Saaren Taika Sheavoiteet kokemuksia

Osta suositut Saaren Taika ihonhoitotuotteet suoraan artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Kamomilla sheavoide ekseema psoriasis ihottuma

Kamomilla Sheavoide:

Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty

 • Kiitos asiakkaallemme, joka antoi luvan julkaista kuvat käsi-ihottumastaan, joka on muuttunut näin paljon paremmaksi vain 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytöllä  <3

  Kiitos paljon kuvista ja palautteesta ja AIVAN UPEAA, että voide on alkanut auttamaan sinua 
  <3 Kiitos <3
 • “Kamomilla Sheavoide on luottotuotteeni, mutta ihastuin myös tähän. Olen kokeillut Sheavoita myös kuiviin hiuksiini ja tuntuu kosteuttavan. Plussaa ihanasta rasiasta.”
 •  
 • Kiitos Johanna teille, kun pidätte kauppaa 🙂 Tyttäreni on kärsinyt atooppisesta ihottumasta alle vuoden ikäisestä, nyt 11 v. Kortisonikuuria toisensa perään, ja nyt näyttää, että teidän Kamomilla sheavoide auttaa ja voidaan unohtaa kortisonit <3
 •  
 • Mitä ihmeen mustaa magiaa tämä voide on 😊 Minulla on ollut sormessa rakkulaista ja kutisevaa ihottumaa jo parin vuoden ajan. Iho kuoriutuu ja sormi on aivan vereslihalla. Mitkään kortisonit tai muut apteekin voiteet eivät ole tähän tepsineet. Ostin Kamomilla-Sheavoiteen kun luin käyttäjäkokemuksia ja ajattelin, että kai tätäkin voi kokeilla. Kahden (!) päivän käytön jälkeen sormi oli paremmassa kunnossa kuin kertaakaan sen jälkeen kun ihottuma alkoi, ja nyt viiden päivän käytön jälkeen iho on lähes ennallaan ja sormi taipuukin taas normaalisti. Harmi etten ottanut ”ennen ja jälkeen” -kuvia, mutta suoraan sanoen en uskonut että tähän auttaa enää mikään.Suurkiitokset tästä voiteesta ja onnittelut loistavasta tuotteesta!

saaren taika sheavoide

Sheavoi:

“Sheavoi Karitevoi on hyvä rasva. Pitää ihon kimmoisana niin minulla kuin myös miehelläni.”

“Sheavoi Karitevoi on erittäin riittoisa ja super kosteuttava rasva joka tarpeeseen. Omille kasvoilleni ainakin näin kesän lopulla asteen verran liian paksu vielä, mutta syksy- ja talvikäyttöön varmasti luotto suosikkini. Suosittelen suuresti ja varsinkin yhdessä Teepuusaippuan kanssa. Purkista riittää pitkäksi aikaa sillä omaan käyttöön kasvoille riittää noin herneen kokoinen määrä.”

“Sheavoi Karitevoi on hyvä kuivalle iholle. Tämä on hyvä tuote ajoittain kuivalle iholle. Tykkään laittaa myös kasvoille hiusrajaan, ei tee hiuksista rasvaisia. Rasvassa epämiellyttävä tuoksu, joka onneksi haihtuu nopeasti iholta levittämisen jälkeen.”

“Shea Karitevoi on todella riittoisa ja vain ohuen kerroksen tarvitsee sipaista kuiviin kyynärpäihin. Olen tosi tyytyväinen tuotteeseen.”

“Sheavoi Karitevoi on oikein hyvä tuote, kasvoille ja kaulalle, pehmentäen ihoa mukavasti. Suosittelen.”

“Lapsen vuosi vuodelta pahentunut ihottuma saatiin Sheavoi Karitevoilla kokonaan pois! Todella huippu tuote. Tätä käytämme joka päivä.”

“Sheavoi Karitevoi on ihana tuote. Kynsiin ja sormenpäihin tätä hieron monta kertaa päivässä. Yleensä työhanskat kuivattaa sormenpäitä nii että ne ratkeilee, mutta tämän avulla ei ratkeile. Ja kynnetkään ei liuskotu. Tykkään.”

“Aivan uskomatonta että tämä runsasenerginen  Sheavoi antaa välitöntä uudistusta iholle tekemällä  siitä siloisen pinnan. Muun muassa maksaläiskä saanut kyytiä otsan alueelta. Olen laittanut lähestulkoon koko kropalle voidetta ja toimii tekemällä ihostani todellakin sileän ja ennen kaikkea tasaisen. Äärimmäisen riittoisa ja imeytyvä!”

