Sulfaatittomat ja luonnolliset
Saaren Taika shampoot & hoitoaineet
VERKKOKAUPPA

Sulfaatittomat ja silikonittomat Saaren Taika shampoot ja hoitoaineet

Kaikki shampoomme ovat sulfaatittomia ja hoitoaineemme silikonittomia.

Ne sopivat erityisen hyvin myös herkälle päänahalle ja valikoimastamme löytyykin shampoo ihan jokaiselle hiustyypille!

Shampoomme ovat auttaneet lukuisia asiakkaitamme mm. psoriasis päänahan, hilseilyn, seborrean ja rasvoittuvan päänahan hoidossa.

Sulfaatit ovat ihon ja hiusten pesutuotteissa yleisesti käytetty voimakkaasti pesevä ainesosa, joka poistaa iholta ja hiuksista hyvät ja suojaavatkin rasvat.

Monilla saattaakin esiintyä ihon sekä päänahan kuivumista, kutinaa ja jopa hilseilyä näiden liian pesevien tuotteiden käytön jäljiltä. 

Silikoni taas kertyy hiuksiin sekä päänahkaan estäen normaalin puhdistamisen ja ihoa hoitavien ainesosien imeytymisen.

Suuri osa Saaren Taika -tuotemerkin tuotteista on kehitetty omiin vaikeisiin ihosairauksiini ja iho-ongelmiini, kuten Saaren Taika Teepuushampoo omaan nopeasti rasvoittuvaan ja hilseilevään päänahkaani.

Vihreä tee & Kamomilla shampoo kehitettiin täällä Särkisalossa päänahan kutinasta ja päänahan psoriasiksesta kärsivien asiakkaidemme toiveesta.

Shampoon kehittämisvaiheessa käytimme asiakkaitamme ulkopuolisina testaajina palashampoolle, sillä itselläni, eikä lähipiirilläni, ollut päänahan psoriasista, johon shampoota olisi voinut testata.

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo, kosteuttava, sopii mm. kutiavalle päänahalle

Vihreä Tee & kamomilla palashampoo on kehitetty hillitsemään päänahan kutinaa ja kuivuutta.

Vegaaninen, luonnollinen ja luomu Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan kutinasta kärsiville, mutta sopii hellävaraisena shampoona kaikenlaisten hiusten pesuun.

Palashampoon luonnolliset raaka-aineet tukevat hiustesi ja päänahkasi hyvinvointia

Vihreä Tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin.

Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa mm. päänahan kutinaa. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät.

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

”Paras palashampoo, jota olen kokeillut. Hilse hävisi jo kolmannella pesukerralla.”

Tyrni Kehäkukka shampoo (sulfaatiton) & hoitoaine (silikoniton)

Saaren Taika Tyrni kehäkukka shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Luonnollinen shampoo on kehitetty erityisesti rasvoittuville hiuksille sekä herkälle ja hilseilevälle päänahalle.

“Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

“Tyrni Kehäkukka shampoon ansiosta päänahasta lähti pitkään vaivanneet rahkat, johtuvat psoriasiksesta. Ensimmäisten pesujen jälkeen pehmenivät ja irtosivat. Hiukset kiiltää ja uutta kasvua on nähtävissä. Hiukset eivät katkeile enää. 100% tyytyväinen.”

”Kärsin naistyyppisestä kaljuuntumisesta ja ajattelin testata Tyrni Kehäkukka Shampoota, mikäli se auttaisi jollain tapaa ongelmassani. Tuotehan ei voi kasvattaa uusia hiuksia kuolleisiin hiustuppeihin, mutta on vähentänyt hiustenlähtöä sekä tekee hiuksistani paksumman ja tuuheamman oloiset. Hiuksia ei myöskään tarvitse pestä joka päivä, koska shampoon tuoma tuuheus kestää ainakin itselläni toisenkin päivän. Plussaa myös ihanasta tuoksusta sekä tuotteen riittoisuudesta.”


Curl Care shampoo & hoitoaine erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille (sulfaatiton, silikoniton)

Saaren Taika Ecolution Curl Care shampoo erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille

  • Pitkäaikainen vaikutus
  • Luonnollisemmat kiharat
  • Vähentää pörröisyyttä

Shampoo sisältää chiansiemenistä ja pellavansiemenistä peräisin olevia polysakkarideja, jotka muodostavat joustavan ja kestävän kalvon hiuksille, auttaen näin hiuksia säilyttämään kiharat pidempään ja kestävämpinä.

”Ostin nyt toista kertaa tätä 3in1 hoitoainetta. Toimii hyvin luonnonkiharille hiuksilleni, lopputuloksena hoidetut, pehmeät kiharat. Lapsi ihmetteli, olenko käyttänyt kiharrinta?”

”Hoitoainetta kuluu 1/4 normaalista hoitoaine määrästä ja toimii hyvin karhealle paksulle kiharalle oikein hyvin!”

”Ihana hoitoaine! Jättää hiukset pehmeiksi ja takut ja pörröt ovat selvästi vähentyneet. Mahtava myös freesatessa kiharoita pesujen välissä! Jatkoon!”

”Ihan loistava tuote. Saan tällä hoitoaineella kiharani jänteviksi ja kihara säilyy kauniina pitkään.”


Teepuushampoo, rasvoittuville hiuksille, hilseelle, kutiavaan päänahkaan

Luonnollinen ja vegaaninen Saaren Taika Teepuushampoo on erityisesti hilseilevälle päänahalle ja rasvoittuville hiuksille kehitetty. Sillä on kutinaa hillitseviä ominaisuuksia ja hellävaraisena shampoona se sopii kaikenlaisten hiusten pesuun.

