Teepuusaippuan käyttöohje – Kuinka teepuusaippuaa käytetään kasvojen pesuun?

Miten käytetään teepuusaippuaa Teepuusaippuan käyttöohje Saaren Taika

LUE VINKIT MITEN KÄYTÄT TEEPUUSAIPPUAA KASVOILLE

Miten käytetään teepuusaippuaa kasvojen pesussa?

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Teepuusaippuan käyttöohjeet toimivat myös muille Saaren Taika palasaippuoille sekä nestemäiselle Teepuusaippualle!

Teepuusaippua sopii meikinpoistoon ja sen tiedetään helpottavan mm. aknen oireita nopeasti ja tehokkaasti!

Tästä artikkelista löydät ohjeet miten teepuusaippuaa käytetään kasvojenpesuun tai vartalonpesuun (alempana) sekä löydät Saaren Taika teepuusaippua kokemuksia artikkelin lopusta sekä linkin Saaren Taika verkkokauppaan!

KASVOJEN PESU TEEPUUSAIPPUALLA

Ota pehmeä vanulappu, esim Saaren Taika bambu-puuvillainen kestovanulappu, tai kasvojen pesuun tarkoitettu puhdistussieni.

Kostuta vanulappu tai sieni kauttaaltaan lämpimän veden alla ja purista siitä liiat vedet pois. Hieraise vanulapulla tai sienellä teepuusaippuan pintaa, jotta saat siihen hyvin pienen määrän saippuaa, hiero nyt vanulappua tai sientä sormillasi, jotta saippua leviää tasaisesti.

Huomaathan, että vanulappua tai sientä ei ole tarkoitus saippuoida kokonaan, vaan vanulappuun on tarkoitus ottaa vain pieni pyyhkäisy saippuaa, jotta sitä ei tule liikaa kasvoillesi, mutta silti sisältää riittävästi mm. aknea vastaan taistelevia ainesosia.

Kostuta vanulappua tai sientä nyt uudelleen veden alla, jotta saat saippuan tasaisemmin siihen, ja purista ylimääräinen vesi pois.

Nyt pyyhi hellästi kasvosi kauttaaltaan. Käännä sieni tai vanulappu ja pyyhi uudestaan kauttaaltaan kasvosi.

Huuhtele vanulappu tai sieni huolellisesti lämpimän veden alla ja purista hellästi ylimääräiset vedet pois. Huuhtele lopuksi kasvosi huolellisesti vedellä.

Kuivaa kasvojesi ihoa taputtelemalla, älä missään nimessä hankaa!

Paras pyyhe kasvojen ihon kuivaamiseen on pehmeä hamam-pyyhe. Aito turkkilainen hamam-pyyhe on kudottu turkkilaisesta pitkäkuituisesta puuvillasta, jonka ansiosta hamam-pyyhkeen pinta on sileämpi kuin perinteisen puuvilla- tai froteepyyhkeen ja sen vuoksi se on hellävaraisin kasvojen kuivaamiseen.

Malli puhdistaa kasvoja kestovanulapulla
Malli kuivaa kasvoja pehmeään hamam pyyhkeeseen ja taustalla näkyy meri sekä kaisloja

TEHOSTA IHONHOITOTUOTTEIDEN VAIKUTUSTA KUORIMALLA IHO SÄÄNNÖLLISESTI

Tehostaaksesi ihonhoitotuotteiden vaikutusta kasvoillasi, on ihosi sitten epäpuhdas, rasvainen, kuiva iho, atooppinen tai sekaiho, kannattaa iho kuoria säännöllisesti.

Acai & Gojimarja hellävarainen mikrokuorinta kasvoille. Sopii myös akne iholle. Tehokas mikrokuorinta-aine sisältää luonnollisia acai- ja gojimarjojen uutteita. Näillä marjoilla on erittäin korkea antioksidantti pitoisuus, jolloin ne ovat tehokkaita vähentämään ikääntymisen merkkejä hidastamalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Mikrokuorina-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

Herkällekin iholle sopiva hellävarainen kasvokuorinta on Manteli & Kaura kuorinta, joka soveltuu käytettäväksi myös akne iholla, sillä sen sisältämät kaurauute ja manteli tukevat ihon paranemisprosessia sekä suojaavat ihosoluja vaurioilta.

MEIKIN POISTO TEEPUUSAIPPUALLA

Meikit kannattaa aina poistaa kasvoilta päivän päätteeksi, vaikka joskus kiusaus laiskotella asian suhteen saattaa olla hyvinkin voimakas!

Puhdas iho saa mahdollisuuden hengittää ja uudistua, jolloin vältetään iho-ongelmien, kuten tukkeutuneiden ihohuokosten, finnien, mustapäiden, näppyjen, ihoärsytyksen jne. syntyminen.

Käytä kasvojen pesuun mieluiten haaleaa vettä, sillä liian kuumalla vedellä peseminen saattaa kuivattaa ihoa ja laajentaa ihohuokosia.

Noudata samaa ohjetta kuin kasvojen pesu teepuusaippualla, mutta käytä saippuaa runsaammin.

Voit myös hieroa saippuaa suoraan pestyihin käsiin ja pestä meikit pois hieromalla saippuavaahtoa suoraan käsistä kasvoihisi. Varo saippuan joutumista silmiin!

TEEPUUSAIPPUAN KÄYTTÖ VARTALON PESUUN

Saaren Taika Teepuusaippua sopii niin kasvojen, kuin vartalonkin iholle. Voit käyttää teepuusaippuaasi joko sellaisenaan vartalon ihon pesuun tai esim. pesupussin avulla.

Kostuta saippua lämpimässä vedessä ja hiero pyörivin liikkein joko sellaisenaan tai saippuapussiin sujautettuna kastellulle vartalon iholle. Mikäli sinulla on iho-ongelmia, kuten finnejä, näppyjä tai vastaavia, kannattaa antaa saippuavaahdon hetken aikaa vaikuttaa iholla ennen huuhtelua. Huuhdo sitten ihos runsaalla vedellä ja kuivaa pehmeään hamam-pyyhkeeseen.

Päivittäinen peseminen poistaa lian ja bakteerit iholta ja auttaa ehkäisemään iho-ongelmien syntymistä ja mm. hienhajua.

Saaren Taika palasaippuoissa on säilytetty saippuoitumisprosessin aikana syntynyt luonnollinen glyseriini, jonka ansiosta Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoasi kuten jotkut SLS:ää (sodium lauryl sulfate, sulfaatit) sisältävät voimakkaammat saippuat tekevät. Siksi Saaren Taika saippuoilla voit pestä itsesi päivittäin!

Vaatteiden alla iho saattaa kuivua, hilseillä ja veltostua, siksi vartalonkin ihoa kannattaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti saippuapesun lisäksi.

Saippuapussin avulla teet vartalon hellän kuorinnan pesun yhteydessä, mutta voit käyttää vartalon kuorimiseen myös Saaren Taika suolasaippuoita sellaisenaan.

Palasaippuan käyttö ja säilytys

Palasaippuan säilytys poikkeaa hyvin paljon nestesaippuasta ja tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pidät saippuasi hygieenisenä ja pitkäikäisenä.

Säilytä palasaippuaasi aina niin, että sen on mahdollista kuivua käyttöjen välillä. Paras alunen palasaippualle on puinen saippua-alunen, jonka rei’istä tai raoista ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois.

Lue tarkemmat ohjeet palasaippuan oikeanlaiseen säilyttämiseen blogistamme!

SAAREN TAIKA TEEPUUSAIPPUA JA AKNEN HOITO KOKEMUKSIA 

Loistava tuote. Maskin käytön seurauksena akne palasi takaisin, mutta jo muutaman kerran tuotetta käyttäneenä on suurin osa näppylöistä hävinnyt! Jättää ihanan puhtaan tunteen iholle.

Lue lisää Teepuusaippua kokemuksia kotisivuillamme!

Saaren Taika tuotteista mm. TeepuusaippuaTyrni Luksus Spa saippuaVeera suolasaippuaKamomilla Sheavoide ovat saaneet käyttäjiltään palautetta, että niistä on ollut apua aikuisiän aknen,  hormonaalisen aknen, nuorten aknen, lievän äknen sekä vaikean aknen hoidossa. 

Lue lisää blogistamme: www.saarentaika.com/hormoninapyt-finnit-akne-ihonhoito-ohjeet-saaren-taika-tuotteilla/

Parhaat kasvosaippuat löydät meiltä! Osta oma teepuusaippuasi Saaren Taika Shopissa!

AIKUISIÄN AKNE, HORMONAALINEN AKNE. VINKIT AKNESTA EROON PÄÄSEMISEKSI

HUOLEHDI PALASAIPPUASTASI NÄIN: SAIPPUAN KÄYTTÖOHJE:

6 VINKKIÄ TASAISEMMAN JA KUULAAMMAN IHON AIKAANSAAMISEKSI KYLMÄN VUODENAJAN AIKAAN

AKNEIHON HOITOTUOTE KOKEMUKSIA – SAAREN TAIKA

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.