Näin teet kosmetologin syväpuhdistavan kasvohoidon kotonasi ja säästät satoja euroja!

Tee itse kosmetologin syväpuhdistava kasvohoito kotona

Kasvohoito kotona

Haluaisitko käydä syväpuhdistavassa kasvohoidossa kosmetologilla, mutta jostakin syystä se ei ole juuri nyt mahdollista?

Vuoden 2022 aikana tapahtuneet mullistukset maailmassa, sekä syksyn ja talven aikana huippulukemiin kohonneet sähkönhinnat ovat vaikuttaneet varmasti monien kulutustottumuksiin, eikä kaikilla halukkailla ole enää välttämättä mahdollisuuksia hemmotella itseään esimerkiksi kosmetologin hoidoilla. 

Siitä syystä haluankin jakaa sinulle helpon vinkkini, jonka avulla voit tehdä ihollesi syväpuhdistavan kasvohoidon kotonasi! Lisää koti-spa niksejä kirjoituksen lopussa. 

Lue kuinka voit itse tehdä syväpuhdistavan ja hoitavan kosmetologin kasvohoidon kotonasi.

Saaren Taika Professional -ihonhoitosarja kosmetologeille ja kauneushoitoloihin kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty vastaamaan pohjoismaisen ihon vaatimuksia.

Professional -sarjan kauneustuotteet ovat oman verkkokauppamme kautta myös kuluttaja-asiakkaiden saatavilla ja tässä artikkelissa kerromme vinkit, kuinka teet Saaren Taika ihonhoitotuotteilla kosmetologin syväpuhdistavan kasvohoidon itse kotonasi.

Valitse rauhoittumiseen sopiva aika sekä varustaudu rentoutumaan valmiilla mielialalla ja pian olet sekä sisäisestä, että ulkoisesti kuulas ja hehkeä!

Saaren Taika professional kasvonaamio kosmetologin kädessä

Saaren Taika ihonhoitotuotteiden avulla teet kosmetologin kasvohoidon kotonasi

Kasvojen syväpuhdistus kotona

Jokaisella meillä esiintyy toisinaan iholla epäpuhtauksia ja kasvojen syväpuhdistus onkin hyvä tehdä säännöllisesti, etenkin mikäli kasvot ovat nopeasti rasvoittuvat tai kasvoilla on mustapäitä tai finnejä. 

Tee syväpuhdistus ihotyyppisi mukaan

Näin selvität ihotyyppisi: Käytä imupaperia tai muuta öljyä imevää paperiarkkia.
Taputtele kasvosi imupaperilla ja pidä paperia valoa vasten nähdäksesi, kuinka paljon öljyä paperille tuli.

Jos paperille jää pieni määrä öljyä tai öljyä ei näy ollenkaan, tämä on hyvä osoitus siitä, että sinulla on kuiva iho. Jos huomaat öljyä paperilla nenän ja otsan pyyhkimisen jälkeen, se voi viitata siihen, että sinulla on sekaihotyyppi. Ja tietysti, jos paperisi paljastaa huomattavan määrän öljyä, sinulla on todennäköisesti rasvainen ihotyyppi.

Aloita ihon syväpuhdistus saippualla. Kasvoille sopivissa Saaren Taika palasaippuoissa puhdistavuuden ja kosteuttavuuden tasapaino on tarkoin optimoitu, jolloin saippua kykenee puhdistamaan ylimääräistä talia iholta silti poistamatta liikaa ihon omia hyödyllisiä rasvoja.

Etenkin akneen taipuvaista ihoa tulisi nimenomaan pestä kasvoille sopivilla miedoilla saippuoilla öljypuhdistajien sijaan, sillä moni öljy voi jäädä ihon pinnalle tukkimaan ihohuokosia, joka taas saattaa aiheuttaa lisää aknea.

Näin aloitat kasvojen syväpuhdistuksen palasaippualla:

  1. Kostuta kasvot vedellä.
  2. Hiero palasaippuaa puhdistettuihin käsiin ja pese kasvot runsaalla vaahdolla, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla vedellä.

