Saaren Taika sheavoiteet
Vedetöntä ja säilöntäaineetonta tuorekosmetiikkaa
VERKKOKAUPPA

Luonnolliset ja luomut Saaren Taika sheavoiteet

Herkästi reagoivalle iholle kehitetyt sheavoiteemme on valmistettu menetelmällä, jonka ansiosta voiteissa on onnistuttu säilyttämään niissä käytettyjen öljyjen vitamiinit ja ravintoaineet

Nämä ravintoaineet ihosi käyttää rakennusaineena uudistuessaan ja korjatessaan itseään. Mitä luonnollisempi ja vitamiinipitoisempi öljy, sen tehokkaammin ihosi pystyy ottamaan sen tarjoamat hyödyt käyttöönsä.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Sheavoin tiedetään auttavan mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa.

Saaren Taika Suolasaippuoissa on siksi käytetty runsaasti sheavoita, jotta saippuoihin on saatu paljon kuivaa ja hilseilevää ihoa kosteuttavia ominaisuuksia!

Saaren Taika sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Sheavoimme ei sisällä jäämiä keinotekoisista kemikaalisista puhdistus tai valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa on säilynyt sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Kamomilla Sheavoide, ihoa rauhoittava, sopii mm. psoriasis-, akne- ja ekseema ihoille

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se sopii erityisen hyvin mm. ihottumille, ötökänpuremiin, psoriasis iholle, sekä akne- ja ekseema ihoille.

Luomulaatuiset ja luonnolliset ainesosat edesauttavat ihosi hyvinvointia

Voiteen sisältämä Helokkiöljy vahvistaa ihosolujasi ja edistää ihosi kosteustasapainoa. Se rauhoittaa ihoasi ja on erityisen hyvä erilaisten ihon haasteiden hoidossa. Helokkiöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Makadamiaöljy sheavoide, pehmentävä, ikääntymisen merkkejä vastaan, akneiholle

Makadamiaöljy Sheavoide on todellinen ihonhoidon monikäyttövoide! Saat sen avulla niin halkeilevat kantapäät pehmeiksi, kuin kasvojesikin ihon siloiseksi.

Makadamiaöljy Sheavoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii rasvaiselle iholle ja näppylöistä kärsiville tai hyvin kuivasta ihosta kärsiville.

Makadamiaöljy on erityisen suositeltava käytettäväksi epäpuhtaan ja akneen taipuvaisen ihon hoidossa, sillä makadamiaöljystä eristetyllä palmitiinihapolla on todettu olevan antimikrobisia vaikutuksia laboratoriakokeissa. Palmitiinihappo tehostaa myös makadamiaöljyn kulkua ihon kerrosten läpi ihon syvempiin osiin.

Makadamiaöljy on kevyt öljy, joka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se soveltuu erinomaisesti silti kuivan ja myös ikääntyvän ihon hoitoon. Ihomme luonnollinen palmitiinihappo -pitoisuus vähenee iän myötä ja makadamiaöljyä sisältävä voide auttaakin ehkäisemään ikääntymisen aikaansaamaa ihon veltostumista ja juonteiden syntymistä. Palmitiinihappo on voimakas antioksidantti, joka auttaa ihoamme taistelussa vapaita radikaaleja, eli reaktiivisia hapen muotoja vastaan.

”Mahtava tuote kuivalle iholle. Poikani akne rauhoittui jo viikossa. Suosittelen lämpimästi”

”Tuote tuoksuu ihanalta ja sheavoiteet ovat paras lääke kuiviin kantapohjiin.”

”Makadamia Sheavoide on kompaktissa litteässä purkissa, joten kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Käytän sitä päivittäin esim. kynsinauhoihin, nenänvarren silmälasi-ihottumaan ja isovarpaiden kovettumiin.”

Chosen by Johanna Mustikka kasvovoide, hillitsee juonteita ja pigmenttimuutoksia, sopii käytettäväksi myös kesällä

Chosen by Johanna Mustikka kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii ikääntyvälle iholle, punoituksesta kärsivälle tai runsasta kosteutusta kaipaavalle iholle.

Ravinteikkaan mustikan lehdistä uutettua öljyä sisältävä tehokas kasvovoide antaa ihollesi nuoruuden hehkua!

Kermaiseen mangovoihin valmistettu kasvovoide auttaa kasvojesi ihoa kosteutumaan myös syvemmistä ihokerroksista. Mustikka kasvovoide rauhoittaa ihoasi auringon tai pakkasen aiheuttaman rasituksen jäljiltä.

Voide sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvovoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja sekä A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentää ihon pigmenttiläiskiä. Ne auttavat ihohuokosia supistumaan sekä tasoittavat ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Lopultakin löysin voiteen couperosa iholleni. Ihon punoitus ja pintakuivuus hävinnyt viikon käytön jälkeen. Käytän yövoiteena pienen määrän ja aamulla kasvot todella ihanan silkkiset.”

”Kasvoni ovat aina olleet tosi herkät, punakat ja tosi epätasaisen väriset. Nyt olen käyttänyt Mustikka kasvovoidetta useamman viikon ja väri on tasoittunut ihan älyttömän paljon! En olisi ikinä uskonut, mutta nyt voisin lähteä ihmisten ilmoille jopa ilman tasoittavaa meikkivoidetta. En odottanut tuotteelta mitään ja tämä voide yllätti erittäin positiivisesti, ostan ehdottomasti lisää.”

”Kasvoissani on punaisia, kutiavia ihottumalänttejä. Olen saanut ihon rauhoittumaan mustikka-ihovoiteella. Kutina on hävinnyt ja punoitus vähentynyt. Aion käyttää voidetta jatkuvasti.”

Sheavoi - Karitevoi, sopii mm. palaneelle iholle, ihottumiin, kuiville hiuksille, raskausarpiin, luufinneille

Saaren Taika Sheavoi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tuoksuherkille, herkkäihoisille ja ihon talintuotantoa tasapainottamaan.

Sheavoistamme on löytynyt apu niin auringonpolttaman ihon rauhoittamiseen, luufinnien pienenemiseen kuin raskausarpienkin hoitoon. Sheavoitamme voi käyttää myös hiusnaamiona vaurioituneille hiuksille. 

”12-vuotiaalla tyttärelläni on polvissa tuoreita tummanpunaisia raskausarpia kasvupyrähdyksen jäljiltä. Ne tietenkin vaivaavat, kun kesäkin tulossa, ja muutenkin. Laitettiin heti illalla sheavoita polviin, ja aamulla tytär tuli ihmeissään näyttämään, että arpia tuskin enää erottaa! En kyllä uskoisi ellen olisi omin silmin olisi nähnyt. Kiitos tyttäreni puolesta!”

Mikäli haluat voiteeltasi mahdollisimman paljon ihoa hoitavaa ja ravitsevaa tehoa, on valintasi puhdas ja valkaisematon Saaren Taika sheavoi

Sheavoiteen valmistusmenetelmällä on myös suuri merkitys lopullisen sheavoiteen ravitsevuudessa. Sheavoin lämmittäminen yli tietyn pisteen saa sen menettämään suurimman osan sen tehokkaista ja terapeuttisista komponenteista, jotka ovat läsnä raa’assa Sheavoissa.

Sheavoiteemme valmistuvat käsityönä Perniön saippuatehtaallamme

Saaren Taika kosmetiikassa Sheavoin käyttäminen mahdollisimman vähän käsiteltynä onkin yksi tärkeimmistä periaatteista valmistusmenetelmissämme, ja siksi Saaren Taika sheavoiteet ovatkin markkinoiden tehokkaimpia ja ravintoainepitoisimpia. 

Sheavoin tuotannon eettisyys on meille myös erittäin tärkeässä asemassa. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme toimittajan, joka tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen naisorganisaation kanssa ja auttaa heidän kotiseutuaan mm. turvaamalla kyläläisten mahdollisuuden puhtaaseen juomaveteen.

Sheavoidetuotteidemme yhtenä tärkeimpänä hoitavana raaka-aineena onkin 100% puhdas ja puhdistamaton ghanalainen Sheavoi. Soil Associationin sertifioima luomu Sheavoimme on ghanalaisen naistenosuuskunnan käsin valmistamaa.

Tehokkaasti toimivan ihonhoitotuotteen kehittämisessä raaka-aineiden korkea laatu on ratkaisevassa asemassa

Kamomilla Sheavoide oli ensimmäinen kosmetiikkatuotteemme. Kehitin sen omaan, koko elämäni ajan vaivanneeseen ekseema-ihottumaani.

Kamomilla Sheavoiteen tuotekehitys alkoi oikeanlaisten raaka-aineiden etsimisellä! Olin aikaisemmin huomannut, että kaikki sheavoit eivät suinkaan hillineet kutinaa, itseasiassa jotkin saattoivatkin pahentaa sitä!

