Teepuusaippuan käyttöohje – Kuinka teepuusaippuaa käytetään kasvojen pesuun?

Miten käytetään teepuusaippuaa Teepuusaippuan käyttöohje Saaren Taika

LUE VINKIT MITEN KÄYTÄT TEEPUUSAIPPUAA KASVOILLE

Miten käytetään teepuusaippuaa kasvojen pesussa?

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Teepuusaippuan käyttöohjeet toimivat myös muille Saaren Taika palasaippuoille sekä nestemäiselle Teepuusaippualle!

Teepuusaippua sopii meikinpoistoon ja sen tiedetään helpottavan mm. aknen oireita nopeasti ja tehokkaasti!

Tästä artikkelista löydät ohjeet miten teepuusaippuaa käytetään kasvojenpesuun tai vartalonpesuun (alempana) sekä löydät Saaren Taika teepuusaippua kokemuksia artikkelin lopusta sekä linkin Saaren Taika verkkokauppaan!

KASVOJEN PESU TEEPUUSAIPPUALLA

Ota pehmeä vanulappu, esim Saaren Taika bambu-puuvillainen kestovanulappu, tai kasvojen pesuun tarkoitettu puhdistussieni.

Kostuta vanulappu tai sieni kauttaaltaan lämpimän veden alla ja purista siitä liiat vedet pois. Hieraise vanulapulla tai sienellä teepuusaippuan pintaa, jotta saat siihen hyvin pienen määrän saippuaa, hiero nyt vanulappua tai sientä sormillasi, jotta saippua leviää tasaisesti.

Huomaathan, että vanulappua tai sientä ei ole tarkoitus saippuoida kokonaan, vaan vanulappuun on tarkoitus ottaa vain pieni pyyhkäisy saippuaa, jotta sitä ei tule liikaa kasvoillesi, mutta silti sisältää riittävästi mm. aknea vastaan taistelevia ainesosia.

Kostuta vanulappua tai sientä nyt uudelleen veden alla, jotta saat saippuan tasaisemmin siihen, ja purista ylimääräinen vesi pois.

Nyt pyyhi hellästi kasvosi kauttaaltaan. Käännä sieni tai vanulappu ja pyyhi uudestaan kauttaaltaan kasvosi.

Huuhtele vanulappu tai sieni huolellisesti lämpimän veden alla ja purista hellästi ylimääräiset vedet pois. Huuhtele lopuksi kasvosi huolellisesti vedellä.

Kuivaa kasvojesi ihoa taputtelemalla, älä missään nimessä hankaa!

Paras pyyhe kasvojen ihon kuivaamiseen on pehmeä hamam-pyyhe. Aito turkkilainen hamam-pyyhe on kudottu turkkilaisesta pitkäkuituisesta puuvillasta, jonka ansiosta hamam-pyyhkeen pinta on sileämpi kuin perinteisen puuvilla- tai froteepyyhkeen ja sen vuoksi se on hellävaraisin kasvojen kuivaamiseen.

Malli puhdistaa kasvoja kestovanulapulla
Malli kuivaa kasvoja pehmeään hamam pyyhkeeseen ja taustalla näkyy meri sekä kaisloja

TEHOSTA IHONHOITOTUOTTEIDEN VAIKUTUSTA KUORIMALLA IHO SÄÄNNÖLLISESTI

Tehostaaksesi ihonhoitotuotteiden vaikutusta kasvoillasi, on ihosi sitten epäpuhdas, rasvainen, kuiva iho, atooppinen tai sekaiho, kannattaa iho kuoria säännöllisesti.

Acai & Gojimarja hellävarainen mikrokuorinta kasvoille. Sopii myös akne iholle. Tehokas mikrokuorinta-aine sisältää luonnollisia acai- ja gojimarjojen uutteita. Näillä marjoilla on erittäin korkea antioksidantti pitoisuus, jolloin ne ovat tehokkaita vähentämään ikääntymisen merkkejä hidastamalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Mikrokuorina-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

Herkällekin iholle sopiva hellävarainen kasvokuorinta on Manteli & Kaura kuorinta, joka soveltuu käytettäväksi myös akne iholla, sillä sen sisältämät kaurauute ja manteli tukevat ihon paranemisprosessia sekä suojaavat ihosoluja vaurioilta.

MEIKIN POISTO TEEPUUSAIPPUALLA

Meikit kannattaa aina poistaa kasvoilta päivän päätteeksi, vaikka joskus kiusaus laiskotella asian suhteen saattaa olla hyvinkin voimakas!

Puhdas iho saa mahdollisuuden hengittää ja uudistua, jolloin vältetään iho-ongelmien, kuten tukkeutuneiden ihohuokosten, finnien, mustapäiden, näppyjen, ihoärsytyksen jne. syntyminen.

Käytä kasvojen pesuun mieluiten haaleaa vettä, sillä liian kuumalla vedellä peseminen saattaa kuivattaa ihoa ja laajentaa ihohuokosia.

Noudata samaa ohjetta kuin kasvojen pesu teepuusaippualla, mutta käytä saippuaa runsaammin.

Voit myös hieroa saippuaa suoraan pestyihin käsiin ja pestä meikit pois hieromalla saippuavaahtoa suoraan käsistä kasvoihisi. Varo saippuan joutumista silmiin!

TEEPUUSAIPPUAN KÄYTTÖ VARTALON PESUUN

Saaren Taika Teepuusaippua sopii niin kasvojen, kuin vartalonkin iholle. Voit käyttää teepuusaippuaasi joko sellaisenaan vartalon ihon pesuun tai esim. pesupussin avulla.

Kostuta saippua lämpimässä vedessä ja hiero pyörivin liikkein joko sellaisenaan tai saippuapussiin sujautettuna kastellulle vartalon iholle. Mikäli sinulla on iho-ongelmia, kuten finnejä, näppyjä tai vastaavia, kannattaa antaa saippuavaahdon hetken aikaa vaikuttaa iholla ennen huuhtelua. Huuhdo sitten ihos runsaalla vedellä ja kuivaa pehmeään hamam-pyyhkeeseen.

Päivittäinen peseminen poistaa lian ja bakteerit iholta ja auttaa ehkäisemään iho-ongelmien syntymistä ja mm. hienhajua.

Saaren Taika palasaippuoissa on säilytetty saippuoitumisprosessin aikana syntynyt luonnollinen glyseriini, jonka ansiosta Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoasi kuten jotkut SLS:ää (sodium lauryl sulfate, sulfaatit) sisältävät voimakkaammat saippuat tekevät. Siksi Saaren Taika saippuoilla voit pestä itsesi päivittäin!

Vaatteiden alla iho saattaa kuivua, hilseillä ja veltostua, siksi vartalonkin ihoa kannattaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti saippuapesun lisäksi.

Saippuapussin avulla teet vartalon hellän kuorinnan pesun yhteydessä, mutta voit käyttää vartalon kuorimiseen myös Saaren Taika suolasaippuoita sellaisenaan.

Palasaippuan käyttö ja säilytys

Palasaippuan säilytys poikkeaa hyvin paljon nestesaippuasta ja tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pidät saippuasi hygieenisenä ja pitkäikäisenä.

Säilytä palasaippuaasi aina niin, että sen on mahdollista kuivua käyttöjen välillä. Paras alunen palasaippualle on puinen saippua-alunen, jonka rei’istä tai raoista ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois.

Lue tarkemmat ohjeet palasaippuan oikeanlaiseen säilyttämiseen blogistamme!

SAAREN TAIKA TEEPUUSAIPPUA JA AKNEN HOITO KOKEMUKSIA 

Loistava tuote. Maskin käytön seurauksena akne palasi takaisin, mutta jo muutaman kerran tuotetta käyttäneenä on suurin osa näppylöistä hävinnyt! Jättää ihanan puhtaan tunteen iholle.

Lue lisää Teepuusaippua kokemuksia kotisivuillamme!

Saaren Taika tuotteista mm. TeepuusaippuaTyrni Luksus Spa saippuaVeera suolasaippuaKamomilla Sheavoide ovat saaneet käyttäjiltään palautetta, että niistä on ollut apua aikuisiän aknen,  hormonaalisen aknen, nuorten aknen, lievän äknen sekä vaikean aknen hoidossa. 

Lue lisää blogistamme: www.saarentaika.com/hormoninapyt-finnit-akne-ihonhoito-ohjeet-saaren-taika-tuotteilla/

Parhaat kasvosaippuat löydät meiltä! Osta oma teepuusaippuasi Saaren Taika Shopissa!

AIKUISIÄN AKNE, HORMONAALINEN AKNE. VINKIT AKNESTA EROON PÄÄSEMISEKSI

HUOLEHDI PALASAIPPUASTASI NÄIN: SAIPPUAN KÄYTTÖOHJE:

6 VINKKIÄ TASAISEMMAN JA KUULAAMMAN IHON AIKAANSAAMISEKSI KYLMÄN VUODENAJAN AIKAAN

AKNEIHON HOITOTUOTE KOKEMUKSIA – SAAREN TAIKA

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä