Akneihon hoitotuote kokemuksia

Akneihon hoitotuote kokemuksia saaren taika

Tästä artikkelista löydät kokemuksia Saaren Taika tuotteista aknen hoidossa. Mikäli kaipaat ihonhoitovinkkejä akne ihon hoitoon, pääset niihin alta.

Osta aknesta kärsivien toimivaksi kehumat tuotteet suoraan artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Saaren Taika Teepuusaippua ja aknen hoito kokemuksia

Saaren Taika Teepuusaippuan on kliinisissä testeissä, ihotautilääkäreiden valvonnassa, todettu sopivan erittäin hyvin kasvojen pesuun, sen on todettu estävän aknea ja olevan kasvojen iholle hyvin siedetty.

”Hei! Olen käyttänyt Saaren taika teepuusaippuaa kohta kuukauden ja olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, sillä se on auttanut akneen todella hyvin. Mikään muu tuote ei ole auttanut. Kiitos tästä mahtavasta tuotteesta!”

”Vihdoinkin ihonpuhdistustuote, jonka vaikutuksen huomaa ihan jo parin käyttökerran jälkeen! Vaikeasta aknesta kärsivä kasvojen iho tuntuu nyt kuukauden Teepuusaippuan käytön jälkeen eloisalta ja rauhoittuneelta”

Auttanut aikuisiän akneen! Monet tuotteet aina lupaavat apua, mutta tästä löysin todellisen avun! Monet ystäväni olivat suositelleet tätä tuotetta jo aiemmin, mutta liian kauan tutustumiseen meni aikaa… Nyt en kuitenkaan enää tuotteesta luovu, niin hyvään kuntoon ihoni on palannut! Heti jos käyttökertoja jää välistä iho alkaa reagoimaan, mutta palautuu nopeasti jo yhden pesun jälkeen. Suosittelen isosti!”

”Aivan paras tuote kasvojen pesuun! Hyvin riittoisa, ei kuivata ja näkyviä muutoksia iho-ongelmissa näkyy jo parin viikon päästä! Luottotuote epäpuhtaalle- ja akneiholle! En ikinä luovu! Aknesta ja epäpuhtaasta ihosta olen kärsinyt teini-iästä asti ja tää oli eka puhdistustuote, minkä oikeasti huomaan toimineen!

”Tuote tuntuu jo muutaman käyttökerran jälkeen selvästi auttaneen ongelmaiseen akneihooni.”

Ensimmäinen tuote josta oikeasti apua hormonaaliseen akneen! Olen kärsinyt useita vuosia sitkeästä hormonaalisesta aknesta, jota on hoidettu niin kosmentologilla kuin lääkevoiteilla. Saaren taika Teepuusaippua on kuitenkin ollut ensimmäinen tuote josta olen saanut oikeasti pitkäaikaista apua akneeni. Olen käyttänyt tuotetta vajaa vuoden ja ihoni on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa, että en käytä arkisin meikkiä oikeastaan ollenkaan – aiemmin en pystynyt käymään edes kaupassa meikkaamatta koska häpesin niin paljon ihoni huonoa kuntoa. Iso kiitos tästä tuotteesta! 🙂 ”


”Olen niin onnellinen, että löysin teidän teepuu-saippuan ja hyalyronihappo+hedelmäseerumin. Poskissa ja leukapielissä oleva kipeä akne on parantunut huimasti. Sen lisäksi iho ei enää kutise ja kuivu ja on muutenkin tasoittunut esimerkiksi lapsena kerätyt arvet ei enää pomppaa silmille. Iho myös hehkuu.⁠

Olin toimitsijana salibandypelissä ja mun toimitsijapari kesken pelin kysy: ”Mitä sä käytät, kun sun iho näyttää noin hyvältä ja puhtaalta?”. Yllätyin täysin, että voiko se näkyä ja näkyyhän se. On kyllä saanut suositella eteenpäin näitä tuotteita, niin tyytyväinen olen.”⁠

Ennen ja jälkeen kuvat pahasta aknesta, joka parani Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Kaksi kuvaa naamastani, välissä on noin puolisen vuotta..
Nyt puolen vuoden aikana käytössäni on olleet päivittäin teepuusaippuaspot control sekä salisyylihappo tehovoiteet näpyille.
Ainoat tuotteet, jotka ovat oikeasti toimineet tähän mennessä akneiholleni..
Ei voi sanoa muutakuin iso Kiitos!”

”Käytössä teepuusaippua ja hyaluronihappoa sisältävät kasvo- ja silmänympärysvoide. Ihon kunto parani hetkessä.”⁠

Ennen ja jälkeen kuvat leuan pahasta aknesta joka on parantunut Saaren taika teepuusaippuan avulla

”Hei, Kuvista näkee mitä Saarentaika Teepuusaippua sai aikaan vähän päälle kuukauden käytön jälkeen! Iho meni huonoon kuntoon kun korona alkoi ja kasvomaskin käyttö. Työni puolesta joudun edelleen käyttämään maskia päivittäin, mutta iho ja kipeät näpyt on rauhoittuneet. Kannatti kokeilla!”

