Teepuusaippua kokemuksia seborrean, ekseeman ja ihottuman hoidossa

”Tytöllämme hankala atooppinen ihottuma, jota emme saaneet rauhoittumaan muutoin kuin kortisonilla. Mietin pitkään tämän teepuusaippuan ostamista ja olin hieman epäileväinen sen tehosta, mutta tämä todellakin lähti rauhoittamaan ihoa muutaman päivän käytön jälkeen. Myös muutamat finnit kuivahtivat nopeasti. Tyttö kutsuu nyt tätä ihmesaippuaksi, jota myös kaveritkin haluavat tilata. Seuraavaksi kokeillaan seborroiseen ekseemaan. :)”

”Sydämellinen kiitos <3 Olen kärsinyt vuosikaudet seborreasta ja käynyt läpi erilaisia tuotteita tuloksetta. Saaren Taian tuotteet löysin erään blogin kautta ja päätin kokeilla. Olin jo päättänyt, että jos tämä ei toimi, ajan hiukset talveksi pois. Hiukset sai jäädä ja eikä tarvinnut kaljuuntua =) Kiitos teille.”

”Itselläni on paha seborrooinen ekseema ja iho kutisee ja punoittaa kokoajan ja ärtyy näppylöille herkästi aina vähän väliä hormoonikierron mukaan. Tuote helpotti kutinaa heti ja ehkä jopa hiukan vähensi näppylöitä, varmasti jatkan käyttöä”

Päänahassa seborroosi kun kutiaa vuodesta toiseen niin oli mukava löytää saippua joka rauhoitti päänahan kutinan. Kiitos!”

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme!

Osta Saaren Taika Teepuusaippua Shopistamme, toimitamme sen sinulle nopeasti! Voit myös ostaa sen oheisen tuoteupotuksen kautta. 

”Erinomainen minun kasvoille! Ihohuokoset pienentyneet ja kutina nenänpielissä sekä leuassa vähentynyt reilun viikon käytön jälkeen. Mieheni innostui myös käyttämään, seborroiseen ekseemaan.

Rauhoitti hiuspohjan seborreaa parin käytön jälkeen. Kuivattaa kuitenkin vähän ihoa.”

”Jossain kohdin on läpi elämäni on ollut atooppinen ekseema. Ei enää! Teepuusaippua rauhoitti ihoni. Suihkussa on pitkästä aikaa ilo käydä. Viimeisin kainaloihottuma on selätetty, varpaanvälit myös ihka oikealla nahalla.”

”Tyttärelle tuli aiemman vuokra-asunnon aikaan paha ihottuma, nesteisiä rakkuloita ja sietämätöntä kutinaa. Tätä jatkui vaikka 3 kuukauden päästä ihottuman alkamisesta tytär ehti muuttaa toiseen asuntoon. Voiteet, apteekkituotteet eivät auttaneet tai antoivat helpotuksen hetkeksi. Kahden(!) pesukerran jälkeen teepuusaippualla ihottuma rauhoittui, kutina lakkasi ja teepuusaippua hoiti ennennäkemättömällä tavalla kivuliaat näppylät kuivattamalla, pudottamalla hilseillen märkivät näppylät ja tekemällä ihon jälleen ehjäksi. Jalkojen iho, oikeastaan koko alavartalo on vielä kauttaaltaan ihottuman peitossa mutta uskomme että sinnikäs teepuusaippualla hoitaminen jatkossa auttaa ihoa tervehtymään. Olemme kiitollisia, kiitos Johanna ja apujoukot sinnikkäästä tuotekehittelystä ja ekologisuudesta ja avusta jonka tyttäreni on saanut <3 Jatkakaa samaan malliin!”

Teepuusaippuan ja Kamomilla sheavoiteen yhdistelmällä sain pahan ihottuman laantumaan kahdessa (2) päivässä!! Jo ekan käyttökerran jälkeen räikeä punotus hävisi ja sen jälkeen ihottuma vain ”hiipui” pois. Pesin siis ensin Teepuusaippualla ja sen jälkeen panin Kamomilla sheavoidetta aamuin illoin. Ihottuma oli vaivannut jo monta viikkoa, eikä mikään auttanut siihen (tuntui vain pahenevan ja pahenevan). Ajattelin jo että on pakko lähteä lääkäriin sen kanssa, kun oli sellaisessa paikassa, mutta Saaren Taika -tuotteet todellakin toimivat ”taikuuden lailla””

”Kaikkein parasta on mulle ollut kombo teepuusaippua ja kamomilla shea voide! Saippuaa en vaihda kuunaan mihinkään ja kamomilla shea täydentää ihonhoidon ja poistaa ihottumien kutinaa <3″

Teepuusaippua on pitänyt käsissäni olevan allergiasta aiheutuvan ihottuman kurissa ja hillinnyt kutinaa. Pesen myös kasvoni Teepuusaippualla. Pesun jälkeen ihoni ei tunnu kireältä ja kuivalta, miltä se on aikaisempien puhdistusaineiden jälkeen tuntunut. So far so good!”

”Olen töideni puolesta altistunut erilaisille suoja- ja viimeisteluaineille, pölylle ja homeelle. Ihoni on ollut sekä naamasta että muualta huonona isojen ja kipeiden ihonalaisten finnien, niistä jäävien rupien ja taiveihottumien takia. Tämä oli ”viimeinen kokeilu” ja se olikin ainoa joka tuotti tulosta!
Kun sain saippuan käytin sitä illalla ja aamulla yhtään uutta finniä ei ollut noussut joka jo sinällään on ihme. Nyt viikon olen pessyt aamuin illoin kasvot saippualla eikä YHTÄÄN finniä ole tullut. Halleluja viimein joku toimii!
Aloin testaamaan sitä myös ihottumiin, jotka eivät lähde edes kortisonilla. Kutina on kadonnut ja punoitus vähentynyt eli parempaan päin menossa.
Suosittelen tätä nyt erittäin paljon kaikille ja tilaan pian lisää.
Aivan mahtava tuote kiitos siitä!”

”Tällä tuotteella ihoni on puhtaamman tuntuinen ja pehmeä. Käytän kasvojen pesuun päivittäin ja silloin tällöin myös koko vartalolle rauhoittaakseni atooppista ihottumaa.

”Itse tykkään käyttää palasaippuaa, jopa muutaman kerran jälkeen ihottuma käsissä alkoi parantua. Teineille en oikein saanut puhuttua palasaippuan käyttöä. Olisikin hienoa, jos tätä saisi nestemäisenä!”

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi