Apua kutisevaan, hilseilevään ja ärtyneeseen päänahkaan – Saaren Taika Tyrni-Kehäkukka shampoo ja hoitoaine

Apua kutisevaan ja ärtyneeseen päänahkaan Saaren Taika tuotteilla!

Saamme usein palautteita ja kokemuksia asiakkailtamme, jotka ovat löytäneet luonnolliset Saaren Taika shampoot ja saaneet tuotteidemme kautta avun pitkään jatkuneeseen päänahan kutinaan, hilseilyyn ja jopa päänahan psoriasikseenkin.

Lue käyttäjien kertomia kokemuksia alta:

Apu kutisevaan päänahkaan

Tyrni & Kehäkukka shampoo

”Minulla on alopecia areata eli pälvikalju ja sen sivutuotteena päänahka on lähes kroonisesti tulehtunut. Se oireilee ihottumana ja kutinana ja kuivana ihona, joka näyttää hilseeltä. Olen kokeillut lukuisia hiustenhoitotuotteita kampaamo-eco-hilse ja vaikka mitä. Tyrni kehäkukka shampoo ja hoitoaine toivat helpotuksen jo muutaman käyttökerran jälkeen. Nyt ei enää tarvitse etsiä sopivia tuotteita!”

Psoriaasi päänahassa, ollut todella paha nyt kun hellettä ja on pitkät paksut hiukset. Ensimmäisessä pesussa huomasin että hiukset tuli todella puhtaaksi, päänahka kutittanut vähemmän.”

”Parin käyttökerran kokemuksella, positiivinen kokemus. Pesun jälkeen hiukset silkkiset ja helposti kammattavat. Shampoossa miellyttävä tuoksu, migreeni herkkäkin voi käyttää!”

”Riittoisa ja hyväntuoksuinen shampoo. Ei haalista värjättyä hiusta ja hiuksia ei lähde enää niin paljon Hellävarainen päänahalle ja sopii naisille ja miehille.”

”Kiitos hyvästä tuotteesta! Olin käyttänyt perus shampoita vuosia ja välillä kärsin hilseilystä melko voimakkaastikin. Olen nyt käyttänyt päivittäin tätä Tyrni kehäkukka shampoota ja hilseilyä on ollut vain yhden kerran viimeisen 3 kuukauden aikana. Nyt sitten vain eteenpäin ilman hilsehuolia!”

”Tilasin keväällä kokeiluun tyrni-kehäkukka shampoon ja hoitoaineen. Päänahan kutina helpotti sekä hiusten irtoilu vähentynyt huomattavasti joten tilasin jo toisen pullon shampoota.”

Tekee hiuksista pehmeät ja pöyheät. Miehen kutiavaan päänahkaan ollut apua. Hyvä ostos.”

”Jo muutaman pesukerran jälkeen hiuksia lähti huomattavasti vähemmän. Hiukset tuntuvat vahvemmilta eivätkä rasvoitu niin nopeasti kuin ennen.”

”Ihana tuote, hiukset tuntuvat yhtä aikaa pehmeiltä ja vahvoilta ja päänahan kutina rauhoittui heti ensimmäisen pesun jälkeen. Suosittelen lämpimästi!”

”Yhtäkkiä alkanut päänahan erittäin voimakas kutina ja hilseily parani tällä shampoolla, edes apteekin aineista ei ollut hyötyä. Nyt taitaa olla jo kolmas pullo menossa mutta shampoo on kyllä erittäin riittoisa, pieni määrä tekee puhdasta jälkeä!”

” It has a fresh smell which is not too overpowering. My hair feels clean and soft. After regular use the annoying itch I had been experiencing on my scalp disappeared. I found that my hair stays cleaner/fresher for longer so I don’t need to wash it as often. I have dyed hair and the colour has remained more vibrant since switching to this shampoo. I love it!”

”Rauhoittaa kutisevan päänahan jo ensimmäisellä käyttökerralla”

”Shampoista parhain, päänahan kutina tiposentiessään ja hiukset ovat saaneet lisää volyymia sekä taipuisuutta. Vaihda en, loisto tuote”

”Raikkaan tuoksuinen, kevyt tuote, jota voin käyttää päivittäin, vaikka olen tuoksuyliherkkä. Hiukset voivat paremmin ja ovat jotenkin puhtaamman tuntuiset. Rauhoitti myös mieheni kutiavaa päänahkaa.”

”Ostin teiltä tyrnikehäkukkashampoon ja -hoitoaineen sekä suolasaippuan. Minulla on paha psoriasis päänahassa ja muutenkin kuiva iho. Mikään ei ole auttanut, vaikka olen käyttänyt lääkärin määräämiä liuoksia päänahkaan ja rasvannut päänahkaa päivittäin perusvoiteella. Tyrnikehäkukkashampoo lopetti kutiamisen päänahassani yhdellä pesulla. En vieläkään usko, että tämä auttaa, mutta päänahkaa ei kuitenkaan kutita. Samoin kuiva iho on saanut apua suolasaippuasta. Olen todella tyytyväinen ostoksiini ja myös hyvin yllättynyt siitä, että näihin vaivoihinkin löytyy jotain apua.”

”Tämä shamppoo oli oikein hyvä kokemus jota ostan uudelleenkin. Kiva koostumus, vaahtosi hyvin, hiukset puhdistui ja parasta oli ettei päänahka kutissut yhtään”

”Päänahan kuivuus ja kutina loppui ensimmäiseen pesuun. Nyt viikon käytön jälkeen myös hiustenlähtö on vähentynyt ja pesun tarve harventunut, kun hiukset rasvoittuvat vähemmän.”

”Tyrni-Kehäkukka shampoo ja hoitoaine ovat aivan mahtavat tuotteet. Ei enää päänahan kutinaa ja hiukseni pysyvät pidemmän aikaa puhtaina”

”Päänahan hilseily ja kuivuus vähentyneet reilusti ja hiuksia lähtee selvästi vähemmän kuin aiemmin. Ihana mieto tuoksu, tuoksuyliherkällekin sopiva :)”

”Hiuksista tulee ihanan puhtaat, shampoo vaahtoaa yllättävän runsaasti ja tuoksuu raikkaalle. Rauhoittaa myös kuivaa ja kutisevaa päänahkaa.”

”Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta. Päänahan kutina on rauhoittunut ja hiuksia ei lähde enää niin paljoa. Harmaa, luonnonkiharatukkani voi hyvin.”

”Olen käyttänyt tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta kolmisen viikkoa. Kutiseva päänahka rauhoittui jo muutaman käyttökerran jälkeen ja hiustenlähtökin on huomattavasti vähentynyt. Olen yllättynyt ja tyytyväinen”

”Hyvä tuote atooppisesta ekseemasta kärsivälle. Kuiva, kiristävä ja kutiseva päänahka rauhoittui”

”Shampoo rauhoitti kuivan ja ärtyneen päänahkani. Tuote on hyvin pesevä, mutta ei kuivata hiuksia. Tukee myös hiusten luonnollista taipuisuutta. Hoitoaine viimeistelee kokonaisuuden.”

”Kutina väheni jo ensimmäisen pesukerran jälkeen”

”Raikas, ihana tuoksu. Päänahan kutina väheni jo ensimmäisen pesun jälkeen tyrni shampoolla ja hoitoaineella”

”Pitkään runsaasta päänahan hilseilystä kärsinyt teini sai tästä tuotteesta apua. Ihana, kun enää ei tarvi kärsiä tästä vaivasta!”

”Jo parin käyttökerran jälkeen olen huomannut etten enää raavi päänahkaa ja hilsettäkään ei enää näy kauluksella. Shampoo vaahtoaa hyvin ja mieto tuoksu on juuri sopiva. Aivan supertuote.”