Ennen ja jälkeen kuva kasvojen aknesta joka on muuttunut paremaksi Saaren Taika teepuusaippuan avulla

”En koskaa ois uskonu et laittasin tälläsii kuvii mihinkää, mut nyt on kyllä pakko!! Oon kärsiny pitkään aikuisiän aknesta. Ainoo tuote mikä on OIKEESTI auttanu on teepuusaippua!! Alotin käyttää teepuusaippuaa ihan lokakuun alusta. ENNEN—> Kuva otettu 2.-4.10.22.”

”Minulla oli paha akne vuosia, kunnes otin teepuusaippuan käyttöön. Näppylät kasvoilta, olkapäiltä ja selästä hävisivät todella lyhyessä ajassa. Käytän saippuaa nyt lähes päivittäin ja en voi olla tyytyväisempi tulokseen, ihan paras!”

”Teepuusaippua on paras tuote, jolla olen saanut hormonaalisen aknen selässä rauhoittumaan.”

Aikuisiän akneni parani teepuusaippuan avulla, kun mikään muu ei ollut auttanut. Nyt en uskalla enää vaihtaa tätä mihinkään.”

”Jo viikon käytön jälkeen huomasin kasvojen ja etenkin selän aknen vähentyneen, ihokaan ei kuivunut niin paljoa kuin monien muiden brändien kanssa.”

Teepuusaippuasta helpotusta akneen! Olen syönyt aknen hoitoon e-pillereitä teinistä asti ja nyt aikuisiällä pillerit lopetettuani iski akne takaisin entistäkin kovemmin. Törmäsin somessa juttuun teepuusaippuasta ja siitä miten juuri tämä saippua oli tuonut helpotuksen akneen, ja niinpä päätin myös kokeilla, eihän tässä ollut mitään menetettävää. Jo lyhyen käyttökokemuksen perusteella voin sanoa teepuusaippuan oikeasti auttaneen. Kipeät ja suuret tulehtuneet ”näpyt” ovat tiessään, enkä todellakaan aio lopettaa saippuan käyttöä. Tämä kuulostaa vähintäänkin mainoslauseelta, joka ei voi pitää paikkaansa ja niin ajattelin minäkin mutta päätin kuitenkin kokeilla, enkä kadu. Lämmin kiitos tästä tuotteesta! Todellinen löytö. Atooppinen, kuiva, kireyteen taipuvainen ihoni on saanut suuren avun tästä tuotteesta. Ihoni on kostutettu, pehmeä ja rauhoittunut. Aikuisiän näppylät ja ihon punoittavuus ovat myös selvästi vähentyneet. Ekologisuus on myös tärkeä tekijä. Ostan tätä varmasti jatkossakin. Kiitos vielä!”

”Pojan akneiho on tuntunut nyt viikon käytön jälkeen paremmalta , siistimmältä. Punoitus on tasoittunut ja iho näyttää terveemmältä. On ollut erittäin positiivinen alku teepuusaippuan käytön aloittamisesta.”

”Olen kärsinyt koko aikuisikäni hormonaalisesta aknesta ja kokeillut aivan kaikkea, söin jopa antibioottikuurin joka ei toiminut. Ajattelin että tämä on viimeinen vaihtoehto, joten päätin kokeilla. Nyt olen pessyt 2 viikkoa kasvot teepuusaippualla aamuin illoin, eikä yhtään uutta finniä ole enää puhjennut, uskomatonta. Innolla odotan pidempää käyttöä, voiko tällä tosiaan hävitä loputkin epäpuhtaudet.”

”Teepuusaippua on loistava tuote. Maskin käytön seurauksena akne palasi takaisin, mutta jo muutaman kerran tuotetta käyttäneenä on suurin osa näppylöistä hävinnyt! Jättää ihanan puhtaan tunteen iholle.”
 
”Mycket bra produkt både för mig och min vuxenakne samt tonåringarnas aknehud, denna tvål klarar vi inte oss utan mera.”

 

”Alkuun teepuusaippua kuivatti ihoa ja finnejä tuli kauheasti, mutta iho tottui siihen nopeasti ja finnit lähtivät. Reilun kahden viikon jälkeen voin sanoa, että toimii äärettömän hyvin hormonaalista aknea vastaan. Iho ei ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa.”
 
”Teepuusaippuasta on ollut huomattava apu nuoren akne iholle. Hän pesee ihonsa tällä iltaisin ja ihon kunto on parantunut huomattavasti. Isot kipeät finnit ovat vähentyneet ja ihon yleisilme on kuulaampi. Suosittelen tuotetta aknen hoitoon.
 
