ILMAINEN AKTIIVIHIILI & SAVI KASVONAAMIO

Ilmaiseksi! aktiivihiili savinaamio (1)

Wau! Uudenlainen kampanja!

ILMAINEN Aktiivihiili & Savi kasvonaamio ensimmäiselle joka löytää ilmaiseen tuotteeseen oikeuttavan alekoodin blogistamme!

Ilmaiseksi! aktiivihiili savinaamio

Detox-vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio

Erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle, mutta sopii hellävaraisuutensa vuoksi aivan kaikille ihotyypeille

”Muutaman viikon käytön jälkeen en voi uskoa tuloksia todeksi! Olen käyttänyt naamiota 2-3 kertaa viikossa, en tiedä saako tuotetta käyttää niin usein mutta kasvojen ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja hormoninäppyalueet rauhoittuneet. Poskien iho ei ole ollut 30:een vuoteen yhtä sileä ja pehmeä. Mieskin huomautti ihon paranemisesta. Olen käyttänyt muutaman kerran myös käsien ryppyyntyneelle iholle ja nekin silonneet. Nyt vain pelkään milloin tästä unesta herään…”

Lue lisää kokemuksia Aktiivihiili & Savi kasvonaamion vaikutuksista asiakkaillamme!

Luonnon raaka-aineet ihosi puhtauden ja hyvinvoinnin tukena

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Kaoliinisavi on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet se sitoo itseensä ja ne huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Tämä ylellinen kasvonaamio sisältää myös pähkinä- ja Akai-uutetta, joilla on erittäin korkea antioksidantti pitoisuus ja ne ovat tehokkaita vähentämään ikääntymisen merkkejä hidastamalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä sekä antaa ihollesi välittömästi erittäin kosteutetun tunteen.

Sisältää myös Piparmintun- ja Sitruunan eteerisiä öljyjä.

Säännöt ovat seuraavat:

Ensimmäinen joka löytää blogistamme 12 merkkiä pitkän koodin ja käyttää sen verkkokauppamme: shop.saarentaika.com kassalla, kun tuote on ostoskorissa, saa tuotteen ilmaiseksi! Luit oikein!

ILMAISEKSI!

Koodi sisältää isoja kirjaimia ja numeroita ja on jokseenkin tämän näköinen: AW6B6Y570MDR

Sääntöihin kuuluu myös, että koodin sijaintia ei saa paljastaa somessa, eikä sitä onko koodi jo käytetty. Noudatetaan siis sääntöjä, niin voimme tehdä jatkossakin samanlaisia kampanjoita iloksenne!

Kampanja on käynnissä 30.4. asti. 

Huom. Toimituskulut tulee voittajan maksettavaksi, sillä verkkokauppajärjestelmään ei ole mahdollista laittaa kahtaa ilmaiseen asiaan oikeuttavaa koodia yhdellä kertaa.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.