meneviä hiustenhoitoaineita, vain pelkkiä suihkeita. Vihdoin tämä Tyrni Kehäkukka hoitoaine on sellainen, jota voin käyttää. Käytön jälkeen hiukset ovat ihanan pehmeät ja päänahka on karstaton, ei kutise. Suosittelen tätä tyrni kehäkukka -hoitoainetta. Olen myös tuoksuyliherkkä eikä tämä hoitoaine ärsytä silläkään tavoin. Tuoksu on mieto ja konstailematon. Miehenikin on tykästynyt tähän.”

”Ostin Tyrni-kehäkukkashampoon ja hoitoaineen. Shampoo on osoittautunut mahtavaksi. Päänahan hilseily ja kutina vähentyi nopeasti ja nyt kun ensimmäinen pullo on miltei käytetty, on päänahan kunto tosi hyvä. Hoitoainekin on ihan kiva, mutta shampoo on aivan helmi. Suosittelen!”

”Loistotuote, kutina ja kuivuus ovat poissa. Hiusten luontainen taipuisuus pääsee taas esiin! Tyrni kehäkukka shampoo ja hoitoaine yhdessä ovat ihan parasta! Hiukset ja luonto kiittää !”

”Pitkät hiukseni katkeili, takkusi ja niitä lähti joka pesussa valtavat määrät. Nyt parin pesukerran jälkeen hiukset on helpompi selvittää eikä niin paljoa irtoa, kiitos Tyrni-Kehäkukka Shampoon.” 

Vihdoinkin pääsin eroon päänahan hermoja raastavasta kutinasta, punaisista läikistä ja näppylöistä. Tyrni-kehäkukka-shampoo on tuotteista paras.”

“Minulla on ohuehko hiuslaatu ja herkästi kutiava päänahka. Tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota ihan kokeeksi, kun sitä oli kehuttu. Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun pesin sillä hiukset ensimmäisen kerran.. ei kutinaa päänahassa ja hiukset olivat ilmavat ja sähköisyys poissa. Shampoon tuoksu on ihastuttava. Tätä tilaan uudelleen.”

“Olin vähän skeptinen Tyrni Kehäkukka shampoon tehoon mutta jo ensimmäisen kerran jälkeen hiuksia lähti pesussa varmasti viides osa siitä mitä aiemmin. Vaahtoaa hyvin ja pitkien hiusten pesuun menee vain noin 1 rkl shampoota. Ihana tuoksu! Ja pikkuhiljaa päänahassa olleet pienet näpyt on alkanut kadota. Mielenkiinnolla odotan mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan.”

Päänahkani oli huonossa kunnossa, kärsin hilseestä ja kutinasta sekä punoituksesta päänahassa, ja iho oli välillä rikki. Apteekin tuotteiden jälkeen päätin kokeilla jos luonnollisemmat tuotteet auttaisivat päänahkaa, vaikka yleensä ne eivät hilseilyyn ole auttaneet. Päänahkani kunto parani nopeasti kun aloin käyttää tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta. Hiuksista tuli todella pehmeät ja päänahka voi paremmin kuin vuosiin. Kun hoitoaine loppui, päätin kokeilla edullisempaa luonnonkosmetiikka hoitoainetta jossa oli osittain samoja ainesosia kuin tässä tyrni-kehäkukka hoitoaineessa, mutta päänahkani alkoi taas oireilla jonkin verran. Kun otin taas käyttöön tämän hoitoaineen tyrni-kehäkukka shampoon kaveriksi, helpotti päänahan kunto taas pian. Minulla on pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset, ja käytän hoitoainetta siksi melko paljon, mutta tulin taas siihen tulokseen että ihoni ja hiukset voi paljon paremmin kun pitäydyn tässä kombossa. Joku, tai ehkä juuri kaikki siinä vaan toimii!”

Pitkäaikainen päänahan kutina ja raapiminen loppui kuin seinään, kun aloin käyttää shampoota. Nyt jo toinen pullo menossa, loistava tuote.”

”Siirryin viime vuonna vegaanisiin tuotteisiin hiustenhoidossa kun hiukset yllättäen vaurioituivat stressin vuoksi. Olen saanut luonnollisesti hiukset jälleen kasvamaan terveiksi. Pitkät ja hennot hiukset tuntuvat myös tuuheilta, eikä ole päänahassa kireyttä. En siis voisi olla tyytyväisempi!”

