Saippuoiden valmistus
Saaren Taika® palasaippuat valmistuvat käsityönä, pienissä erissä, Suomessa
VERKKOKAUPPA

Saaren Taika saippuoiden kehittäminen

Valmistamme palasaippuoitamme huolellisena käsityönä, erittäin pienissä erissä, Salon Perniössä sijaitsevassa saippuatehtaassamme.

Teepuusaippua oli ensimmäinen Saaren Taika palasaippuoista!

Kehitin Teepuusaippuan kädessäni vuosikymmeniä vaivanneeseen ekseema ihottumaan ja atooppisen ihoni hoitoon.

Alussa valmistin kaikki Saaren Taika tuotteet itse, mutta hyvin nopeasti perheeni tuli tuotteidemme valmistukseen ja yrityksemme muihin toimintoihin mukaan.

Tänä päivänä mieheni Joni valmistaa valtaosan Saaren Taika saippuatuotteista sekä voidetuotteista saippuatehtaallamme Perniössä.

-Johanna, Saaren Taika tuotekehittäjä

Saaren Taika Teepuusaippua®

Olen kärsinyt atooppisesta ihottumasta aivan pikkulapsesta saakka ja muistan alle kouluikäisestä asti joutuneeni käyttämään erilaisia voimakkaita kortisonivoiteita ja hauteita ihottumieni hoitamiseksi.

Ihottumat vaivasivat kuitenkin aina aikuisuuteeni asti ja pahimpina aikoina, kun käteni oli koko kämmenen alueelta vereslihalle raavittuna, on siihen kokeiltu jopa tekoihoa hoidoksi, mutta huonoin tuloksin.

Vuonna 2017 aloin kehittämään omaa Saaren Taika Teepuusaippuaa ja tehokkaampaa sheavoidetta, jotka sain pitkällisen kehityksen ja tuotetestaamisten jälkeen markkinoille. Teepuusaippuan suosio on yllättänyt itseni ja varmasti kaikki muutkin!

Saaren Taika Teepuusaippuan on kerrottu auttavan nopeasti mm. akneen, finneihin ja mustapäihin. Voit lukea asiakkaidemme kertomia kokemuksia Teepuusaippuasta blogistamme.

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu, ja joka tutkitusti estää aknea.

Pysyviä tuloksia Saaren Taika Kamomilla sheavoiteella ja teepuusaippualla vaikean käsi ekseema ihottuman hoidossa ennen ja jälkeen kuvia

Tuotteiden raaka-aineiden laadulla on suuri merkitys

Kuten Kamomilla Sheavoiteenkin  kehitystyön aikana huomasin, että edullisilla ja käsitellyillä raaka-aineilla oli jopa päinvastainen vaikutus ihottumaani, ja vain erittäin laadukkaat, luonnolliset ja kemiallisesti käsittelemättömät raaka-aineet olivat riittävän ravitsevia ja hellävaraisia käyttää, jolloin ihottumani ei ärsyyntynyt entisestään.

Myös saippuoissa raaka-aineiden laadulla on kaikki merkitys, kun halutaan saada aikaan tuote, jota voidaan käyttää myös vaurioituneelle iholle ja joka antaa tuloksia ihonhoitoon. Edullisilla raaka-aineilla saadaan aikaan halpa tuote, mutta samalla niiden ihon ongelmia auttavat ainesosat ovat hyvin vähäisiä, mikäli sellaisia on tuotteessa enää jäljellä laisinkaan.

Kuten ruuassakin, myös ihonhoitotuotteessa ravintoaineiden laadulla ja määrällä on suurin merkitys elimistömme ja ihomme hyvinvoinnissa. Kun annamme ihollemme ne parhaimmat mahdolliset ihonhoitotuotteet, myös ihomme uudistuu nopeammin ja voi paremmin.