“Shea karitevoi on ollut vasta muutaman päivän käytössä, mutta tuntuu ihanalta iholla! Iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta”

“Olen käyttänyt Saaren Taika Sheavoita erilaisiin iho-ongelmiin pian puoli vuotta. Tuote rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vie pois punoitusta finneistä yms. näpyistä, auttaa kutiseviin sääsken puremiin jne.”

‘’Tämä sheavoi on auttanut kuivaan ja atoppisen ihon ongelmiin hyvin. Toisin kun kamomilla sheavoide, tämä Sheavoi ei tuoksu niin voimakkaalta omaan nenään.’’

”Aivan uskomatonta että tämä runsasenerginen voide antaa välitöntä uudistusta iholle tekemällä siitä
siloisen pinnan.. Mm. Maksaläiskä saanut kyytiä otsanalueelta. Olen laittanut lähestulkoon koko kropalle voidetta ja toimii tekemällä ihostani todellakin sileän ja ennen kaikkea tasaisen..
Äärimmäisen riittoisa ja imeytyvä!
Tuote on Rok Rok”

”Tuote ollut vasta muutaman päivän käytössä, mutta tuntuu ihanalta iholla! Iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta”

”Tuotteet saapuivat eilen, ja jo tänään voin antaa positiivista palautetta. 12-vuotiaalla tyttärelläni on polvissa tuoreita tummanpunaisia raskausarpia kasvupyrähdyksen jäljiltä. Ne tietenkin vaivaavat, kun kesäkin tulossa, ja muutenkin. Laitettiin heti illalla sheavoita polviin, ja aamulla tytär tuli ihmeissään näyttämään, että arpia tuskin enää erottaa! En kyllä uskoisi ellen olisi omin silmin olisi nähnyt. Kiitos tyttäreni puolesta”

”Olen käyttänyt Saaren Taika Sheavoita erilaisiin iho-ongelmiin pian puoli vuotta. Tuote rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vie pois punoitusta finneistä yms. näpyistä, auttaa kutiseviin sääskenpuremiin jne.”

”Kamomilla-sheavoide on luottotuotteeni, mutta ihastuin myös tähän. Olen kokeillut tuotetta myös kuiviin hiuksiini ja tuntuu kosteuttavan.
Plussaa ihanasta rasiasta.”

”Hyvä rasva. Pitää ihon kimmoisana niin minulla kuin myös miehelläni.”

”Erittäin riittoisa ja super kosteuttava rasva joka tarpeeseen. Omille kasvoilleni ainakin näin kesänlopulla asteen verran liian paksu vielä, mutta syksy ja talvi käyttöön varmasti luotto suosikkini. Suosittelen suuresti ja varsinkin yhdessä teepuusaippuan kanssa. Purkista riittää pitkäksi aikaa sillä omaan käyttöön kasvoille riittää noin herneen kokoinen määrä.”

”Todella riitoisa ja vain ohuen kerroksen tarvitsee sipaista kuiviin kyynärpäihin. Olen tosi tyytyväinen tuotteeseen.”

”Ihana voide, joka kosteutta hyvin paperin ohuen ihoni hyvin. Ihoni ohentunut vuosien kortisonin syönnin takia.”

”Tuotekehittäjän oma kokemus: Palanut iho normalisoituu supernopeeta meidän ravinteikkaan Sheavoin ansiosta! Kuvien välissä yksi yö 😊 Pesussa Saariston Suolasaippua pesupussissa, hellävaraista ja paljon kivennäisaineita. Annan saippuavaahdon vielä vaikuttaa iholla tovin ennen huuhtelua. Kuolleenmeren suola saippuassa toimii seuraavasti: Magnesium – edistää solujen aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa, suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta. Kalsium – tasapainottaa seebumia (talin tuotanto), parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista, ehkäisee ryppyjä ja juonteita. Bromidi – Rauhoittaa ihoa, lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja, elvyttää ihoa. Kalium – kosteuttaa tehokkaasti, vähentää turvotusta. Natrium – puhdistaa ihoa, lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä, kuorii kuollutta ihosolukkoa”.

 •  
 • palaneen ihon hoito after sun luonnollinen”Riittoisa, hoitava, auttanut tosi hyvin moninaisiin käsien iho-ongelmien.”
 •  
 • Lapsen vuosi vuodelta pahentunut ihottuma saatiin tällä tuotteella kokonaan pois! Todella huippu tuote. Tätä käytämme joka päivä.”
 •  
 • Oikein hyvä tuote, kasvoille ja kaulalle, pehmentäen ihoa mukavasti. Suosittelen.

 • Ihanan pehmeä, raikas ja PUHDAS. Ei turhaa kemikaalikuormaa iholle.
 • Oikein hyvä tuote, kasvoille ja kaulalle, pehmentäen ihoa mukavasti. Suosittelen.
 • Ihana tuote. Kynsiin ja sormempäihin tätä hieron montakertaa päivässä. Yleensä työhanskat kuivattaa sormenpäitä nii että ne ratkeilee, mutta tämän avulla ei ratkeile. Ja kynnetkään ei liuskotu. Tykkään.
 • Aivan ihana tuote. Jatkoon ja jatkuvaan käyttöön.

Makadamiaöljy Sheavoide:

 • ”Makadamiaöljy sheavoide tuoksuu ihanalta ja sheavoiteet ovat paras lääke kuiviin kantapäihin.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide on mahtava tuote kuivalle iholle. Poikani akne rauhoittui jo viikossa. Suosittelen lämpimästi.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide on kompaktissa litteässä purkissa, joten kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Käytän sitä päivittäin esim. kynsinauhoihin, nenänvarren silmälasi-ihottumaan ja isovarpaiden kovettumiin.”
 •  
 • ”Olen nyt käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta jokusen vuorokauden kantapäiden iholle. Minulla on taipumusta kovettumiin ja liikasarveistuviin kantapäihin. Nyt tuntuu kuin voide helpottaisi tilannetta. Jatkan käyttöä. Purkki on kiva, helppo annostella ja rasian saa tyhjäksi leikkaamatta keskeltä kahtia, mikä on tehtävä muovituubien tyhjäksi saamisen kanssa.”
 •  
 • ”Ostin Makadamiaöljy sheavoiteen 14-vuotiaalle tyttärelleni, joka kärsii aknesta. Voide on auttanut yhdessä Teepuusaippuan kanssa todella hyvin. Tyttäreni on ollut tyytyväinen tuotteeseen.”
 •  
 • ”Tyttärelläni todella herkkä, pintakuiva iho. Kasvomaskit saaneet ihon todella ärtyneeksi. Makadamiaöljy sheavoide sai viikossa ihon paranemaan. Suosittelen lämpimästi kaikille herkkä hipiäisille!”
 •  
 • ”Mulla on aina ollut todella vaikea iho hoitaa, kun on sekaiho. Nyt oon löytänyt ihanan rasvan joka samalla kosteuttaa ja jättää ihon todella pehmeäksi. Makadamiaöljy sheavoide sopii todellakin akneiholle.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide rauhoittaa muutamassa päivässä ongelmaihon. Ihana, vaikkakin aika voimakas tuoksu. Käytän yövoiteena, eikä tämän kanssa ole tarvetta muille voiteille.”
 •  
 • ”Käytössä erittäin riittoisaksi todettu, pehmentää jalkapohjien kuivan ihon nopeasti ja Makadamiaöljy sheavoide käy myös erittäin hyvin ilta suihkun jälkeen kasvoille yötä vasten. Itselläni sekaiho, joka selvästi rauhoittunut käytön aikana. Suosittelen kokeilemaan ja ihastumaan!”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide on kasvovoide suosikkini! Tällä on rauhoittunut leukaperien hormonaalinen akne ja iho on kauniin kuulas. Sopii jopa meikkivoiteen alle, kun voiteen antaa ensin kunnolla imeytyä.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide toimii erittäin hyvin kuivalle iholle, etenkin näin talviaikana. Kuivat korppukantapäät kiittävät, myöskään kasvojen iho ei kiristele yhtään. Käytän voidetta päivittäin.”
 •  
 • ”Alkuun Makadamiaöljy sheavoide ei kunnolla imeytynyt, tuntui, että se jäi vain ihon pintaan ja iho tuntui silti kireältä. Jatkoin kuitenkin käyttöä ja päivä päivältä voide tuntuu paremmalta iholla, kosteuttaa, vähentää punoitusta ja tasoittaa ihon väriä. Toimii hyvin yhdessä Teepuusaippuan kanssa hormonaalista aknea vastaa. Finnit ja mustapäät vähentyneet huomattavasti.”
 •  
 • ”Olen käyttänyt muutaman päivän Makadamiaöljy sheavoidetta. Jalassa oleva kutiseva ihottuma läikkä on selvästi rauhoittunut. Kasvojen iholle tuote ollut myös loistava, auttaa kuivuuteen ja imeytyy hyvin, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide on aivan ihana! Koostumus aiemmin käyttämiini voiteisiin on kiinteämpi, mutta voide sulaa nopeasti iholla. Olen käyttänyt voidetta kasvojen ja kaulan iholle. Ongelmainen kasvojeni iho on todella pitänyt tästä tuotteesta, käytän aamuin illoin. Voide jättää todella kauniin kiillon iholle ja on lisäksi miellyttävän tuoksuinen. Lisäksi olen käyttänyt Tyrnisaippuaa enkä muista, koska ihoni olisi viimeksi voinut näin hyvin.”
 •  
 • ”Reilu viikon verran olen Makadamiaöljy sheavoidetta päässyt käyttämään kasvojen alueelle ja tähänastinen tuntuma voiteeseen on: Erittäin luonnonmukaisen oloinen eikä viikkoon ole nyt uusia näppyjä kasvoille ilmestynyt! Levityksessä saa olla tarkkana, ettei laita liikaa, sillä kasvot jäävät muuten kiiltäviksi, kun aine ei imeydy iholle jättäen ihoa mattapintaiseksi. Kokonaistunne tästä voiteesta on kuitenkin hyvä ja jatkan mielelläni käyttöä.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide toimii mielestäni hyvin ruusufinniin. Kasvojen ihon tuntuu pehmeälle ja voi paremmin.”