”Halusin jakaa nämä kuvat kanssanne ja kiittää että Saaren Taika pelasti tukkani! En enää ikinä tule käyttämään mitään muita hiustuotteita ja pyydän, älkää ikinä muuttako tuotteitanne!

Ensimmäinen kuva on otettu ennen kuin aloin käyttämään tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta. Tuolloin hiuksia lähti pestessä valtava määrä ja kammatessa isoja takkuja katkeili irti, lisäksi olin kärsinyt vuosia hiuspohjan kovasta kutinasta ja hilseilystä. Olin lukenut paljon kommentteja hyvistä kokemuksia näistä Saaren Taian tuotteista ja päätin kokeilla. Muutaman käyttökerran jälkeen hiustenlähtö loppui kuin seinään ja nyt reilun puolen vuoden käytön jälkeen eron todellakin huomaa. Mieheni oli aluksi hieman epäileväinen voiko tuotteet todella toimia niin hyvin, mutta nykyään hänkin vannoo Saaren Taian nimeen ja hoitoaineella hän saa hieman liian pitkäksi venähtäneen tukan helposti käsiteltäväksi.”

“Hiukset on pesun jälkeen todella puhtaat ja helposti kammattavat. Hiuspohjaan huomasin heti vaikutusta, kutina päänahassa loppui ja hiustenlähtö samoin. Tyrni kehäkukka shampoo pysyy ehdottomasti käytössä.”

“Satun omistamaan erittäin hankalan ja vaativan päänahan, johon on todella vaikeata löytää sopivaa shampoota. Tämä Tyrni Kehäkukka shampoo tuntui ensipesusta lähtien hyvältä ja hiuspohjan kutina sekä arkuus ovat poissa viikon käytön jälkeen. Suosittelen!”

“Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka shampoota jo pidempään ja kaikki hiusongelmani ovat kadonneet. Erinomainen tuote, jota suosittelen esim. niille, joilla on päänahan kuivuutta, hilsettä, kutinaa päänahassa, hiusten lähtöä tai vastaavaa. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen!”

”Minulla puhkesi alkukesästä 2021 psoriasis päänahkaan, jota koitin hoitaa erilaisilla lääkeshampoilla ja rasvoilla. Ainoa mikä on oikeasti toiminut on Tyrni Kehäkukka Hoitoaine ja Shampoo. Näiden tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen minulla ei ole oikeastaan enää yhtään ihottuma päänahassani eikä päänahka kutise enää ollenkaan.”

”Toimii! Olen vuosia etsinyt hilseilevälle päänahalle ja helposti läsähtäville (rasvoittuville) hiuksilleni oikeaa puhdistustuotetta ja tämä on viimein etsimäni tuote. Jo ensimmäisen pesun jälkeen päänahka ei enää hilseillyt ja hiukseni pysyivät puhtaan ja raikkaan tuntuisina 4 päivää eikä sittenkään olleet vielä rasvaiset. Kiitos tästä tuotteesta!”

”Psoriaatikkona otin käyttöön odotuksia täynnä. Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine helpottivat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahan kutinaa, joka oli järkyttävän kiusallista.”

”Olin jo pitkään kärsinyt päänahan kutinasta ja kirvelystä, hiustenlähdöstä ja hilseestä. Useita shampoita tuli testattua apteekin tuotteista lähtien. Heti ensimmäisen pesun jälkeen loppui pahin kutina ja kirvely. Hiustenlähtö on normalisoitunut eikä hilsettäkään enää ole. Tuote on riittoisa, pesen kylläkin vain 1-3 kertaa viikossa hiukset, mutta tupla pesen joka pesukerralla. ”

”Olen pitkään etsinyt shampoota, joka vähentää hilseilyä ja kutinaa päänahassa, itselläni atooppinen iho ja miehelläni psoriasis. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin että mieheni hilseily on loppunut. Olen myös huomannut ettei itseltäni lähde hiuksia niin paljon kun aikaisemmin on lähtenyt. Suosittelin jopa työkaverilleni tätä tuotetta.”