”Pari kertaa olen pessyt tyrnishampoolla eikä päänahka kutise Yhtä paljon kun ennen. Toivon tästä saavani avun. Alku vaikuttaa lupaavalta!!”

”Olen käyttänyt nyt pari viikkoa Saaren Taika tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta. Päänahkani ei enää punoita, eikä kutise. Shampoo pesee hellävaraisesti ja hoitoaine selvittää hiukseni, jättämättä niihin takkuja. Lisäksi tuotteissa on luonnollinen, hyvä tuoksu. Olen ihastunut tuotteisiin, koska hiukseni tuntuvat pesun jälkeen raikkaan puhtailta”

”Nyt kaksi pesua takana ja vaikuttaa erittäin hyvälle. Hiukset tuntuu ilmavilta ja syväpuhdistetuilta. Tuntuu kuin kaikki keinotekoinen olisi peseytynyt pois hiuksista. Päänahka tuntuu heti rauhoittuneen, kuivuus ja kutina on poissa.”

”Tyrni shampoo toimii hienosti. Ei kutise päänahka ja hiukset tuntuu paksummilta ja on kiiltävät. Jäin koukkuun”

”Mukavasti vaahtoava ja miedon tuoksuinen shampoo, joka on saanut kutisevan päänahkani rauhoittumaan nopeasti. Käytän tätä shampoota jatkossakin.”

”Hiusten pesu väli on harventunut. Ennen sai pestä joka toinen päivä nyt riittää pari kertaa viikossa. Päänahan kutina on myös poissa.”

”Päänahan hilseily ja kutina näin talviaikaan jokavuotinen ongelma. Kun tilasin shampoota ja hoitoainetta, jo muutaman käyttökerran jälkeen päänahka oli rauhottunut. Aivan ihana tuote.”

”Yhden pesukerran jälkeen olen ollut ihmeissäni. Päänahkani ei nimittäin ole kutissut enää normaaliin tapaansa! Vain yhden pesukerran jälkeen!! Olen kokeillut vaikka mitä ja nestemäistä hydrokortisoniakin päähäni laitellut, saamatta toivottua tulosta. Kutiseva ja rupinen pää on vaivannut minua jo koko tämän vuoden ajan, enkä tosiaan tiedä mistä se alkujaan lähti liikkeelle.Mutta halusin vain kiittää teitä mahtavasta tuotteesta. Olen vakuuttunut! Ja aijon jatkossakin ostaa tuotteita teiltä.”

”Päänahan kutina on jo hellittänyt hiukan vaikka olen pessyt vasta kaksi kertaa hiukseni. Tänään pesen taas uudestaan.”

”Molemmilla lapsillani on erittäin kutiseva päänahka, kaikkia apteekin kamoja kokeiltu. Heti ensimmäisen pesukerran jälkeen valtava parannus, ei enää kutinaa eikä hilseilyä!”

”Hyvä tuote. Kutina helpottanut ja hiusten kunto parantunut”

”Aivan loistotuote – päänahan kutina kaikonnut ja hiukset tuntuvat edelleen puhtailta vaikka pesuväli pidentynyt pariin päivään.”

”Päänahka on rauhoittunut, hilse vähentynyt, kutina loppunut ja rasvoittuminen hidastunut.”

”Jo kahden pesukerran jälkeen on kuiva, kutiseva päänahkani rauhoittunut huomattavasti. selkeä ero kaikkiin aiemmin käyttämiini shampoihin nähden. Minä ja hiukseni kiittävät.”

”Ihanan tuoksuinen shampoo. Hiukset ovat todella ilmavat kuivuttuaan. Auttoi päänahan kutinaan, mutta rasvoittuvuuteen ei minulla auta. Täytyy varmaan kokeilla teepuusaippuaa.”

