Näin teet kylpyhuoneeseesi upean Kotispan! Lomalla kotona – Sisältää ALEKOODIN!

Lomalla kotona Näin teet kylpyhuoneeseesi upean Kotispan!

Mitä nyt, kun matkustamista ei suositella? Mistä saada sama tunne, kuin lomareissun rentouttavasta olotilasta? 

Tällainen olotila on mahdollista saavuttaa ihan vaikka kotona. Mieti, koska viimeksi olet hemmotellut itseäsi. Haluan jakaa sinulle tässä postauksessa Kotispa- hemmotteluvinkkini, jotka pystyt helposti toteuttamaan laadukkailla Saaren Taika tuotteilla.

Tunnelmalla on merkitystä!

Varaa spa-hetkeesi riittävästi aikaa. Kiireen tuntu pilaa tunnelman. Luo kylpyhuoneeseesi spaa tunnelmaa Saaren Taika tuoksukynttilöin. Sammuta valot, sytytä kynttilät ja nauti eteeristen tuoksujen rentouttavasta vaikutuksesta.

Valitse Kotispahan laadukkaat ja ylelliset Saaren Taian hamam-pyyhkeet, joilla saat hetkessä aidon kylpylän tunnelman omaan kylpyhuoneeseesi. Laita taustalle soimaan rentouttavaa ja rauhallista musiikkia. Eri aistien huomioiminen tekee Kotispahetkestäsi kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kauneushetken.

Kasvot

Kun tunnelma ja puitteet ovat oikeat, on aika aloittaa kasvojesi ihon hemmottelu. Muista, että kasvojen ihonhoitoon kuuluvat kasvojen ihon lisäksi myös kaula ja dekoltee alue. Poista aivan ensimmäisenä kasvoiltasi silmämeikki sekä huulimeikki meikinpoistoaineella.

Puhdista sen jälkeen ihosi ylellisellä Saaren Taika palasaippualla tai tuo Kotispahasi ammattitason ihonhoitoa Saaren Taika Professional -sarjan tuotteilla. Viimeistele aina puhdistus kasvovedellä. Se raikastaa ja neutralisoi ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

Kasvojen Kotispa hemmotteluun kuuluu olennaisena osana kasvojen kuoriminen. Kuori kasvoiltasi kesän ja auringon tuoma kuollut, paksu ihosolukko ja anna kuorinnalla kasvojesi iholle raikas ja kuulas tunne.

Luxus hemmottelua kasvoille saat Saaren Taika kasvonaamioilla. Levitä ihotyypillesi sopiva kasvonaamio, anna vaikuttaa ja nauti kiireettömästä hetkestä. Voit vaikka naamion vaikutusajalla tehdä pienen rentoutusharjoituksen sulkemalla silmäsi ja keskittymällä sisään- ja uloshengitykseesi. Tunne kuinka kiire ja stressi poistuu elimistöstäsi ja mielesi valtaa rentoutunut, seesteinen tunne. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä.

Anna kasvoillesi kosteutta ja ihosi kaipaamaa täsmähoitoa seerumin ja kasvovoiteen avulla. Levitä silmänympärysiholle silmänympärysvoide. Muista kosteuttaa myös huulet!

Vartalolle samaa hoivaa kuin kasvoille

Vartalosi iho kaipaa yhtä hyvää hemmottelua, kuin kasvojesikin iho. Kunnolla tehty vartalon ihonhoito Kotispassa antaa sinulle saman raukean fiiliksen, jonka sait kesällä mökin rantasaunan löylyistä.

Puhdista ihosi kauttaaltaan Saaren Taika saippuoiden pehmeällä vaahdolla. Kuori vartalosi iho hellävaraisesti saippuapalan suolarakeiden avulla. Voit käyttää tässä apuna pehmeää sientä tai saippuapussia.

Vartalon ihon ylelliset kosteuttajat löytyvät Saaren Taian valikoimasta. Ravitse ja suojaa vartalon ihoa laadukkaalla voiteella.

Upeita hemmotteluhetkiä sinulle!

Voit ostaa kotikylpylän hemmottelussa käytetyt tuotteet alla näkyvästä tuoteupotuksesta

Alekoodilla: HEMMOTTELU2 saat -10% alla näkyvien tuotteiden hinnasta. Muista syöttää koodi kassalla, sillä emme voi hyvittää alennuksia jälkikäteen. Alekoodia ei voi käyttää samaan aikaan muiden alennusten kanssa eikä samaa alekoodia voi käyttää kahdesti.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.