”Oli pakko laittaa teille viestiä, kun olit laittanut ihanan kiitoksen. Olen käyttänyt teidän teepuusaippuaa ja tyrni luksus spa saippuaa hormonaalisesti aknesta kärsivälle iholleni. En ole käynyt missään ihotautilääkärillä, mutta kipeitä ja tulehtuneita finnejä ja isoja ihonalaisia finnejä on juuri leukaperissä, kaulassa ja leuassa. Sain teidän tuotteistanne apua vaivaan. Käytinkin tuotteita muutamankin kerran ja aina ostin uuden saippuan. Huomasin että ihon kunto parani, kuitenkin unohdin rasvauksen täysin ja tästä syystä iho varmaan pääsi kuivumaan ja finnejä alkoi taas tulla vähän enemmän. No, päätin mennä ensimmäistä kertaa elämässäni kosmetologille hydrogen nimiseen kasvohoitoon. Ihon kunto alkoi vähän parantua ja ostin kosmetologilta hyvän, mutta kalliin puhdistusaineen. Kävin kasvohoidossa sarjahoitona ja nyt vielä yksi hoito on käymättä. Kuitenkin uuden aineen otettua käyttöön, aloin kärsimään taas kipeistä leuassa olevista ja nyt tosi punaisista ja tulehtuneista näpyistä. Ja myös otsa alkoi kukkia finneistä. Ajattelin, että no iho uusiutuu kuukaudessa, ehkä tämä on nyt vain sitä.. nyt kuitenkin yli kuukausi hoitojen jälkeen iho ei näyttänyt rauhoittuvan vaan tuntui, että leuassa oli koko ajan enenevissä määrin uusia tulehtuneita finnejä, eivätkä ne lähteneet pois vaan uusia vain tuli lisää. Minulla oli vielä pieni pala teidän luksus spa saippuaa ja ajattelin, että nyt otan sen käyttöön! Ja nyt, ihan uskomatonta, kahden päivän jälkeen leuka on oikeasti rauhoittunut ihan hirveästi ja punaisuus ja ihon tulehduskin on rauhoittunut! En voi uskoa, miten se auttoi näin äkkiä ihoa taas paranemaan! Laitoin äkkiä tilaukseen uudet saippuat ja nämä ovat minun tuotteeni, niin se vain on! Kiitos niin paljon teille, en uskalla enää koskaan käyttää mitään muuta ainetta kasvoilleni, vielä kun löydän hyvän rasvan niin, iho ei pääse kuivumaan liikaa.
Anteeksi hirveän pitkä viesti, tämä oli ajatusten virtaa, mutta niin, teette niin arvokasta työtä, ja kiitos, jos jaksatte lukea tämän!”

 

”Ihana tuote! Teepuusaippua on auttanut aikuisiän akneen ja rauhoittanut ihoa. Miellyttävä tuoksu ja kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä! Huipputuote, kiitos!”

”Tilasin suositusten perusteella teepuusaippuan tyttärelle, jolla on akne ja iho oli juuri silloin kovin tulehtunut. Reilu viikko ja tuloksia alkoi selvästi näkymään; iho rauhoittui silmin nähden. Ei tarvinnut tällä kertaa antibiootteja, kuten normaalisti. Nyt hän on käyttänyt saippuaa kasvoihin useamman viikon ja kasvot ovat todella hyvässä kunnossa. Hänellä on iho-ongelmia myös selässä eikä oltu huomattu, että saippuaa pitäisi käyttää myös selkään. Nyt siis kasvot on todella hyvässä kunnossa, selkä ei, joten nyt hän alkaa käyttää teepuusaippuaa myös selkään. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi!”

”Kipeä hormonaalinen akne on rauhoittunut jo alle viikon käytön jälkeen. Käytin satoja euroja kalliisiin tuotteisiin, jotka eivät auttaneet ollenkaan. Mutta teepuusaippua, wau ja kiitos!”

”Olen käyttänyt teepuusaippuaa jo 2 palaa loppuun ja kolmannen juuri korkkasin. Paras tuote mitä olen koskaan käyttänyt, oikeasti helpottaa aknea. Edelleen finnejä tulee välillä, mutta eivät pahasti tulehdu ja menevät nopeasti myös pois. Poistaa hyvin myös meikin ja reissussa pesen tällä tuotteella koko kropan. Riittoisa ja edullinen tuote mitä olen suositellut myös tutuille.”

”Ihana tuoksu valtaa kylpyhuoneen ja nuorimmaisen ihon akneongelmat vähentyneet teepuusaippuan avulla. Huippu tuote!”

