Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille kokemuksia – Saaren Taika

Copy of sopii mm. rosacealle, ruusufinni iholle ja couperosa iholle Rauhoittava hoitovoide kokemuksia

Kokemuksia Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita rauhoittavasta hoitovoiteesta esim. ruusufinni-iholla.

Rauhoittava hoitovoide on tosiaan rauhoittanut ruusufinni ihoani. Iho on hyvin kosteutettu ja punoitus ja näpyt ovat vähentyneet. Yhdessä tyrni saippuan kanssa tämä on uusi kasvojenhoidon luottotuote! Ja todella rahansa väärti, on erittäin riittoisa.”

“Rauhoittava hoitovoide on tosiaan rauhoittanut ruusufinni ihoani. Iho on hyvin kosteutettu ja punoitus ja näpyt ovat vähentyneet. Yhdessä Tyrni saippuan kanssa tämä on uusi kasvojenhoidon luottotuote! Ja todella rahansa väärti, on erittäin riittoisa.”

“Rauhoittava hoitovoide sopii hyvin ruusufinnistä kärsivälle iholleni. Tuoksu oli hento ja koostumus miellyttävä ja täyteläinen. Ei kuitenkaan liian rasvaisen tuntuinen. Käytin tätä säännöllisesti aamuin ja illoin kasvoilleni. Ihoni punoitukseen loistava tuote.

Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita rauhoittava hoitovoide on auttanut ruusufinnin ja couperosan aiheuttamiin iho-ongelmiin

”Ei toi punaisuutta vähentävä hoitovoide mikään ihan turhake ole! Yläkuvassa aamulla kuvattu poskipää, jossa joku ruusufinni tyyppinen näppy, joka aina joskus tohon kohtaan ilmaantuu. Hoitovoidetta kunnon kerros näpyn päälle ja alempi kuva n. 2h kuluttua kuvattu!”

”Tässä kokemukseni rauhoittavasta hoitovoiteesta; kevyt helppo levittää. Iholle jää miellyttävänä. Ei jätä ihoa rasvaseksi ja imeytyy hyvin. Suuri plussa rauhoittaa kasvojen punakkuutta. Jatkoon! Tähän niin kuin moneen muuhunkin teidän tuotteeseen oon tosi tyytyväinen.”

”Rauhoittava hoitovoide on riittoisa, levittyy ja imeytyy hyvin ihoon. Hillitsee punoittavien näppyjen väriä.”

“Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille on huippuhyvä! Olen käyttänyt tätä n. 1kk, enimmäkseen yövoiteena, yhdessä teepuusaippuan kanssa ja ihoni on parantunut silminnähden. Punoitus on vähentynyt huomattavasti ja näpyt ovat poissa. Iho on sileä. Olen todella tyytyväinen ja tätä yhdistelmää suosittelen muillekin näppylöistä ja punoituksesta kärsiville. Aiemmin punoitusta oli jatkuvasti ja myös näppylät jatkuvana vaivana.”

Kutisevan, kirvelevän ja punoittavan ihon muutos viikon käytön jälkeen.

“Kuuman ja hiostavan kesän jälkeen 45v ihoni oli kutiseva, kirvelevä ja punoittava. Nyt 1vk olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta. Todella iso apu ollut. Otan vakio käyttöön yövoiteeksi.”

“Minun miehelläni naama punoitti aika pahasti, mutta on jo rauhoittunut, kiitos Rauhoittavan hoitovoiteen. Vielä on hoito kesken, kun on vasta viikko mennyt.”

“Rauhoittava hoitovoide sopii helposti ärsyyntyvälle iholleni paremmin kuin esim. apteekin tuotteet. Iho tuntuu hyvin kosteutetulta.”

“Yllätyin miten nopeasti Rauhoittava hoitovoide imeytyy iholle. Käytän kasvoille ja minulla on rasvaisuuteen taipuvainen iho, jossa on todella herkästi epäpuhtauksia. Iho on ollut ongelmani pitkään, ja olen jo yli 40v. Tämä voide rauhoittaa punoitusta ja tuntuu hyvältä iholla, ei jää rasvaista tuntua, suosittelen lämpimästi.”

