Kokemuksia nestemäisestä teepuusaippuasta – Saaren Taika

Legendaarisen Saaren Taika Teepuusaippuan salaisesta reseptistä mukailtu nestemäinen teepuusaippua on yhtä suosittu kuin teepuusaippua pala, lue kokemukset!

Legendaarisen Saaren Taika Teepuusaippuan salaisesta reseptistä mukailtu nestemäinen teepuusaippua on yhtä suosittu kuin teepuusaippua pala, lue kokemukset!

”Nestemäinen Teepuusaippua on tehokas puhdistaja! Parin  kuukauden kokemuksen perusteella puhdistaa rasvoittuvan ihon perusteellisesti ja ihoa kuivattamatta. Huipputuote!”

“Nestemäinen teepuusaippua on ominaisuuksiltaan aivan ihana, pehmeä ja hyvältä miedosti tuoksuva saippua. Pumppupullo toimii hienosti, ja on kauniin näköinen kylpyhuoneessa. Jo kolmas pullo menossa.”

“Olen vähän varovainen tälläsistä tuotteista koska tuntuu että ”moni kakku päältä kaunis” eli tuotteelle luvataan hyvä teho ja apu. Mutta nyt kyllä olen yllättynyt iloisesti. Olen parisen viikkoa nestemäistä teepuusaippuaa nyt käyttänyt ja aina ongelmana ollut kukkiva naama. Nyt ei kuki, ei finnin finniä. Minä en voi kun kehua kyseistä tuotetta ja riitosuuskin on hyvä juttu. Paljoa et tarvise ainetta ottaa kun riittää koko naamalle. Minulta iso peukku ja isot suositukset tuotteelle.”

“Paras kokeilemani puhdistus kasvoille. Nestemäinen teepuusaippua sopii pintakuivalle iholle johon ilmestyy epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet vähentyneet ja iho ollut elinvoimaisempi. Käytettiin tätä myös tytön molluskoihin ja saatiin kaikki näpyt häviämään.”

“Kaverini suositteli tätä nestemäistä teepuusaippuaa hormooninäppyihini, sillä se oli toiminut loistavasti hänelle raskauden aikana. Olen tottunut käyttämään teepuuöljyä täsmähoitona, mutta tästä uudesta tuttavuudesta kehittyi tuleva suosikkini! Tehosi nopeasti näppyihin, kuivatti hieman, mutta tämä hoitui kasvovoiteella.”

“Nestemäinen teepuusaippua on ikääntyvällekin iholle upea puhdistustuote! Käytän aamuin ja illoin, muutamassa päivässä iho kirkastui ja heleytyi silminnähtävästi. Ehdottomasti otan luottotuotteeksi! Pumppupullon käytettävyydestäkin iso plussa!”

”Olen tykännyt nestemäisestä teepuusaippuasta todella paljon. Olen kärsinyt pahoista ihon epäpuhtauksista ja ostanut monia monia erilaisia kalliita kasvojenhoitotuotteita, mutta ei ole auttanut. Nyt sain joululahjaksi tämän teepuusaippuan ja kasvoni voivat paljon paremmin! Myös erittäin hyvää asiakaspalvelua. Sähköposti lämmitti sydäntä. Suosittelen!”

”Nestemäinen teepuusaippua on ihana apu psoriasis -ihon ja myös päänahan hoitoon. Myös akne alkanut kasvoilta parantumaan. Toivottavasti tämä tuote säilyy valikoimassa.”

”Ihan parasta iholleni! Voi kunpa olisin löytänyt tämän Teepuusaippuan jo ajat sitten! Jo heti ensimmäisistä käyttökerroista huomasin tuotteen tehon. Ihoni on atooppisen ja akneihon sekoitus ja tasapainoilu niiden välillä on erittäin haastavaa, mutta tämä Teepuusaippua auttaa molempiin ongelmiin. Kiitos tästä aivan loistavasta tuotteesta!”

”Ostettava lisää, niin hyvä tuote on! Teinien iho muuttunut merkittävästi paremmaksi noin kuukauden teepuusaippuan säännöllisen käytön aikana/jälkeen! Tuoksu aluksi voimakas mutta kun siihen tottuu, siitä tykkää. Helppokäyttöinen nestemäisenä”

Sekaihon rasvottumisen ja finnien ongelmiin olen löytänyt apua teepuusaippuasta. Kokeilin myös nestemäistä teepuusaippuaa. Se toimii hienosti! Ei kuivata liikaa ja finnit ovat vähentyneet. Tuoksu on melko voimakas.”

