Miten käytetään teepuusaippuaa? Saaren Taika Teepuusaippuan käyttöohje

Miten käytetään teepuusaippuaa Teepuusaippuan käyttöohje Saaren Taika

Lue vinkit miten käytät Teepuusaippuaa kasvoille tai vartalolle.

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi
    kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Saippuan käyttöohjeet pätevät pääsääntöisesti kaikille Saaren Taika palasaippuoille sekä nestemäiselle Teepuusaippualle.

Teepuusaippua sopii meikinpoistoon ja sen tiedetään helpottavan mm. aknen oireita nopeasti ja tehokkaasti!

Tästä artikkelista löydät ohjeet miten teepuusaippuaa käytetään kasvojenpesuun tai vartalonpesuun sekä löydät Saaren Taika teepuusaippua kokemuksia artikkelin lopusta sekä linkin Saaren Taika verkkokauppaan!

teepuusaippua aknen hoito luonnonkosmetiikka saaren taika kotimainen tuotemerkki

Kasvojen pesu teepuusaippualla

Ota pehmeä vanulappu, esim meidän bambu-puuvillainen kestovanulappu, tai kasvojen pesuun tarkoitettu puhdistussieni.

Kostuta vanulappu tai sieni kauttaaltaan lämpimän veden alla ja purista siitä liiat vedet pois. Hieraise vanulapulla tai sienellä teepuusaippuan pintaa, jotta saat siihen hyvin pienen määrän saippuaa, hiero nyt vanulappua tai sientä sormillasi, jotta saippua leviää tasaisesti.

Huomaathan, että vanulappua tai sientä ei ole tarkoitus saippuoida kokonaan, vaan vanulappuun on tarkoitus tulla lähinnä ”pieni läikkä” saippuaa, jotta sitä ei tule liikaa kasvoillesi, mutta silti sisältää riittävästi mm. aknea vastaan taistelevia ainesosia.

Kostuta vanulappua tai sientä nyt uudelleen veden alla, jotta saat saippuan tasaisemmin siihen, ja purista ylimääräinen vesi pois.

Nyt pyyhi hellästi kasvosi kauttaaltaan. Käännä sieni tai vanulappu ja pyyhi uudestaan kauttaaltaan kasvosi.

Huuhtele vanulappu tai sieni huolellisesti lämpimän veden alla ja purista hellästi ylimääräiset vedet pois. Huuhtele lopuksi kasvosi huolellisesti vedellä.

Kuivaa kasvojesi ihoa taputtelemalla, älä missään nimessä hankaa!

Paras pyyhe kasvojen ihon kuivaamiseen on pehmeä hamam-pyyheAito turkkilainen hamam-pyyhe on kudottu turkkilaisesta pitkäkuituisesta puuvillasta, jonka ansiosta hamam-pyyhkeen pinta on sileämpi kuin perinteisen puuvilla- tai froteepyyhkeen ja sen vuoksi se on hellävaraisin kasvojen kuivaamiseen. 

aknen hoito ja puhdistus hellävaraisesti saaren taika teepuusaippualla (1)

Paras kasvosaippua on luonnonkosmetiikan sulfaatiton palasaippua kasvoille, josta ei ole poistettu kosteutta säilyttävää glyseriiniä.

Sulfaatit (mm. SLS) ovat erittäin voimakkaita puhdistusaineita, joilla iholta tai hiuksista poistuu myös suojaavatkin rasvat. Pitkäaikaisella sulfaattipitoisen tuotteen käytöllä voikin pahimmassa tapauksessa saada aikaan itselleen kutisevan ja hilseilevän ihon tai päänahan, puhumattakaan muista hankalammista iho-ongelmista, joita nämä voimakkaat puhdistusaineet voivat aiheuttaa.

Siksi usein suositellaan olemaan käyttämättä saippuaa kasvojen iholle. On kuitenkin myös kasvojen herkälle iholle sopivia saippuoita, kuten 100% luonnolliset Saaren Taika palasaippuat, joissa ei ole sulfaatteja, eikä muitakaan voimakkaita puhdistusaineita, vaan ainoastaan muutamia luonnollisia öljyjä, joista saippuat on käsityönä valmistettu.

Saaren Taika luonnonkosmetiikan palasaippuat kosteuttavat ja hoitavat ihoa samalla kun ne puhdistavat sen hellävaraisesti. Saaren Taika palasaippuoista ei ole poistettu saippuoitumisprosessin aikana luonnollisesti niihin syntynyttä glyseriiniä, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Siksi Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoa, kuten monet muut palasaippuat tekevät.

Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle paras kasvosaippua on Saaren Taika Teepuusaippua.

Tehosta ihonhoitotuotteiden vaikutusta kuorimalla iho säännöllisesti

Tehostaaksesi ihonhoitotuotteiden vaikutusta kasvoillasi, on ihosi sitten epäpuhdas, rasvainen, kuiva iho, atooppinen tai sekaiho, kannattaa iho kuoria säännöllisesti.

Acai & Gojimarja hellävarainen mikrokuorinta kasvoille. Sopii myös akne iholle. Tehokas mikrokuorinta-aine sisältää luonnollisia acai- ja gojimarjojen uutteita. Näillä marjoilla on erittäin korkea antioksidantti pitoisuus, jolloin ne ovat tehokkaita vähentämään ikääntymisen merkkejä hidastamalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Mikrokuorina-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

Herkällekin iholle sopiva hellävarainen kasvokuorinta on Manteli & Kaura kuorinta, joka soveltuu käytettäväksi myös akne iholla, sillä sen sisältämät kaurauute ja manteli tukevat ihon paranemisprosessia sekä suojaavat ihosoluja vaurioilta.

Meikin poisto Teepuusaippualla

Meikit kannattaa aina poistaa kasvoilta päivän päätteeksi, vaikka joskus kiusaus laiskotella asian suhteen saattaa olla hyvinkin voimakas! Puhdas iho saa mahdollisuuden hengittää ja uudistua, jolloin vältetään iho-ongelmien, kuten tukkeutuneiden ihohuokosten, finnien, mustapäiden, näppyjen, ihoärsytyksen jne. syntyminen.

Käytä kasvojen pesuun mieluiten haaleaa vettä, sillä liian kuumalla vedellä peseminen saattaa kuivattaa ihoa.

Noudata samaa ohjetta kuin kasvojen pesu teepuusaippualla, mutta käytä saippuaa runsaammin. Voit myös hieroa saippuaa suoraan pestyihin käsiin ja pestä meikit pois hieromalla saippuavaahtoa suoraan käsistä kasvoihisi. 

Teepuusaippuan  käyttö vartalon pesuun

Teepuusaippua sopii niin kasvojen, kuin vartalonkin iholle. Voit käyttää teepuusaippuaasi joko sellaisenaan vartalon ihon pesuun tai esim. pesupussin avulla.

Kostuta saippua lämpimässä vedessä ja hiero pyörivin liikkein joko sellaisenaan tai saippuapussiin sujautettuna kastellulle vartalon iholle. Mikäli sinulla on iho-ongelmia, kuten finnejä, näppyjä tai vastaavia, kannattaa antaa saippuavaahdon hetken aikaa vaikuttaa iholla ennen huuhtelua. Huuhdo sitten ihos runsaalla vedellä ja kuivaa pehmeään hamam-pyyhkeeseen. 

Päivittäinen peseminen poistaa lian ja bakteerit iholta ja auttaa ehkäisemään iho-ongelmien syntymistä ja mm. hienhajua.

Saaren Taika palasaippuoissa on säilytetty saippuoitumisprosessin aikana syntynyt luonnollinen glyseriini, jonka ansiosta Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoasi kuten jotkut SLS:ää (sodium lauryl sulfate, sulfaatit) sisältävät voimakkaammat saippuat tekevät.

Vaatteiden alla iho saattaa kuivua, hilseillä ja veltostua, siksi vartalonkin ihoa kannattaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti saippuapesun lisäksi. Saippuapussin avulla teet vartalon hellän kuorinnan pesun yhteydessä, mutta voit käyttää vartalon kuorimiseen myös siihen tarkoitettuja hemmottelevia Saaren Taika vartalokuorintoja

Palasaippuan käyttö ja säilytys poikkeaa hyvin paljon nestesaippuasta ja tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pidät saippuasi hygieenisenä ja pitkäikäisenä.

Säilytä palasaippuaasi aina niin, että sen on mahdollista kuivua käyttöjen välillä. Paras alunen palasaippualle on puinen saippua-alunen, jonka rei’istä tai raoista ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois.

Lue tarkemmat ohjeet palasaippuan oikeanlaiseen säilyttämiseen blogistamme!

SAAREN TAIKA TEEPUUSAIPPUA JA AKNEN HOITO KOKEMUKSIA 

Loistava tuote. Maskin käytön seurauksena akne palasi takaisin, mutta jo muutaman kerran tuotetta käyttäneenä on suurin osa näppylöistä hävinnyt! Jättää ihanan puhtaan tunteen iholle.

Lue lisää Teepuusaippua kokemuksia kotisivuillamme!

Saaren Taika tuotteista mm. TeepuusaippuaTyrni Luksus Spa saippuaVeera suolasaippuaKamomilla Sheavoide ovat saaneet käyttäjiltään palautetta, että niistä on ollut apua aikuisiän aknen,  hormonaalisen aknen, nuorten aknen, lievän äknen sekä vaikean aknen hoidossa. 

Lue lisää blogistamme: www.saarentaika.com/hormoninapyt-finnit-akne-ihonhoito-ohjeet-saaren-taika-tuotteilla/

Parhaat kasvosaippuat löydät meiltä! Osta oma teepuusaippuasi Saaren Taika Shopissa!

HUOLEHDI PALASAIPPUASTASI NÄIN: SAIPPUAN KÄYTTÖOHJE:

Huolehdi palasaippuastasi näin: Saippuan käyttöohje

6 VINKKIÄ TASAISEMMAN JA KUULAAMMAN IHON AIKAANSAAMISEKSI KYLMÄN VUODENAJAN AIKAAN

6 vinkkiä tasaisemman ja kuulaamman ihon aikaansaamiseksi kylmän vuodenajan aikaan

 

 

AIKUISIÄN AKNE, HORMONAALINEN AKNE. VINKIT AKNESTA EROON PÄÄSEMISEKSI

Aikuisiän akne, hormonaalinen akne. Vinkit aknesta eroon pääsemiseksi

 

 

AKNEIHON HOITOTUOTE KOKEMUKSIA – SAAREN TAIKA

Akneihon hoitotuote kokemuksia – Saaren Taika

 

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi