Puutarhakalusteiden puhdistus helposti ja ympäristöystävällisesti

Puisten valkoisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus

Nopein tapa putsata puutarhakalusteet myrkyttömästi

Tiedät varmaan miten tärkeää on valita ympäristölle vaaraton pesuaine, kun puhdistetaan esimerkiksi puutarhakalusteita talven jäljiltä.

Etenkin vesistöjen lähellellä ympäristöystävällisyys ja biohajoavuus vielä korostuu, kuten meidän mökillä, missä meri on parin metrin päässä terassilta!

Saaren Taika siivoussaippuat ovat paras pesuaine lähes mihin tahansa puhdistamiseen!

Sen lisäksi, että Saaren Taika siivoussaippuat ovat äärettömän tehokkaita ja monikäyttöisiä, ne ovat myös täysin ekologisia ja käyttäjälleen hellävaraisia.

Tarkoittaa, että Saaren Taika siivoussaippuaa käytettäessä maahan ja mahdollisesti vesistöönkin päätyvä vesi ei sisällä mitään ympäristölle tai vesieliöille haitallista siivoussaippuasta peräisin olevaa myrkkyä.

Myös käyttäjän iholle Saaren Taika siivoussaippuat ovat hellävaraisia, eli et tarvitse välttämättä kumikäsineitä siivotessasi, sillä ne eivät ärsytä ihoasi eivätkä kuivata sitä. Ja näin astmaatikkona arvostan itse myös sitä, että ne eivät salpaa hengitystäni!

Helpoin ja nopein tapa puhdistaa puutarhakalusteet

Enpä olisi itsekään uskonut, kokeilematta, miten helppoa, vaivatonta ja nopeaa oli puhdistaa valkoiset puiset puutarhakalusteet, kun otti käyttöön Saaren Taika siivoussaippuan!

En myöskään olisi voinut uskoa miten kamalaan kuntoon valkoiset puutarhakalusteet menevät kahden talven aikana, kun niitä säilyttää ulkona 🙁

Olin oikeasti jo siinä luulossa, että nämä ovat pilalla, mitään ei ole tehtävissä ja puutarhakalusteiden puhdistus olisi niin vaivallinen urakka, että en taida jaksaa sitä!

Mutta yllätys oli suuri, kun kuuden hengen valkoinen puutarhakalusteryhmä oli 30 minuutin kuluttua vitivalkoinen jälleen! Katso omasta Koti saaressa -blogistani miten sain puhdistettua puutarhakalusteeni noin nopeasti ja helposti!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.