“No ihan on huipputuote tämä Rauhoittava hoitovoide! Toissapäivänä kaulaan ilmestyi ihme näppyjä/ihottumaa ja nyt kun olen kahtena päivänä tuota voidetta laittanut, niin on ihottuma lähes pois.”

“Olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta nyt melkein kuukauden. Voide on riittoisaa, se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin! Voide rauhoittaa oman ihoni punoitusta (ihotyyppini on sekaiho/lievää/keskivaikeaa hormonaalista aknea/verisuonia pinnassa hieman), ja myös finnit ovat rauhoittuneet. Minulla on lisäksi käytössä Saaren Taika Teepuusaippua, jolla pesen iltaisin kasvot sekä Saaren Taika Savinaamio, jota käytän n. kerran viikossa. (Lisäksi olen käyttänyt kolmisen kuukautta bentsoyyliperoksidia, joka on toki myöskin myötävaikuttanut aknen paranemiseen.) Saaren Taika -hoitovoide on kuitenkin selvästi rauhoittanut ihoani ja edesauttanut paranemista. Iho näyttää myös tasaisemmalta, ja aknearvet ovat mielestäni vaalentuneet. Suosittelen lämpimästi hoitovoidetta, jos ihosi tarvitsee hellää ja rauhoittavaa hoitoa!”

“Suosittelen Rauhoittavaa hoitovoidetta kaikille punoituksesta ja näpyistä, kutisevasta ja kiristävästä ihosta kärsiville. Toimii Teepuusaippuan kanssa hyvin.”

“Olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta n. 1kk, enimmäkseen yövoiteena, yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja ihoni on parantunut silminnähden. Punoitus on vähentynyt huomattavasti ja näpyt ovat poissa. Iho on sileä. Olen todella tyytyväinen ja tätä yhdistelmää suosittelen muillekin näppylöistä ja punoituksesta kärsiville. Aiemmin punoitusta oli jatkuvasti ja myös näppylät jatkuvana vaivana.”

“Rauhoittava hoitovoide rauhoitti hyvin punaisuudesta kärsivää ihoani.”

“Yhden Rauhoittava hoitovoide purkin jo käyttäneenä, ja toista aloittamassa, olen erittäin tyytyväinen voiteeseen. Rauhoittaa ja vähentää punoitus oireita ja ihosta tulee pehmeä.”

“Ihana koostumus ja iho on niin pehmeä käytön jälkeen. Suosittelen Rauhoittavaa hoitovoidetta. Punoitus on 2 viikon käytön jälkeen selvästi vähentynyt.”

“Rauhoittava hoitovoide on aivan huippu tuote. Jo muutaman käyttökerran jälkeen on punoitus selvästi vähentynyt ja iho rauhoittunut.”

“Rauhoittava hoitovoide on rauhoittanut miehen punoittavaa ihoa.”

“Runsaan viikon Rauhoittavan hoitovoiteen käytön jälkeen olen huomannut ihoni rauhoittuneen ja näppyjen vähentyneen. Ystäväni huomasi saman, en kertonut hänelle voiteesta. Eli juttu toimii!”’

“Rauhoittava hoitovoide on rauhoittanut selvästi herkkää ihoani ja myös punoitus on vähentynyt.” 

“Rauhoittava hoitovoide on riittoisa, levittyy ja imeytyy hyvin ihoon. Hillitsee punoittavien näppyjen väriä.”

”Rauhoittava hoitovoide on riittoisa. Voiteessa pehmeä tuntu, myös iholla. Tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia.”

Ruusufinniä voi hoitaa ja ehkäistä käyttämällä hellävaraisia ihonhoitotuotteita, joista blogissamme käyttäjien jättämiä kokemuksia.

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löydät ihon sävyeroja tasoittavan kasvoveden sekä ihon punoitusoireita rauhoittavan hoitovoiteen, lue lisää kotisivuiltamme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.