Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Nestemäinen teepuusaippua

Legendaarisen Saaren Taika Teepuusaippuan salaisesta reseptistä mukailtu nestemäinen teepuusaippua on yhtä suosittu kuin teepuusaippua pala, lue kokemukset!

Legendaarisen Saaren Taika Teepuusaippuan salaisesta reseptistä mukailtu nestemäinen teepuusaippua on yhtä suosittu kuin Teepuusaippua pala, lue kokemukset!

“Nestemäinen teepuusaippua on kerrassaan loistava tuote, jo muutaman päivän käytön jälkeen voin todeta, että näppylät poskilla ja suun ympäristössä paranevat. Ei ole aiheuttanut ihon kuivumista, jota vähän pelkäsin aluksi. Tuoksu on yrttisen voimakas, mutta se häviää puhdistuksen aikana, joten ei haittaa ainakaan minua.”

“Olin kuullut ja lukenut paljon Saaren Taika Teepuusaippuasta, mutta pitkään pohdin ostamista. Lopulta päätin kokeilla ja olisi pitänyt uskaltaa jo paljon aiemmin! Tästä jäi itselle luottotuote. Ensimmäisen viikon käytön jälkeen, ihottumani alkoi jo helpottaa. Käytän saippuaa kerran vuorokaudessa, iltaisin, kasvojen pesuun ja vartalon ihottuma-alueiden pesuun. Silmänympärysiho on atopiani kanssa pahin. Nyt olen käyttänyt kolme viikkoa iltaisin Teepuusaippuaa pesuun ja sen jälkeen silmänympärysiholle Saaren Taika Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoidetta. Muualle vartalolle teepuusaippualla pesemisen jälkeen perusvoidetta. Tulokset näkyvät selvästi, ihoni jatkuvasti uusinut tulehdustila on helpottanut huomattavasti. Ihottuma-alueita on hävinnyt, kutina ja punoitus on helpottanut jo suuresti, ja odotan kovasti, miltä ihoni näyttää kun edelleen tuotteiden käyttöä jatkan. Annan kiitoksen myös asiakaspalvelulle. Lähetin heille kysymyksen, saako tuotetta käyttää silmänympärysiholle ja sain vastauksen todella nopeasti, vastaus oli kyllä. Tietenkin varottava saippuan joutumista silmiin. Näistä jäi kyllä luottotuotteet!! Todellakin suosittelen!”

“Olen nelikymppinen ja minulla on teini-iästä asti ollut ongelmia epäpuhtaan ja näppyisen ihon kanssa. Olen kokeillut lukuisia tuotteita kasvoille ja mikään pesuaine ei ole ikinä toiminut näin hyvin. Iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Tämä Nestemäinen teepuusaippua on todella hyvä. En vaihda.”

“En muista milloin viimeksi olisin ollut näin tyytyväinen puhdistusaineeseen. Ihoni on pintakuiva ja epäpuhtauksiin taipuvainen, mutta nestemäinen teepuusaippua on tehnyt mitä lupasikin ja olen siitä erittäin kiitollinen. Aluksi näppyjä tuli normaalia enemmän, mutta se kuuluu asiaan. Olen käyttänyt tuotetta nyt 8 päivää ja ihoni on menossa kokoajan parempaan suuntaan. Aion ehdottomasti jatkaa käyttöä :)”

“Nestemäistä teepuusaippuaa on käytetty jo pidemmän ajan ja on saavuttanut erittäin hyvän suosion omien poikien keskuudessa (teini-ikäisiä). Saippua toi todella nopeasti helpotusta kummankin pojan kasvoihin. Saippuaa kokeili myös kummityttö, joka pystyi saippua avulla luopumaan antibiootista, joka aikaisemmin toi helpotusta kasvoihin. Tästä syystä meillä on kotona aina yksi täysi pullo odottamassa, näin varmistan, että saippuaa on aina saatavilla.”

“Nestemäinen Teepuusaippua on vertaansa vailla oleva saippua. Ostin tuotteen arvostelujen perusteella, kutina pois. Joudun käyttämään nivelrikko-ongelmien vuoksi kipulaastaria, joka aiheuttaa laastarin alle mahdottomasti kutiavaa punaista ihottumaa. Käytän näihin alueisiin Nestemäistä Teepuusaippuaa lähes joka päivä, irrotan laastarin pesen alueen ko. saippualla ja kuivaan, laitan laastarin takaisin. Kutina loppuu heti pesun jälkeen. Pesen myös kainalot, nivustaipeet teepuusaippualla ja saan olla rauhassa kutinalta. Jatkoon menee tämä tuote.”

