Kamomilla Sheavoide auttaa jatkuvan käsienpesun aiheuttamaan ihon kuivumiseen – lue käyttäjien kokemuksia

auttaa jatkuvan käsienpesun aiheuttamaan ihon kuivumiseen

Jatkuva käsienpesu ja desinfiointi asettaa käsien ihon kovalle koetukselle ja saattaa joillakin kuivattaa ihon rikki asti

Usein talviaikaan, kun kuiva pakkasilma pääsee puremaan, huomaan käsien kuivuvan normaalia helpommin. Puhumattakaan siitä, että näin viruksen aikana käsiä tulee vielä pestyä ja desinfioitua entistä enemmän.

Pakkanen, peseminen ja desinfiointiaine ovatkin todella raju yhdistelmä ja kädet saattavat helposti muuttua kuiviksi ja jopa haavoille.

Kannattaa siis näin talviaikaan kiinnittää ihan erityisen paljon huomiota käsien ihon riittävään kosteutukseen! Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on omiaan kuivan ihon hoidossa.

Luonnollisen Kamomilla sheavoiteen sisältämät ainesosat paitsi rauhoitavat kutinaa myös auttavat vahingoittuneen ihon paranemista. Päivittäisellä käytöllä ihon rikkoutuminen voidaan estää ja saada käsien ihon kosteustasapaino palautumaan.

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on oivallinen apu esim. hoitajien käsien kosteutukseen, sillä hoitajan kädet ovat jatkuvan käsienpesun ja desinfioinnin vuoksi kovalla rasituksella!

Kamomilla Sheavoiteella voit helpottaa käsi-ihottuman oireita ja kosteuttaa erittäin kuivia käsiä ilman kirvelyä!

Kuivan ihon hoitoon ja erittäin kuivan ihon hoitoon Kamomilla Sheavoide onkin paras mahdollinen apu!

Alempana muutama käyttäjäkokemus voiteesta kuivien käsien hoidossa!

Jatkuva käsien pesu kuivattaa käsiä, mikä avuksi?

Valitse käsiä kuivattamaton saippua. 

Paras kosteuttava käsisaippua on Saaren Taika nestemäinen Teepuusaippua, jonka sisältämä Aloe Vera toimii tehokkaana kosteuttajana. Aloe Verassa on runsaasti polysakkarideja, jotka sitovat hyvin kosteutta ihollesi. Se on lisäksi hyvin siedetty ainesosa, joka harvoin aiheuttaa ärsytystä tai allergioita.

Aloe Veralla on myös ihotulehduksia ehkäisevä ja kutinaa hillitsevä vaikutus, sitä käytetään usein myös ihovaurioiden korjaamiseen ja palovammojen hoitoon.

Luomu oliiviöljy tekee nestesaippuasta erittäin hellävaraisen. Se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetun tuntuiseksi.

Saaren Taika palasaippuat kosteuttavat kuivia käsiä

Saaren Taika palasaippuat ovat kuivalle ja atooppiselle iholle kehitettyjä. Niiden runsaat ja ravitsevat öljyt pitävät ihosi kosteutettuna ja kiristämättömänä. Voit käyttää mitä tahansa palasaippuoistamme myös käsisaippuana.

Oletko muuten kokeillut Saaren Taika suolasaippuaa käsienpesussa? Se toimii loistavasti ja tuo iholle vielä extra kosteutusta, sillä saippuan sisältämä suola ikäänkuin sitoo kosteuden iholle!

Mikäli käsissäsi on ihottumaa tai kutinaa, suosittelen Saaren Taika Teepuusaippuaa. Jos taas kaipaat hellää kuorintaa käsillesi pesun yhteydessä, suosittelen Veera suolasaippuaa.

Kamomilla Sheavoiteen käyttö kuivien käsien hoitamisessa

Kamomilla Sheavoidetta hierotaan käsiin pesun ja desinfioinnin jälkeen.

On muuten ihana tunne, kun huomaa kiristävän ihon kosteutuvan ja siliävän.

