Sulfaatittomat ja luonnolliset
Saaren Taika shampoot & hoitoaineet
VERKKOKAUPPA

Kaikki shampoomme ovat sulfaatittomia ja hoitoaineemme silikonittomia.

Ne sopivat erityisen hyvin myös herkälle päänahalle ja valikoimastamme löytyykin shampoo ihan jokaiselle hiustyypille!

Shampoomme ovat auttaneet lukuisia asiakkaitamme mm. psoriasis päänahan, hilseilyn, seborrean ja rasvoittuvan päänahan hoidossa.

Sulfaatit ovat ihon ja hiusten pesutuotteissa yleisesti käytetty voimakkaasti pesevä ainesosa, joka poistaa iholta ja hiuksista hyvät ja suojaavatkin rasvat.

Monilla saattaakin esiintyä ihon sekä päänahan kuivumista, kutinaa ja jopa hilseilyä näiden liian pesevien tuotteiden käytön jäljiltä. 

Silikoni taas kertyy hiuksiin sekä päänahkaan estäen normaalin puhdistamisen ja ihoa hoitavien ainesosien imeytymisen.

Tyrni kehäkukka shampoo ja hoitoaine naisen kädessä. Nainen istuu mökin ikkunan edessä ja tuoksuttelee hoitoainetta

Suuri osa Saaren Taika -tuotemerkin tuotteista on kehitetty omiin vaikeisiin ihosairauksiini ja iho-ongelmiini, kuten Saaren Taika Teepuushampoo omaan nopeasti rasvoittuvaan ja hilseilevään päänahkaani.

Vihreä tee & Kamomilla shampoo kehitettiin täällä Särkisalossa päänahan kutinasta ja päänahan psoriasiksesta kärsivien asiakkaidemme toiveesta.

Shampoon kehittämisvaiheessa käytimme asiakkaitamme ulkopuolisina testaajina palashampoolle, sillä itselläni, eikä lähipiirilläni, ollut päänahan psoriasista, johon shampoota olisi voinut testata.

Muovittomaan arkeen erinomaisesti sopivat Saaren Taika palashampoot ovat 100% luonnollisia, sulfaatittomia, vegaanisia ja eläinkokeettomia, kuten kaikki Saaren Taika -tuotemerkin tuotteemme ovat.

Ekologiseen arkeen sopivat nollahukka, eli zero waste palashampoomme ja hoitoainepalamme valmistuvat pienissä erissä Perniön saippuatehtaalla.

Palashampoon käyttö saattaa kuitenkin tuntua vieraalta ja siksipä olemme kehittäneet yhteistyökumppaneidemme kanssa ensisijaisesti luonnollisista ainesosista valmistetut nestemäiset shampoomme ja hoitoaineemme.

Nämä korkealaatuiset nestetuotteet valmistuvat eurooppalaisissa luonnollista kosmetiikkaa valmistavissa muutaman hengen pientehtaissa, joista tunnemme itse henkilökohtaisesti lähes jokaisen työntekijän.

Eurooppalaiset sopimusvalmistajamme noudattavat Euroopan kosmetiikkalainsäädännön ISO-standardia, joka asettaa tiukat standardit koko tuotantopolulle.

Tuotteiden raaka-aineilla on sertifikaatit mm. luonnollisuuteen, luomulaatuun ja vegaanisuuteen liittyen, sekä alkuperätodistukset ja analyysit tuotteen sisällöstä kaikkine pitoisuuksineen.

Jokaiselle tuotteelle suoritetaan laboratoriokokeet sen säilyvyyteen ja ominaisuuksiin liittyen, jolloin tuotteesta tutkitaan laboratorio-olosuhteissa mm. mikrobiologinen puhtaus sekä vesiaktiivisuus.

Shampoomme ovat auttaneet monia mm. Curly Girl metodissa tai päänahan kutinassa!

Taipuisuus suorastaan räjähti!

”Luonnonkiharainen hiuspehkoni rakastaa tätä shampoota, joka kosteuttaa, mutta ei latista. Uusi suosikkituotteeni!”

Shampoo todellakin palauttaa kiharuuden hiuksiin. Olen lapsena ollut luonnonkihara -hiuksinen. Kiharat katosivat maitoruven jälkeen, jolloin hiukseni jouduttiin leikkaamaan kahteen otteeseen kokonaan pois. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt kiharuus taas näkyy hiuksissani.”

Ei hilsettä, ei kutinaa, ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Kiitos tästä ihmetuotteesta!”

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

”Paras palashampoo, jota olen kokeillut. Hilse hävisi jo kolmannella pesukerralla.”

“Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

”Kärsin naistyyppisestä kaljuuntumisesta ja ajattelin testata Tyrni Kehäkukka Shampoota, mikäli se auttaisi jollain tapaa ongelmassani. Tuotehan ei voi kasvattaa uusia hiuksia kuolleisiin hiustuppeihin, mutta on vähentänyt hiustenlähtöä sekä tekee hiuksistani paksumman ja tuuheamman oloiset. Hiuksia ei myöskään tarvitse pestä joka päivä, koska shampoon tuoma tuuheus kestää ainakin itselläni toisenkin päivän. Plussaa myös ihanasta tuoksusta sekä tuotteen riittoisuudesta.”