“Tyttäreni kasvoilla oli usein monia ärtyneitä finnejä. Hän kyllä puhdisti säännöllisesti kasvonsa, mutta siitä huolimatta finnejä tuli ja ne olivat ärtsyjä. Teepuusaippua on auttanut asiaa. Tyttäreni tapaa vaahdottaa saippuan kasvoille, antaa hetken vaikuttaa ja pestä sitten pois. Kasvovettä ja kosteusvoidetta päälle. Iho on rauhoittunut selvästi. Mutta jos jättää parina päivänä tämän tekemättä, on heti usea ärtsy finni taas kasvoissa. Suosittelemme tuotetta lämpimästi ja nimenomaan säännöllisesti käytettäväksi!”

“Nestemäinen teepuusaippua on uskomattoman tehokas akneihon puhdistusaine! Kiinteää saippuaa ollut käytössä aiemmin ja nestemäinen saippua helpompi kuljettaa mukana myös reissuilla. Tämä tosi riittoisa tuote todella toimii ja aiemmin hankalastikin kukkinut nuoren miehen iho näyttää tasaisemmalta, kirkkaammalta ja epäpuhtaudet vähentyneet huikeasti!”

“Luottotuote! Iho ei enää ole kaivannut pesun jälkeen kosteusvoidetta, näppyjen tulo vähentynyt ja ihon punaisuus. Iholle jää myös miellyttävä tunne ja kasvot tuntuvat aamullakin raikkaille, mitä muiden tuotteiden kohdalla ei ole tapahtunut. Myös pitkään vaivannut kynsivallin tulehdus rauhoittunut tällä nestemäisellä teepuusaippualla, tämähän siitä hyvä tuote, että käy koko vartalolle! Oikein hellepäivän jälkeen on ihana pestä tällä Iho!”

”Nestemäinen Teepuusaippua on tehokas puhdistaja! Parin  kuukauden kokemuksen perusteella puhdistaa rasvoittuvan ihon perusteellisesti ja ihoa kuivattamatta. Huipputuote!”

“Nestemäinen teepuusaippua on ominaisuuksiltaan aivan ihana, pehmeä ja hyvältä miedosti tuoksuva saippua. Pumppupullo toimii hienosti, ja on kauniin näköinen kylpyhuoneessa. Jo kolmas pullo menossa.”

“Olen vähän varovainen tälläsistä tuotteista koska tuntuu että ”moni kakku päältä kaunis” eli tuotteelle luvataan hyvä teho ja apu. Mutta nyt kyllä olen yllättynyt iloisesti. Olen parisen viikkoa nestemäistä teepuusaippuaa nyt käyttänyt ja aina ongelmana ollut kukkiva naama. Nyt ei kuki, ei finnin finniä. Minä en voi kun kehua kyseistä tuotetta ja riitosuuskin on hyvä juttu. Paljoa et tarvise ainetta ottaa kun riittää koko naamalle. Minulta iso peukku ja isot suositukset tuotteelle.”

“Paras kokeilemani puhdistus kasvoille. Nestemäinen teepuusaippua sopii pintakuivalle iholle johon ilmestyy epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet vähentyneet ja iho ollut elinvoimaisempi. Käytettiin tätä myös tytön molluskoihin ja saatiin kaikki näpyt häviämään.”

“Kaverini suositteli tätä nestemäistä teepuusaippuaa hormooninäppyihini, sillä se oli toiminut loistavasti hänelle raskauden aikana. Olen tottunut käyttämään teepuuöljyä täsmähoitona, mutta tästä uudesta tuttavuudesta kehittyi tuleva suosikkini! Tehosi nopeasti näppyihin, kuivatti hieman, mutta tämä hoitui kasvovoiteella.”

“Nestemäinen teepuusaippua on ikääntyvällekin iholle upea puhdistustuote! Käytän aamuin ja illoin, muutamassa päivässä iho kirkastui ja heleytyi silminnähtävästi. Ehdottomasti otan luottotuotteeksi! Pumppupullon käytettävyydestäkin iso plussa!”

”Olen tykännyt nestemäisestä teepuusaippuasta todella paljon. Olen kärsinyt pahoista ihon epäpuhtauksista ja ostanut monia monia erilaisia kalliita kasvojenhoitotuotteita, mutta ei ole auttanut. Nyt sain joululahjaksi tämän teepuusaippuan ja kasvoni voivat paljon paremmin! Myös erittäin hyvää asiakaspalvelua. Sähköposti lämmitti sydäntä. Suosittelen!”

”Nestemäinen teepuusaippua on ihana apu psoriasis -ihon ja myös päänahan hoitoon. Myös akne alkanut kasvoilta parantumaan. Toivottavasti tämä tuote säilyy valikoimassa.”

”Ihan parasta iholleni! Voi kunpa olisin löytänyt tämän Teepuusaippuan jo ajat sitten! Jo heti ensimmäisistä käyttökerroista huomasin tuotteen tehon. Ihoni on atooppisen ja akneihon sekoitus ja tasapainoilu niiden välillä on erittäin haastavaa, mutta tämä Teepuusaippua auttaa molempiin ongelmiin. Kiitos tästä aivan loistavasta tuotteesta!”

”Ostettava lisää, niin hyvä tuote on! Teinien iho muuttunut merkittävästi paremmaksi noin kuukauden teepuusaippuan säännöllisen käytön aikana/jälkeen! Tuoksu aluksi voimakas mutta kun siihen tottuu, siitä tykkää. Helppokäyttöinen nestemäisenä”

Sekaihon rasvottumisen ja finnien ongelmiin olen löytänyt apua teepuusaippuasta. Kokeilin myös nestemäistä teepuusaippuaa. Se toimii hienosti! Ei kuivata liikaa ja finnit ovat vähentyneet. Tuoksu on melko voimakas.”

”Teepuusaippua on auttanut aikuisiän akneen! Monet tuotteet aina lupaavat apua, mutta tästä löysin todellisen avun! Monet ystäväni olivat suositelleet tätä tuotetta jo aiemmin, mutta liian kauan tutustumiseen meni aikaa… Nyt en kuitenkaan enää tuotteesta luovu, niin hyvään kuntoon ihoni on palannut! Heti jos käyttökertoja jää välistä iho alkaa reagoimaan, mutta palautuu nopeasti jo yhden pesun jälkeen. Suosittelen isosti!”

Meillä on teinipoika taloudessa, jonka alkavaan akneen ostin ensimmäisen pullon teepuusaippuaa. Lapsen iholle luonnontuote tuntui kivoimmalta vaihtoehdolta. Myös mieheni oli alkanut käyttää samaista tuotetta.
Saippua loppui ja -tunnustan- ostin tilalle toisen tuotteen. Pääasiassa siksi, että teepuusaippuan voimakas tuoksu herätti kommentteja mieskäyttäjissämme.
Ensimmäisenä päivänä oli talossa kuitenkin kaksi tyytymätöntä miestä. ”Tilaa heti sitä teepuusaippuaa lisää, toi uusi on ihan surkeaa.
Tilasin siis. <3
Kiitos siis teille hyvästä tuotteesta.”

”Huippu tuote! Aikuisiällä tulevat finnit saavat hyvin kyytiä nopeasti ja vanhat arvetkin haalistuvat huomattavasti teepuusaippualla. Tuote tulee kyllä pysymään käytössäni!”

”Olen nyt viikon ajan pessyt kasvoni nestemäisellä Teepuusaippualla joka ilta ja voin todeta että ihoni ei ole pitkään aikaan hehkunut näin! T-alueen pienet näpyt ja mustapäät ovat myös saaneet kyytiä. Kevyt meikki puhdistuu saippualla myös erittäin hyvin ja saippuan käyttö on hillinnyt ihoni päivittäistä rasvoittumista mutta tuote ei kuitenkaan ole kuivattanut ihoa. Näin talviaikana itselle riittää käyttö kerran päivässä mutta kesällä mahdollisesti aamuin illoin. Saippuassa on erittäin vahva tuoksu mutta toisaalta se vain myös vahvistaa uskoa tuotteen toimivuuteen. Ehdottomasti on tullut jäädäkseen kylpyhuoneen hyllylle!”

”Nestemäinen Teepuusaippua on toiminut todella hyvin keratosis pilarikseen liittyvien karheiden näppylöiden pehmentämisessä ja hoidossa!”