 •  
 • ”Olen käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta noin viikon kasvoille ja vaikuttaa oivalliselle, iho on kosteutettu, eikä epäpuhtauksia ole tullut. Toivottavasti saan tästä uuden luottotuotteeni!”
 •  
 • ”Olen käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta lähinnä atooppiseen kutisevaan ihoon jo kohta 2 viikkoa ja olen ollut todella tyytyväinen. Voide hillitsee kutinaa ja kosteuttaa sopivasti, jopa hyvä jalkavoiteena. Suositukset tuotteelle!”
 •  
 • ”Todella kuiva ihoni korjaantui Makadamiaöljy sheavoiteella ihanan sileäksi ja pehmeäksi. Myös kuivuudesta aiheutuneet juonteet katosivat.”
 •  
 • ”Parin päivän Makadamiaöljy sheavoiteen käytön jälkeen kädessä oleva sitkeä ihottuma on ruvennut paranemaan.. Vieläku malttaisi olla raapimatta.”
 •  
 • ”Olen käyttänyt Makadamiaöljy sheavoidetta koko vartalolle kuivista kantapäistä epäpuhtaan ihon kasvoihin. Vaikutus näkyy heti: pehmentää kuivaa ihoa, silottaa raskausarpia ja tulehduksellisia finnejä tulee enää harvoin. Myös komodo akneni on parempaan päin (mikä tosin saattaa myös olla Saariston suolasaippuan ansiota). Pidän voiteen hintaa edullisena sen riittoisuuteen ja toimivuuteen suhteutettuna. Olen tottunut käyttämään hajusteettomia tuotteita ja vaikkei voiteen tuoksu ole huono, niin minulle se on liian voimakas. Olenkin sekoittanut voidetta aina hajusteettomaan perusvoiteeseen – ja vaikutus on silti huippuluokkaa!”
 •  
 • ”Minulla on todellinen sekaiho ja vielä 40+ kärsin aknesta, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Hormonikierto ja vuodenaika vaikuttavat ihon kuntoon. Vuosien myötä välillä on löytynyt hyviä tuotteita, mutta ajan myötä mikään ei ole tarjonnut oikotietä onneen. Olen nyt reilun viikon käyttänyt Makadamiaöljy Sheavoidetta ja olen ollut tuotteeseen tyytyväinen. Käyttötapaan on ollut totuttautumista, mutta pian siitä tuli rutiinia. Minulle on riittänyt vähempikin kuin ohjeena annettu herneen kokoinen määrä. Tuote vaikuttaa siis riittoisalta. Hajuun on ollut pykälää hankalampi sopeutua, mutta onneksi se hälvenee melko nopeasti ja kaipa siihenkin on jo tottunut. Tosin, joku toinen voi hyvinkin pitää tuoksusta. Toistaiseksi iho on tuntunut mukavalta, kosteutta on tarpeeksi ja kiilto pysynyt aisoissa. Pidempi käyttö näyttää miten tilanne epäpuhtauksien (mustapäät ja finnit) kanssa kehittyy. Puhdistukseen olen käyttänyt Teepuusaippuaa.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide on hyväntuoksuinen ja hyvin levittyvä sekä hyvin imeytyvä voide. Toimii ja auttaa niin kuivissa jaloissa kuin kuivissa käsissä.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide tuntuu ihanalta iholla ja kasvot suorastaan hehkuvat kun tätä sivelee hipiälle!”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide levittyy pehmeästi, imeytyy hyvin ja kosteuttaa. Käytän tätä kasvoille, käsille, jaloille ja suihkun jälkeen koko vartalolle. Pitää kunnossa kynsinauhat, jalkapohjat ja hilseilevät sääret.”
 •  
 • ”Muutaman päivän käytön jälkeen iho (rasvoittuva sekaiho) tuntuu kosteutetummalta ja kimmoisammalta. Öljyisestä ja paksusta koostumuksesta huolimatta Makadamiaöljy sheavoide imeytyy hyvin ja kevyt jopa meikin alla kun on hyvin imeytynyt.”
 •  
 • ”Herkälle ja epäpuhtauksien taipuvakselle iholleni Makadamiaöljy sheavoide on osoittautunut erittäin toimivaksi päivä- sekä yövoiteeksi. Se tekee ihostani pehmeän, imeytyy nopeasti, rauhoittaa ja kosteuttaa hyvin. En ole huomannut ihossani uusia epäpuhtauksia.”
 •  
 • ”Makadamiaöljy sheavoide sopii koko meidän perheelle päästä varpaisiin! Nelikymppisille kuiville kasvoille, sekä kahdelle teini-ikäiselle tyttärelle ja urheilevalle nuorelle pojalle.”
 •  
 • ”Mulla on aina ollut todella vaikea iho hoitaa, kun on seka iho. Nyt oon löytänyt ihanan rasvan joka samalla kosteuttaa ja jättää ihon todella pehmeäksi. Sopii todellakin akneiholle.”
 •  
 • ”Rauhoittaa muutamassa päivässä ongelmaihon. Ihana, vaikkakin aika voimakas tuoksu. Käytän yövoiteena, eikä tämän kanssa ole tarvetta muille voi teille.”

 • Alkuun voide ei kunnolla imeytynyt, tuntui että se jäi vain ihon pintaan ja iho tuntui silti kireältä. Jatkoin kuitenkin käyttöä ja päivä päivältä voide tuntuu paremmalta iholla, kosteuttaa, vähentää punoitusta ja tasoittaa ihon väriä. Toimii hyvin yhdessä teepuusaippuan kanssa hormonaalista aknea vastaa . Finnit ja mustapäät vähentyneet huomattavasti
 •  
 • Olen käyttänyt muutaman päivän kyseistä tuotetta. Jalassa oleva kutiseva ihottumaläikkä on selkeästi rauhoittunut. Kasvojen iholle tuote ollut myös loistava, auttaa kuivuuteen ja imeytyy hyvin, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.
 •  
 • Toimii mielestäni hyvin ruusufinniin. Kasvojen ihon tuntuu pehmeälle ja voi paremmin.
 •  
 • Olen käyttänyt voidetta n. viikon kasvoille ja vaikuttaa oivalliselle, iho on kosteutettu, eikä epäpuhtauksia ole tullut. Toivottavasti saan tästä uuden luottotuotteeni!
 •  
 • Olen käyttänyt voidetta lähinnä atooppiseen kutisevaan ihoon jo kohta 2 viikkoa ja olen ollut todella tyytyväinen. Voide hillitsee kutinaa ja kosteuttaa sopivasti, jopa hyvä jalkavoiteena. Suositukset tuotteelle!
 •  
 • Todella kuiva ihoni korjaantui tällä voiteella ihanan sileäksi ja pehmeäksi. Myös kuivuudesta aiheutuneet juonteet katosivat.
 •  
 • Parin päivän käytön jälkeen kädessä oleva sitkeä ihottuma on ruvennut paranemaan.. Vieläku malttas olla raapimatta. 
 •  
 • Pari viikkoa testanneena. Hyvin levittyvä ja todella riittoisan oloinen. Ei jätä ihoa tahmean oloiseksi. Tuoksu on mukava. Koirakin tykkää
 •  
 • Olen käyttänyt voidetta koko vartalolle kuivista kantapäistä epäpuhtaan ihon kasvoihin. Vaikutus näkyy heti: pehmentää kuivaa ihoa, silottaa raskausarpia ja tulehduksellisia finnejä tulee enää harvoin. Myös komodoakneni on parempaan päin (mikä tosin saattaa myös olla Saariston suolasaippuan ansiota). Pidän voiteen hintaa edullisena sen riittoisuuteen ja toimivuuteen suhteutettuna.

  Olen tottunut käyttämään hajusteettomia tuotteita ja vaikkei voiteen tuoksu ole huono, niin minulle se on liian voimakas. Olenkin sekoittanut voidetta aina hajusteettomaan perusvoiteeseen – ja vaikutus on silti huippuluokkaa!