Kannattaa ottaa voidetta ensin pieni, n. herneen kokoinen määrä sormiin ja “sulatella” sitä sormien välissä. Näin voide notkistuu ja siitä tulee helpommin levittyvää. Levitä voidetta ensin hyvin ohut kerros käsien iholle ja tarvittaessa laita hieman lisää.

Haluatko muuten lukea, kuinka Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on kehitetty?

Katso Kamomilla Sheavoiteen syntytarina tästä.

”Parin kuukauden kortisoni kuurien ja hermoja raastavan punajäkälä kutinan jälkeen ,herkistyin kortisonille..ja tauti vaan kutisi sekä levisi. Kaikkea aloeverasta sooda-merisuola kylpyihin on kokeiltu. Tytöllä on tämä shea-kamomilla omaan atopiakutinaan ja toi minullekin. Ja tulos: ei kutise !!!!!!”

”Todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen”

”Tyttäreni atooppiseen ihoon on ollut todella hyvä apu samoin veljeni psoriin, auttanut kutinaan eikä kirvele, yöunet parantuneet”

Kiitos asiakkaallemme, joka antoi luvan julkaista kuvat käsi-ihottumastaan, joka on muuttunut näin paljon paremmaksi vain 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytöllä:

”Olen kärsinyt muutaman vuoden verran kummallisista ihottumaläiskästä kasvoissa. Lääkkeistä ja voiteista ei ollut apua kuin hetkeksi. Viimeisenä keinona rupesin käyttämään Saaren Taika suolasaippuaa ja kamomilla sheavoidetta. Parin viikon kuluttua ihottumasta ei ollut kuin vaalea arpi ja ajan mittaan sekin on hävinnyt.  Kamomillavoidetta käytän nyt loppuelämäni! Olen sitä suositellut muillekin ja antanut lahjaksi kavereille! Huipputuote!”

”Hoitotyötä tekevän kädet ovat olleet kovilla jatkuvan pesemisen ja käsidesin käytön vuoksi. Kamomilla Sheavoiteella sain vihdoin katoamaan sitkeän käsi-ihottuman. Ihan huipputuote! Ensimmäinen purkki onkin jo lopuillaan, joten tarvisin pian uuden.”

Kamomilla Sheavoide on todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen!”

Kamomillasheavoide poistaa mun käsistä atooppisen ihottuman aiheuttamat ihorikot ja kutinan.”

Kamomilla Sheavoiteella käsistä häviää kutina ja ihorikot häviää parhaiten!”

Kamomilla Sheavoide on tehokas ja lempeä kosteuttaja hyvin imeytyvä tuote, auttaa nopeasti kroonisesti haavoille kuivuvaan käsi-ihottumaan. Säännöllisellä käytöllä vaiva pysyy hyvin hallinnassa. Hyvä, mieto tuoksu. Luottotuote!”

”Miehellä ja tyttärellä ikävää ihottumaa käsissä, osin kuivuudesta johtuvaa. Apteekin voiteista ei ole löytynyt erityisen hyvää voidetta, mutta Kamomilla sheavoide on toiminut molemmilla. Rauhoittaa heti kutinan mikä vähentää esim.yöllistä raapimista. Auttaa myös kuivuuteen. Molemmilla kädet selvästi aiempaa paremmat, voide todettu tähän astisista kokeiluista parhaimmaksi. Nyt tilattu Kamomillavoide myös anopille, jolla myös ihottumaa ja psorias.”

”Tytön kädet aivan kuivat ja käsirasvoja käytetty paljon. Mikään ei tunnu pitävän ihon kuivuutta pois. Markkinoilta ostettiin Kamomilla sheavoide ja kuinkas ollakkaan….kädet paremmassa kunnossa ja tyttö tyytyväinen!”

Kamomilla sheavoide on todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen!”

Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa.

Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita. Tieteellisissä tutkimuksissa on sheavoista eristetyillä aineilla (tripertene asetaatti, tripertene cinnamaatti) osoitettu olevan tulehdusta ja kasvaimia estäviä ominaisuuksia*.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Sheavoin tiedetään auttavan mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa.  

Osta Kamomilla Sheavoide alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai siirry Saaren Taika Shoppiin tutustumaan koko valikoimaamme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.