”Jo viikon nestemäisen Teepuusaippuan käytön jälkeen nuoren akne lähti paranemaan ja iho näyttää todella siistiltä. Saippuasta jää myös ihana tuoksu kylpyhuoneeseen. Ihana tuote!

”Nestemäinen Teepuusaippua on auttanut pieniin näppylöihin ja ihon epätasaisuuteen! Jo parin viikon säännöllisen käytön jälkeen kuljin itsevarmasti ilman meikkiä! Olen suositellut tätä myös ystävilleni ja kaikki ovat ihastuneet tuotteeseen.”

”Aloitin nestemäisen teepuusaippuan käytön teini- ikäisen poikani kanssa testimielessä epäpuhtauksia vastaan. Tuote on toiminut molemmilla todella hyvin ja jatkamme käyttöä. Noin viikossa iho rauhoittui ja epäpuhtauksia ei ole tullut. Huippu tuote!”

”Nestemäinen Teepuusaippua on aivan loistava tuote. Aikuisiänakne ja arvet ovat vähentyneet huomattavasti kahden viikon käytön jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen ja tilaan varmasti jatkossakin.”

”Meidän 13-v tytöllä iholla paljon epäpuhtauksia. 2 viikon nestemäisen teepuusaippuan käytön jälkeen finnit ja kaikki punoitus hävinneet ja iho silennyt. Uskomaton tuote!”

”Ostin nestemäisen teepuusaippuan 13-vuotiaalle pojalleni, jonka ihoon alkanut tulla epäpuhtauksia. Viikon käytön jälkeen iho selvästi rauhoittunut, eikä näppyjä puske esille. Teini itse tosi tyytyväinen tuotteeseen. Iso plussa nestemäisyydestä. Suosittelen.”

”Ostin tyttärentyttärelle (13-vuotias) joululahjaksi Nestemäisen Teepuusaippuan. Hänellä paha akne kasvoissa, selässä ja rinnassa. Nyt vajaan kuukauden käytön jälkeen hän pyysi tilaamaan tuotetta lisää koska hänen ihonsa on nyt jo paljon paremmassa kunnossa.

”Aivan uskomaton tuote! Olen kärsinyt atooppisesta akne ihosta murrosiästä lähtien. Akne ei ole iän myötä millään keinoin lähtenyt. Nyt pian kaksi viikkoa olen käyttänyt Nestemäistä Teepuusaippuaa, enkä voi edes sanoin kuvailla, miten ihoni on muuttunut! Voi kunpa olisin löytänyt tuotteen jo 15 vuotta sitten. Vielä näppyjä on pahimmassa paikassa eli leuassa ja joulun suklaan jäljiltä muutama mehevä finni, mutta uskon niidenkin lähtevän tämän ihmetuotteen ansiosta. Ja vaikka ei lähtisikään, olen silti todella tyytyväinen muutokseen. Rahat menivät oikeaan paikkaan ja suomalaiselle yritykselle! Kiitos!”

Teini-ikäisen pojan akneiholle hyvä tuote tämä Nestemäinen Teepuusaippua. Iho paljon paremmassa kunnossa, näpyt vähentyneet selkeästi. Tuoksu omasta mielestäni vahva, mutta poikaa ei tunnu haittaavan.”

Hormonifinnit rauhoittuivat Nestemäisellä Teepuusaippualla! Supertuote estämään aikuisiän hormonifinnejä! Leukaan tulevat hormonifinnit rauhoittuvat ja lähtevät nopeasti Nestemäisellä Teepuusaippualla, eivätkä ehdi kasvaa kipeiksi pateiksi.

”Nestemäinen Teepuusaippua on todella hyvä tuote. Tilasin heti kokeiltuani uuden, ettei vaan pääse loppumaan. Riittoisaa, pieni pisara riittää kasvojen pesuun. Tulee jatkuvaan käyttöön koko vartalolle.”

”Olen kärsinyt koko aikuisikäni hormonaalisesta aknesta ja kokeillut aivan kaikkea, söin jopa antibioottikuurin joka ei toiminut. Ajattelin että Nestemäinen Teepuusaippua on viimeinen vaihtoehto, joten päätin kokeilla. Nyt olen pessyt 2 viikkoa tällä kasvot aamuin illoin, eikä yhtään uutta finniä ole enää puhjennut, uskomatonta. Innolla odotan pidempää käyttöä, voiko tällä tosiaan hävitä loputkin epäpuhtaudet.”

