Näin teet kylpyhuoneeseesi upean Kotispan! Lomalla kotona – Sisältää ALEKOODIN!

Lomalla kotona Näin teet kylpyhuoneeseesi upean Kotispan!

Mitä nyt, kun matkustamista ei suositella? Mistä saada sama tunne, kuin lomareissun rentouttavasta olotilasta? 

Tällainen olotila on mahdollista saavuttaa ihan vaikka kotona. Mieti, koska viimeksi olet hemmotellut itseäsi. Haluan jakaa sinulle tässä postauksessa Kotispa- hemmotteluvinkkini, jotka pystyt helposti toteuttamaan laadukkailla Saaren Taika tuotteilla.

Tunnelmalla on merkitystä!

Varaa spa-hetkeesi riittävästi aikaa. Kiireen tuntu pilaa tunnelman. Luo kylpyhuoneeseesi spaa tunnelmaa Saaren Taika tuoksukynttilöin. Sammuta valot, sytytä kynttilät ja nauti eteeristen tuoksujen rentouttavasta vaikutuksesta.

Valitse Kotispahan laadukkaat ja ylelliset Saaren Taian hamam-pyyhkeet, joilla saat hetkessä aidon kylpylän tunnelman omaan kylpyhuoneeseesi. Laita taustalle soimaan rentouttavaa ja rauhallista musiikkia. Eri aistien huomioiminen tekee Kotispahetkestäsi kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kauneushetken.

Kasvot

Kun tunnelma ja puitteet ovat oikeat, on aika aloittaa kasvojesi ihon hemmottelu. Muista, että kasvojen ihonhoitoon kuuluvat kasvojen ihon lisäksi myös kaula ja dekoltee alue. Poista aivan ensimmäisenä kasvoiltasi silmämeikki sekä huulimeikki meikinpoistoaineella.

Puhdista sen jälkeen ihosi ylellisellä Saaren Taika palasaippualla tai tuo Kotispahasi ammattitason ihonhoitoa Saaren Taika Professional -sarjan tuotteilla. Viimeistele aina puhdistus kasvovedellä. Se raikastaa ja neutralisoi ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

Kasvojen Kotispa hemmotteluun kuuluu olennaisena osana kasvojen kuoriminen. Kuori kasvoiltasi kesän ja auringon tuoma kuollut, paksu ihosolukko ja anna kuorinnalla kasvojesi iholle raikas ja kuulas tunne.

Luxus hemmottelua kasvoille saat Saaren Taika kasvonaamioilla. Levitä ihotyypillesi sopiva kasvonaamio, anna vaikuttaa ja nauti kiireettömästä hetkestä. Voit vaikka naamion vaikutusajalla tehdä pienen rentoutusharjoituksen sulkemalla silmäsi ja keskittymällä sisään- ja uloshengitykseesi. Tunne kuinka kiire ja stressi poistuu elimistöstäsi ja mielesi valtaa rentoutunut, seesteinen tunne. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä.

Anna kasvoillesi kosteutta ja ihosi kaipaamaa täsmähoitoa seerumin ja kasvovoiteen avulla. Levitä silmänympärysiholle silmänympärysvoide. Muista kosteuttaa myös huulet!

Vartalolle samaa hoivaa kuin kasvoille

Vartalosi iho kaipaa yhtä hyvää hemmottelua, kuin kasvojesikin iho. Kunnolla tehty vartalon ihonhoito Kotispassa antaa sinulle saman raukean fiiliksen, jonka sait kesällä mökin rantasaunan löylyistä.

Puhdista ihosi kauttaaltaan Saaren Taika saippuoiden pehmeällä vaahdolla. Kuori vartalosi iho hellävaraisesti saippuapalan suolarakeiden avulla. Voit käyttää tässä apuna pehmeää sientä tai saippuapussia.

Vartalon ihon ylelliset kosteuttajat löytyvät Saaren Taian valikoimasta. Ravitse ja suojaa vartalon ihoa laadukkaalla voiteella.

Upeita hemmotteluhetkiä sinulle!

Voit ostaa kotikylpylän hemmottelussa käytetyt tuotteet alla näkyvästä tuoteupotuksesta

Alekoodilla: HEMMOTTELU2 saat -10% alla näkyvien tuotteiden hinnasta. Muista syöttää koodi kassalla, sillä emme voi hyvittää alennuksia jälkikäteen. Alekoodia ei voi käyttää samaan aikaan muiden alennusten kanssa eikä samaa alekoodia voi käyttää kahdesti.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.