”Päänahan kuivuus ja sen myötä kiusallinen kutina on rauhoittunut huomattavasti. Tuotteessa hyvä tuoksu ja hoitoaineessa ihana koostumus. Tilaan ehdottomasti jatkossakin!”

”Tekee latvat tuuheiksi ja poistaa hyvin kutinan päänahasta”

”Kolme pesukertaa shampoolla helpottanut päänahan kutinaa”

”Loistava shampoo , joka pesee puhtaaksi ja hiuksista tulee pehmeät ja helposti käsiteltävät. Päänahan lievä kutinakin rauhoittui.”

”Ihanan raikas shampoo! Hyvän tuoksuinen ja yllättävän hyvin vaahtoava sulfaatiton shampoo, joka on rauhoittanut hyvin kutiavaa hiuspohjaani. Tykkään!”

”Päänahka kutisi aivan hirvittävästi. Kokeilin kaikkea kaupassa myynissä olevia. Ystäväni kehui saaneensa joululahjaksi hyvää shampoota kyseiseen vaivaan. Olin vähän epäilevä, kun hintakin oli mielestäni aika korkea. Uskaltauduin sitten tilaamaan. Ensimmäisellä pesulla kutina lieveni heti. Toisen kerran jälkeen loppui kokonaan.. Tykkään kovasti shamppoon kehäkukka-tuoksusta, joka on raikas ja yrttinen, En tiedä kuinka muut sitä käyttävät, mutta saunassa käytän n, desiin vettä hieman shampoota ja hiuksiin. Vaahdotan ja jätän pariksi minuutiksi, kunnes huuhtelen. Suosittelen, minulle siitä oli todellinen apu ongelmaan!”

”Päänahan kutina on jo parin pesukerran jälkeen helpottanut ja hiukset tuoksuvat ihanan raikkailta.”

”Ihania tuotteita hiukset paljon helpommat käsitellä. Pörröt ja kutinat hävisivät”

”Shampoo (ja hoitoaine) tekevät hiuksista puhtaat ja pehmeät. Hiuspohja ei kutise, kuten markettituotteilla. Erittäin riittoisa tuote, lyhyille hiuksille tarvitsen enintään teelusikan verran shampoota. Mieto tuoksu.”

”Hyvä shampoo! Päänähka ei kutia enää ja hiukset tuntuvat puhtailta pidempää.”

”Hiukset jo parin käyttökerran jälkeen tuntuvat ilmavilta ja kuohkeita ja päänahan kutina rauhoittunut selvästi. Ainoa pieni miinus siitä, että selvitysteho ei ihan riitä hiuksilleni, jotka ovat tosi hennot ja märkinä vaikeat saada selvitetyksi.”

 

Tyrni & Kehäkukka hoitoaine

”Tuote on ollut todella hyvä. Jo muutamien käyttökertojen jälkeen olen huomannut eron. Hiukset pysyvät puhtaan tuntoisina pitempään ja hiuspohja tuntuu paljon paremmalta.”

Tyrni kehäkukka hoitoaine on täydellinen hentohiuksiselle kuivasta päänahasta kärsivälle atoopikolle. Se on saanut päänahan rauhoittumaan sekä kutinan että punoituksen osalta ja myös hiukset tykkäävät ja voivat hyvin. Yhdessä saman sarjan shampoon kanssa hiustenpesu on pitkästä aikaa kiva kokemus. Lisäplussana on ihana mutta ei liian vahva tuoksu.”

”Itselläni on lievä psori, mutta jo pari käyttökertaa lievitti päänahan kutinaa.  Pullo riittää pitkään!”

”Olen nyt kaksi viikkoa käyttänyt, hiukset tuntuvat ihanan puhtailta ja ilmavilta. Päänahan kutina on loppunut”

”Tainnuttaa kutisevan ja ärtyneen päänahan. Hiukset tuntuvat hyvältä käsittelyn jälkeen.Tuoksuu hyvältä. On sopivan kokoisessa muovipurtilossa myös matkoille mukaan otettavaks”

”Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahan kutina rauhoittui, hiukset oli upean tuntuiset. Mikä hauskinta, kihartuivat latvoista kuivuessaan. Suosittelen!”