”Teepuusaippua on auttanut aikuisiän akneen! Monet tuotteet aina lupaavat apua, mutta tästä löysin todellisen avun! Monet ystäväni olivat suositelleet tätä tuotetta jo aiemmin, mutta liian kauan tutustumiseen meni aikaa… Nyt en kuitenkaan enää tuotteesta luovu, niin hyvään kuntoon ihoni on palannut! Heti jos käyttökertoja jää välistä iho alkaa reagoimaan, mutta palautuu nopeasti jo yhden pesun jälkeen. Suosittelen isosti!”

Meillä on teinipoika taloudessa, jonka alkavaan akneen ostin ensimmäisen pullon teepuusaippuaa. Lapsen iholle luonnontuote tuntui kivoimmalta vaihtoehdolta. Myös mieheni oli alkanut käyttää samaista tuotetta.
Saippua loppui ja -tunnustan- ostin tilalle toisen tuotteen. Pääasiassa siksi, että teepuusaippuan voimakas tuoksu herätti kommentteja mieskäyttäjissämme.
Ensimmäisenä päivänä oli talossa kuitenkin kaksi tyytymätöntä miestä. ”Tilaa heti sitä teepuusaippuaa lisää, toi uusi on ihan surkeaa.
Tilasin siis. <3
Kiitos siis teille hyvästä tuotteesta.”

Reilun viikon teepuusaippuan käytön aikana vaikuttaisi näppyjen määrä vähentyneen. Mielenkiinnolla odotan tulevien käyttöviikkojen vaikutusta.”

”Huippu tuote! Aikuisiällä tulevat finnit saavat hyvin kyytiä nopeasti ja vanhat arvetkin haalistuvat huomattavasti teepuusaippualla. Tuote tulee kyllä pysymään käytössäni!”

”Nestemäinen Teepuusaippua ollut reilun kuukauden käytössä, on rauhoittanut ihoa ja suosittelen ärtyneelle/epäpuhtaalle iholle.”

”Jo viikossa on aikuisiän/vaihdevuosien akne kasvojen alueella parempi! Tilaan Nestemäistä Teepuusaippuaa jatkossakin.” 

”Olen nyt viikon ajan pessyt kasvoni nestemäisellä Teepuusaippualla joka ilta ja voin todeta että ihoni ei ole pitkään aikaan hehkunut näin! T-alueen pienet näpyt ja mustapäät ovat myös saaneet kyytiä. Kevyt meikki puhdistuu saippualla myös erittäin hyvin ja saippuan käyttö on hillinnyt ihoni päivittäistä rasvoittumista mutta tuote ei kuitenkaan ole kuivattanut ihoa. Näin talviaikana itselle riittää käyttö kerran päivässä mutta kesällä mahdollisesti aamuin illoin. Saippuassa on erittäin vahva tuoksu mutta toisaalta se vain myös vahvistaa uskoa tuotteen toimivuuteen. Ehdottomasti on tullut jäädäkseen kylpyhuoneen hyllylle!”

”Nestemäinen Teepuusaippua on toiminut todella hyvin keratosis pilarikseen liittyvien karheiden näppylöiden pehmentämisessä ja hoidossa!”

”Jo viikon nestemäisen Teepuusaippuan käytön jälkeen nuoren akne lähti paranemaan ja iho näyttää todella siistiltä. Saippuasta jää myös ihana tuoksu kylpyhuoneeseen. Ihana tuote!

”Nestemäinen Teepuusaippua on auttanut pieniin näppylöihin ja ihon epätasaisuuteen! Jo parin viikon säännöllisen käytön jälkeen kuljin itsevarmasti ilman meikkiä! Olen suositellut tätä myös ystävilleni ja kaikki ovat ihastuneet tuotteeseen.”

”Aloitin nestemäisen teepuusaippuan käytön teini- ikäisen poikani kanssa testimielessä epäpuhtauksia vastaan. Tuote on toiminut molemmilla todella hyvin ja jatkamme käyttöä. Noin viikossa iho rauhoittui ja epäpuhtauksia ei ole tullut. Huippu tuote!”

”Aivan ihana. Rauhoitti allergisen ihon. Muuta en halua enään käyttää.”

”Tämä tuote sopi minun iholleni täydellisesti. Olen nyt käyttänyt tuotetta pari kuukautta ja uskon, että se edesauttoi aknen paranemista. Tuote on auttanut pitämään epäpuhtaudet poissa paria pientä näppyä lukuunottamatta. Suosittelen kokeilemaan.”

”Teepuu on hieman allergiaan ja tulehduksiin taipuvaiselle iholleni hienosti sopiva luonnontuote. Puhdistaa, desinfioi ja lievittää tulehdusta.

”Nestemäinen Teepuusaippua auttaa punoittavaan ja kuivaan ihoon käsissä sekä kasvoissa.”

”Nestemäinen Teepuusaippua on aivan loistava tuote. Aikuisiänakne ja arvet ovat vähentyneet huomattavasti kahden viikon käytön jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen ja tilaan varmasti jatkossakin.”

”Meidän 13-v tytöllä iholla paljon epäpuhtauksia. 2 viikon nestemäisen teepuusaippuan käytön jälkeen finnit ja kaikki punoitus hävinneet ja iho silennyt. Uskomaton tuote!”

”Ostin nestemäisen teepuusaippuan 13-vuotiaalle pojalleni, jonka ihoon alkanut tulla epäpuhtauksia. Viikon käytön jälkeen iho selvästi rauhoittunut, eikä näppyjä puske esille. Teini itse tosi tyytyväinen tuotteeseen. Iso plussa nestemäisyydestä. Suosittelen.”

”Nestemäinen Teepuusaippua on vielä parempi, kuin palasaippua! Siisti ja tehokas, helpottaa nuoren akneoireita.”

”Ostin tyttärentyttärelle (13-vuotias) joululahjaksi Nestemäisen Teepuusaippuan. Hänellä paha akne kasvoissa, selässä ja rinnassa. Nyt vajaan kuukauden käytön jälkeen hän pyysi tilaamaan tuotetta lisää koska hänen ihonsa on nyt jo paljon paremmassa kunnossa.

”Aivan uskomaton tuote! Olen kärsinyt atooppisesta akne ihosta murrosiästä lähtien. Akne ei ole iän myötä millään keinoin lähtenyt. Nyt pian kaksi viikkoa olen käyttänyt Nestemäistä Teepuusaippuaa, enkä voi edes sanoin kuvailla, miten ihoni on muuttunut! Voi kunpa olisin löytänyt tuotteen jo 15 vuotta sitten. Vielä näppyjä on pahimmassa paikassa eli leuassa ja joulun suklaan jäljiltä muutama mehevä finni, mutta uskon niidenkin lähtevän tämän ihmetuotteen ansiosta. Ja vaikka ei lähtisikään, olen silti todella tyytyväinen muutokseen. Rahat menivät oikeaan paikkaan ja suomalaiselle yritykselle! Kiitos!”

”Nestemäinen Teepuusaippua on tehokas, epäpuhtaudet lähtee hyvin ja iho jää ihanan pehmeäksi.”

Teini-ikäisen pojan akneiholle hyvä tuote tämä Nestemäinen Teepuusaippua. Iho paljon paremmassa kunnossa, näpyt vähentyneet selkeästi. Tuoksu omasta mielestäni vahva, mutta poikaa ei tunnu haittaavan.”

Hormonifinnit rauhoittuivat Nestemäisellä Teepuusaippualla! Supertuote estämään aikuisiän hormonifinnejä! Leukaan tulevat hormonifinnit rauhoittuvat ja lähtevät nopeasti Nestemäisellä Teepuusaippualla, eivätkä ehdi kasvaa kipeiksi pateiksi.

”Hyvä uudistus, nestemäistä teepuusaippuaa on helpompi käyttää. Palasaippua myös loistava tuote, mutta menee suttuiseksi käytössä Kiitos.”

”Nestemäinen Teepuusaippua on todella hyvä tuote. Tilasin heti kokeiltuani uuden, ettei vaan pääse loppumaan. Riittoisaa, pieni pisara riittää kasvojen pesuun. Tulee jatkuvaan käyttöön koko vartalolle.”

”Olen kärsinyt koko aikuisikäni hormonaalisesta aknesta ja kokeillut aivan kaikkea, söin jopa antibioottikuurin joka ei toiminut. Ajattelin että Nestemäinen Teepuusaippua on viimeinen vaihtoehto, joten päätin kokeilla. Nyt olen pessyt 2 viikkoa tällä kasvot aamuin illoin, eikä yhtään uutta finniä ole enää puhjennut, uskomatonta. Innolla odotan pidempää käyttöä, voiko tällä tosiaan hävitä loputkin epäpuhtaudet.”

