Vinkki lemmikkitalouden siivoukseen; myrkytön Saaren Taika Siivoussaippua on tehokas pesuaine kaikkeen puhdistamiseen

Saaren Taika -myrkytön vaihtoehto lemmikkitalouteen

Saatiin Marjalta hyvä vinkki lemmikkitalouden kevätsiivoukseen, nimittäin Saaren Taika pyykkietikalla raikastuu myös lemmikkien lelut!
Kiitos hyvästä vinkistä!

Vaikeasti tunkkaisten tekstiilien raikastamiseen:
Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 0,5-1dl Saaren Taika pyykkietikkaa (esim. Laventeli tai Raikas) per 5-10 litraa vettä, anna liota n. 30 min. ja pese sen jälkeen normaalisti pyykkikoneessa.

Siivoukseen:
Laimenna Saaren Taika pyykkietikkaa vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat kuten laatat, teräkset yms. Laimennussuhde 1/20-2/10.

Verhojen, vuodevaatteiden, patjojen, sohvien, kenkien, kassien jne raikastamiseen:
Saaren Taika pyykkietikka raikastaa tunkkaiset tekstiilit, joita ei voi pestä kuten verhot, patjat, lenkkarit, treenikassin jne. Laimenna suihkepulloon noin 1/10-5/10 pyykkietikkaa (esim. Laventeli tai Raikas) ja loput vettä, suihkuttele tunkkaiselle tekstiilille ja anna haihtua.
Muista käyttää sellaista pyykkietikkaa (esim. Saaren Taikaa) joka ei sisällä keinotekoisia hajusteita, keinotekoiset hajusteet saattavat usein aiheuttaa ärsytystä iholla tai hengitettynä!

Saaren Taika® Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden tai veneen pesussa.

Tiesit varmaan, että kotonamme asustaa kaksi pientä papukaijaa? Luumupääkaija Lotta ja tänä kesänä Kajaanista asti meille haettu kauluskaija Hipsu! Hipsu on vasta tämän kesän poikasia ja tuli Lotan kaveriksi, kun vanhempi kauluskaijamme Topaasi kuoli viime vuoden joulun tienoilla 🙁 Topaasihan on antanut nimensä myös osakeyhtiömme käyttöön (Topaz Oy) <3

Lotta
Topaasi
Hipsu

Uusi Taikalaaksomme on papukaijan omistajan näkökulmasta suoranainen paratiisi! Täällä kasvaa niin omput, kirsikat ja luumut, kuin viinimarjat, karviaiset, saskatoonit ja pihlajatkin! Loppukesän aamurutiinimme onkin kävellä puutarhassamme ja kerätä tuoreita herkkuja papsujen ruuaksi <3

Tuoreherkkuja syövät papukaijat osaavat kyllä olla sottaisiakin! Marjan ”tirskeitä” lentää milloin seiniin, lattioille kuin ikkunoihinkin, puhumattakaan häkin pohjasta ja laskeutumistelineistä!

Sotku onkin aikamoinen ja ruuan sotkujen lisäksi monille lintuharrastajille päänvaivaa aiheuttavat kuivumaan päässeet linnun jätökset, joita ei aina saa helpolla puhtaaksi edes voimakkaasti hankaamalla tai rapsuttelemallakaan.

Voimakkaita pesuaineita ei kuitenkaan suositella lemmikkien häkkien tai tarvikkeiden puhdistamiseen ja siinä Saaren Taika on jälleen apureista paras! Suihkautus luonnollisella Saaren Taika Siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, pieni vaikutusaika, pyyhkäisy ja puhdasta tulee! Ei hankaamista, ei rapsuttelua, ei voimakkaita pesuaineita, eli helppoa, nopeaa ja täysin turvallista!

Alla video (yhdellä kädellä peseminen, kun toinen kuvaa, oli hiukan hankalaa, mutta idean näkee varmasti?), jossa pesen kuivuneet ruuan ”räppeet” ja lintujen kakat vaivattomasti vain pyyhkäisemällä! Tietenkin käsittelemättömään puuhun imeytyneet värjäymät jäävät, mutta itse lika lähtee kyllä helposti ja vaivattomasti pois 🙂

Ja mikä parasta, pesuaine on täysin vaaraton niin lemmikeille, kuin ympäristöllekin!

Katso sekoitussuhteita ja annosteluohjeita seuraavasta blogikirjoituksesta:

https://www.saarentaika.com/siivousaineet-saaren-taika-tuotteilla-annosteluohjeet-sekoitussuhteet/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.