Punoittavan ja ärtyneen ihon hoito Saaren Taika tuotteilla

PUNOITTAVAN JA ÄRTYNEEN IHON HOITO SAAREN TAIKA TUOTTEILLA

Punoittavaan ja ärtyneeseen ihoon voi olla useita eri syitä, kuten esim. ruusufinni eli rosacea tai jokin ihon punoitusta aiheuttava ärsyke

Iho voi punoittaa, koska se on pintakuiva ja tukossa, jolloin ihon oma talintuotanto ei pääse sitä kosteuttamaan. Tukossa olevaan ihoon ei myöskään imeydy ulkoa päin laitettavat kosteuttavat aktiiviaineet.

Iho voi myös punoittaa ja ärtyä jos se on liian rasvainen. Silloin iho tuottaa talia epätavallisen paljon. Liiallinen talintuotanto voi myös saada aikaan tulehduksen eli aknen.

Erilaiset yliherkkyydet ja allergiat voivat myös aiheuttaa ihon ärtymistä. Meille pohjoismaisille tuttua on säässä tapahtuvien rajujen lämpötilojen muutosten aiheuttavat ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Pohjoismainen ilmasto onkin omiaan laittamaa ihoamme koville!

Oli ihon punoituksen syy mikä tahansa, on ihon puhdistus tärkeässä asemassa punoituksen- ja ihon ärtymisen ehkäisemisessä.

Ihonhoidossa erittäin tärkeää on ihon puhdistus. Tyrni Luksus Spa on täydellinen saippua punoitusoireista ja näppylöistä sekä kutinasta kärsivälle iholle. Se on erittäin hellävarainen saippua ihollesi ja se sopii mainiosti päivittäiseen pesuun niin kasvoille kuin vartalollekin.

Saippuan sisältämä teepuun eteerinen öljy on antibakteerista ja auttaa hillitsemään ihotulehduksia sekä infektioita. Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihoasi erittäin hellävaraisesti poistamatta siitä ihosi luonnollisia rasvoja, jonka ansiosta ihosi jää kosteutetuksi pesun jälkeen!


Puhdistustehoa saippuaamme lisää sen sisältämä luomu kookosöljy ja saippuan sisältämä luomu sheavoi taas tekee siitä erityisen kosteuttavan. Antioksidanttipitoisena raaka-aineena sheavoi ravitsee tehokkaasti ihoasi.
Kaoliinisavi saippuassa on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia, jotka huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.
Kaakaovoi kosteuttaa tehokkaasti ihoa.


Saippuan sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipensaiden kuivatuista lehdistä. Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.


Laventelin-, pelargonian- ja teepuun eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa, tasoittavat värieroja, auttavat soluja uusiutumaan, ehkäisevät ihotulehduksia ja infektiota.

Myös Saaren Taika Kurkku kasvojen puhdistusaine auttaa ehkäisemään ihon punoitusta.

Kurkku kasvojen puhdistusaine syväpuhdistaa ihosi hellävaraisesti. Sen sisältämä kurkku kosteuttaa samalla, kun sen luonnolliset tehoaineet auttavat vähentämään punoitusta ja mahdollista turvotusta.

Puhdistuksen jälkeen saat palautettua ihosi kosteustasapainon Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovedellä, jonka sisältämät tehoaineet tasoittavat ihon sävyeroja. 

Kasvoveteen on lisätty luonnollista appelsiinin eteeristä öljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; loistavaa antioksidanttista vaikuttavaa ainetta, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Kasvovedellä on myös rauhoittava vaikutus ja se parantaa ihosi sävyä tasoittamalla ihon punaisuutta.

Tehokkaan puhdistuksen jälkeen iho ottaa paremmin vastaanpunoitusoireita vähentävän prebioottisen seerumin tehoaineet, jotka auttavat ehkäisemään ihosi punakkuutta luomalla suotuisat olosuhteet ihon ja kehon terveyttä edistäville hyville bakteereille!

Parhaimman tuloksen ihollesi saat käyttämällä seerumin lisäksi ihon punoitusoireita rauhoittavaa hoitovoidetta, jonka sisältämä kurkku auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta, sekä viilentää ja kosteuttaa ihoasi.

Voiteen sisältämät kamomilla, vihreä tee ja ruusunmarja auttavat parantamaan ihon tulehduksellista tilaa sekä rauhoittavat ärtynyttä ihoasi.

Silmänympärysiho kaipaa erityistä huomiota, sillä silmien ympäristön iho on ohuempaa kuin kasvojen.

Siksi on erityisen tärkeää käyttää silmänpärysvoidetta, joka ehkäisee paremmin silmäpusseja, ihon veltostumista ja ryppyjen syntymistä herkällä silmänympärysiholla!

Iholle kuin iholle olisi hyvä tehdä kuorinta n. kerran viikossa, sillä kuorittu iho imee paremmin voiteiden ravinto- ja tehoaineet itseensä.

Punoittavalle tai ärtyneelle iholle sopii erityisen hyvin hellävarainen ja kosteuttava Manteli & Kaura – kasvokuorinta. Sen luonnolliset manteli -ja kaurauutteet tekevät tästä täydellisen kuorinnan herkälle tai ärtyneelle iholle.

Kasvokuorinnan jälkeen suositellaan käytettäväksi naamiota. Vihreä tee & savi kasvonaamio sopii erityisen hyvin punoittavalle tai herkästi ärtyvälle iholle. Täyteläisen kermainen kasvonaamio sisältää tehoaineena vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia.

Naamio sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Kannattaa tutustua myös seuraaviin ihon punoituksen hoitoon liittyviin artikkeleihin sekä asiakkaidemme kokemuksiin Saaren taika tuotteista ruusufinnin ja rosacean hoidossa!

RUUSUFINNIN HOITO

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEET RUUSUFINNI JA COUPEROSA IHOLLE

ROSACEAN, RUUSUFINNI IHOLLE JA COUPEROSA IHOLLE SOPIVA HOITOVOIDE KOKEMUKSIA – SAAREN TAIKA

RUUSUFINNIN HOITO KOKEMUKSIA

SAAREN TAIKA TYRNI LUKSUS SPA SAIPPUA – KOKEMUKSIA

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä