Samean ja väsyneen ihon elvyttäminen Saaren Taika- tuotteilla

Elämme tällä hetkellä vuoden pimeintä ja kylmintä aikaa ja tällöin myös kasvot voivat tuntua väsyneiltä ja sameilta. Tästä artikkelista löydät muutaman vinkin, joilla voit  antaa ihollesi uudenlaista energiaa, luonnollisia Saaren Taika ihonhoitotuotteita käyttäen!

IHO KUORIMALLA KUULAAKSI

Väsyneen ihon elvytysprosessi kannattaa aloittaa ihon tehokkaalla, mutta hellävaraisella kuorinnalla. Huolellisen puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen saat ihosi näyttämään kirkkaammalta ja tasaisemmalta. 

Saaren Taika Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta on loistava valinta samean ihon kuorimiseen. Kuorinnan sisältämä kaura kosteuttaa kuivaa ihoasi tehokkaasti työntämällä kosteutta syvälle ihoosi ja samalla se tukee ihosi paranemista. . Manteli taas sisältää E-vitamiinia, antioksidanttia, joka auttaa suojaamaan ihosolukkoa vaurioilta ja pitää ihosi kosteutettuna.

Kuorinta poistaa ihosi pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja tekee ihostasi kirkkaamman, kuulaamman ja sileämmän. Kuorittu iho imee myös paremmin voiteiden ravintoaineet itseensä ja säilyy näin nuorekkaampana!

VITAMIINEILLA ENERGIAA

Kun iholta on saatu kuorittua kuolleet ihosolut sekä muut epäpuhtaudet pois, on aika antaa ihollesi uutta energiaa vitamiineilla! Eri vitamiineilla on erilaisia vaikutuksia. C-vitamiini kirkastaa ihoa, A-vitamiini (retinoli) silottaa pintajuonteita ja E-vitamiini rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Nämä kaikki kolme vitamiinia yhdistyvät intensiivisesti Tehostaaksesi ihon kosteutusta ja vitamiinipitoisuutta, voit käyttää kosteuttajan alla vielä ihanaa Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumia. Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta sisältävän seerumin avulla saat ihollesi nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Seerumi tekee ihostasi joustavamman ja säteilevämmän. Ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

Osta parhaat luonnonkosmetiikan kasvojen ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shopista

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.