Teepuusaippua kokemuksia seborrean, ekseeman ja ihottuman hoidossa

Teepuusaippua kokemuksia seborrean, ekseeman ja ihottuman hoidossa

Ajattelin, että kun itsekin eksyin teidän sivustolle ihoni ollessa huonossa kunnossa ja näin ennen ja jälkeen -kuvat, niin haluaisin jakaa myös omat kuvani teepuusaippuasta.

Tilasin teepuupalasaippuan, sillä olin lukenut siitä erinomaisia kokemuksia ja sain suualueen iho-ongelmiini valtavan avun! Kiitos siitä teille!

Ennen ja jälkeen -kuvieni välissä on pari kuukautta aktiivista teepuusaippuan käyttöä ja ihoni voi nyt paljon paremmin! Aion ehdottomasti jatkaa teepuusaippuan käyttöä jatkossakin!

Kaksi kuvaa joissa toisessa suun ympärillä näkyy ihottumalaikkuja ja toisessa on ovat lähes kokonaan poissa Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta tämä todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)”

”Sydämellinen kiitos <3 Olen kärsinyt vuosikaudet seborreasta ja käynyt läpi erilaisia tuotteita tuloksetta. Saaren Taian tuotteet löysin erään blogin kautta ja päätin kokeilla. Olin jo päättänyt, että jos tämä ei toimi, ajan hiukset talveksi pois. Hiukset sai jäädä ja eikä tarvinnut kaljuuntua =) Kiitos teille.”

”Teepuusaippua jättää ihon ihanan pehmeäksi, toisin kuin yleensä saippuat. Vaahtoaa kivasti, hyvä luonnollinen tuoksu, joka ei minua hajusteyliherkkää häiritse. Halvempiakin teepuusaippuoita kokeilleena voin sanoa, että maksan mielelläni tästä laadusta muutaman ylimääräisen euron. Ostin saippuan, koska käsissäni ja nilkassani on pahaa, halkeilevaa ja kutiavaa, ihottumaa ja olin lukenut että tästä tuotteesta on jotkut saaneet avun. Olen kokeillut käsi-ihottumaani lukemattomia tuotteita ilman tulosta. Lyhyen käytön jälkeen voin todeta, että saippuan käyttö ainakin rauhoittaa kutinaa ja pahinta tulehdusoiretta käsissä. Mietin, raaskisinko tilata myös kamomillasheavoidetta, joka kokemusten perusteella olisi hyvä pari nyt jo erinomaiseksi tuotteeksi todetulle teepuusaippualle. Olisipa ihana tulla kertomaan että olen vihdoin löytänyt käsi-ihottumalleni parannuskeinon”

 

”Itselläni on paha seborrooinen ekseema ja iho kutisee ja punoittaa kokoajan ja ärtyy näppylöille herkästi aina vähän väliä hormoonikierron mukaan. Tuote helpotti kutinaa heti ja ehkä jopa hiukan vähensi näppylöitä, varmasti jatkan käyttöä”

Päänahassa seborroosi kun kutiaa vuodesta toiseen niin oli mukava löytää saippua joka rauhoitti päänahan kutinan. Kiitos!”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Osta Saaren Taika Teepuusaippua Shopistamme, toimitamme sen sinulle nopeasti! Voit myös ostaa sen oheisen tuoteupotuksen kautta. 

”Erinomainen minun kasvoille! Ihohuokoset pienentyneet ja kutina nenänpielissä sekä leuassa vähentynyt reilun viikon käytön jälkeen. Mieheni innostui myös käyttämään, seborroiseen ekseemaan.

Rauhoitti hiuspohjan seborreaa parin käytön jälkeen. Kuivattaa kuitenkin vähän ihoa.”

”Jossain kohdin on läpi elämäni on ollut atooppinen ekseema. Ei enää! Teepuusaippua rauhoitti ihoni. Suihkussa on pitkästä aikaa ilo käydä. Viimeisin kainaloihottuma on selätetty, varpaanvälit myös ihka oikealla nahalla.”

”Tyttärelle tuli aiemman vuokra-asunnon aikaan paha ihottuma, nesteisiä rakkuloita ja sietämätöntä kutinaa. Tätä jatkui vaikka 3 kuukauden päästä ihottuman alkamisesta tytär ehti muuttaa toiseen asuntoon. Voiteet, apteekkituotteet eivät auttaneet tai antoivat helpotuksen hetkeksi. Kahden(!) pesukerran jälkeen teepuusaippualla ihottuma rauhoittui, kutina lakkasi ja teepuusaippua hoiti ennennäkemättömällä tavalla kivuliaat näppylät kuivattamalla, pudottamalla hilseillen märkivät näppylät ja tekemällä ihon jälleen ehjäksi. Jalkojen iho, oikeastaan koko alavartalo on vielä kauttaaltaan ihottuman peitossa mutta uskomme että sinnikäs teepuusaippualla hoitaminen jatkossa auttaa ihoa tervehtymään. Olemme kiitollisia, kiitos Johanna ja apujoukot sinnikkäästä tuotekehittelystä ja ekologisuudesta ja avusta jonka tyttäreni on saanut <3 Jatkakaa samaan malliin!”

Teepuusaippuan ja Kamomilla sheavoiteen yhdistelmällä sain pahan ihottuman laantumaan kahdessa (2) päivässä!! Jo ekan käyttökerran jälkeen räikeä punotus hävisi ja sen jälkeen ihottuma vain ”hiipui” pois. Pesin siis ensin Teepuusaippualla ja sen jälkeen panin Kamomilla sheavoidetta aamuin illoin. Ihottuma oli vaivannut jo monta viikkoa, eikä mikään auttanut siihen (tuntui vain pahenevan ja pahenevan). Ajattelin jo että on pakko lähteä lääkäriin sen kanssa, kun oli sellaisessa paikassa, mutta Saaren Taika -tuotteet todellakin toimivat ”taikuuden lailla””

”Kaikkein parasta on mulle ollut kombo teepuusaippua ja kamomilla shea voide! Saippuaa en vaihda kuunaan mihinkään ja kamomilla shea täydentää ihonhoidon ja poistaa ihottumien kutinaa <3″

Teepuusaippua on pitänyt käsissäni olevan allergiasta aiheutuvan ihottuman kurissa ja hillinnyt kutinaa. Pesen myös kasvoni Teepuusaippualla. Pesun jälkeen ihoni ei tunnu kireältä ja kuivalta, miltä se on aikaisempien puhdistusaineiden jälkeen tuntunut. So far so good!”

”Olen töideni puolesta altistunut erilaisille suoja- ja viimeisteluaineille, pölylle ja homeelle. Ihoni on ollut sekä naamasta että muualta huonona isojen ja kipeiden ihonalaisten finnien, niistä jäävien rupien ja taiveihottumien takia. Tämä oli ”viimeinen kokeilu” ja se olikin ainoa joka tuotti tulosta!
Kun sain saippuan käytin sitä illalla ja aamulla yhtään uutta finniä ei ollut noussut joka jo sinällään on ihme. Nyt viikon olen pessyt aamuin illoin kasvot saippualla eikä YHTÄÄN finniä ole tullut. Halleluja viimein joku toimii!
Aloin testaamaan sitä myös ihottumiin, jotka eivät lähde edes kortisonilla. Kutina on kadonnut ja punoitus vähentynyt eli parempaan päin menossa.
Suosittelen tätä nyt erittäin paljon kaikille ja tilaan pian lisää.
Aivan mahtava tuote kiitos siitä!”

”Tällä tuotteella ihoni on puhtaamman tuntuinen ja pehmeä. Käytän kasvojen pesuun päivittäin ja silloin tällöin myös koko vartalolle rauhoittaakseni atooppista ihottumaa.

”Itse tykkään käyttää palasaippuaa, jopa muutaman kerran jälkeen ihottuma käsissä alkoi parantua. Teineille en oikein saanut puhuttua palasaippuan käyttöä. Olisikin hienoa, jos tätä saisi nestemäisenä!”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.