 •  
 • Voide levittyy hyvin ja kuivat paikat kasvoista kadonneet. Voiteen tuoksu on ihanan raikas ja luonnollinen
 •  
 • Todella kosteuttava ja ovelan tuoksuinen. Tällaista en aiemmin ole käyttänyt. Olen huippu tyytyväinen.
 •  
 • Olen aikaisemmin käyttänyt kamomilla sheavoidetta. Tämä makadamiavoide on levittämisen jälkeen hieman kevyemmän oloinen. Iho on kuitenkin tosi pehmeä ja kosteutettu. Tuoksu on voimakas mutta miellyttävä. Suosittelen.
 •  
 • Tuli tilattua vaihtelun vuoksi ja toimii yhtä hyvin kuin kamomilla-sheavoidekin!
 •  
 • Korkea laatu näkyy ja tuntuu tuotteessa. Olen vasta ostanut makadamia sheavoiteen joten pitkää kokemusta minulla ei vielä ole. Odotan siltä kuitenkin paljon sillä olen käyttänyt aikaisemmin Kamomilla sheavoidetta. Ohuelti iholle levitettynä se elvyttää ja tasapainottaa ihon rasvoittumista.
 •  
 • Minulla on todellinen sekaiho ja vielä 40+ kärsin aknesta, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Hormoonikierto ja vuodenaika vaikuttavat ihon kuntoon. Vuosien myötä välillä on löytynyt hyviä tuotteita, mutta ajan myötä mikään ei ole tarjonnut oikotietä onneen. Olen nyt reilun viikon käyttänyt Makadamiaöljy Sheavoidetta ja olen ollut tuotteeseen tyytyväinen. Käyttötapaan on ollut totuttautumista, mutta pian siitä tuli rutiinia. Minulle on riittänyt vähempikin kuin ohjeena annettu herneen kokoinen määrä. Tuote vaikuttaa siis riittoisalta. Hajuun on ollut pykälää hankalampi sopeutua, mutta onneksi se hälvenee melko nopeasti ja kaipa siihenkin on jo tottunut. Tosin, joku toinen voi hyvinkin pitää tuoksusta. Toistaiseksi iho on tuntunut mukavalta, kosteutta on tarpeeksi ja kiilto pysynyt aisoissa. Pidempi käyttö näyttää miten tilanne epäpuhtauksien (mustapäät ja finnit) kanssa kehittyy. Puhdistukseen olen käyttänyt Teepuusaippuaa.
 •  
 • Hyvän tuoksuinen ja hyvin levittyvä sekä hyvin imeytyvä voide. Toimii ja auttaa niin kuivissa jaloissa kuin kuivissa käsissä
 •  
 • Iho tuntuu pehmeältä ja käsivoiteenakin menee.
 •  
 • Tuntuu ihanalta iholla ja kasvot suorastaan hehkuvat kun tätä sivelee hipiälle!
 •  
 • Levittyy pehmeästi, imeytyy hyvin ja kosteuttaa. Käytän tätä kasvoille, käsille, jaloille ja suihkun jälkeen koko vartalolle. Pitää kunnossa kynsinauhat, jalkapohjat ja hilseilevät sääret.
 •  
 • Muutaman päivän käytön jälkeen iho (rasvoittuva sekaiho)tuntuu kosteutetummalta ja kimmoisammalta. Öljyisestä ja paksusta koostumuksestaa huolimatta imeytyy hyvin ja kevyt jopa meikin alla kun on hyvin imeytynyt.
 •  
 • Riittoisa ja tehokkaasti kosteuttava. Ei ärsytä herkkää ihoa ja kosteuttaa jopa kuivia kantapäitä tehokkaasti! 
  Ihana metallinen pakkaus. 
  Pitkähkö imeytymisaika.
 •  
 • Herkälle ja epäpuhtauksien taipuvakselle iholleni osoittautunut erittäin toimivaksi päivä- sekä yövoiteeksi. Tekee ihostani pehmeän, imeytyy nopeaati, rauhoittaa ja kosteuttaa hyvin. En ole huomannut ihossani uusia epäpuhtauksia.

 • Loistava tuote. Rauhoittaa ärtyvää ihoa.
 • Makadamiaöljy sopii koko meidän perheelle päästä varpaisiin! Nelikymppisille kuiville kasvoille sekä kahdelle teini-ikäiselle tyttärelle ja urheilevalle nuorelle pojalle.
 • Tämä voide levittyy hyvin ja kosteuttaa ihon kunnolla. Huipputuote joka jää itselläni jatkuvaan käyttöön.
 • Ravitsee ihoa, mutta ei rasvoita liikaa. Ihanan raikas tuoksu.
 • Hyvä voide, kosteuttaa ihoa hyvin. Ainut miinus voimakkaasta tuoksusta, mutta siihenki pikku hiljaa tottuu.

manteliöljy sheavoide

Manteliöljy Sheavoide:

Iho tuntuu pehmeältä ja hyvin hoidetulta. Toimii myös meikin alla pintakuivalle iholle 🙂

Saaren Taika kamomilla sheavoide psoriasis atooppinen iho ihottuma kutina luonnollinen

Tyrnivoide:

