Teepuusaippua kokemuksia seborrean, ekseeman ja ihottuman hoidossa

Teepuusaippua kokemuksia seborrean, ekseeman ja ihottuman hoidossa
Ennen ja jälkeen kuvat todella pahasta käsi-ihottumasta joka on parantunut Saaren Taika Teepuusaippualla

Käsi-ihottuma rauhoittui alkaessani pesemään käsiä Saaren Taika Teepuusaippualla

Kaksi kuvaa joissa toisessa suun ympärillä näkyy ihottumalaikkuja ja toisessa on ovat lähes kokonaan poissa Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Ajattelin, että kun itsekin eksyin teidän sivustolle ihoni ollessa huonossa kunnossa ja näin ennen ja jälkeen -kuvat, niin haluaisin jakaa myös omat kuvani teepuusaippuasta.

Tilasin teepuupalasaippuan, sillä olin lukenut siitä erinomaisia kokemuksia ja sain suualueen iho-ongelmiini valtavan avun! Kiitos siitä teille!

Ennen ja jälkeen -kuvieni välissä on pari kuukautta aktiivista teepuusaippuan käyttöä ja ihoni voi nyt paljon paremmin! Aion ehdottomasti jatkaa teepuusaippuan käyttöä jatkossakin!”

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja joka tutkitusti estää aknea.

Saaren Taika Teepuusaippuan havaittiin myös dermatologisissa testeissä olevan hyvin siedetty. 

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Minulla ollut aina atooppinen ja herkkä iho. Aina täytyy olla tarkka mitä kosmitiikkaa ja pesuainetta voin käyttää. Sain jonkinlaisen allergisen reaktion ja kasvojeni iho oli punainen ja turvonnut. Sain apua Saaren Taika Teepuusaippuasta!

”Minulla ollut aina atooppinen ja herkkä iho. Aina täytyy olla tarkka mitä kosmitiikkaa ja pesuainetta voin käyttää. Sain jonkinlaisen allergisen reaktion ja kasvojeni iho oli punainen ja turvonnut. Sain apua Saaren Taika Teepuusaippuasta!”

”Ainut tuote joka parantaa seborroosin tyttäreni päänahasta ja ehkäisemään, auttaa akneen, desinfioi pikkunirhaumia iholta ja sen tuntee oikein iholla kun on laittanut teepuusaippuaa iholle, että toimii 100%! Täydellinen ja niin toimiva tuote, jota en vaihda!”

”Tämä teepuusaippua toimi taliköhnään! Kaikista näistä positiivisista arvosteluista ja kommenteista huolimatta olin skeptinen tilatessani saippuan testiin isälleni, jota oli vaivannut vuosikausia seborrooinen ekseema pään ja kasvojen iholla. Uskomatonta kyllä, saippua tehosi vaivaan jo parin käyttökerran jälkeen! Täällä erittäin tyytyväinen ja huojentunut asiakas. 🙂 ”

”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta tämä todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)”

”Sydämellinen kiitos <3 Olen kärsinyt vuosikaudet seborreasta ja käynyt läpi erilaisia tuotteita tuloksetta. Saaren Taian tuotteet löysin erään blogin kautta ja päätin kokeilla. Olin jo päättänyt, että jos tämä ei toimi, ajan hiukset talveksi pois. Hiukset sai jäädä ja eikä tarvinnut kaljuuntua =) Kiitos teille.”

”Teepuusaippua jättää ihon ihanan pehmeäksi, toisin kuin yleensä saippuat. Vaahtoaa kivasti, hyvä luonnollinen tuoksu, joka ei minua hajusteyliherkkää häiritse. Halvempiakin teepuusaippuoita kokeilleena voin sanoa, että maksan mielelläni tästä laadusta muutaman ylimääräisen euron. Ostin saippuan, koska käsissäni ja nilkassani on pahaa, halkeilevaa ja kutiavaa, ihottumaa ja olin lukenut että tästä tuotteesta on jotkut saaneet avun. Olen kokeillut käsi-ihottumaani lukemattomia tuotteita ilman tulosta. Lyhyen käytön jälkeen voin todeta, että saippuan käyttö ainakin rauhoittaa kutinaa ja pahinta tulehdusoiretta käsissä. Mietin, raaskisinko tilata myös kamomillasheavoidetta, joka kokemusten perusteella olisi hyvä pari nyt jo erinomaiseksi tuotteeksi todetulle teepuusaippualle. Olisipa ihana tulla kertomaan että olen vihdoin löytänyt käsi-ihottumalleni parannuskeinon”

”Itselläni on paha seborrooinen ekseema ja iho kutisee ja punoittaa kokoajan ja ärtyy näppylöille herkästi aina vähän väliä hormoonikierron mukaan. Tuote helpotti kutinaa heti ja ehkä jopa hiukan vähensi näppylöitä, varmasti jatkan käyttöä”

Päänahassa seborroosi kun kutiaa vuodesta toiseen niin oli mukava löytää saippua joka rauhoitti päänahan kutinan. Kiitos!”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

”Erinomainen minun kasvoille! Ihohuokoset pienentyneet ja kutina nenänpielissä sekä leuassa vähentynyt reilun viikon käytön jälkeen. Mieheni innostui myös käyttämään, seborroiseen ekseemaan.

Rauhoitti hiuspohjan seborreaa parin käytön jälkeen. Kuivattaa kuitenkin vähän ihoa.”

”Jossain kohdin on läpi elämäni on ollut atooppinen ekseema. Ei enää! Teepuusaippua rauhoitti ihoni. Suihkussa on pitkästä aikaa ilo käydä. Viimeisin kainaloihottuma on selätetty, varpaanvälit myös ihka oikealla nahalla.”

”Tyttärelle tuli aiemman vuokra-asunnon aikaan paha ihottuma, nesteisiä rakkuloita ja sietämätöntä kutinaa. Tätä jatkui vaikka 3 kuukauden päästä ihottuman alkamisesta tytär ehti muuttaa toiseen asuntoon. Voiteet, apteekkituotteet eivät auttaneet tai antoivat helpotuksen hetkeksi. Kahden(!) pesukerran jälkeen teepuusaippualla ihottuma rauhoittui, kutina lakkasi ja teepuusaippua hoiti ennennäkemättömällä tavalla kivuliaat näppylät kuivattamalla, pudottamalla hilseillen märkivät näppylät ja tekemällä ihon jälleen ehjäksi. Jalkojen iho, oikeastaan koko alavartalo on vielä kauttaaltaan ihottuman peitossa mutta uskomme että sinnikäs teepuusaippualla hoitaminen jatkossa auttaa ihoa tervehtymään. Olemme kiitollisia, kiitos Johanna ja apujoukot sinnikkäästä tuotekehittelystä ja ekologisuudesta ja avusta jonka tyttäreni on saanut <3 Jatkakaa samaan malliin!”

Teepuusaippuan ja Kamomilla sheavoiteen yhdistelmällä sain pahan ihottuman laantumaan kahdessa (2) päivässä!! Jo ekan käyttökerran jälkeen räikeä punotus hävisi ja sen jälkeen ihottuma vain ”hiipui” pois. Pesin siis ensin Teepuusaippualla ja sen jälkeen panin Kamomilla sheavoidetta aamuin illoin. Ihottuma oli vaivannut jo monta viikkoa, eikä mikään auttanut siihen (tuntui vain pahenevan ja pahenevan). Ajattelin jo että on pakko lähteä lääkäriin sen kanssa, kun oli sellaisessa paikassa, mutta Saaren Taika -tuotteet todellakin toimivat ”taikuuden lailla””

”Kaikkein parasta on mulle ollut kombo teepuusaippua ja kamomilla shea voide! Saippuaa en vaihda kuunaan mihinkään ja kamomilla shea täydentää ihonhoidon ja poistaa ihottumien kutinaa <3″

Teepuusaippua on pitänyt käsissäni olevan allergiasta aiheutuvan ihottuman kurissa ja hillinnyt kutinaa. Pesen myös kasvoni Teepuusaippualla. Pesun jälkeen ihoni ei tunnu kireältä ja kuivalta, miltä se on aikaisempien puhdistusaineiden jälkeen tuntunut. So far so good!”

”Olen töideni puolesta altistunut erilaisille suoja- ja viimeisteluaineille, pölylle ja homeelle. Ihoni on ollut sekä naamasta että muualta huonona isojen ja kipeiden ihonalaisten finnien, niistä jäävien rupien ja taiveihottumien takia. Tämä oli ”viimeinen kokeilu” ja se olikin ainoa joka tuotti tulosta!
Kun sain saippuan käytin sitä illalla ja aamulla yhtään uutta finniä ei ollut noussut joka jo sinällään on ihme. Nyt viikon olen pessyt aamuin illoin kasvot saippualla eikä YHTÄÄN finniä ole tullut. Halleluja viimein joku toimii!
Aloin testaamaan sitä myös ihottumiin, jotka eivät lähde edes kortisonilla. Kutina on kadonnut ja punoitus vähentynyt eli parempaan päin menossa.
Suosittelen tätä nyt erittäin paljon kaikille ja tilaan pian lisää.
Aivan mahtava tuote kiitos siitä!”

”Tällä tuotteella ihoni on puhtaamman tuntuinen ja pehmeä. Käytän kasvojen pesuun päivittäin ja silloin tällöin myös koko vartalolle rauhoittaakseni atooppista ihottumaa.

”Itse tykkään käyttää palasaippuaa, jopa muutaman kerran jälkeen ihottuma käsissä alkoi parantua. Teineille en oikein saanut puhuttua palasaippuan käyttöä. Olisikin hienoa, jos tätä saisi nestemäisenä!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.