saaren taika eteerinen öljy flunssa eukalyptus-5668

Helpota flunssan oireita eteeristen öljyjen avulla

Syksy ja talvi tuo usein mukanaan flunssaepidemiota, joita esiintyy pitkin kylmää kautta etenkin lapsiperheissä. On muutamia luonnon omia eteerisiä öljyjä, joilla voi helpottaa flunssan oireita luonnollisesti. Huomautan, että vaikeiden oireiden kanssa on aina syytä suunnata lääkäriin ja pienille lapsille tai raskaanaoleville ei suositella eteeristen öljyjen käyttöä.

Saaren Taian eteeriset öljyt ovat puhtaita, luonnollisten kasvien osista joko kylmäpuristamalla tai höyrytislaamalla aikaansaatuja öljyjä. Eteerisissä öljyissämme ei koskaan ole alkoholi- tai muita kemikaali jäämiä.

saaren taika eteerinen öljy-2888 eucalyptus
Saaren Taika eteerinen öljy Eukalyptus

Eukalyptuksen eteerisen öljyn tiedetään kuivattavan ja poistavan limaa hengityselimistä. Eukalyptuksen eteerinen öljy stimuloi immuunijärjestelmää sekä vähentää tulehdustilaa, joka on hyvin yleinen flunssainfektioiden yhteydessä.

Sitruunan eteerinen öljy avaa hengitysteitä ja auttaa hengitystä kulkemaan helpommin.

Laventelin eteerinen öljy lievittää stressiä, väsymystä, masennusta ja päänsärkyä.

Piparmintun eteerinen öljy vähentää yskimistä sekä tulehdustilaa.

Teepuun eteerinen öljy ehkäisee tulehdustilaa sekä auttaa taistelussa flunssavirusta vastaan.

Höyryhengitys: Keitä n. 1-2 litraa vettä ja kaada se laakeaan kuumankestävään kulhoon. Tiputa 1-7 tippaa eteeristä öljyä veteen. Aseta liina pääsi ylle ja kurota kasvoilla kohti kulhoa. Varo polttamasta kasvojasi! Hengitä höyryä 1-2 minuutin ajan (ei enempää!)

Tuoksuttelu kankaasta: Tiputa 1-3 tippaa eteeristä öljyä pumpulipalloon tai nenäliinaan ja vie se nenäsi alle. Hengitä tuoksua 2-10 hengenvetoa. Älä kosketa eteerisellä öljyllä suoraan ihoasi!

Flunssabalsamina: Käytä jotakin kotoasi löytyvää iholle sopivaa öljyä kuten manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, makadamiaöljyä tms. Mittaa 1 desilitra öljyä ja 5ml Eukaluptuksen eteeristä öljyä, sekoita aineet hyvin esim. lasipulloon tai -purkkiin. Ota esim. puhtaalla lusikalla pieni määrä flunssabalsamia ja hiero kaulaan ja rintaan helpottaaksesi hengitystä ja kurkkukipua. Eukalyptuksen eteerisen öljyn maksimivahvuus ihokäytössä on 20%. Edellä mainitun ohjeen Eukaluptyksen määrä on 10%. Älä ylitä ohjeannostusta!

saaren taika eteerinen öljy flunssa eukalyptus-5681

Sivulla esiintyviä ohjeita ei suositella alle 10 vuotialle lapsille, eikä raskaana oleville.

Lue lisää Saaren Taian eteerisistä öljyistä: Käytä eteerisiä öljyjä turvallisesti, Eteeriset öljyt raskauden aikana, Varovasti netin tee-se-itse ohjeiden kanssa – eteeristen öljyjen turvallinen käyttö

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: