Kuivat ja halkeilevat kantapäät sileiksi jälleen Makadmiaöljy Sheavoiteen avulla!

Kuivat ja halkeilevat kantapäät sileiksi jälleen Makadmiaöljy Sheavoiteen avulla

Paras voide kuiville ja halkeilevilla kantapäille!

Onko sinullakin kuivat jalkapohjat ja halkeilevat kantapäät? Katso blogista kuinka Saaren Taika Makadamiaöljy Sheavoide saa kantapääni pehmenemään jo muutamassa päivässä!

Minulla on erittäin kuiva iho ja keski-ikäisenä alkavat jalkapohjat ja kantapäätkin näyttää eletyn elämän merkkejä. Kiireisessä arjessa jalkojen hoitaminen usein unohtuu ja vasta auringonvalon lisäännyttyä ja kesän korvalla tulee katsottua miltä ne jalat oikein näyttävätkään pitkän talven, talvikenkien ja villasukkien jälkeen.

Saaren Taika Makadamiaöljy Sheavoide on omien kantapäideni pelastaja ja jo muutaman päivän käytöllä saan yleensä kantapäiden halkeamat katoamaan ja kantapäät pehmeiksi sekä kauniiksi jälleen!

Saaren Taika Makadamia Sheavoide on halkeilevien kantapäideni pelastaja!

Kuvissa alla ensinnä lähtötilanne, eli talven jälkeen kantapääni näyttävät todella kuivilta ja niissä on muutamia aika syviäkin halkeamia.

Toisessa kuvassa olen käyttänyt Saaren Taika Makadamia Sheavoidetta kahdesti kantapäilleni ja halkeamat ovat jo silminnähden alkaneet madaltumaan ja jalkapohjien iho näyttää (ja tuntuu) huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä.

Nelikymppisen naisen halkeilleet ja kuivat kantapäät joissa näkyy paljon paksuntumaa ja halkeamia
Jo kahden käåyttökerran jälkeen kantapäät näyttävät sileämmiltä vaikka halkeamat ovatkin vielä jonkin verran näkyvissä

Suomessa valmistettu luonnon tehovoide

Luonnollinen ja luomu Makadamiaöljy sheavoide on Saaren Taika tuorekosmetiikkaa

Pienerissä Salossa käsityönä valmistuva Makadamiaöljy Sheavoide on todellinen ihonhoidon monikäyttövoide! Saat sen avulla niin halkeilevat kantapäät pehmeiksi, kuin kasvojesikin ihon siloiseksi.

Makadamiaöljy Sheavoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii rasvaiselle iholle ja näppylöistä kärsiville tai hyvin kuivasta ihosta kärsiville.

Makadamiaöljy Sheavoide Johannan kädessä

Kotimainen tehovoide, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille normaalista ihosta, kuivalle-, rasvaiselle- ja ikääntyvälle iholle päivittäiseen käyttöön

Se soveltuu niin kasvoille, käsille, vartalolle kuin jaloillekin! Makadamiaöljy on oivallinen kosteuttaja päivittäiseen käyttöön. Kevyenä öljynä se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sen sisältämät rasvahapot auttavat ihoasi uudistumaan, tekevät ihostasi kimmoisamman, sekä auttavat taistelussasi ikääntymisen merkkejä vastaan.

Luomulaatuiset ja luonnolliset raaka-aineet ihosi hyvinvoinnin tukena

Voiteen sisältämä Makadamiaöljy on kasviöljyistä siinä erityinen, että se sisältää hyvin paljon palmitiinihappoa. Palmitiinihappoa esiintyy ihon suojakerroksessa luonnostaan ja siksi palmitiinihappoa runsaasti sisältävä makadamiaöljy vahvistaa ihon suojamekanismia ja auttaa näin ihoa suojautumaan paremmin ulkoisilta tekijöiltä kuten kylmyydeltä, viimalta ja ilmansaasteilta.

Makadamiaöljy on erityisen suositeltava käytettäväksi epäpuhtaan ja akneen taipuvaisen ihon hoidossa, sillä makadamiaöljystä eristetyllä palmitiinihapolla on todettu olevan antimikrobisia vaikutuksia laboratoriakokeissa. Palmitiinihappo tehostaa myös makadamiaöljyn kulkua ihon kerrosten läpi ihon syvempiin osiin.

Makadamiaöljy on kevyt öljy, joka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se soveltuu erinomaisesti silti kuivan ja myös ikääntyvän ihon hoitoon. Ihomme luonnollinen palmitiinihappo -pitoisuus vähenee iän myötä ja makadamiaöljyä sisältävä voide auttaakin ehkäisemään ikääntymisen aikaansaamaa ihon veltostumista ja juonteiden syntymistä. Palmitiinihappo on voimakas antioksidantti, joka auttaa ihoamme taistelussa vapaita radikaaleja, eli reaktiivisia hapen muotoja vastaan.

Saaren Taika voiteen käytön tulokset viikon jälkeen

Tulen viikon kuluttua päivittämään tänne artikkeliin kuvat ja fiilikset miltä kuivat ja halkeilevat kantapääni näyttävät ja tuntuvat, kun olen viikon verran käyttännyt jalkojen ihonhoitoon tehokkaaksi havaittua Saaren taika Makadamiaöljy Sheavoidetta. Pysy siis kuulolla!

No niin, kuvissa noin viikon verran Makadamiaöljy Sheavoiteen käyttöä jalkapohjiini. Syvimmät halkeamat ovat loivanneet ja pahimmat kuivat kohdat vähentyneet. Toisessa kuvakollaasissa useampia kuvia, sillä täysin samassa valossa en kuvia enää saanut, joten siksi tuossa nyt useampi vertailukuva 🙂

Jalkaophjat ennen ja jälkeen Makadamiaöljy sheavoiteen käytön

Tai lisää ne ostoskoriisi helposti alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.