”Pitkänlinjan psoriatikkona olen kärsinyt päänahan ongelmista vuosia ja etsinyt kymmenistä tuotteista apua. Tyrni kehäkukka shampoosta löytyi helpotusta kutinaan sekä kirvelyyn ihon ollessa tulehtunut /rikki.”

”Tilasin tämän koska halusin kokeilla onko tämä yhtä hyvä kuin palashampoot ja onhan se ! Tuoksu on ihana, jättää hiukset puhtaan ja runsaan tuntuiseksi sekä rauhoittaa päänahan kutinaa. Hilseilevän kuiva päänahka on muisto vain.”

”Olen kärsinyt jo vuosia päänahan ongelmista ja kokeillut miljoonia eri tuotteita ( apteekin omia, luontaistuotteita, kuorintoja, you name it) enkä edes halua tietää paljonko niihin on uponnut rahaa vuosien varrella, mutta silti ongelma on pysynyt. Eli päänahka on todella hilseinen ja jos en ole pessyt sitä joka päivä, raavin ihon rikki. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen tali-ihottuma? Ystäväni suositteli tätä tuotetta yhdessä hoitoaineen kanssa ja hyvin skeptisesti päätin vielä kokeilla ( ”Ei sekään kuitenkaan toimi”) Mutta tadaaa!! Minun päänahka ei ole ikinä ollut yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt, kun olen tuotteita käyttänyt! Nolo ja kutiseva hilse pysyy pois enkä ole raapinut päätä verille aikoihin! Miten ihana fiilis!! Käytin myös Saarentaika kasvihiusväriä, joten voi olla että sekin rauhoitti päänahkaa. Eli siis suosittelen kyllä ihan sydämestä näitä tuotteita. Kiitos!”

Huomasin hiustenlähdön rauhoittuneen kuin myös hiuspohjan kutinan vähentyneen huomattavasti. Aion jatkaa Tyrni Kehäkukka Shampoon ja Tyrni Kehäkukka Hoitoaineen käyttöä edelleenkin.”

”Tyrni Kehäkukka on paras shampoo! Tuote on ollut käytössä hetken ja vaikuttaa hyvältä! Päänahka on rauhoittunut ja hiukset tykkäävät. Yhdellä pesukerralla luonnonkiharat tulivat todella upeasti esiin, pitkästä aikaa, uskon että tämä on kiitos luonnollista raaka-aineista, josta tykkää koko pää päänahasta latvoihin.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on erittäin hyvä tuote! Olen todella tyytyväinen. Kutiava päänahkani voi nykyisin todella hyvin, huomasin eron heti jo ensimmäisen pesun jälkeen – päänahan rikkiraapiminen on taakse jäänyttä elämää. Shampoo jopa poisti päänahastani erittäin häiritsevän, kutiavan kuivan luomen! Nyt sitä ei enää ole, ja toinen kookas erittäin häiritsevä ja ärtyilevä luomi on rauhoittunut ja tasaantunut! Olen onnellinen hyvinvoivasta päänahastani ja hiuksistani!”

”Kylläpä on erinomainen tämä Tyrni Kehäkukka Shampoo, tästä tuli luottotuote! Raikas tuoksu ja mikä parasta, päänahan kutinat on poissa!

”Miellyttävä, pehmeäntuntuinen Tyrni Kehäkukka Shampoo. Tekee hiuksista silkkiset ja hyvän tuoksuiset. Hiuksia lähtee vähemmän, kuin ennen käyttöä.

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on paras tähän asti kokeilemistani shampoista herkälle päänahalle. Parempi kuin apteekin tuotteet.

”Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine ovat aivan mahtavat tuotteet. Ei enää päänahan kutinaa ja hiukseni pysyvät pidemmän aikaa puhtaina.”

Päänahan hilseily ja kuivuus vähentyneet reilusti kun olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta. Hiuksia lähtee myös selvästi vähemmän kuin aiemmin. Ihana mieto tuoksu, tuoksuyliherkällekin sopiva.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on hyvä tuote atooppisesta ekseemasta kärsivälle. Kuiva, kiristävä ja kutiseva päänahka rauhoittui.

Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahan kutina rauhoittui, hiukset oli upean tuntuiset. Mikä hauskinta, hiukset kihartuivat latvoista kuivuessaan. Suosittelen Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta!

”Toinen pullo Tyrni Kehäkukka Shampoota jo menossa ja olen todella tyytyväinen! Hiusten rasvoittuminen vähentynyt todella paljon, samaten hiusten katkeilu. Minulla on todella vaurioituneet hiukset erilaisista käsittelyistä ja tuntuu, että vihdoin on löytynyt hyvä shampoo niille.”

Pitkään runsaasta päänahan hilseilystä kärsinyt teini sai Tyrni Kehäkukka Shampoosta apua. Ihana, kun enää ei tarvitse kärsiä tästä vaivasta!”

”Jo parin käyttökerran jälkeen olen huomannut etten enää raavi päänahkaa ja hilsettäkään ei enää näy kauluksella. Tyrni Kehäkukka Shampoo vaahtoaa hyvin ja mieto tuoksu on juuri sopiva. Aivan supertuote.”

”Olin epäilevä Facebookissa pyörivien mainosten suhteen, mutta päätin kokeilla ja tilasin Tyrni Kehäkukka Shampoon. Yllätyin. Viiden käyttökerran jälkeen olen valmis tilaamaan lisää. Päänahan kutina on poissa ja hiukset tuntuvat joustavilta.

”Olen käyttänyt nyt pari viikkoa Saaren Taika Tyrni Kehäkukka Shampoota ja Hoitoainetta. Päänahkani ei enää punoita, eikä kutise. Shampoo pesee hellävaraisesti ja hoitoaine selvittää hiukseni, jättämättä niihin takkuja. Lisäksi tuotteissa on luonnollinen, hyvä tuoksu. Olen ihastunut tuotteisiin, koska hiukseni tuntuvat pesun jälkeen raikkaan puhtailta.”

”Sekä päänahalle että hiuksille hyvä shampoo. Hiuspohjan kutina on poissa. Kun tätä kotona mainostin, kuluu shampoota nyt kaksi verroin enemmän, sillä isäntäkin on siirtynyt Tyrni Kehäkukka Shampoon käyttäjäksi!”

”Nyt kaksi pesua takana Tyrni Kehäkukka Shampoolla ja vaikuttaa erittäin hyvälle. Hiukset tuntuu ilmavilta ja syväpuhdistetuilta. Tuntuu kuin kaikki keinotekoinen olisi peseytynyt pois hiuksista. Päänahka tuntuu heti rauhoittuneen, kuivuus ja kutina on poissa.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo toimii hienosti. Ei kutise päänahka ja hiukset tuntuu paksummilta  ja on kiiltävät. Jäin koukkuun.”

”Voidemainen Tyrni Kehäkukka hoitoaine on mukava käyttää. Aiemmin takaraivossani oli kutinaa usein toistuvien pesujen takia. Nyt tilanne on rauhoittunut.”

Tyrni Kehäkukka Hoitoaine sopi tyttären psoripäänahkaan oikein hyvin, rauhoitti ja irrotti psoriplakkeja.

”Tyrni Kehäkukka on ainoa Shampoo, jolla atooppinen päänahkani pysyy siedettävänä.”

”Mukavasti vaahtoava ja miedon tuoksuinen Tyrni Kehäkukka Shampoo on saanut kutisevan päänahkani rauhoittumaan nopeasti. Käytän tätä shampoota jatkossakin.”

”Vuosikausia olen taistellut kuivan, hilseilevän päänahan kanssa. Kokeiltu on kaikki kosteuttavat- ja hilseshampoot + öljyt ja rasvat. Nyt löytyi apu! Kuukauden pessyt nyt tällä Tyrni Kehäkukka Shampoolla ja päänahka rauhoittui täysin parin pesukerran jälkeen!!

Pienestä oli näköjään kiinni se, että pääsin eroon päänahan kutinasta ja runsaasta hilseilystä – piti vaan ymmärtää kokeilla Tyrni Kehäkukka Shampoota. Tuli hyvä mieli, kun vaikutus selvisi jo ensimmäisellä pesulla. Sitä en olisi kyllä koskaan uskonut!”

”Oletko ottanut permanentin? En ole vaan vaihdoin hiustenhoitotuotteet Saaren Taikaan. Kuiva luonnonkiharatukkani sai uuden elämän Tyrni Kehäkukka Shampoon  myötä. Ei enää ritisevää kuivuutta ja väsyneitä puolikiharoita vaan terve ja hyvännäköinen kiharapilvi.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine saa hiukset tuntumaan paksummalta, on todella tuuheuttava.”

