Saaren Taian ”someketti” eli sosiaalisen median kommentoinnin etiketti

sosiaalisen median kommentoinnin etiketti

Saaren Taialla on käytössä someketti!

Somessamme on töissä monenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja jotkut meistä kokevat asiattomat viestit kuormittavaksi ja sen myötä työympäristön turvattomaksi, pidetäänhän siis keskustelu ystävällisenä ja asiallisena.

Meillä on nollatoleranssi haukkuviin ja pilkkaaviin kommentteihin liittyen toisen henkilön ulkonäköön tai asiakkaidemme lähettämiin ennen- ja jälkeen kuviin. Emme voi koskaan tietää toisen elämäntilanteesta ja me arvostamme jokaista asiakastamme sekä heidän lähettämiään kuvia. Kiitos niistä <3

Keskustellaan ja kommentoidaan muut huomioon ottaen asiallisesti ja mukavalla sävyllä. 

Somekettimme muistilista:

-Puhu kauniisti muista ihmisistä ja säilytä muita ihmisiä kohtaan kunnioittava käytös vaikka olisitkin eri mieltä tai ärsyyntynyt jostakin.
-Meillä on nollatoleranssi henkilön ulkonäköön liittyvään negatiiviseen kommentointiin.
-Ota huomioon ihmisten erilaiset elämäntilanteet. Älä pilkkaa tai arvostele asiakkaidemme lähettämiä kuvia.
-Toistuvasti somekettiämme rikkovat profiilit estetään sivuiltamme.

Miksi someketti?

Sosiaalisen median kommettikentät ovat parhaimmillaan lämminhenkisiä hyvän mielen paikkoja, jossa voimme lisätä tietouttamme monista asioista tai vain keskustella eri aiheista rakentavasti.

Monesti ne kuitenkin muuttuvat sotatannerta muistuttaviksi villeiksi länsiksi, jossa herjaa, haukkuja ja morkkaamista viljellään vailla ajatusta miltä se saattaa meistä, työntekijöistämme tai muista lukijoista tuntua.

Olemmekin ottaneet käyttöömme sosiaalisen median etiketin, eli ”someketin”, jonka avulla Saaren Taian sosiaalisen median tila pyritään saamaan asiakkaillemme ja työntekijöillemme viihtyisäksi paikaksi jakaa kokemuksia, kysyä kysymyksiä ja viettää aikaa.

Saaren Taian someketti eli sosiaalisen median kommentoinnin etiketti (5)

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.