Vinkit kuivien käsien hoitoon!

kuivat kädet hoito saaren taika voiteella

Etenkin talviaikaan, mutta myös runsaan käsienpesun vuoksi erittäin kuivat kädet, haavaumat käsissä tai pahentunut käsi-ihottuma vaivaa monia meistä. Tässä artikkelissa kerron parhaimmat vinkit kuivien käsien hoitamiseksi!

Koronavirus on saanut jo ennestään kuivumaan taipuvat kädet todelliselle koetukselle lisääntyneen käsienpesun ja käsidesin käyttämisen jäljiltä. 

Listaan tässä muutaman vinkin, joiden avulla ehkäiset käsien liikaa kuivumista pesun yhteydessä:

  1. Käytä mieluummin saippuaa kuin käsidesiä käsiesi puhdistamiseen
  2. Kaupassa ja matkalla, kun saippuapesu on mahdotonta, käytä mieluiten kosteuttavaa ja ärsyttämätöntä käsidesiä, kuten No:1 Eco käsidesi, joka sisältää kosteuttavaa glyseriiniä 
  3. Vältä saippuoita, jotka sisältävät voimakkaita puhdistusaineita (esim. sulfaatit jne)
  4. Suosi saippuoita, jotka sisältävät glyseriiniä, sillä se kosteuttaa tehokkaasti ihoa saippuapesun aikana. Löydät kosteuttavat ja hellävaraiset saippuat Saaren Taika Shopista!
  5. Rasvaa kädet jokaisen pesun jälkeen superkosteuttavalla ja kutinaa hillitsevällä Kamomilla Sheavoiteella!
Pese kädet hellävaraisesti

Hoida pesemisestä kuivuneita käsiä näin

Käsiesi iho saattaa kiristellä tai olla kutiava pesemisen aiheuttaman kuivumisen johdosta. Toisilla kuivat kädet saattavat halkeilla tai olla vereslihalla. Iho on arka ja punoittava ja käsienpesu tuntuu kurjalta. 

Näiden vinkkien avulla pelastat kuivat kätesi!

  1. Käytä aina käsienpesun jälkeen paksua voidetta. Suosi voiteita, jotka eivät sisällä vettä, sillä laihat ja vesipitoiset voiteet saattavat aiheuttaa herkällä iholle kirvelyä. Kamomilla Sheavoide on kehitetty vereslihalla olevan käsi-ihottuman hoitoon ja on siihen toiminut tehokkaasti suurimmalla osalla käyttäjiä!
  2. Rasvaa kädet illalla viimeiseksi Kamomilla Sheavoiteella ja laita puuvillakäsineet voiteen päälle yön ajaksi, jolloin tehostat voiteen vaikutusta ja aamulla sinulla on pehmeät, kosteutetut ja kutiamattomat kädet.
Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty

Osta Kamomilla Sheavoide alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai siirry Saaren Taika Shoppiin tutustumaan koko valikoimaamme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.