Saaren Taika yhteystiedot

Saaren Taika Yhteystiedot

Saaren Taika yhteystiedot

Saaren Taika tehtaanmyymälä & verkkokaupan varasto

Heikkiläntie 2b30 Perniö (Kirjaston takapuolella)

Topaz Oy Y-tunnus: 2903504-7

Kiitos, että haluat ottaa meihin yhteyttä!
Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköisesti saapuviin viesteihin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Pieni toive ennen yhteydenottoasi.

Mikäli tilauksellesi on sattunut inhimillinen virhe,  esimerkiksi tilaustenkäsittelyssä tai tilauksen toimituksessa, pyydämme huomioimaan seuraavaa.

Tilaustenkäsittelyssä emme tahallamme pakkaa väärää tuotetta tilaukseesi.

Emmekä toimittaessamme tilaustasi Postin tai Matkahuollon välityksellä pysty varmistamaan, ettei kuljettajalle tai jakajalle sattuisi koskaan virhettä, ja paketti eksyisi väärään paikkaan.

Toivomme näillä sanoilla, että vaikka tilanne olisikin ikävä, niin yhteydenotto olisi kuitenkin ystävällinen ja rauhallinen, sillä meillä on töissä monenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä, ja jotkut meistä kokevat aggressiiviset viestit kuormittavaksi ja sen myötä työympäristön turvattomaksi, ratkaistaan siis mahdollinen ongelma yhdessä ja rakentavasti. Olemme täällä juuri sinua varten.  Kiitos <3

Ennen yhteydenottoa voit katsoa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin alta:

Yksityisasiakkaat

Kyllä, toisinaan teemme. Lähetä linkki somekanavaasi sekä hieman tietoja seuraajistasi sekä aiemmista vastaavista yhteistyökuvioistasi meille sähköpostilla (luemme pr-posteja pari kertaa kuussa).

Tilauksesi tilan näet kirjautumalla verkkokaupassa omalle tilillesi (valikosta yläoikealla profiilikuvakkeesta kohta ”Oma tilini”) ja etsimällä sieltä kyseisen tilauksen tilausnumeron. Tilauksen status näkyy oikealla kohdassa: ”Toimituksen tila:”

Pakettisi kulun näet sähköpostiisi tulleesta ”Tilauksesi Saaren Taika Shopista on nyt matkalla!” viestistä kohdasta ”Seurantatunnus”.

Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä tilauksesi vastaanotosta, ei tilauksesi ole tullut meille perille. On tärkeää odottaa, että selain siirtää sinut takaisin verkkokauppaamme maksun jälkeen, jotta tilaus kirjautuu meille asti

Huomaathan, että tilausvahvistus voi joutua myös roskapostikansioon tai muuhun mahdolliseen kansioon. Gmailissa usein yritysten lähettämät viestit voivat päätyä Tarjoukset -välilehdelle. Tarkistathan nämä kansiot siis ensin!

Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Korjataksemme tilanteen tarvitsemme tilausnumerosi sekä kuvan lähetysluettelosta ja paketin sisällöstä sähköpostitse. Toimitamme sinulle hyvitettävät tuotteet pikaisesti.Tilauksen status näkyy oikealla kohdassa: ”Toimituksen tila:”

Pakettisi kulun näet sähköpostiisi tulleesta ”Tilauksesi Saaren Taika Shopista on nyt matkalla!” viestistä kohdasta ”Seurantatunnus”.

Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä tilauksesi vastaanotosta, ei tilauksesi ole tullut meille perille. On tärkeää odottaa, että selain siirtää sinut takaisin verkkokauppaamme maksun jälkeen, jotta tilaus kirjautuu meille asti. Emme veloita tilauksia kahteen kertaan. Edellämainituissa ongelmatilanteissa Checkout palauttaa asiakkaan rahat muutaman päivän sisällä mikäli maksu on ehtinyt lähteä asiakkaan tililtä. Mikäli palautusta ei ole kuulunut muutaman arkipäivän kulutua, ota yhteys sähköpostilla.

Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse, niin pyydämme Matkahuoltoa/Postia toimittamaan paketin oikeaan noutopaikkaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana tulee vastaanottajan lähetystä vastaanotettaessa pyytää Matkahuoltoa kirjaamaan vauriot lähetyksen seurantatietoihin ja säilyttämään tuote sekä pakkaus Matkahuollon tarkastusta varten. Ilmoita asiasta myös meille sähköpostilla.

Jälleenmyyjät

Tilauksesi tilan näet kirjautumalla jm-kaupassa omalle tilillesi (valikosta yläoikealla kohta ”Oma tilini”) ja etsimällä sieltä kyseisen tilauksen tilausnumeron. Tilauksen status näkyy oikealla kohdassa: ”Toimituksen tila:”

Pakettisi kulun näet sähköpostiisi tulleesta ”Muutos tilaukseen” viestistä kohdasta ”Seurantatunnus”, syötä tunnus matkahuollon paketin seurantaan niin näet missä pakettisi kulkee.

Tilasin jo aikoja sitten, missä pakettini viipyy? Heti valmiina olleet tuotteet toimitetaan norlmaalisti tilausta seuraavana arkipäivänä.

Pidentynyt toimitusaika -tuotteiden toimitusaika on ilmoitettu jm-kaupan etusivulla. Siirry jälleenmyyjien Ohjepolulle saadaksesi lisätietoja

Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Korjataksemme tilanteen tarvitsemme tilausnumerosi sekä kuvan lähetysluettelosta ja paketin sisällöstä sähköpostitse. Toimitamme sinulle hyvitettävät tuotteet pikaisesti!

Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse, niin pyydämme Matkahuoltoa/Postia toimittamaan paketin oikeaan noutopaikkaan.

Jätä meille viesti lomakkeen kautta!