”Saaren Taika Teepuusaippua on ollut todella tehokas apu nuoren miehen selän finneihin/akneen.”

Teepuusaippuasta oli välitön apu 15-vuotiaan pojan akneen. Luonnollisuus vain plussaa.”

”Kärsin aikuisiän aknesta, mutta jo parin viikon teepuusaippuan käytön jälkeen ihoni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Suosittelen!”

”Olin epäileväinen ensimmäistä palaa ostaessani, että mahtaako toimia niin kuin palautteissa kerrotaan. Päätin kuitenkin ostaa ensimmäisen palan muutama kuukausi sitten. Ja tämän toisen npalan ostin asiaa yhtään enää miettimättä. Alla syyt. Asiat joita ole huomannut: 1. Aikuisiän akne on rauhoittunut. Edelleen tulee näppyjä varsinkin kuukautisten aikaan, mutta ne ei ole niin kipeitä eikä ne jää paiseiksi ihon alle. 2. Ihottuma, jota kainalossani on ollut sitkeästi hoidoista huolimatta, on hävinnyt teepuusaippuan käytön myötä. En edes tiedä kuinka monta kortisonikuuria olen voiteilla tuohon kainaloon käyttänyt, mutta vasta teepuusaippuan käytön myötä se hävisi kokonaan. Ilman kortisonia olen ollut jo pitkään. 3. Lapsen atooppinen ihottuma on rauhoittunut. Vaikka ilmat on kylmenneet, jolloin ihottuma yleensä villiintyy. 4. En tarvi muita saippuoita tai ihonhoitotuotteita. Pelkkä teepuusaippua riittää. Ainoa mihin tämä saippua ei itselläni taivu on hiustenpesu.”

”Poika on käyttänyt teepuusaippuaa nyt vähän aikaa ja akneiho on jo selvästi rauhoittunut.”

”Ostin teepuusaippuan akneiholleni, mihin olin kokeillut jo kaikenlaisia kalliita kosmetologin suosittelemia aineita. Teepuusaippuan käytön kun aloitin, alkoi ihoni parantumaan jo heti ensimmäisen viikon aikana. Käytän aamuin-illoin saippuaa ja ihoni on pysynyt hyvänä. Teepuusaippua on vielä niin riittoisakin että sillä pesee monen kerrat. En vaihtaisi enää mihinkään tämän käyttöä!”

”Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin, miten erituntuinen ihoni olikaan ja muutaman päivän käytön jälkeen naapurini pysäytti minut pihalla ja kehui loistavassa kunnossa olevaa ihoani 🙂 Ei enää ole juurikaan jälkiä äkäisestä hormonaalisesta aknesta <3″

”Hintansa arvoinen tuote! Todella riittoisa, poistaa meikin ja puhdistaa hyvin. Ei jätä kasvoja kireän tuntuisiksi vaan heleän puhtaiksi. Ihana, ei minusta kuitenkaan liian voimakas tuoksu. Akneiholleni hyvä saippua, on mielestäni vaikuttanut epäpuhtauksiin positiivisesti.”

”Minulla on ollut pitkään hormonaalinen akne. Olen syönyt kovan lääkekuurin akneen, joka auttoi täydellisesti lääkityksen aikana. Kuitenkin vaikutuksen lakattua akne palasi hiljalleen, mutta paljon lievempänä. Saaren taika saippua on vähentänyt ihonalaisten näppyjen ja mustapäiden lisääntymistä. Saippua rauhoittaa kasvojen ihoa pesun jälkeen sekä jättää kosteuttavan vaikutuksen. En ole tarvinnut joka ilta pesun jälkeen edes perusvoidetta normaalisti hyvin pintakuiville kasvoilleni.”