 • Aivan ihana tuoksu ja koostumus! Hoitanut muutamilla käyttökerroilla jo kädessä olevaa ihottumaa sekä toimii ihanana kosteuttajana savinaamion jälkeen, jättäen ihon pehmeäksi.
 •  
 • Kuivan sekaihoni kanssa olin jo ongelmissa, kokeillut monenmoista. Tyrnivoiteella muutamassa päivässä ihon kunto ja kosteus tasapaino todella paljon parempi!!
 •  
 • Voide imeytyy todella hyvin ihoon, jättäen sen raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Sekaihoni näyttää tasaiselta ja terveeltä käytettyäni voidetta noin kuukauden ajan. Käytin voidetta alkuun aamuin illoin. Aamuisin meikki levittyi kauniisti ja iho näytti todella hyvältä, mutta päivän mittaan iho muuttui öljyisemmäksi ja meikki epätasaiseksi. Tällä hetkellä käytän Tyrnivoidetta yövoiteena ja aina kun en meikkaa, joten pidän kyllä tuotteesta. Voide on myös lastemme käytössä, ja teini-iän kynnyksellä olevien ihokin näyttää rauhoittuvan tuotteen käytön myötä.
 •  
 • Saaren Taika Tyrnivoide on kosteuttanut ja rauhoittanut ihoani! Vihdoinkin näkyvissä jotakin toipumista ihossani! Ikää on 59 vuotta, mutta minulla on kuitenkin epäpuhtauksia ja finnien tapaisia puskee välillä. Ihoni on pintakuiva, paikoitellen rasvainen ja herkkä. Keväällä käytin hedelmähappoja sisältävää kuorintaa, mikä oli virhe. Poskien sivuihin tuli kuoppia ja rupia. Olen nyt käyttänyt ST:n Tyrnivoidetta noin kuukauden ajan ja paranemista tapahtuu, vaikkakin hitaasti. Voide on sen verran rasvaista iholleni, että olen käyttänyt sitä lähinnä vain iltaisin. Aamuisin ja iltaisin pesen kasvoni Tyrnisaippualla tai Veera-suolasaippualla. Aluksi Veera-suolasaippua kirveli; varmaankin siksi, että ihoni huonossa kunnossa. Kirvely on helpottanut :). Aion ehdottomasti jatkaa tuotteiden käyttämistä.
 •  
 • Sitkeän ihottuman kutinan poistaa hetkessä, vaikka lääkäreiden määräämät voiteet ei ole tähän pystyneet. Ihanan kosteuttava ja nopeasti imeytyvä tehovoide auringon kuivattamille käsille.+
 •  
 • Tuhti ja hoitavan tuntuinen voide, levittyy ihanasti. Ei sovi meikin alle, itselläni jättää ihon kiiltäväksi ja aavistuksen tahmean tuntuiseksi (imeytyminen kestää tovin). Yövoiteena täydellinen. Tuoksu melko voimakas, tuo mieleen Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin. Ei kuitenkaan tuoksu voimakkaasti kuin hetken levittämisen jälkeen. Voide on tuonut kirkkautta ja uutta hehkua kasvojen iholle.
 •  
 • Ihoni on oikutteleva ja epäpuhtauksiin, pintakuivuuteen ja kesäisin valoekseemaan taipuvainen, ja nyt myös keski-ikäistyvä. Olen käyttänyt tyrnivoidetta yövoiteena teepuu- tai suolasaippuan kaverina, ja hyvältä tuntuu! Aamulla iho on pehmeä, ja näpyt ja hilseilevät läikät ovat tuntuneet paranevan pikavauhtia.
 •  
 • Hoitaa ja korjaa tehokkaasti! Ihoni on oikutteleva ja epäpuhtauksiin, pintakuivuuteen ja kesäisin valoekseemaan taipuvainen, ja nyt myös keski-ikäistyvä. Olen käyttänyt tyrnivoidetta yövoiteena teepuu- tai suolasaippuan kaverina, ja hyvältä tuntuu! Aamulla iho on pehmeä, ja näpyt ja hilseilevät läikät ovat tuntuneet paranevan pikavauhtia.
 •  
 • Hiukan ehkä ”öljymäinen” tunne iholla heti tuotteen levityksen jälkeen, mutta imeytyy kyllä ajan kanssa hyvin. Minulla toisaalta on tapana käyttää rasvoja runsaalla kädellä, joten öljyinen tunne voi johtua myös siitä. Erittäin miellyttävä tuoksu. Tuote ei myöskään aiheuta ihoärsytystä tai kirvele, vaikka olen levittänyt sitä myös ihorikkoiselle ja hyvin herkälle posken iholleni. Pidemmällä käyttöajalla näkee tuloksia varmasti vielä paremmin, nyt olen ehtinyt kokeilla tuotetta vasta vajaan viikon hyvin ongelmaisella kasvojen ihollani (otsa täynnä stressin aiheuttamia kipeitä finnejä, posket samaan aikaan liian kuivat). Käytän tuotetta tällä hetkellä teepuusaippuan kanssa ja erityisesti otsan ongelma-alue alkaa näyttää paremmalta.
 •  
 • Päivittäin käytössä. Jättää suht mattapintaisen ihon ja näin lyhyen käytön jälkeen jo voin sanoa että sopii hyvin kuivalle ja kiristävälle, mutta kiiltoon taipuvaiselle iholleni.
 •  
 • Iho tuntui heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen pehmeältä ja sileältä. Tuoksu myös miellyttävä.
 •  

