auttaa jatkuvan käsienpesun aiheuttamaan ihon kuivumiseen

Kamomilla Sheavoide auttaa jatkuvan käsienpesun aiheuttamaan ihon kuivumiseen – lue käyttäjien kokemuksia

Voit ostaa tehokkaan Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Jatkuva käsienpesu ja desinfiointi asettaa käsien ihon kovalle koetukselle ja saattaa joillakin kuivattaa ihon rikki asti. Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on kuin luotu tähän tarkoitukseen! Luonnollisen sheavoiteen sisältämät ainesosat paitsi rauhoitavat kutinaa myös edesauttavat vahingoittuneen ihon paranemisprosessia. Päivittäisellä käytöllä ihon rikkoutuminen voidaan estää ja saada käsien ihon kosteustasapaino palautumaan.

Alla muutama käyttäjäkokemus voiteesta kuivien käsien hoidossa:

Kiitos asiakkaallemme, joka antoi luvan julkaista kuvat käsi-ihottumastaan, joka on muuttunut näin paljon paremmaksi vain 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytöllä:

Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty
 • Hoitotyötä tekevän kädet ovat olleet kovilla jatkuvan pesemisen ja käsidesin käytön vuoksi. Tällä voiteella sain vihdoin katoamaan sitkeän käsi-ihottuman. Ihan huipputuote! Ensimmäinen purkki onkin jo lopuillaan, joten tarvisin pian uuden.
 • Todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen
 • Kamomillasheavoide, koska poistaa mun käsistä atooppisen ihottuman aiheuttamat ihorikot ja kutinan.
 • Kamomilla Sheavoide  käsistä häviää kutina ja ihorikot häviää parhaiten tällä!
 • Tehokas ja lempeä kosteuttaja hyvin imeytyvä tuote, auttaa nopeasti kroonisesti haavoille kuivuvaan käsi-ihottumaan. Säännöllisellä käytöllä vaiva pysyy hyvin hallinnassa. Hyvä, mieto tuoksu. Luottotuote!
 • Miehellä ja tyttärellä ikävää ihottumaan käsissä, osin kuivuudesta johtuvaa. Apteekin voiteista ei ole löytynyt erityisen hyvää voidetta, mutta Kamomilla shea- voide on toiminut molemmilla. Rauhoittaa heti kutinan mikä vähentää esim.yöllistä raapimista. Auttaa myös kuivuuteen. Molemmilla kädet selvästi aiempaa paremmat, voide todettu tähän astisista kokeiluista parhaimmaksi. Nyt tilattu voide myös anopille, jolla myös ihottumaa ja psorias.
 • Tytön kädet aivan kuivat ja käsirasvoja käytetty paljon. Mikään ei tunnu pitävän ihon kuivuutta pois. Markkinoilta ostettiin tämä voide ja kuinkas ollakkaan….kädet paremmassa kunnossa ja tyttö tyytyväinen!
 • Todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen
Kamomilla sheavoide ekseema psoriasis ihottuma

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa.

Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita. Tieteellisissä tutkimuksissa on sheavoista eristetyillä aineilla (tripertene asetaatti, tripertene cinnamaatti) osoitettu olevan tulehdusta ja kasvaimia estäviä ominaisuuksia*.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Sheavoin tiedetään auttavan mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa.  

Lue lisää käyttäjien kokemuksia Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteesta:

Osta Kamomilla Sheavoide verkkokaupastamme: https://shop.saarentaika.com/ Tarjoamme toimituksen kotiovellesi ilmaiseksi yli 75€ tilauksille.

Matkahuollon toimituksissa ajatellaan asiakasta:

 • Vastaanottajalle pakettia toimitettaessa kuljettajamme jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.
 • Asiakaspalvelijamme ja kuljettajamme eivät käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.
 • Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: