Rosaceaan, ruusufinni iholle ja couperosa iholle sopiva hoitovoide kokemuksia – Saaren Taika

sopii mm. rosacealle, ruusufinni iholle ja couperosa iholle Rauhoittava hoitovoide kokemuksia

Kokemuksia Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita rauhoittavasta hoitovoiteesta, joka sopii mm. rosacea iholle, ruusufinni iholle ja couperosa iholle sekä muihin ihon punoitusoireisiin.

“Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille on huippuhyvä! Olen käyttänyt tätä n. 1kk, enimmäkseen yövoiteena, yhdessä teepuusaippuan kanssa ja ihoni on parantunut silminnähden. Punoitus on vähentynyt huomattavasti ja näpyt ovat poissa. Iho on sileä. Olen todella tyytyväinen ja tätä yhdistelmää suosittelen muillekin näppylöistä ja punoituksesta kärsiville. Aiemmin punoitusta oli jatkuvasti ja myös näppylät jatkuvana vaivana.”

”Kurkkua, vihreää teetä, kamomillaa ja ruusunmarjaa sisältävä hoitovoide vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa ja hoitaa tehokkasti ihoa.”

”Kurkku auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.”

”Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa parantamaan ihon tulehduksia.”

”Kamomilla kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa ihon paranemisessa.”

”Ruusunmarjan sisältämä E-vitamiini auttaa vähentämään ihoärsytyksiä ja ehkäisemään tulehduksia.”

Rauhoittava hoitovoide on tosiaan rauhoittanut ruusufinni ihoani. Iho on hyvin kosteutettu ja punoitus ja näpyt ovat vähentyneet. Yhdessä tyrni saippuan kanssa tämä on uusi kasvojenhoidon luottotuote! Ja todella rahansa väärti, on erittäin riittoisa.”

Rauhoittava hoitovoide on riittoisa. Voiteessa pehmeä tuntu, myös iholla. Tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia.”

Saaren Taika Ecolution Ihon punoitusoireita rauhoittava hoitovoide on auttanut ruusufinnin ja couperosan aiheuttamiin iho-ongelmiin

”Ei toi punaisuutta vähentävä hoitovoide mikään ihan turhake ole! Yläkuvassa aamulla kuvattu poskipää, jossa joku ruusufinni tyyppinen näppy, joka aina joskus tohon kohtaan ilmaantuu. Hoitovoidetta kunnon kerros näpyn päälle ja alempi kuva n. 2h kuluttua kuvattu!”

”Tässä kokemukseni rauhoittavasta hoitovoiteesta; kevyt helppo levittää. Iholle jää miellyttävänä. Ei jätä ihoa rasvaseksi ja imeytyy hyvin. Suuri plussa rauhoittaa kasvojen punakkuutta. Jatkoon! Tähän niin kuin moneen muuhunkin teidän tuotteeseen oon tosi tyytyväinen.”

Rauhoittava hoitovoide on riittoisa, levittyy ja imeytyy hyvin ihoon. Hillitsee punoittavien näppyjen väriä.

“Olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta nyt melkein kuukauden. Voide on riittoisaa, se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin! Voide rauhoittaa oman ihoni punoitusta (ihotyyppini on sekaiho/lievää/keskivaikeaa hormonaalista aknea/verisuonia pinnassa hieman), ja myös finnit ovat rauhoittuneet. Minulla on lisäksi käytössä Saaren Taika Teepuusaippua, jolla pesen iltaisin kasvot sekä Saaren Taika Savinaamio, jota käytän n. kerran viikossa. (Lisäksi olen käyttänyt kolmisen kuukautta bentsoyyliperoksidia, joka on toki myöskin myötävaikuttanut aknen paranemiseen.) Saaren Taika -hoitovoide on kuitenkin selvästi rauhoittanut ihoani ja edesauttanut paranemista. Iho näyttää myös tasaisemmalta, ja aknearvet ovat mielestäni vaalentuneet. Suosittelen lämpimästi hoitovoidetta, jos ihosi tarvitsee hellää ja rauhoittavaa hoitoa!”

“Suosittelen Rauhoittavaa hoitovoidetta kaikille punoituksesta ja näpyistä, kutisevasta ja kiristävästä ihosta kärsiville. Toimii Teepuusaippuan kanssa hyvin.”

“Rauhoittava hoitovoide sopii hyvin ruusufinnistä kärsivälle iholleni. Tuoksu oli hento ja koostumus miellyttävä ja täyteläinen. Ei kuitenkaan liian rasvaisen tuntuinen. Käytin tätä säännöllisesti aamuin ja illoin kasvoilleni. Ihoni punoitukseen loistava tuote.”

“Olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta n. 1kk, enimmäkseen yövoiteena, yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja ihoni on parantunut silminnähden. Punoitus on vähentynyt huomattavasti ja näpyt ovat poissa. Iho on sileä. Olen todella tyytyväinen ja tätä yhdistelmää suosittelen muillekin näppylöistä ja punoituksesta kärsiville. Aiemmin punoitusta oli jatkuvasti ja myös näppylät jatkuvana vaivana.”

“Rauhoittava hoitovoide rauhoitti hyvin punaisuudesta kärsivää ihoani.”

“Yhden Rauhoittava hoitovoide purkin jo käyttäneenä, ja toista aloittamassa, olen erittäin tyytyväinen voiteeseen. Rauhoittaa ja vähentää punoitus oireita ja ihosta tulee pehmeä.”

“Ihana koostumus ja iho on niin pehmeä käytön jälkeen. Suosittelen Rauhoittavaa hoitovoidetta. Punoitus on 2 viikon käytön jälkeen selvästi vähentynyt.”
“Rauhoittava hoitovoide on aivan huippu tuote. Jo muutaman käyttökerran jälkeen on punoitus selvästi vähentynyt ja iho rauhoittunut.”

“Rauhoittava hoitovoide on rauhoittanut miehen punoittavaa ihoa.”

“Minun miehelläni naama punoitti aika pahasti, mutta on jo rauhoittunut, kiitos Rauhoittavan hoitovoiteen. Vielä on hoito kesken, kun on vasta viikko mennyt.” “Rauhoittava hoitovoide on riittoisa. Voiteessa pehmeä tuntu, myös iholla. Tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia.” “Rauhoittava hoitovoide sopii helposti ärsyyntyvälle iholleni paremmin kuin esim. apteekin tuotteet. Iho tuntuu hyvin kosteutetulta.” “Yllätyin miten nopeasti Rauhoittava hoitovoide imeytyy iholle. Käytän kasvoille ja minulla on rasvaisuuteen taipuvainen iho, jossa on todella herkästi epäpuhtauksia. Iho on ollut ongelmani pitkään, ja olen jo yli 40v. Tämä voide rauhoittaa punoitusta ja tuntuu hyvältä iholla, ei jää rasvaista tuntua, suosittelen lämpimästi.” “No ihan on huipputuote tämä Rauhoittava hoitovoide! Toissapäivänä kaulaan ilmestyi ihme näppyjä/ihottumaa ja nyt kun olen kahtena päivänä tuota voidetta laittanut, niin on ihottuma lähes pois.”
“Runsaan viikon Rauhoittavan hoitovoiteen käytön jälkeen olen huomannut ihoni rauhoittuneen ja näppyjen vähentyneen. Ystäväni huomasi saman, en kertonut hänelle voiteesta. Eli juttu toimii!”’
“Rauhoittava hoitovoide on tosiaan rauhoittanut ruusufinni ihoani. Iho on hyvin kosteutettu ja punoitus ja näpyt ovat vähentyneet. Yhdessä Tyrni saippuan kanssa tämä on uusi kasvojenhoidon luottotuote! Ja todella rahansa väärti, on erittäin riittoisa.”

“Rauhoittava hoitovoide on rauhoittanut selvästi herkkää ihoani ja myös punoitus on vähentynyt.” 

“Rauhoittava hoitovoide on riittoisa, levittyy ja imeytyy hyvin ihoon. Hillitsee punoittavien näppyjen väriä.”

Kutisevan, kirvelevän ja punoittavan ihon muutos viikon käytön jälkeen.

“Kuuman ja hiostavan kesän jälkeen 45v ihoni oli kutiseva, kirvelevä ja punoittava. Nyt 1vk olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta. Todella iso apu ollut. Otan vakio käyttöön yövoiteeksi.”

Ruusufinnin hoito kokemuksia muilla Saaren Taika tuotteilla

Ruusufinniä voi hoitaa ja ehkäistä käyttämällä hellävaraisia ihonhoitotuotteita, joista blogissamme käyttäjien jättämiä kokemuksia.

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löydät ihon sävyeroja tasoittavan kasvoveden sekä ihon punoitusoireita rauhoittavan hoitovoiteen, lue lisää kotisivuiltamme!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.