”Täyden kympin tuote tämä Nestemäinen Teepuusaippua: Ihana iholla, raikas yrttimäinen tuoksu, muttei tunkkainen. Tuoksu ei häiritsevä, iho suihkun jälkeen normaali ei mitenkään öljyinen. Palasaippuaan verrattuna en löydä eroja muuta kuin kauniin, sirorakenteisen ja toimivan pullon.”

”Tämä Nestemäinen Teepuusaippua on huippu tuote, ihoa rauhoittava ja hoitava vaikutus!”

”Helppokäyttöinen versio tutusta teepuusaippuasta. Tuoksuu mukavan voimakkaasti teepuu öljylle, mutta pesun jälkeen tuoksu ei jää iholle. Pieni tippa kerrallaan riittää, joten uskon, että pullo kestää pitkään.”

”Nestemäinen Teppuusaippua on helppokäyttöisempi, kuin Teepuusaippua pala. Teepuusaippua ollut käytössä jo kohta vuoden ja iho-ongelmat ovat poistuneet.”

”Tyttärelle täydellinen ihonpuhdistusaine/finnien katoamisaine. Helppo käyttää ja toimii nopeasti.”

”Minulle alkoi aikuisiällä yhtäkkiä ilmestyä ihonalaisia, kivuliaita finnejä/paiseita reisiin, jotka eivät lähteneet pois vaikka kokeilin mitä. Tilasin Nestemäistä Teepuusaippuaa luettuani erinomaisista käyttökokemuksista ja se kannatti! Tuloksien näkymisessä kesti melko kauan, noin kaksi kuukautta, mutta jatkoin sinnikkäästi käyttöä ja nyt ihoni on kauttaaltaan paremmassa kunnossa kuin ennen! Myös selän ja hartioiden näppylät ovat vähentyneet ja ne myös pysyvät poissa, kunhan käytän tuotetta säännöllisesti.”

”Olisinpa tiennyt Nestemäisestä Teepuusaippuasta aiemmin! Ihon epätasaisuus väheni huomattavasti jo ensimmäisillä käyttökerroilla. Puhdas olo, ei kiristä ihoa eikä jää ”paksu” tunne pintaan. Tämä jää käyttöön :)”

”Nestemäinen Teepuusaippua sopii erinomaisesti vaativalle 40+ iholleni, mikä kuivuu helposti pinnalta ja mihin tulee helposti epäpuhtauksia. Tuoksu on eukalyptusmainen – ihanan raikas, ja kasvot tuntuvat pehmeiltä puhdistuksen jälkeen.”

”Nestemäistä Teepuusaippuaa olen käyttänyt yli viikon. Viikon jälkeen ihoon ilmestyi paljon epäpuhtauksia ja naama suoraan sanottuna melkein räjähti niistä kohdista missä niitä epäpuhtauksia on ollut. Menivät nopeasti ohi ja iho on tuntunut nyt puhtaalta ja kauniilta. Tuote todellakin saa aikaiseksi puhtaan ja kauniin ihon. Pullo kaunis ja riittoisa. Aion tilata jatkossa.”

”Olen kärsinyt raskauden jälkeisistä hormoninäppylöistä käsivarsissa. Käytin nestemäistä Teepuusaippuaa päivittäin, alle viikon käytön jälkeen käsivarsien näpyt pienenivät/kuivuivat pois ja ihon väri tasaantui. Loisto tuote!”

”Tykästyin kovasti teepuusaippuaan sekä tähän nestemäiseen. Itselläni ruusufinniin taipuvaiset posket ja nyt ihoni voinut paremmin, kun aloin käyttämään näitä tuotteita.”

”Olen käyttänyt jo pitkään Saarentaika Teepuusaippuaa, mutta huomasin nestemäisen uutuuden samasta tuotteesta ja innostuin välittömästi. Nyt olen pari viikkoa käyttänyt kyseistä tuotetta ja tämä tuntuu tehokkaammalta, mitä palasaippua. Palasaippua nujersi hormonifinnejä tehokkaasti, mutta tämä on ihan omaa luokkaansa niiden hoidossa! Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttämistä.”

”Sain näin 50-vuotiaana lääkkeen sivuvaikutuksena aknen itselleni ja tunsin oloni jo aika epätoivoiseksi. Sitten näin Facebookissa käyttökokemuksia nestemäisestä teepuusaippuasta ja päätin kokeilla. Muutaman päivän käytön jälkeen voin sanoa, että aivan ihana tuote, iho puhdistuu mutta ei kuitenkaan tunnu ollenkaan kuivalta. Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä!”

 

 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.