Päänahka ei kutise enää. Hiukset ovat kiharammat ja kiiltävämmät kuin ennen ja hiustenlähtö harmaanvalkoisesta pitkästä tukastani on vähentynyt. Olen tyytyväinen Tyrni Kehäkukka Shampooseen, vaikka tilatessa epäilinkin. Voin suositella.”

”Tyrni Kehäkukka shampoo vähensi huomattavasti päänahkani talin eritystä. Aikaisemmin hiusharjani olivat heti jopa pesun jälkeen likaiset talista ja hilseestä, mutta nyt sitä ongelmaa ei ole ollut. Olen testannut muitakin shampoita, mutta ne eivät ole poistaneet yhtä tehokkaasti tätä ongelmaa.
Käytän tämän shampoon lisäksi myös Tyrni Kehäkukka hoitoainetta, joka jättää hiukset mukavan pehmeiksi ja saa päänahan tuntumaan pesun jälkeen kosteutetulta.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on aivan loistotuote – päänahan kutina kaikonnut ja hiukset tuntuvat edelleen puhtailta vaikka pesuväli pidentynyt pariin päivään.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoolla pestessä päänahka on rauhoittunut, hilse vähentynyt, kutina loppunut ja rasvoittuminen hidastunut.”

”Päänahan kuivuus ja sen myötä kiusallinen kutina on rauhoittunut huomattavasti. Tyrni Kehäkukka Shampoossa hyvä tuoksu ja hoitoaineessa ihana koostumus. Tilaan ehdottomasti jatkossakin!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on ollut nyt kuukauden käytössä. Psoripäänahka rauhoittunut huomattavasti!”

Tyrni Kehäkukka Shampoo sopii yllättäen psoripäänahallekin – tähän asti olen ollut yhden tietyn shampoon varassa kymmeniä vuosia. Koostumus ja tuoksu ovat ihania. Hiukset olivat pesun jälkeen hyvän tuntuiset ja tuoksuiset.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on pysäyttänyt pitkään jatkuneen voimakkaan hiusten katkeilun. Kiitos loistavasta tuotteesta!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoossa on miellyttävä tuoksu, se on sopivasti vaahtoava shampoo. Kuiva ja hilseilevä hiuspohja rauhoittui heti.”

” Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine ovat todella hyviä. Miehelläni sitkeä hilse päässä johon ei ole tehonnut edes kampaamon hilseshampoo. Nyt hilse kokonaan poissa ja ainoastaan kahden pesun jälkeen.”

”Ihana löytö! Siis mikä ihmetuote tämä Tyrni Kehäkukka Shampoo on? Olen parin vuoden ajan taistellut kuivan ja hilseilevän päänahan kanssa ja myös hiukset ovat olleet kuivat. Olen siirtynyt täysin luonnollisiin tuotteisiin jo aiemmin ja käyttänyt yleisesti palasaippuoita hiustenhoidossa, mutta tuotteet ovat vain pahentaneet tilannetta. Nyt jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahka kiittää ja hiukset tuntuvat aivan loistavilta. Käytettäessä shampoo on todella riittoisa ja vaahtoaa miellyttävän tuntuisesti ja tuntuu tekevän puhdasta jälkeä ja pienikin määrä riittää koko päänahkaan ja vaahto levittyy koko pitkään pehkoon. Huuhdellessa hiukset tuntuvat natisevan puhtailta. Epäilin kokeilla taas uutta ekotuotetta ja mietin viikkoja käytänkö rahani tähän tilaukseen, mutta onneksi tein tilauksen! Täyden kympin tuote, odotan innolla toista pesukertaa!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on riittoisa ja hyvin pesevä tuote. Bonuksena ihanan mieto tuoksu. Päänahka ja hiusten rasvoittuminen rauhoittuivat lähes ensimmäisen käytön myötä. Jäin koukkuun!”

”Karstainen ja hilseilevä päänahka rauhoittui muutaman päivän käytön jälkeen. Kohta pullollinen käytetty ja hilseestä ei ole tietoakaan! Erinomainen shampoo ja hoitoainekin jättää hiukset hyväntuntuisiksi. Yllätyksenä luonnonkiharat tulivat tosiaan hyvin esille, kuten joku aiemmissa arvosteluissa oli maininnut – sitä en olisi uskonut. Suosikkituote tuli tästä.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine on erittäin hyvä tuote hiuksille, hiusten lähtö on vähentynyt eivätkä hiukset ole olleet ollenkaan sähköiset tänä talvena kun olen käyttänyt näitä tuotteita!”

”Tyrni Kehäkukka Shampoo (ja hoitoaine) tekevät hiuksista puhtaat ja pehmeät. Hiuspohja ei kutise, kuten markettituotteilla. Erittäin riittoisa tuote, lyhyille hiuksille tarvitsen enintään teelusikan verran shampoota. Mieto tuoksu.”

 

”Paras hoitoaine! Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka Hoitoainetta nopeasti rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle ja saanut niistä suuren avun! Päänahka on rauhoittunut paljon aiemmasta, tuoksu on ihana ja luonnollinen, ei ota kuitenkaan herkkäänkään nenään.”

”Löytyihän se vihdoin, Tyrni Kehäkukka Shampoo, hiustenpesua nopeuttava tuote. Hoitoainetta ei enää tarvitse käyttää ja nyt kuukauden käytettyä alkaa tulosta näkyä. Hiukset paremmassa kunnossa eivätkä rasvoitu niin äkkiä. Ei tarvitse joka päivä pestä enää ja ovat silti ilmavat ja puhtaan näköiset.”

” Kokeilin Tyrni Kehäkukka Shampoota joka osui ja upposi, niin kuin sanotaan. Hiusten karheus väheni ja hiuksistani tuli taipuisammat. Hiukseni kiiltävät ja ovat luonnollisesti sopivasti kiharalla. Olen erittäin tyytyväinen. Heinäallergikkona nautin kesäisestä tuoksusta, joka ei ärsytä vaan päinvastoin. Todella ihana hyvä tuotesarja!”

”Molemmilla lapsillani on erittäin kutiseva päänahka, kaikkia apteekin kamoja kokeiltu. Heti ensimmäinen pesun Tyrni Kehäkukka Shampoolla oli valtava parannus, ei enää kutinaa eikä hilseilyä!”

”Todella hyvät tuotteet Tyrni Kehäkukka Shampoo ja Hoitoaine. Hiuksiani tarvitsee nykyään pestä harvemmin, siis pysyvät puhtaina pidempään ja päänahka on kunnossa.”

”Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka hoitoainetta nyt viikon verran ja tuote on rauhoittanut päänahkaani ja hiustenlähtöä. Tuoksu on erittäin miellyttävä, lievä tuoksu. Odotan että pääsen tilaamaan saman sarjan shampoon!”

”Päänahan hilseily ja kutina näin talviaikaan jokavuotinen ongelma. Kun tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota ja hoitoainetta, jo muutaman käyttökerran jälkeen päänahka oli rauhoittunut. Aivan ihana tuote.”

”Ostin i love me -messuilta tuotteitanne, ensikertalaisena, mutta silti vahvasti tuotteisiinne uskoen.
Olin jo aiemmin parin kk ajan seurannut netissä tarinaanne ja ajattelin, että messujen kohokohta minulle on se että löydän kojunne ja pääsen ostamaa tuotteitanne. (Juu, kyllähän niitä netistäkin olisi saanut mutta siinä on oma tunnelmansa kun pääsee niitä tuotteita itse hypistelemään ennen ostopäätöstä.) Ostin mm. Tyrni-kehäkukka shampoon & hoitoaineen. Yhden pesukerran jälkeen olen ollut ihmeissäni. Päänahkani ei nimittäin ole kutissut enää normaaliin tapaansa! Vain yhden pesukerran jälkeen!! Olen kokeillut vaikka mitä ja nestemäistä hydrokortisoniakin päähäni laitellut, saamatta toivottua tulosta. Kutiseva ja rupinen pää on vaivannut minua jo koko tämän vuoden ajan, enkä tosiaan tiedä mistä se alkujaan lähti liikkeelle. Mutta halusin vain kiittää teitä mahtavasta tuotteesta. Olen vakuuttunut! Ja aion jatkossakin ostaa tuotteita teiltä.”