 • Ihana voide, hoitaa ja kosteuttaa ja tuoksuukin vielä hyvälle
 •  
 • Ihana täyteläinen voide 40+ akneiholle, yhdessä teepuusaippuan kanssa rauhoittaa kummasti ihoa. Tuoksu myös miellyttää. Spaatteli on loistava tämän voiteen kanssa!
 •  

 • Ihana voide sekä kasvoille että vartalolle! Pehmentää kuivat ja atooppiset kohdat iholta. Olen käyttänyt myös lasten iholle. Rauhoittaa kuitinaa ja punoitusta. Imeytyy hyvin. Toimii epäpuhtaalle iholleni kosteuttaa eikä tuki.
 •  

 • Vihdoinkin löytyi voide, joka ei kirvele couperosa-iholla.
 •  
 • Miellyttävä ja tehokkaan tuntuinen voide ruusufinni-iholle. Tuoksu tuntui aluksi voimakkaalta. Voisin suositella muillekin.
 •  
 • Riittoisa ja miellyttävä levittää, iho tuntuu kosteutetulta muttei rasvaiselta.
 •  
 • Hyvä tuoksu ja nyt aluksi voin sanoa, että tuntuu hyvälle. Mulla on toi coperoosa ja lisäksi Ruusufinni ongelmana.Onko tämä oikea voide vai löytyykö joku muu ko tarkoitukseen. 

saaren taika huulivoide hajusteeton vegaaninen (1)

Huulivoide:

 • Erittäin riittoisa ja helppo levittää.Pitää pitkään kosteuden huulilla
 •  
 • Erittäin miellyttävä koostumus ja pienen kokonsa puolesta helppo sujauttaa meikkipussiin.
 •  
 • Olen vasta pari kuukautta sitten tutustunut tuotteisiinne ja olen todella tyytyväinen niihin. Särkisalon suolasaippua vaahtoaa ihanasti ja kosteuttaa ihoa, mitä en tiennyt suolasaippuan tekevän. Ei ole tarvinnut rasvata ihoa suihkun jälkeen ollenkaan nyt keväällä ja jopa kuivat jalkapohjat ovat elpyneet ilman lisärasvausta. Lisäksi olo on saippuapesun jälkeen puhtaan tuntuinen ja alkavan vaihdevuoden hikiongelmat ainakin hajujen osalta vähentyneet.  Tilasin vielä toisenkin saippuan käsien pesuun, kynsinauhat ovat kunnossa eikä käsiä tarvitse rasvata jatkuvasti.  Parisuhdekin on parantunut saippuan johdosta 😀 Mies ei malta pitää näppejään erossa ihostani, koska on niin ihanan pehmeä ja sileä. Eikä olla enää mikään nuori pari. Hajusteeton huulivoidekin on loistotuote, jostain syystä joku vuosi sitten kaikki huulirasvat ja -voiteet, myös ekokaupoista ostetut, alkoivat ärsyttää ja ’kihistä’ huulissa. Tämä teidän on ihanan hoitava, ainoa miinus taitaa olla että riittää rasvaus joka toinen päivä.

Saaren Taika monoi de tahiti voide sheavoit-3063

Monoi de Tahiti voide:

 • Ihana koostumus, levittyy hyvin. Tosi pieni määrä riittää, silti kosteuttaa tehokkaasti. Ihoni näyttää tasaisemmalta, pinta on tasaisempi eikä väriltään enää niin punaisen kirjava.
 • Rakastan tiaren tuoksua, siksi alun perin tilasin tämän, vaikka mietin että ainakin kasvojen rasvoittuvalle iholle voi olla liian tujua. Mutta tämä on toiminut tosi hyvin ja pieni määrä voidetta riittää.
 • Monoi voide on nyt mun kasvoille ykkös juttu. Näillä pakkasilmoilla mun iho kuivuu normia enemmän. Tää voide on helppo levittää, kosteuttaa hyvin ja lisäksi mieto ihana tuoksu. Ja yllättävää kyllä pieni määrä riittää.

No:1 Eco ACE kosteuttaja:

 • Voide levittyy tosi helposti ja on miellyttävän tuntuista. Iho ei jää tahmeaksi. Pieni määrä kerrallaan riittää kasvoille hyvin. Jälleen kerran ihana tuote!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.