Kuivan ihon syväpuhdistus

Puhdista kuiva iho Saaren Taika Veera Suolasaippualla, jonka sisältämä Vihreä savi imee itseensä ihohuokosista epäpuhtauksia, se myös nopeuttaa ihovaurioiden paranemista ja rauhoittaa ihoa. Suolasaippuan sisältämä Luomukaura taas kuorii ihoa hellästi, jonka jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi seuraaville ihonhoitotuotteille. Luomukaura myös lievittää tulehduksia sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

Sekaihon ja normaalin ihon syväpuhdistus

Aloita sekaihon syväpuhdistus Teepuusaippualla. Saaren Taika Teepuusaippua on antibakteerinen ja luonnollinen palasaippua, joka sopii päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin. Hellävarainen saippua tasapainottaa ihosi bakteerikantaa sekä auttaa hillitsemään mm. näppyjä ja kutinaa.

Rasvaisen ihon syväpuhdistus

Rasvoittuvan ihon syväpuhdistus kannattaa aloittaa Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippualla, joka sisältää antibakteerisen teepuuöljyn lisäksi aktiivihiiltä ja bentoniittisavea, jotka yhdessä auttavat imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet.

Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Naine levittää kasvokuorintaa kylpyhuoneessa

Kasvojen kuorinta syväpuhdistaa ihohuokoset

Kuivalle ja herkälle iholle kannattaa valita kosteuttava Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta, joka poistaa ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja tekee ihostasi kirkkaamman, kuulaamman ja sileämmän.

Luonnolliset manteli- ja kaurauutteet tekevät siitä täydellisen herkälle iholle.

Kaura on erittäin tehokas kamppailemaan kuivan ihon kanssa työntämällä kosteutta syvälle ihoon ja tukemalla ihon paranemista.

Manteli sisältää E-vitamiinia, antioksidanttia, joka auttaa suojaamaan ihosolukkoa vaurioilta ja pitää ihon kosteutettuna.

Normaalille ja sekaiholle sopii sekä yllä mainittu Manteli & Kaura kasvokuorinta, tai rasvaiselle ja akneiholle sopiva  Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille.

Acai mirokuorinta sopiikin ihan kaikille ihotyypeille, mutta hellävaraisuutensa vuoksi se sopii erityisesti akneihon kuorintaan.

Mikrokuorinta-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa, auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla, jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten mm. aknen muodostumista.

Acai kuorinnan sisältämä detox-vaikutteinen Fuller’s earth savi imee epäpuhtaudet iholtasi ja auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, mikrobeja sekä muita jäämiä iholta. 

Hellävaraisesti kuorivat mikroskooppiset hohkakivirakeet poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia sekä auttaa puhdistamaan ihoasi.

Naine taputtelee kasvovettä kasvoilleen

Kotikasvohoidon tärkein vaihe on tehokas kosteutus

Kun kasvojen iho on syväpuhdistettu, on erittäin tärkeää tarjota sille tavallista runsaammin kosteutusta

Tämä tapahtuu kasvovettä kerrostamalla ja sen voi aloittaa heti kasvonaamion jälkeen.

Suihkuttele muutama suihkaus Saaren Taika kasvovettä ihollesi ja taputtele se syvemmälle ihoon hellästi. 

Levitä nyt kosteuttavaa naamiota ohut kerros kasvoillesi ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia. Huuhdo ihosi ja kerrosta kasvovettä uudelleen ihollesi. 

Valitse punoittavalle iholle esimerkiksi Appesiini Kamomomilla kasvovesi.

Rauhoittava Ruusu misellivesi sopii sekä aikuiselle iholle, että rasvoittuvalle iholle.

Nainen levittää pensselillä ohuelti kasvonaamiota kasvoilleen

Kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa

Kuivalle, herkälle tai punoittavalle iholle sopii parhaiten Vihreä Tee & Savi kasvonaamio

Rasvaiselle tai akneen taipuvalle iholle taas sopii paremmin Aktiivihiili & Savi kasvonaamio.

Kasvovesi on tehokkain kosteuttaja iholle!

Kun olet huuhtonut kasvonaamion pois iholtasi, suihkauttele jälleen kasvovettä pieniä määriä kerrallaan ja taputtele se hellästi ihoosi. Voit kerrostaa kasvovettä useamman kerroksen ihosi kosteustarpeesta riippuen, jopa 7-8 kerrosta!

Kasvoveden jälkeen annostele kuivalle ja aikuiselle iholle pieni herneen kokoinen määrä Hyaluronihapposeerumia ja rasvoittuvalle tai akneiholle Aloe Retinoliseerumia.

Nainen kylpyhuoneessa kasvoseerumi kädessään

Ihonhoidon superaine on seerumi!

