Punoittavan ja ärtyneen ihon hoito Saaren Taika tuotteilla

PUNOITTAVAN JA ÄRTYNEEN IHON HOITO SAAREN TAIKA TUOTTEILLA

Punoittavaan ja ärtyneeseen ihoon voi olla useita eri syitä, kuten esim. ruusufinni eli rosacea tai jokin ihon punoitusta aiheuttava ärsyke

Iho voi punoittaa, koska se on pintakuiva ja tukossa, jolloin ihon oma talintuotanto ei pääse sitä kosteuttamaan. Tukossa olevaan ihoon ei myöskään imeydy ulkoa päin laitettavat kosteuttavat aktiiviaineet.

Iho voi myös punoittaa ja ärtyä jos se on liian rasvainen. Silloin iho tuottaa talia epätavallisen paljon. Liiallinen talintuotanto voi myös saada aikaan tulehduksen eli aknen.

Erilaiset yliherkkyydet ja allergiat voivat myös aiheuttaa ihon ärtymistä. Meille pohjoismaisille tuttua on säässä tapahtuvien rajujen lämpötilojen muutosten aiheuttavat ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Pohjoismainen ilmasto onkin omiaan laittamaa ihoamme koville!

Oli ihon punoituksen syy mikä tahansa, on ihon puhdistus tärkeässä asemassa punoituksen- ja ihon ärtymisen ehkäisemisessä.

Ihonhoidossa erittäin tärkeää on ihon puhdistus. Tyrni Luksus Spa on täydellinen saippua punoitusoireista ja näppylöistä sekä kutinasta kärsivälle iholle. Se on erittäin hellävarainen saippua ihollesi ja se sopii mainiosti päivittäiseen pesuun niin kasvoille kuin vartalollekin.

Saippuan sisältämä teepuun eteerinen öljy on antibakteerista ja auttaa hillitsemään ihotulehduksia sekä infektioita. Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihoasi erittäin hellävaraisesti poistamatta siitä ihosi luonnollisia rasvoja, jonka ansiosta ihosi jää kosteutetuksi pesun jälkeen!


Puhdistustehoa saippuaamme lisää sen sisältämä luomu kookosöljy ja saippuan sisältämä luomu sheavoi taas tekee siitä erityisen kosteuttavan. Antioksidanttipitoisena raaka-aineena sheavoi ravitsee tehokkaasti ihoasi.
Kaoliinisavi saippuassa on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia, jotka huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.
Kaakaovoi kosteuttaa tehokkaasti ihoa.


Saippuan sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipensaiden kuivatuista lehdistä. Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.


Laventelin-, pelargonian- ja teepuun eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa, tasoittavat värieroja, auttavat soluja uusiutumaan, ehkäisevät ihotulehduksia ja infektiota.

Myös Saaren Taika Kurkku kasvojen puhdistusaine auttaa ehkäisemään ihon punoitusta.

Kurkku kasvojen puhdistusaine syväpuhdistaa ihosi hellävaraisesti. Sen sisältämä kurkku kosteuttaa samalla, kun sen luonnolliset tehoaineet auttavat vähentämään punoitusta ja mahdollista turvotusta.

Puhdistuksen jälkeen saat palautettua ihosi kosteustasapainon Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovedellä, jonka sisältämät tehoaineet tasoittavat ihon sävyeroja. 

Kasvoveteen on lisätty luonnollista appelsiinin eteeristä öljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; loistavaa antioksidanttista vaikuttavaa ainetta, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Kasvovedellä on myös rauhoittava vaikutus ja se parantaa ihosi sävyä tasoittamalla ihon punaisuutta.

Tehokkaan puhdistuksen jälkeen iho ottaa paremmin vastaanpunoitusoireita vähentävän prebioottisen seerumin tehoaineet, jotka auttavat ehkäisemään ihosi punakkuutta luomalla suotuisat olosuhteet ihon ja kehon terveyttä edistäville hyville bakteereille!

Parhaimman tuloksen ihollesi saat käyttämällä seerumin lisäksi ihon punoitusoireita rauhoittavaa hoitovoidetta, jonka sisältämä kurkku auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta, sekä viilentää ja kosteuttaa ihoasi.

Voiteen sisältämät kamomilla, vihreä tee ja ruusunmarja auttavat parantamaan ihon tulehduksellista tilaa sekä rauhoittavat ärtynyttä ihoasi.

Silmänympärysiho kaipaa erityistä huomiota, sillä silmien ympäristön iho on ohuempaa kuin kasvojen.

Siksi on erityisen tärkeää käyttää silmänpärysvoidetta, joka ehkäisee paremmin silmäpusseja, ihon veltostumista ja ryppyjen syntymistä herkällä silmänympärysiholla!

Iholle kuin iholle olisi hyvä tehdä kuorinta n. kerran viikossa, sillä kuorittu iho imee paremmin voiteiden ravinto- ja tehoaineet itseensä.

Punoittavalle tai ärtyneelle iholle sopii erityisen hyvin hellävarainen ja kosteuttava Manteli & Kaura – kasvokuorinta. Sen luonnolliset manteli -ja kaurauutteet tekevät tästä täydellisen kuorinnan herkälle tai ärtyneelle iholle.

Kasvokuorinnan jälkeen suositellaan käytettäväksi naamiota. Vihreä tee & savi kasvonaamio sopii erityisen hyvin punoittavalle tai herkästi ärtyvälle iholle. Täyteläisen kermainen kasvonaamio sisältää tehoaineena vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia.

Naamio sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Kannattaa tutustua myös seuraaviin ihon punoituksen hoitoon liittyviin artikkeleihin sekä asiakkaidemme kokemuksiin Saaren taika tuotteista ruusufinnin ja rosacean hoidossa!

RUUSUFINNIN HOITO

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEET RUUSUFINNI JA COUPEROSA IHOLLE

ROSACEAN, RUUSUFINNI IHOLLE JA COUPEROSA IHOLLE SOPIVA HOITOVOIDE KOKEMUKSIA – SAAREN TAIKA

RUUSUFINNIN HOITO KOKEMUKSIA

SAAREN TAIKA TYRNI LUKSUS SPA SAIPPUA – KOKEMUKSIA

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.