Tutkittuani asiaa, minulle selvisi, että luonnollistakin sheavoita valkaistaan ja deodoroidaan kemiallisesti, jolloin sheavoihin saattaa jäädä kemiallisia jäämiä. Arvelen, että nämä jäämät aiheuttivat itselläni ihottuman pahenemista.

Huomasin myös, että edullisemmat raaka-aineet eivät kyenneet tekemään paranemiseen viittaavia muutoksia iholleni.

Kutinaa rauhoittamaan tarvittiin korkealaatuisempaa sheavoita, joka imeytyi paremmin ja, joka sisälsi enemmän ravintoaineita, eikä ollut kemiallisesti puhdistettua, ja tottakai oli kalliimpaa!

Minulle kuitenkin ihottumasta eroon pääseminen oli arvokkaampaa, kuin tuotteen hinta ja näihin sheavoide reseptien kokeiluihin upposikin silloin vähätuloiselta itseltäni pieni omaisuus!

Onneksi jatkoin kuitenkin sitkeästi kokeilujani ja lopulta onnistuin kehittämään voiteen, jota pystyin levittämään rikkoutuneelle iholleni ilman kirvelyä ja joka pysäytti kutinan muutamassa sekunnissa voiteen levittämisen jälkeen!

Yhdessä samoihin aikoihin kehittämäni teepuusaippuan kanssa ongelma alkoi olla selätetty, enkä ole sen koommin joutunut turvautumaan kortisoniin.

Noin vuoden kuluttua voiteen ja saippuan kehittämisestä olin pystynyt pysyvästi jättämään arjessa käyttämäni puuvillahansikkaan pois, pystyin ensimmäistä kertaa elämässäni tiskaamaan käsin, siivoamaan, kuorimaan perunoita sekä käsittelemään kaikkea sitä, joka aiemmin sai ihottumani äitymään pahaksi!

Voiteemme ovat auttaneet jo monia suomalaisia iho-ongelmissaan!

”Polkujuoksun sm-kisoissa jalat olivat kovilla, huh huh! Jaloissa voisi olla nyt hiertymiä, rakkoja ja kulumaa, mutta ei ole, sillä hoidan jalkojen ihoa säännöllisesti Saaren Taikan Kamomilla-Sheavoiteella.”

”Kohta vuoden ollut ekseema-ihottumaa, jota hoidettu kortisonilla. Nyt löytyi tuote, joka auttaa ilman kortisonin haittavaikutuksia!”

Helpottaa psoriasis-kutinaa! Psoriasis oli tehnyt pahoja, verisiä pesäkkeitä iholle. Erityisesti polviin ja kyynärtaipeisiin. Kamomilla Sheavoide helpotti kutinaa ja paransi ihoa.”

Sain viime talvena käsi-ihottuman paranemaan tällä voiteella ja minulla on ollut sitä siitä asti. Kun se oli loppu vähän aikaan, ongelma palasi. Nyt en luovu enää tästä tuotteesta!”

Makadamia Sheavoide on mahtava tuote kuivalle iholle. Poikani akne rauhoittui jo viikossa. Suosittelen lämpimästi”

”Tuote tuoksuu ihanalta ja sheavoiteet ovat paras lääke kuiviin kantapohjiin.”

”Makadamia Sheavoide on kompaktissa litteässä purkissa, joten kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Käytän sitä päivittäin esim. kynsinauhoihin, nenänvarren silmälasi-ihottumaan ja isovarpaiden kovettumiin.”

Lopultakin löysin voiteen couperosa iholleni. Ihon punoitus ja pintakuivuus hävinnyt viikon Mustikka kasvovoiteen käytön jälkeen. Käytän yövoiteena pienen määrän ja aamulla kasvot todella ihanan silkkiset.”

”Kasvoni ovat aina olleet tosi herkät, punakat ja tosi epätasaisen väriset. Nyt olen käyttänyt Mustikka kasvovoidetta useamman viikon ja väri on tasoittunut ihan älyttömän paljon! En olisi ikinä uskonut, mutta nyt voisin lähteä ihmisten ilmoille jopa ilman tasoittavaa meikkivoidetta. En odottanut tuotteelta mitään ja tämä voide yllätti erittäin positiivisesti, ostan ehdottomasti lisää.”

”Kasvoissani on punaisia, kutiavia ihottumalänttejä. Olen saanut ihon rauhoittumaan mustikka-ihovoiteella. Kutina on hävinnyt ja punoitus vähentynyt. Aion käyttää voidetta jatkuvasti.”