Silmänympärystän ohuemmalle iholle kannattaa levittää Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeliä, joka palauttaa ihosi kollageeni- ja elastiiniproteiinien säikeet ja vähentää ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Naisella on kasvovoide kädessään kylpyhuoneessa

Tarjoa kosteutusta ja ravintoa ihollesi laadukkaalla kosteusvoiteella!

Lopuksi lukitaan tämä tehokas kosteutus iholle, jotta se ei pääse heti haihtumaan pois. Tämä tehdään ihohuokosia tukkimattomilla kosteusvoiteilla ja kasvoöljyillä.

Kuivalle iholle kannattaa valita sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera kosteuttaja, joka antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

Sheavoi yhdistettynä Aloe Veraan ja kauransiemenöljyyn tekevät voiteesta ihoa tehokkaasti ravitsevan sekä kosteuttavan.

Kaura auttaa lievittämään ihon tulehduksia sekä rauhoittamaan ihoärsytystä sekä kutinaa.

Aloe Vera auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja nopeuttaa ihosolujen uudistumista. Se rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä tai auringonpolttamaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, entsyymejä, A- ja E-vitamiineja, ja sillä on tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia. Se saattaa auttaa myös tasoittamaan ihon sävyeroja sekä vaalentamaan arpia.

Vanhenevalle iholle kannattaa valita anti-age vaikutteinen ja energisoiva, Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoide.

Hajusteeton Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide tuo pitkäkestoista kosteutusta ihollesi. Sen ravitsevat ja tehokkaat ainesosat tekevät ihostasi sileän, kimmoisan ja säteilevän.

Koentsyymi Q10 auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, sillä se kiinteyttää ihoasi tuottamalla kollageenia ja elastiinia. Se nopeuttaa ihosolujesi uudistumista ja auttaa ihoasi säilyttämään sen kimmoisuuden.Q10 auttaa myös ehkäisemään ihon värimuutoksia ja maksaläiskiä.

Rasvoittuvalle tai hormoninäppyisälle iholle suosittelen taas Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoidetta, joka sisältää mm. Arnikkiöljyä ja arganöljyä.

Arnikkiöljyllä on tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia ja se sopii siksi erityisen hyvin mm. akneen taipuvalle iholle. Arnikkiöljyn tiedetään nopeuttavan ihon paranemisprosessia mm. mustelmien ilmentyessä.

Arganöljyä on yksi kauneudenhoidon arvokkaimmista öljyistä. Arganöljyllä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia ja siksi se sopii hyvin myös rasvaiselle- ja akneiholle.

Naine valmistautuu levittämään kasvoöljyä kasvoilleen kylpyhuoneessa

Lukitse kosteus ihollesi kasvoöljyn avulla!

Kasvoöljy viimeistelee tämän kosteuttavan ja syväpuhdistavan ihonhoidon. Kasvoöljy suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen kosteuden estämällä kosteutta haihtumasta iholtasi päivän mittaan. Kasvoöljyn tehtävänä on hoitaa ja siloittaa ihoa. Ne sisältävät ihon kimmoisuutta parantavia rasvahappoja. 

Saaren Taika kasvoöljyt eivät tuki ihohuokosiasi eivätkä jätä öljyistä pintaa ihollesi, vaan tekevät ihostasi lähes mattapintaisen.

Valitse kuivalle tai sekaiholle Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy.

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy sisältää yhdistelmän tarkkaan valittuja arvokkaita ja tehokkaita öljyjä kasvojen ihon sileyden ja kuulauden aikaansaamiseksi.

Rasvoittuvalle tai epäpuhtaalle iholle sopii paremmin Jojoba & Teepuu kasvoöljy.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Rentoutunut nainen kylpyhuoneessa

Nauti ihosi uudesta pehmeästä ja sileästä tunteesta sekä rentoutuneesta mielestäsi!

Riittoisilla Saaren Taika ihonhoitotuotteilla teet kasvohoidon kotonasi kymmeniä kertoja ja voit säästää satoja euroja kosmetologin kuluissa.

Osta korkealaatuiset Saaren Taika ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme ja nauti ammattilais tason kauneudenhoidosta kotonasi joka päivä!

Koodilla: KASVOHOITO-KOTONA saat -20% alennusta Saaren Taika kasvojen ihonhoitotuotteista, kun ostat vähintään 150€:lla

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.