”Täyden kympin tuote tämä Nestemäinen Teepuusaippua: Ihana iholla, raikas yrttimäinen tuoksu, muttei tunkkainen. Tuoksu ei häiritsevä, iho suihkun jälkeen normaali ei mitenkään öljyinen. Palasaippuaan verrattuna en löydä eroja muuta kuin kauniin, sirorakenteisen ja toimivan pullon.”

”Helppokäyttöinen versio tutusta teepuusaippuasta. Tuoksuu mukavan voimakkaasti teepuu öljylle, mutta pesun jälkeen tuoksu ei jää iholle. Pieni tippa kerrallaan riittää, joten uskon, että pullo kestää pitkään.”

”Nestemäinen Teppuusaippua on helppokäyttöisempi, kuin Teepuusaippua pala. Teepuusaippua ollut käytössä jo kohta vuoden ja iho-ongelmat ovat poistuneet.”

”Minulle alkoi aikuisiällä yhtäkkiä ilmestyä ihonalaisia, kivuliaita finnejä/paiseita reisiin, jotka eivät lähteneet pois vaikka kokeilin mitä. Tilasin Nestemäistä Teepuusaippuaa luettuani erinomaisista käyttökokemuksista ja se kannatti! Tuloksien näkymisessä kesti melko kauan, noin kaksi kuukautta, mutta jatkoin sinnikkäästi käyttöä ja nyt ihoni on kauttaaltaan paremmassa kunnossa kuin ennen! Myös selän ja hartioiden näppylät ovat vähentyneet ja ne myös pysyvät poissa, kunhan käytän tuotetta säännöllisesti.”

”Olisinpa tiennyt Nestemäisestä Teepuusaippuasta aiemmin! Ihon epätasaisuus väheni huomattavasti jo ensimmäisillä käyttökerroilla. Puhdas olo, ei kiristä ihoa eikä jää ”paksu” tunne pintaan. Tämä jää käyttöön :)”

”Nestemäinen Teepuusaippua sopii erinomaisesti vaativalle 40+ iholleni, mikä kuivuu helposti pinnalta ja mihin tulee helposti epäpuhtauksia. Tuoksu on eukalyptusmainen – ihanan raikas, ja kasvot tuntuvat pehmeiltä puhdistuksen jälkeen.”

”Nestemäistä Teepuusaippuaa olen käyttänyt yli viikon. Viikon jälkeen ihoon ilmestyi paljon epäpuhtauksia ja naama suoraan sanottuna melkein räjähti niistä kohdista missä niitä epäpuhtauksia on ollut. Menivät nopeasti ohi ja iho on tuntunut nyt puhtaalta ja kauniilta. Tuote todellakin saa aikaiseksi puhtaan ja kauniin ihon. Pullo kaunis ja riittoisa. Aion tilata jatkossa.”

”Olen kärsinyt raskauden jälkeisistä hormoninäppylöistä käsivarsissa. Käytin nestemäistä Teepuusaippuaa päivittäin, alle viikon käytön jälkeen käsivarsien näpyt pienenivät/kuivuivat pois ja ihon väri tasaantui. Loisto tuote!”

”Tykästyin kovasti teepuusaippuaan sekä tähän nestemäiseen. Itselläni ruusufinniin taipuvaiset posket ja nyt ihoni voinut paremmin, kun aloin käyttämään näitä tuotteita.”

”Olen käyttänyt jo pitkään Saaren Taika Teepuusaippuaa, mutta huomasin nestemäisen uutuuden samasta tuotteesta ja innostuin välittömästi. Nyt olen pari viikkoa käyttänyt kyseistä tuotetta ja tämä tuntuu tehokkaammalta, mitä palasaippua. Palasaippua nujersi hormonifinnejä tehokkaasti, mutta tämä on ihan omaa luokkaansa niiden hoidossa! Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttämistä.”

”Sain näin 50-vuotiaana lääkkeen sivuvaikutuksena aknen itselleni ja tunsin oloni jo aika epätoivoiseksi. Sitten näin Facebookissa käyttökokemuksia nestemäisestä teepuusaippuasta ja päätin kokeilla. Muutaman päivän käytön jälkeen voin sanoa, että aivan ihana tuote, iho puhdistuu mutta ei kuitenkaan tunnu ollenkaan kuivalta. Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.