Siivousaineet Saaren Taika tuotteilla, annosteluohjeet, sekoitussuhteet

annosteluohjeet, sekoitussuhteet

Valmista tehokas siivoussuihke näin: Raasta ekologista Saaren Taika siivoussaippuaa n. 1 tl / 500ml suihkepullolliseen lämmintä vettä, sekoita ravistamalla ja odota saippuan liukenemista. Kun saippua on liuennut kokonaan on siivoussuihke valmis. Säilyy parista viikosta muutamaan viikkoon, kunhan et säilytä auringonvalossa.

saaren taika ekologinen siivoussaippua-2516

Siivoussuihke pyykkietikalla: Raasta siivoussaippuaa kuten yllä, mutta korvaa n. 10-20% vedestä pyykkietikalla, esim Raikas tai Laventeli. (Tämä laimennusohje pätee vain Saaren Taika pyykkietikoihin, joita ei ole jo valmiiksi laimennettu vedellä. )

Lattianpesuaine: Lisää 1 tl – 1 rkl siivoussaippuan raastetta moppiämpärilliseen lämmintä vettä. Käy laminaatille, lakatulle puulattialle, muovilattialle, kivilattialle, kaakelilattialle jne.

Raikastussuihke pyykkietikasta: Lisää 10-50% pyykkietikkaa, esim. Laventeli tai Raikas, ja loput lämmintä vettä. Suihkuta raikastettavaan kohteeseen, esim verhot, patjat, koiran pedit, eteisen matto, treenikassi, lenkkarit, vaatekaappi, jopa tunkkaiset tapetit (varovasti ja kaukaa tottakai!!). (Tämä laimennusohje pätee vain Saaren Taika pyykkietikoihin, joita ei ole jo valmiiksi laimennettu vedellä.)

Punkki Hus! 1 litraan vettä lisää eteerisiä öljyjä n. 30 tippaa, esim valmista sekoitusta Virkistystä tai 10 tippaa laventelia, 10 tippaa sitruunaa, 10 tippaa limeä tai greippiä. Sekoitus mieluusti blenderillä jolla öljyn ja veden saa pysymään sekoittuneena paremmin, mutta muista silti ravistaa hyvin ennen käyttöä. Älä suihki iholle tai silmiin!

saaren taika eteerinen öljy-2917

Siivoustahna imurointipuuterista: Sekoita haluamasi määrä imurointipuuteria veteen ja valmista hankaustahna, jolla saat esim. pinttyneen hellan puhtaaksi.

Tehokkaan ikkunanpesusuihkeen (500ml) valmistat näin: 1/3 vettä, 2/3 etikkaa, 0,5ml sitruunan eteeristä öljyä. Jos sinulla on käsillä polysorbaattia eteeristen sekoittumiseksi niin lisää sitä saman verran kuin eteeristä öljyä 🙂

Ikkunanpesusuihke pyykkietikasta: Lisää pyykkietikkaa suihkepulloon n. 20-50% ja loput vettä. Käytä esim Raikasta tai Laventelia. (Tämä laimennusohje pätee vain Saaren Taika pyykkietikoihin, joita ei ole jo valmiiksi laimennettu vedellä.)

saaren taika eteerinen öljy-2911 sitruuna

Nyrkkipyykki: Hankaa siivoussaippuaa tahralle. Kuvassa fillarirasvat katosivat jäljettömiin Saaren Taika siivoussaippualla!

Astianpesukoneen huuhtelukirkasteeksi käy esim. Raikas pyykkietikka.

Muita hyviä ekosiivousniksejä:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.