”Hoitoaine rauhoitti nopeasti kutiavan päänahkani. Luonnonkiharani voivat muutenkin todella hyvin, kiharat tykkää!”

”Lievittänyt kuivan päänahan kutinaa ja tehnyt hiuksista ilmavat. Sopii ihanasti luonnonkiharoilleni :)”

”Päänahka rauhoittunut ei kutise. Vasta muutaman kerran käyttänyt saman sarjan shampoon jälkeen. Hyvät tuotteet.”

”Voidemainen hoitoaine on mukava käyttää. Aiemmin takaraivossani oli kutinaa usein toistuvien pesujen takia. Nyt tilanne on rauhoittunut.”

 

”Paras hoitoaine mitä olen löytänyt. Päänahka ei enää kutise eikä hilseile enää. Myös miellyttävän tuoksuinen. Ostan jatkossakin!”

”Hoitoaine jättää hiukset sileiksi ja pehmeiksi, hyvin hoidetuiksi. En muista koska hiukset olisi viimeksi olleet näin pehmeän tuntuiset. Päänahkakin on terveemmän oloinen, ei enää hilseile niin paljon (kolmen käyttökerran jälkeen), myös kutina on selvästi rauhoittunut.”

”Hoitoaine yhdessä shampoon kanssa auttanut päänahan kutinaan”

”Hyvä ostos 🙂 Käytän yhdessä Tyrni-kehäkukka shampoon kanssa, ja hiukset ovat puhtaat, pehmeät ja taipuisat (luonnostaan kihartuva hius). Odottelen vielä vaikutusta kutisevaan ja ihottumaiseen päänahkaan,josta ainakin kutina on jo lieventynyt 🙂 Suosittelen.”

”Toimivat todella hyvin. Pesutulos puhdas ja hoitoaine vei pörröisyyden pois. Päänahka ei kutise niin kuin aiemmin. Kauan harkitsin tuotteiden kokeilua ja kyllä kannatti hankkia 🙂

”Hyvät tuotteet molemmat, harvoin löytää itselleen sellaisen tuotteen, joka ei kutita hiuspohjaa heti käytön jälkeen.
Olen jo vuosia käyttänyt kampaamotuotteita sen vuoksi. Tämä oli kuitenkin erittäin positiivinen yllätys. Saatan tilata kyllä lisää. Kiitos!”

”Olen käyttänyt tuotetta nopeasti rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle ja saanut niistä suuren avun! Päänahka on rauhoittunut paljon aiemmasta, tuoksu on ihana ja luonnollinen, ei ota kuitenkaan herkkäänkään nenään.”

Apua päänahan psoriasikseen

Tyrni & Kehäkukka shampoo

”Kuukauden ollut nyt käytössä. Psoripäänahka rauhoittunut huomattavasti!”

”Sopii yllättäen psoripäänahallekin – tähän asti olen ollut yhden tietyn shampoon varassa kymmeniä vuosia. Koostumus ja tuoksu ovat ihania. Hiukset olivat pesun jälkeen hyvän tuntuiset ja tuoksuiset.”

Tyrni & Kehäkukka hoitoaine

”Vähäinen käyttökokemus vielä mutta tuntuu miellyttävältä käyttää. Päänahan psoriin helpotusta jo vähäisellä kokemuksella.”

Helpotusta hilseilyyn

Tyrni & Kehäkukka shampoo

”Shampoo ja hoitoaine todella hyviä. Miehelläni sitkeä hilse päässä johon ei ole tehonnut edes kampaamon hilseshamppoo. Nyt hilse kokonaan poissa ja kahden pesun jälkeen.”

”Miellyttävä tuoksu, sopivasti vaahtoava shampoo, kuiva ja hilseilevä hiuspohja rauhoittui heti.”

”Tämä shampoo vähensi huomattavasti päänahkani talin eritystä. Aikaisemmin hiusharjani olivat heti jopa pesun jälkeen likaiset talosta ja hilseetä, mutta nyt sitä ongelmaa ei ole ollut. Olen testannut muitakin shamppoita, mutta ne eivät ole poistaneet yhtä tehokkaasti tätä ongelmaa.
Käytän tämän shamppoon lisäksi myös tyrni-hoitoainetta, joka jättää hiukset mukavan pehmeiksi ja saa päänahan tuntumaan pesun jälkeen kosteutetulta:)”

”Päänahka on rauhoittunut, hilse vähentynyt, kutina loppunut ja rasvoittuminen hidastunut.”

” Ihana löytö! Siis mikä ihmetuote tämä on? Olen parin vuoden ajan taistellut kuivan ja hilseilevän päänahan kanssa ja myös hiukset ovat olleet kuivat. Olen siirtynyt täysin luonnollisiin tuotteisiin jo aiemmin ja käyttänyt yleisesti palasaippuoita hiustenhoidossa, mutta tuotteet ovat vain pahentaneet tilannetta. Nyt jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen päänahka kiittää ja hiukset tuntuvat aivan loistavilta. Käytettäessä shampoo on todella riittoisa ja vaahtoaa miellyttävän tuntuisesti ja tuntuu tekevän puhdasta jälkeä ja pienikin määrä riittää koko päänahkaan ja vaahto levittyy koko pitkään pehkoon. Huuhdellessa hiukset tuntuvat natisevan puhtailta. Epäilin kokeilla taas uutta ekotuotetta ja mietin viikkoja käytänkö rahani tähän tilaukseen, mutta onneksi tein tilauksen! Täyden kympin tuote, odotan innolla toista pesukertaa!”

”Karstainen ja hilseilevä päänahka rauhoittui muutaman päivän käytön jälkeen. Kohta pullollinen käytetty ja hilseestä ei ole tietoakaan! Erinomainen shampoo ja hoitoainekin jättää hiukset hyväntuntuisiksi. Yllätyksenä luonnonkiharat tulivat tosiaan hyvin esille, kuten joku aiemmissa arvosteluissa oli maininnut – sitä en olisi uskonut. Suosikkituote tuli tästä.”

”Molemmilla lapsillani on erittäin kutiseva päänahka, kaikkia apteekin kamoja kokeiltu. Heti ensimmäisen pesukerran jälkeen valtava parannus, ei enää kutinaa eikä hilseilyä!”

”Muutaman kerran olen ehtinyt käyttää ja ainakin yhdessä saman sarjan hoitoaineen kanssa toimii!! Hiukseni ovat huonokuntoiset vuosien värjäysten ja blondaamisten myötä, ja kylmän tullen päänahka alkaa hilseilemään. Näiden kanssa hiukset tuntuvat joltain miltä eivät ole aikoihin tuntuneet ja päänahka on hyvässä kunnossa. Suosittelen!!”

Tyrni & Kehäkukka hoitoaine

”Paras hoitoaine mitä olen löytänyt. Päänahka ei enää kutise eikä hilseile enää. Myös miellyttävän tuoksuinen. Ostan jatkossakin!”

”Hoitoaine jättää hiukset sileiksi ja pehmeiksi, hyvin hoidetuiksi. En muista koska hiukset olisi viimeksi olleet näin pehmeän tuntuiset. Päänahkakin on terveemmän oloinen, ei enää hilseile niin paljon (kolmen käyttökerran jälkeen), myös kutina on selvästi rauhoittunut.”

”Päänahan hilseily ja kutina näin talviaikaan jokavuotinen ongelma. Kun tilasin shampoota ja hoitoainetta, jo muutaman käyttökerran jälkeen päänahka oli rauhottunut. Aivan ihana tuote.”

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.