Ota yhteyttä

Saaren Taika Tehtaanmyymälä: Heikkiläntie 2 b 30 25500 Perniö (Kirjaston takana, joen puolella). 

Ks. Korona-ajan ohjeet liiketilassamme vierailuille täältä.

Taikatehdas sijaitsee Kaukassalossa (ei asiakaskäyntiä)

Vastaamme sähköpostiisi arkipäivinä mahdollisimman nopeasti kuitenkin viimeistään 3:n arkipäivän kuluessa. Ennen yhteydenottoa katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin alta.

Kiitos kun huomioit ennen yhteydenottoasi, että olemme kaikki vain ihmisiä ja meille sattuu virheitä, ihan kuten kenelle tahansa ihmiselle. Joudumme toisinaan toimimaan kovassakin tilausruuhkassa, ehkä jopa hieman väsyneinä, emmekä tahallamme tee virheitä tilauksia käsitellessämme, joskus niitä kuitenkin pääsee sattumaan. Korjaamme mielellämme virheemme ja toivomme, että virheestä huomattaessanne muistatte ystävälliset käytöstavat 🙂

Toisinaan  myös tekniikka pettää ja tilaus ei tule meille perille asti vaikka maksu on kuitenkin mennyt asiakkaan tililtä. Palautamme mielellämme aiheettoman maksun ja olemme aina mielissämme, kun asiakas muistaa, että tekniikan pettäminen ei ole kauppiaan vika 🙂

Ollaan siis ystävällisiä toisillemme, jolloin asiakaspalvelukokemuskin on kummallekin osapuolelle mieluinen. Terkuin Johanna

TIEDOKSI!
Meille on tullut paljon palautetta, että puhelinnumeroamme ei ole saatavilla.

Olen erittäin pahoillani tästä! Sairastan diagnosoitua sosiaalistentilanteidenpelkoa, joka liittyy myös puheluihin. Siksi numeroamme ei ole yleisesti saatavilla, koska puhelun puhuminen saattaa vaatia jopa 2 päivän palautumisen.

Olen omassa henk.koht. blogissani avannut tätä tuskaa enemmän ja toivoisin kovasti, että ymmärrätte asian <3

-Johanna

Kuluttaja-asiakkaat:

Kyllä, toisinaan teemme. Lähetä linkki somekanavaasi sekä hieman tietoja seuraajistasi sekä aiemmista vastaavista yhteistyökuvioistasi meille sähköpostilla (luemme pr-posteja pääasiassa tiistaisin).

Tilauksesi tilan näet kirjautumalla verkkokaupassa omalle tilillesi (valikosta yläoikealla profiilikuvakkeesta kohta “Oma tilini”) ja etsimällä sieltä kyseisen tilauksen tilausnumeron. Tilauksen status näkyy oikealla kohdassa: “Toimituksen tila:”

Pakettisi kulun näet sähköpostiisi tulleesta “Tilauksesi Saaren Taika Shopista on nyt matkalla!” viestistä kohdasta “Seurantatunnus”.

Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä tilauksesi vastaanotosta, ei tilauksesi ole tullut meille perille. On tärkeää odottaa, että selain siirtää sinut takaisin verkkokauppaamme maksun jälkeen, jotta tilaus kirjautuu meille asti. Emme veloita tilauksia kahteen kertaan. Edellämainituissa ongelmatilanteissa Checkout palauttaa asiakkaan rahat muutaman päivän sisällä mikäli maksu on ehtinyt lähteä asiakkaan tililtä. Mikäli palautusta ei ole kuulunut muutaman arkipäivän kulutua, ota yhteys sähköpostilla.

Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Korjataksemme tilanteen tarvitsemme tilausnumerosi sekä kuvan lähetysluettelosta ja paketin sisällöstä sähköpostitse. Toimitamme sinulle hyvitettävät tuotteet pikaisesti.

Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse, niin pyydämme Matkahuoltoa toimittamaan paketin uuteen noutopaikkaan.

Voi miten harmillista 🙁 Valitettavasti joudumme veloittamaan noutamattomien pakettien palautus- ja uudelleenlähetyskulut asiakkaalta 🙁

Mikäli tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana tulee vastaanottajan lähetystä vastaanotettaessa pyytää Matkahuoltoa kirjaamaan vauriot lähetyksen seurantatietoihin ja säilyttämään tuote sekä pakkaus Matkahuollon tarkastusta varten. Ilmoita asiasta myös meille sähköpostilla.

Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Korjataksemme tilanteen tarvitsemme tilausnumerosi sekä kuvan lähetysluettelosta ja paketin sisällöstä sähköpostitse. 

Jälleenmyyjät:

Tilauksesi tilan näet kirjautumalla jm-kaupassa omalle tilillesi (valikosta yläoikealla kohta “Oma tilini”) ja etsimällä sieltä kyseisen tilauksen tilausnumeron. Tilauksen status näkyy oikealla kohdassa: “Toimituksen tila:”

Pakettisi kulun näet sähköpostiisi tulleesta “Muutos tilaukseen” viestistä kohdasta “Seurantatunnus”, syötä tunnus matkahuollon paketin seurantaan niin näet missä pakettisi kulkee.

Tilasin jo aikoja sitten, missä pakettini viipyy? Heti valmiina olleet tuotteet toimitetaan norlmaalisti tilausta seuraavana arkipäivänä.

Pidentynyt toimitusaika -tuotteiden toimitusaika on ilmoitettu jm-kaupan etusivulla. Siirry jälleenmyyjien Ohjepolulle saadaksesi lisätietoja

Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Korjataksemme tilanteen tarvitsemme tilausnumerosi sekä kuvan lähetysluettelosta ja paketin sisällöstä sähköpostitse. Toimitamme sinulle hyvitettävät tuotteet pikaisesti!

Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse, niin pyydämme Matkahuoltoa toimittamaan paketin uuteen noutopaikkaan.