”Teepuushampoo pesi rasvoittumaan taipuvat hiukset todella hyvin ja rauhoitti kutisevaa päänahkaa.Teki hiuksista ihanan tuuheat”

Greippishampoo, tuuheuttava & kosteuttava

Saaren Taika Greippishampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Palashampoo sopii erityisesti kuiville hiuksille tai kuivalle päänahalle.

”Hilseilevä, kuiva päänahka ollut ongelma etenkin talviaikaan. Nyt vihdoin löytyi siihen apu greippishampoosta. Päänahka voi hyvin ja hiukset tuntuu pidempään puhtailta.”

”Greippi palashampoo otettiin käyttöön 3 päivää sitten. Päänahan kuivat kohdat ovat kadonneet ja kutina on poissa. En uskonut, että näin nopeasti saadaan apu kutiavaan päänahkaan!”

”Ystäväni on käyttänyt hilseshampoota kymmenen vuoden ajan. Greippishampoon käytön aloittamisen jälkeen hilse hävisi kokonaan. Saippua sopii siis erinomaisesti myös hiuksille. Upea tuote, ei koskaan enää muita shampoita käyttöön”

Tyrnishampoo, rauhoittava, tuuheuttava, hellävarainen hajusteeton palashampoo

Saaren Taika Tyrnishampoo on hajusteeton hiuksia tuuheuttava ja hellästi pesevä sulfaatiton palashampoo.

Se sopii kaikenlaisille hiuksille, mutta erityisesti kutiavalle päänahalle, elottomille tai lattanoille hiuksille.

”Miehelläni on psoriasis ja päänahka hilseily, saippuan käytön myötä rauhoittunut täysin!”

”Hiuksista tulee jo ensimmäisen pesun jälkeen tuuheamman tuntoiset/näköiset.”

”Parin käytön jälkeen päänahan kutina on vähentynyt ja hiukset näyttävät tuuheammilta.”

”Tyrnishampoo jättää hiukset tuuheammaksi ja kiiltäväksi. Päänahan kutina on myös vähäisempää. Palashampoo kuohuaa myös mukavasti.”

Muovittomaan arkeen erinomaisesti sopivat Saaren Taika palashampoot ovat 100% luonnollisia, sulfaatittomia, vegaanisia ja eläinkokeettomia, kuten kaikki Saaren Taika -tuotemerkin tuotteemme ovat. Todellisia ”taikapaloja” siis!

Ekologiseen arkeen sopivat nollahukka, eli zero waste palashampoomme ja hoitoainepalamme valmistuvat pienissä erissä Perniön saippuatehtaallamme.

Palashampoon käyttö saattaa kuitenkin tuntua vieraalta ja siksipä olemme kehittäneet yhteistyökumppaneidemme kanssa, ensisijaisesti luonnollisista ainesosista valmistetut sulfaatittomat ja silikonittomat nestemäiset shampoomme ja hoitoaineemme, jotka sopivat muuten myös Curly Girl metodiin!

Nämä korkealaatuiset nestetuotteet valmistuvat eurooppalaisissa luonnollista kosmetiikkaa valmistavissa muutaman hengen pientehtaissa, joista tunnemme itse henkilökohtaisesti lähes jokaisen työntekijän.

Eurooppalaiset sopimusvalmistajamme noudattavat Euroopan kosmetiikkalainsäädännön ISO-standardia, joka asettaa tiukat standardit koko tuotantopolulle.

Tuotteiden raaka-aineilla on sertifikaatit mm. luonnollisuuteen, luomulaatuun ja vegaanisuuteen liittyen, sekä alkuperätodistukset ja analyysit tuotteen sisällöstä kaikkine pitoisuuksineen.

Jokaiselle tuotteelle suoritetaan laboratoriokokeet sen säilyvyyteen ja ominaisuuksiin liittyen, jolloin tuotteesta tutkitaan laboratorio-olosuhteissa mm. mikrobiologinen puhtaus sekä vesiaktiivisuus.

Shampoomme ovat auttaneet monia mm. Curly Girl metodissa tai päänahan kutinassa!

Taipuisuus suorastaan räjähti!

”Luonnonkiharainen hiuspehkoni rakastaa tätä shampoota, joka kosteuttaa, mutta ei latista. Uusi suosikkituotteeni!”

Curl Care shampoo todellakin palauttaa kiharuuden hiuksiin. Olen lapsena ollut luonnonkihara -hiuksinen. Kiharat katosivat maitoruven jälkeen, jolloin hiukseni jouduttiin leikkaamaan kahteen otteeseen kokonaan pois. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt kiharuus taas näkyy hiuksissani.”

Ei hilsettä, ei kutinaa, ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Kiitos tästä ihmetuotteesta!”

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

Vihreä Tee & kamomilla shampoo on paras palashampoo, jota olen kokeillut. Hilse hävisi jo kolmannella pesukerralla.”

Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

”Kärsin naistyyppisestä kaljuuntumisesta ja ajattelin testata Tyrni Kehäkukka Shampoota, mikäli se auttaisi jollain tapaa ongelmassani. Tuotehan ei voi kasvattaa uusia hiuksia kuolleisiin hiustuppeihin, mutta on vähentänyt hiustenlähtöä sekä tekee hiuksistani paksumman ja tuuheamman oloiset. Hiuksia ei myöskään tarvitse pestä joka päivä, koska shampoon tuoma tuuheus kestää ainakin itselläni toisenkin päivän. Plussaa myös ihanasta tuoksusta sekä tuotteen riittoisuudesta.”