 •  
 • Teini-ikäisen poikani akne rauhoittui muutamassa viikossa. Nykyään myös itse käytän tuotetta kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen ja sen jälkeen kerran kuukaudessa ilmaantuneet hormoninäpyt ovat jääneet historiaan
 •  
 • Tällä teinipojan akne rauhoittuu. On kokeiltu vaikka mitä tätä ennen.
 •  
 • Ostin teepuusaippuan miehelleni, joka kärsii aikuisiän aknesta. Alle viikon käytön jälkeen iho alkoi olla huomattavasti paremmassa kunnossa.
 •  
 • Rauhoitti finnit ja aknen noin viikossa. Testissä ollut vasta reilu viikon mutta lupaa hyvää
 •  
 • Tulee ihanan heleä iho. Sopii näin aikuiselle naiselle että teinille. Teinilläkin selkeästi akne rauhoittui.
 •  
 • Ihana tuote! Olen teinistä lähtien taistellut aknen kanssa ja vielä aikuisiälläkin hormoninäpyt ovat vaivanneet. Teepuu saippuan käytön aloitettuani kasvojeni iho on kuulas ja fressi ja näppylöitä ei ole tullut kasvoihin lainkaan!! Ei edes menkkojen aikaan, vaikka tavallisesti eritysesti silloin kasvot ovat kukkineet! Niin ihana tuote, että tilaan varmasti tätä jatkossakin! Kaiken lisäksi tuote on riittoisa. Kiitos!
 •  
 • Olen kokeillut kaiken mahdollisen rasvaiseen ja kutisevaan päänahkaan. Nyt hankin kuitenkin tämän saippuan stressin takia puhjenneeseen hormoniakneen, johon on muuten loistava, ja päätin kokeilla tätä myös hiuksiin. Päänahka ei kutise, ei enää irtoa rasvaista hilsettä klimppeinä ja voin pestä hiukset nykyään 2-3 päivän välein, joka on hyväksi luonnonkiharille hiuksilleni. Tuoksu on myös ihana. Olin varma, ettei saippua vaahdotu lainkaan ja hiusten pesu sillä olisi työmaa, mutta se vaahdottuikin todella hyvin. Hieraisin pari kertaa palaa hiuksiin ja oli jo riittävästi. Kiitos tästä tuotteesta.
 •  
 • Olen saanut Saaren Taika Teepuusaippuasta niin paljon apua aikuisiän akneen, etten enää toiseen puhdistustuotteeseen vaihda!
 •  
 • Teepuusaippua on hyvä puhdistusaine akneiholle. Saippua näyttää sopivan todella hyvin teinipojan akneihon puhdistukseen.
 •  
 • Ystäväni suositteli teepuusaippuaa akneihon hoitoon. Hän oli viimein löytänyt avun kolmekymppisenä aknensa hoitoon teidän tuotteilla. Minulla on kolme teiniä joille tuotteita lähdin uteliaana suosituksesta  tilaamaan.
  Teepuusaippua on ollut hyvä hankinta kahdelle nuoremmalle. Vanhimmalla lapsella tällä hetkellä lääkitys aknen hoitoon, joten hänelle tilasin kamomilla voidetta, koska lääkitys kuivatti käsien ihon todella huonoksi. Ihan sattumalta tilasin hänelle myös vihreä tee & kamomilla palashamppoon, koska hänellä ollut monta vuotta päänahan kutina kiusana.
  Nuori alkoi reippaasti pestä hiuksiaan palashamppoolla, kun tuotteet tuli. Muutaman pesukerran jälkeen hän kertoi, että kutinaa ei enää ole niin paljon. Parin viikon käytön jälkeen havahduimme huomaamaan mieheni kanssa miten kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset lapsemme hiukset ovat. Nuorella jonka hiukset olivat aiemmiin olleet iltaisin rasvoittuneet ja likaisen näköiset, oli iltaisin vielä puhtaat kiiltävät hiukset. Edelleen päänahan kutinaa on, mutta on paljon lievempää.
  Ajattelin tilata nuorelle seuraavaksi teepuusaippua ja testata kumpi tuotteista on hänelle parempi.
 •  
 • Olen käyttänyt saippuaa kohta viikon, ja kasvoissani oleva akne ei punoita enää niin paljon eikä finnejä ole tullut niin paljon.
 •  
 • Minulla on ollut kasvoissa sekä decolteella hormoniperäistä aknea. Parin viikon käytön jälkeen iho on selkeästi sileämpi ja näpyt ovat hävinneet. Tilaan ehdottomasti jatkossakin!
 •  
 • Pojalla akne. Tilasin teepuusaippuaa, jota pari kertaa ehtinyt käyttää ja sanoo, että iho tuntuu jo paremmalta.
 •  
 • Teepuusaippua on ihan loistava tuote! Tämä tuote on ollut akneihoni pelastus! En luovu tästä kyllä koskaan!
 •  
 • Muutaman päivän käytön jälkeen teini-ikäisen akne alkoi rauhoittua. Otetaan käyttöön…
 •  
 • Saippua saa todella nuoren aikuisen aknen katoamaan parissa viikossa, vahva suositus tälle tuotteelle!
 •  
 • Tytön akne. Iho rauhoittui tällä huomattavasti!
 •  
 • Ostin tuotteen pojan acneiholle ja eron huomasi heti muutaman käyttö kerran jälkeen.
 •  
 • Perheessäni on käytetty useamman kuukauden Teepuusaippuaa. Kokemukset ovat erittäin hyvät. Finnit nuorison iholla ovat vähentyneet. Kutina iholla on myös helpottanut. Suosittelen tuotetta ja ostamme tätä ja muitakin tuotteita jatkossakin.
 •  
 • Uskomaton tuote! Jätin kaikki muut kuorivat ja silottavat ymm tunkkaiset tuotteet pois ja aloin käyttämään pelkkää teepuusaippuaa kasvoille. Ihoni on ollut aina huono, aknea, mustapäitä… mutta tästä tuotteesta löytyi pelastus. Iho on parantunut huomattavasti eikä nosta pintaan enää finnejä. Niin vahva suositus!!!
 •  
 • Kaikkea mahdollista ainetta on tullut kokeiltua, mutta aikuisiän akne/hormoninäppylät eivät rauhoittuneet millään. Päätin kokeilla vielä tätä yhtä tuotetta ennen kuin marssin lääkäriin hakemaan jotkut tujut lääkkeet taltuttamaan ongelman. No eipä tarvinnut lähteä lääkäriin, kun teepuusaippua oli taltuttanut ongelman viikossa. En uskalla ikinä enää vaihtaa mihinkään muuhun 😀
 •  
 • Hei! Haluan vain kiittää mahtavasta tuotteestanne, teepuu saippuasta. Minulle puhkesi aikuisiällä (+30 v) erittäin paha akne, erityisesti leuan ja leukapielien alueelle. Olen kokeillut kaikenlaisia ihonhoitotuotteita, eikä mikään ole auttanut. Tilasin syksyllä teepuu saippuan, enkä voi uskoa kuinka paljon se on auttanut, vaikka edelleen näppyjä on. Aloitus kuvaa ei valitettavasti ole, mutta tässä tämänhetkinen tilanne. Muutos on mieletön, kun vertaa alkutilanteeseen, jossa isoja ja kipeitä finnejä oli molemmat leukapielet täynnä ja alue oli punoittava ja erittäin tulehtunut. KIITOS tästä tuotteesta, en ikinä enää vaihda muuhun!
 • Akne parani saaren taika teepuusaippualla
 •  
 • Iho ihanan pehmeä pesun jälkeen. Pojalla akne nyt käytämme hänellä tätä ja ihon pinta ei vaikuta niin tulehtuneelta. Odotamme mitä apua voi olla alku näyttää hyvältä.
 •  
 • Toimii hyvin myös tukan ja akneselän pesussa!
 •  
 • Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu selvästi puhtaammalta ja aikuisiän akne on rauhoittunut. Vaatii kuitenkin hyvän kosteusvoiteen pesun jälkeen, ainakin näin talvella.
 •  
 • Oma ihoni on tuotteen käytön jälkeen tasaisempi sekä tuonut avun tyttären akne ihoon.
 •  
 • Pojalleni tilasin saippuan ja kovasti on tykännyt ja päivittäin käyttää. Selvä vaikutus akne- ihoon! Kiitos!
 •  
 • Teepuusaippuasta tuli murrosikäisten suosikki! Ostin teepuusaippuat molemmille murrosikäisille tyttärilleni, joilla molemmilla jo hieman ongelmia aknen kanssa. Molemmat tykästyivät heti ja sanoivat, että kasvot tuntuvat hyvältä pesun jälkeen – mitään muuta ei kuulemma tästä lähtien enää käytetä. Mielestäni tyttärien kasvot näyttävät puhtaammilta ja heleämmiltä nyt, finnit ovat myös pienentyneet jo muutaman käyttökerran jälkeen. Plussana vegaanisuus ja luomu eli arvot, jotka nousseet suosioon tyttärillä.
 •  
 • Hei, pakko laittaa palautetta! Oon ollu niiiiiin tyytyväinen teepuusaippuaan. Mun iho-ongelmat on parantunut todella huomattavasti. Oon kärsiny huonosta ihosta aina, finnejä ja mustapäitä. Tulehdusta naamassa ja aina nousi vaan lisää finnejä naamaan. Kaikkea kokeilin ja tuntu ettei mikään auttanut. Sekä kaikki puhdistusaineet tuntuivat todella tunkkaisilta. Vahingossa teidän mainos tuli facebookissa vastaan. Lueskelin palautteita ja tietoja tuotteista ja päätin sitten kokeilla teepuusaippuaa. Enkä voi uskoa että tää tuote oikeesti on auttanu näin hyvin. Jätin kaikki muut pois ja pesen ainoastaan teepuusaippualla. Lopuksi vain rasvaa naamaan. Ja toimii muuten hiusten pesussa ihan loistavasti myös. Joten kiitos, todella iso kiitos.️ Itsetuntokin kohosi kun ei tarvitse yrittää peittää naamaansa enää niin paljon. Ei ole valitettavasti ennen kuvaa mutta laitan liitteenä kuitenkin nykyisen ihostani.
 • Finnit ja mustapäät pois Saaren Taika teepuusaippualla
 •  
 • Jo lyhyen, n. viikon, käytön jälkeen tukkoinen akneihoni on muuttunut ennen kaikkea käsittämättömän pehmeäksi! Iho on myös rauhoittunut ja jo nyt kuulakkaamman näköinen. Kiitos! 🙂
 •  
 • Ihana tuote, ei jätä kiristävää tunnetta kasvoille. Ensimmäinen tuote, mikä on rauhoittanut poskista aknea ja leuan alueelta hormoninäppyjä. Lisäksi mustapäät vähentyneet jo puolella ja käyttöä nyt takana vasta 3kk.
 •  
 • Olen käyttänyt ainoastaan teepuusaippuaa, niin vastaan tähän sen 🙋♀️ Olen yrittänyt etsiä jo parikymmentä vuotta ratkaisua akneihooni, ja täältä netin syövereistä löysin jokin aika sitten nämä Saaren Taika-tuotteet. Innolla testailen täällä teepuusaippuaa, ainakin alku vaikuttaa hyvältä 💚
 •  
 • Teepuusaippua! 😍 Ihan paras ja hyvänä kakkosena tulee sheavoi. Näitä kun käyttää yhdessä, niin kyllä pysyy akne poissa ja kasvot ihanan kosteutettuina.
 •  
 • Superisti kiitos ihan mahtavasta tuotteesta, mutta myös ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta! Ihan täytyy näin kommentoida, sillä positiivista palautetta ei voi koskaan saada liikaa. 🙂 Olen koko ikäni kärsinyt iho-ongelmista, niin atooppisen kuin aknenkin kanssa, ja aikuisena tuhlannut järjettömät määrät energiaa ja rahaa löytääkseni sopivat ihonhoitotuotteet. Teepuusaippua on yksinkertaisesti ihmeellinen. Sillä peseytyy myös hiukset, jotka ovat nyt niin elinvoimaiset ja hyvinvoivat, etten kuvittelekaan palaavani takaisin ’normishampooseen’. Iho-ongelmat ovat monille paitsi ulkoisesti myös sisäisesti stressaavia: Siispä lämmin kiitos myös sisäisestä rauhasta.Kaunista syksyn jatkoa!
 •  
 • Tämä todella toimii… ja auttaa ihon epäpuhtauksiin 🤩 Hormoniakne on ollut ystäväni jo pari vuotta ja nyt raskaan ollessa se on korostunut. Teepuusaippualla olen saanut tuloksia aikaan ja iho alkaa taas näyttämään omalta ja tutulta 😊 Pesee hyvin myös meikin 👍
 •  
 • Auttoi välittömästi tyttären alkavaan akneen. Käytetään tätä jatkossakin.
 •  
 • Tämä on ollut mulla muutaman viikon käytössä ja itsetunnon vienyt hormoniakne on rauhoittunut leuasta lähes huomaamattomaksi. Iho ei myöskään kuivu liikaa tällä pestessä ja tuoksu on miellyttävä.
 •  
 • Iho on tosi hyvän tuntoinen tällä pesun jälkeen, ei kiristä eikä kuivaa. Akne ja epäpuhtaudet ovat myös vähentyneet.
 •  
 • Miellyttävä koostumus ja toimii hyvin teinin aknen hoidossa!

Aloe Retinoli seerumi ja aknen hoito kokemuksia

”Tästä ihoni on tykännyt. Akne on helpottanut ja ihoni on kirkastunut selvästi.”

”Olen nyt käyttänyt seerumia aamuin illoin viiden päivän ajan. Aivan ihana seerumi! Toimii todellakin vaikella akneiholle. Iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, punoitus ja tulehdus on myös vähentynyt. Käytän seerumia yhdessä Tyrni Luksus Spa Saippuan ja teepuu saippuan kanssa.”

Saaren Taika Veera Suolasaippua ja aknen hoito kokemuksia

 • Suolasaippua oli minulle uusi tuttavuus ja päätin kokeilla luettuani positiivisista käyttäjäkokemuksista. Nyt meitä on kaksi tyytyväistä käyttäjää; minä ja tyttäreni, jonka akneiho on jo viikon käytön jälkeen selvästi paremmassa kunnossa. Oma pintakuiva ihoni ei taas pesun jälkeen kiristele kuivuuttaan kuten ennen. Kertakaikkisen hyvä tuote.
 •  
 • Suolasaippuasta on löytynyt apu meidän perheessä nuorten akneen.
 •  
 • Tämä saippua tuo helpotusta akneiholle ja jättää ihon kosteutetumman tuntuiseksi kuin mikään muu kasvojen pesuaine. Tämän ja teepuusaippuan myötä kasvojeni iho voi paremmin kuin pitkään aikaan.
 •  
 • Pesun jälkeen iho on pehmeä ja puhdas. Ostin tämän avuksi komedoakneen – vielä 1,5vk käytön aikana valko- ja mustapäät eivät ole kadonneet, mutta ovat ehkä nousseet enemmän pintaan. Toivoa on, että kuukauden käytön jälkeen tilanne olisi jo parempi tällä saippualla 🙂
 •  
 • Olen käyttänyt tuotetta vasta vähän aikaa, mutta näyttää rauhoittavan kasvojen ihoa kun akne pääsi valloilleen lomamatkalla. Pesun jälkeen ihoa ei kiristä ja puhdistaa hyvin myös meikin pois kasvoilta.

Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua ja aknen hoito kokemuksia

 • Suolasaippua 😍 kahta kokeillut ja käyttöön jäi särkisalon suolasaippua joka tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteamman oloisen. Ihon rasvaus on huomaamatta vähentynyt ja auttanut loistavasti hormonaaliseen akneen…tästä tuotteesta en luovu 🤩 Teepuu saippuaa voisi testata myös. Toinen ihanuus pyykkietikka joka tekee pyykistä raikkaan ja pehmeän ja on riittoisa tuote…tätäkään en vaihtaisi mihinkään 😊

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide kokemuksia akneihon hoidossa

 • Voide saa kasvot sileiksi kuin vauvan peppu, punaisuutta se ei ole saanut pidettyä kurissa ihan niin paljoa kuin olisin toivonut. Aknearvet näyttää kyllä hiukan tasoittuneen, se on kiva. Kamomillan tuoksu on voimakas, en saa siitä mitään oireita mutta hiukan se häiritsee kun sitä ei pääse karkuun. Toki kuten valmistaja kertoo, ei tuote ole sama ilman kamomillaa joten sen kanssa eletään. Ehdottomasti jatkan käyttöä, kokeilen ehkä jotakin muutakin versiota.
 •  
 • Sopinut sekä äidille että teinityttärelle rauhoittaen akneihoja ja punoituksia, sopii hyvin myös meikin alle. Ei jätä rasvaiseksi, mutta iho ei kuivu.
 •  
 • Koko perheen suosikki- rauhoittanut niin aikuisiän iho-ongelmia kuin teinien alkavaa aknea. Riittoisa. Vaikutuksen näkee muutamassa päivässä. Suosittelen!
 •  
 • Meidän perheen pelastus! On auttanut niin psoriin, atopiaan kuin akneenkin!

Saaren Taika makadamia sheavoide aknen hoidossa

”Mulla on aina ollut todella vaikea iho hoitaa, kun on seka iho. Nyt oon löytänyt ihanan rasvan joka samalla kosteuttaa ja jättää ihon todella pehmeäksi. Sopii todellakin akneiholle.”

”Olen käyttänyt voidetta koko vartalolle kuivista kantapäistä epäpuhtaan ihon kasvoihin. Vaikutus näkyy heti: pehmentää kuivaa ihoa, silottaa raskausarpia ja tulehduksellisia finnejä tulee enää harvoin. Myös komodoakneni on parempaan päin (mikä tosin saattaa myös olla Saariston suolasaippuan ansiota). Pidän voiteen hintaa edullisena sen riittoisuuteen ja toimivuuteen suhteutettuna.”

”Olen tottunut käyttämään hajusteettomia tuotteita ja vaikkei voiteen tuoksu ole huono, niin minulle se on liian voimakas. Olenkin sekoittanut voidetta aina hajusteettomaan perusvoiteeseen – ja vaikutus on silti huippuluokkaa!”

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa aknen hoidossa

 • Aikuisiän akne selässä. Antibiootti auttaa, mutta vatsa ei kestä pitkiä kuureja. Hoitovoiteita olen kokeillut ja ne ovat hankalia käyttää. Selkään niiden laittaminen on itse varsin haastavaa ja monesti ne tahraavat vaatteet tai jopa vievät vaatteista värit. Sitten löysin Tyrni luxus-saippuan! Akne parani nopeasti ja säännöllisellä käytöllä pysyykin poissa. Tämän huomasin, kun olin n. viikon käyttämättä tyrnisaippuaani, niin jopas alkoi selkä ”kukkia”. Mahtava tuote, tuoksu vain on melko voimakas, mutta onneksi olen siihen tottunut. Parastahan tässä on se, että saan pidettyä aknen kurissa täysin ilman lääkkeitä!
 •  
 • Jo viikon käytön jälkeen huomaan että akneihoni on paremmassa kunnossa. Tulen käyttämään jatkossakin.
 •  
 • Hyvä tuote auttanut tosi hyvin mun akneen, tilaan ehdottomasti jatkossakin
 •  
 • Pelastus vaikeaan akneen joka on pääsääntöisesti aina minulla ollut leuassa. Plussana ihana tuoksu ja jälkitunne pesun jälkeen. Sen oikein tuntee, kuinka iho hengittää. Yksi pala takana josta viilsin palan serkulleni joka kärsii samoista ongelmista, ja nyt myös hän sai apua ongelmaansa!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.