Valmistuksessa käytettäviä raaka-aineita
Johanna saippuatehtaalla suojavaatteet päällä

Johanna Amnelin

Saaren Taikojen tuotekehittäjä ja innovoija

Olen ollut paras ”koekaniini” Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteille, sillä oma atooppinen ekseema-ihottumani toimi alkusysäyksenä tuotteidemme synnylle.

Atooppisen ihottuman kanssa koko ikäni eläneenä tiedän miten vaikeaa on löytää helpotusta iho-ongelmiin.

Suvussamme esiintyy lähes kaikki yleisimmät iho-ongelmat ja kehittämäni tuotteet testataankin aina ensin itsellä sekä lähipiirin iho-ongelmaisilla ihmisillä ja hiotaan tuotteet toimiviksi!

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto, lisäksi olen opiskellut ihon rakennetta ja toimintoja sekä kosmeettisten raaka-aineiden toimintaa ja kemiaa. 

Tarina tuotteiden takana

”Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan, voimakkaaseen hikoiluun sekä kutiavaan, mutta nopeasti rasvoittuvaan päänahkaan.”

Lue koko tarina Saaren Taika tuotteiden takana

Rasvanäpin saippua®

Autonkorjaaja isälleni kehittämä Rasvanäpin Saippua on samaan aikaan tehokas kaikelle lialle, mutta hellävarainen iholle!

Oli suuri kunnia saada kehittää saippua isäni käsille, sillä lähes 60-vuotisella autonrakennus kokemuksella hän oli todella vaativa asiakas saippuan tehoon liittyen!

Vanhempani ovat olleet apunani yrittäjyyteni taipaleella alusta alkaen ja tuntui mahtavalta saada valmistettua sellainen tuote, joka miellytti tärkeimpiä asiakkaitani, isääni ja äitiäni 😀

Vaikka Rasvanäpin Saippua onkin kehitetty irroittamaan liat autonrassaajien käsistä, se toimii yhtä hyvin vaikkapa maalarin, puutarhurin, taiteilijan tai kalastajan käsille.

Lasipullossa öljyä ja tyrninlehtiä

Tyrni Luksus Spa saippua

Ylellisyyttä ja itse uutetun tyrnin voimaa!

Tyrni Luksus Spa saippua on syntynyt halusta hyödyntää saaristokotimme läheisyydessä kasvavien tyrnipensaiden antimia! Keräämme joka vuosi käsin tyrnien lehtiä, kuivaamme ne ja uutamme ne tehokkaaksi tyrniöljyksi, jota käytämme saippuoissamme.

Käytämme saippuoissa myös uuttamisessa käytetyt lehdet, jolloin mitään tyrnistä poimittua ei mene hukkaan!

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua on luksusta nimensä mukaisesti.

Sen kermainen vaahto on saatu aikaan kaakaovoilla, sille se kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja antaa saippualle pehmeän vaahdon. Kaakaovoi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Ihon epäpuhtauksia vastaan saippuassa taistelee Kaoliinisavi.  Se on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia.

Sheavoi tekee saippuasta kosteuttavan. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Tyrni sisältää runsain määrin E-vitamiinia ja karotenoideja (kasvisperäinen retinoli).

Tyrniä suositellaan akneen taipuvaiselle iholle, sen antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi. Tyrni toimii myös ihon kerrosten läpäisemisen tehostajana, eli se auttaa tärkeiden ravintoaineiden pääsyä ihon syvempiin kerroksiin, jolloin niiden toiminta tehostuu.

Tutkimuksissa on pystytty osoittamaan, että tyrniöljy ehkäisee tulehduksia sekä auttaa ihosoluja uusiutumisessa, jonka todettiin nopeuttavan haavojen parantumista.

Tyrnin lehdet ovat ravintoainepitoisempia, kuin marjat ja siksi käytämme lehdetkin hyödyksemme!

Asiakkaamme ovat kertoneet, että Tyrni Luksus Spa saippua on helpottanut niin aknen kuin ruusufinninkin oireita! 

Tutustu kotimaisiin Saaren Taika palasaippuoihin verkkokaupassamme