Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua ja näppylöitä

Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua ja näppylöitä

Suolan antimikrobiset ominaisuudet

Saaren Taika suolasaippuan päivittäisellä käytöllä pystytään vähentämään ihon kuivuutta ja epäpuhtauksia sekä hienhajun voimakkuutta. Tämä perustuu suolan antimikrobisiin ja vettä houkutteleviin ominaisuuksiin, joista kerron alempana lisää.

Saaren Taika suolasaippuat käyvät kasvoille ja vartalolle

Saaren Taika suolasaippuoiden käytöstä ihon päivittäisessä pesussa hyötyvät niin kuiva ja herkkä iho, kuin rasvainen- tai akneen taipuvainen ihokin.

Kuivan ihon hoidossa sekä sisäinen, että ulkoinen kosteutus ovat avainasemassa ja riittävän veden juonnin sekä terveellisen ruokavalion lisäksi ihon hyvinvointia kannattaa tukea oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla.

Yleinen harhaluulo on, että suola kuivattaa ihoa, mutta asia on itseasiassa toisinpäin. Suolat nimittäin auttavat ihoa kosteutumaan sitomalla kosteutta iholle, jolloin myös ihon rasvaamisen tarve yleensä vähenee.

Ihan täydellinen saippua psori iholleni. Saariston suolasaippuan myötä on jäänyt perusvoiteen käyttö. Sillä sitä ei todellakaan tarvitse.”

Paras markkinoilla oleva saippua! Yli 40-vuotta atooppisesta ihottumasta kärsineenä voin suositella lämpimästi Saariston suolasaippuaa. Todella mieto ja hellävarainen kosteuttava saippua. Iho jää suihkun jälkeen miellyttävän tuntuiseksi.”

”Ei ärsytä ihoa, eikä kuivata, estää näppyjen syntymistä.”

”Todella tyytyväinen! Olen sairastanut psoriaasista yli 35 vuotta ja ensimmäistä kertaa iho ei kiristä suihkun jälkeen, eikä tarvii heti ruveta rasvaamaan. Kiitos hyvästä saippuasta!”

Ihan täydellinen saippua psori iholleni. Tämän saippuan myötä on jäänyt perusvoiteen käyttö. Sillä sitä ei todellakaan tarvitse.”

Suolasaippuan antibakteeriset ominaisuudet

Rasvaisen, näppyläisen tai akneen taipuvaisen ihon hoidossa suolasaippuat toimivat antibakteerisina aineina ja auttavat ehkäisemään näppylöiden yms. syntymistä.

Suolat ehkäisevät myös hikinesteen haisemista, sillä ne tasapainottavat ihon pH:ta ja ehkäisevät haitallisten bakteerien elämää iholla. Nämä bakteerit ovat juuri niitä, jotka aikaansaavat muutoin tuoksuttoman hikinesteen tuoksahtamisen.

Onkin raportoitu, että säännöllisellä Saaren Taika suolasaippuan käytöllä on deodoranttien tarve pienentynyt ja vaikeat kainaloiden tuoksahtelut saatu kuriin!

”Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa pari viikkoa. Hienhaju vähentyi merkittävästi jo kahden pesukerran jälkeen. Saippua on helppo käyttää ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Iho on jäänyt myös paljon pehmeämmän ja sileämmän tuntuiseksi pesun jälkeen.”

”Aivan ihana saippua! Ei tee ihoa kuivaksi ja kireäksi ja pitää hien hajun poissa koko päivän. Ehdottomasti lempisaippuani.”

”Iholtani on hävinnyt kaikki pienet hikinäppylät Veera suolasaippuan avulla ja iho on paljon pehmeämpi kuin ennen, myös psoriläiskät pienentyneet huomattavasti!”

Vaihdevuosien kynnyksellä hiki on alkanut haista, mutta Veera suolasaippualla pesemällä ongelma on poistunut vaikka olen käyttänyt vasta muutaman päivän. Onneksi tilasin kaksi, toisen suihkuun ja toisen vessaan kasvojenpesuun”

Lähteet: 1, 2

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.