”Olin jo epätoivoinen, päänahkani oli näppylöitä täynnä. Olin kokeillut kaikkea mahdollista tuotetta kampaamosta kaupan hyllyille, myös verkkokaupoista muutamat. Kunnes kokeilin teiltä tilaamaani shampoota. Jo se, että se ei polttanut ekalla pesulla päänahkaani, teki vaikutuksen. Siitä lähti parantuminen, nyt päänahkani ei enää kutise, eikä siinä ole märkiviä näppylöitä. Parantumisen lisäksi koin ensimmäistä kertaa naismuistiin että hiukseni ovat puhtaat. Kiitos ja kumarrus. Olen onnellinen.”

Olen pitkään kärsinyt kuivasta ja kutisevasta päänahasta. Ja huonoimpina hetkinä hiuksia lähtee, päänahkaan ilmestyy näppyjä ja myöhemmin rupia. Olen kokeillut erilaisia hoitavia ja kosteuttavia tuotteita päänahkaani, mutta ne eivät ole sopineet luonnonkiharoille hiuksilleni. Sitten näin Tyrni Kehäkukka shampoon mainoksen ja päätin kokeilla tuotetta, sen kaveriksi ostin myös Tyrni Kehäkukka hoitoaineen. Jo ensimmäisen pesukerran jälkeen tunsin sen kutinan lieventyvän, miten mahtavaa!! Ja toisella pesukerralla tuntui näpytkin rauhoittuvan. Epäilin, että riittääkö hoitoaineen teho hoitamaan luonnonkiharaa, mutta epäily oli turhaa, hiukset on helppo setviä pesun jälkeen. Loistava löytö!”

”Olen nyt käyttänyt Tyrni Kehäkukka Shampoota pari viikkoa ja hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja taipuisammilta kuin ennen, myös päänahan aikaisempi kutina on laantunut. Hiukset tuntuvat myös pidempään puhtailta, joten pesukertojakin on voinut vähentää. Tilaan varmasti jatkossakin.”

”Meillä Tyrni Kehäkukka tuotteet lähtivät heti testiin niin itselläni, joka olen kärsinyt kutisevasta, kuivasta ja myös rasvoittuvasta päänahasta (atooppisuuteen taipuvainen sekä hormonaalista), lisänä nyt ollut reilun vuoden ”ylimääräistä” hiustenlähtöä. Voin omalta kohdalta sanoa että jo ekan kerran jälkeen, ei kutinaa ja hiukset eivät ole ollenkaan rasvoittuneet niin äkisti. Tyttö 13v atoopikko taistellut n. 1,5v päänahan kutinan ja kuivien punoittavien länttien kanssa, ollut käytössä myös lääkeshampoota yms. Nyt viimeisenä ”oljenkortena” hankin nämä tuotteet testiin ja tyttö sanoi kahden käyttökerran jälkeen että enää ei kutise ollenkaan niin.

”Päänahkani oli paikoin todella kutiseva ja ärtynyt. Olen atoopikko ja ilmeisesti päänahkani alkoi yhtäkkiä ärtyä vuosia käyttämäni shampoon jostain ainesosasta. Päätin kokeilla Tyrni Kehäkukka Shampoota. Tuoksu on aivan ihana ja se teki hiukset hyvän tuntuisiksi, mutta aluksi en ollut vakuuttunut sen toimivuudesta minulle, koska päänahkani rauhoittuminen ottikin jonkin aikaa. Mutta lopulta se rauhoittui! Käytin Saaren Taian shampoon loppuun ja palasin sitten käyttämään vanhaa shampootani – se oli virhe! Niinhän siinä kävi, että hetken päästä kutina palasi. Tilasin heti lisää tyrni-kehäkukkaa ja lopetin vanhan shampooni käytön. Kutina loppui heti, ennen kuin päänahkani ehti päästä pahaan kuntoon.

”Tyrni Kehäkukka Shampoo on huippu tuote. Auttoi mieheni psoriin jo muutamassa päivässä!”

”Minulla on ollut ongelmia kutiavan päänahan kanssa. Tilasin Tyrni Kehäkukka shampoota. Nyt kun olen muutaman kerran pessyt hiukseni tällä shampoolla on päänahkani rauhoittunut eikä kutise enää. Kiitos tämän shampoon!”

”Aivan mahtavat Tyrni Kehäkukka tuotteet. Tuoksuiltaan sopivat minulle vaikka olen astmaatikko. Hiuspohjani voi paremmin tuotteen käytön jälkeen. Hiuksia lähtee huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Suosittelen lämpimästi.”

”Miehen päänahan pelastus on Tyrni Kehäkukka Shampoo. Stressi kiusaa eniten hiuspohjaa, punottaa ja hilseilee ja kutisee. Muutaman käyttökerran jälkeen tilanne paljon rauhallisempi.”

”Täydellinen shampoo hiuspohjan ongelmista kärsiville! Suosittelen ehdottomasti! Oma hiuspohjani sekä kuivui että rasvoittui, kutisi ja kirveli raapimisen takia. Jo ensimmäisen käytön jälkeen hiuspohja rauhoittui huomattavasti ja nyt parin viikon käytön jälkeen kaikki ongelmat ovat lähes hävinneet. Hiuksia ei lähde enää juuri lainkaan.”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine levittyy todella hyvin ja uskomattoman ihana tuntu hiuksessa, selvittää takut ilman kampaa tai sormia! Ei silti latista hiuksia edes päänahkaan hierottuna. Hiustenlähtö on myös vähentynyt todella merkittävästi.”

”Joka talvinen vaiva päänahan kuivuus ja kutina hävisivät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen (Tyrni Kehäkukka shampoo + hoitoaine). Tuote ei kuitenkaan latistanut hiuksia, ilmava ja tuuhea kampaus onnistui pesun jälkeen mainiosti. Suosittelen!”

”Yhtäkkiä alkanut päänahan erittäin voimakas kutina ja hilseily parani Tyrni Kehäkukka shampoolla, edes apteekin aineista ei ollut hyötyä. Nyt taitaa olla jo kolmas pullo menossa mutta shampoo on kyllä erittäin riittoisa, pieni määrä tekee puhdasta jälkeä!”

”Tyrni Kehäkukka Hoitoaine ollut käytössä saman sarjan shampoon kanssa. Huomasin että hiukset ja päänahka voineet nyt paremmin. Hiustenlähtö pesun yhteydessä vähentynyt.”

”Shampoista parhain, päänahan kutina tipotiessään ja hiukset ovat saaneet lisää volyymia sekä taipuisuutta. Vaihda en, loisto tuote!”

”Ostin lapselle käyttöön kutisevaan hilseilevään päänahkaan. Jo ensi pesun jälkeen päänahka paremmassa kunnossa. Hyvä tuote. Jää meillä arkikäyttöön. Tuoksu on miellyttävä.”

”Päänahan kuivuus ja kutina loppui ensimmäiseen pesuun. Nyt viikon käytön jälkeen myös hiustenlähtö on vähentynyt ja pesun tarve harventunut, kun hiukset rasvoittuvat vähemmän.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta. Päänahan kutina on rauhoittunut ja hiuksia ei lähde enää niin paljoa. Harmaa, luonnonkiharatukkani voi hyvin.”

”Olen käyttänyt Tyrni Kehäkukka shampoota ja hoitoainetta kolmisen viikkoa. Kutiseva päänahka rauhoittui jo muutaman käyttökerran jälkeen ja hiustenlähtökin on huomattavasti vähentynyt. Olen yllättynyt ja tyytyväinen.”

”Tukkaa minulla ei ole kuin nimeksi, mutta päänahka kihelmöi ja kutiaa usein. Olen nyt pessyt Tyrni Kehäkukka shampoolla neljänä päivänä ja kihelmöinti ja kutina ovat selvästi vähentyneet ja päänahka tuntuu levolliselta. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Ehkä annan vaimonkin käyttää sitä.”

”Tyttären psoripäänahkaan sopi oikein hyvin, rauhoitti ja irrotti psoriplakkeja.”

”Tyrni kehäkukka shampoosta on tullut koko meidän perheen suosikki shampoo! Se on rauhoittanut omaa rasvoittuvaa päänahkaani, mieheni hilseilevää ja tyttäreni tuntemattomasta syystä kutiavaa päänahkaa. Voisiko parempaa tuotetta olla! Tuskinpa. Kiitos!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.