Curl Care shampoo ja hoitoaine kiharille hiuksille – kokemuksia

saaren taika curl care shampoo ja hoitoaine kokemuksia

CURL CARE SHAMPOO JA CURL CARE 3 IN 1 HOITOAINE KOKEMUKSIA

Saaren Taian sulfaatittomat ja silikonittomat Curl Care shampoo ja -hoitoaine on kehitetty erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille. Niiden kiharaa tukevat ainesosat auttavat pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.
Osta Curl Care shampoo ja hoitoaine Saaren Taika verkkokaupasta tai alla näkyvän tuotepostauksen kautta!

“Jätän pyyhekuiviin hiuksiin ja rutistelen kiharat. Ihana mieto tuoksu. Hiukset ovat ihanan pehmeät ja ei ole pörröiset. Olen todella tyytyväinen Curl Care 3 in 1 hoitoaineeseen.”

“Curl Care hoitoaine on ihana tuote! Hennot ja taipuisat hiukseni tuntuvat pehmeiltä ja ilmavilta, eivät lainkaan liiskaisilta kuten hiukan pelkäsin. Myös Curl Care -shampoo on loistava: se ei tunnu kuivattavan hiuksiani edes päivittäisessä käytössä. Näillä tuotteilla olen saanut hiukseni parempaan kuntoon niin, että pystyn nyt jopa kasvattamaan niihin lisää pituutta :)”

“Curl shampoo todella sai minun luonnonkiharat hiukset elämään, kiharat tulee paremmin esiin ja pörröisyys ja kuivuus poissa” 

“Minulla on pitkät luonnonkiharat hiukset, jotka menevät helposti sotkuun/takkuiseksi ja vaativat monesti huolellista selvittelyä pesun jälkeen lisähoitoaineiden kera. Curl Care 3 in 1 hoitoaine selvittää jo pesun aikana tehokkaasti takkuja ja hiukset ovat helposti käsiteltävät hoitoaineen jäljiltä. Olen kokeillut aiemmin myös muita luonnonkosmetiikkasarjojen hoitoaineita, mutta todennut niiden vaikutuksen riittämättömäksi.”

“Huolettoman hiustenhoidon kannalla oleva äitini paksu ja karhea kihara hius asettui tällä shampoolla ja Curl Care 3 in 1 hoitoaineella napakaksi kiharaksi vallattoman pörrön sijaan. Hoitoaineen plussana se, että sitä voi käyttää naamiona, poispestävänä tai hiuksiin jätettävänä riippuen senhetkisestä tukanpesukiireestä.”

“Shampoo tekee hiuksista pehmeät, pörröttömät ja kauniisti laskeutuvat. Ihanteellinen luonnonkiharoille!”

“Koska minulla on ongelmapäänahka, en saa päivittäin käyttää tätä ihanaa Curl Care shampoota, joka taas on paras mitä hiuksilleni olen löytänyt. Kun pesen tällä, pöheikköni pysyy paremmin linjassa ja kiiltää ihanasti. Kiharat ovat myös alkaneet näyttää paremmalle, koska ne ovat paremmin ns yksilöity. Suosittelen jos sinulla on kiharat ja sähköistyvät hiukset.”

“Minulla oli jo käytössä curl care shampoo pitkille taipuisille hiuksilleni, hoitavana aineena käytän pääasiassa etikkahuuhdetta, olen kuitenkin kaivannut myös ajoittain käytettäväksi hoitoainetta, eikä sopivaa ole löytynyt, kunnes löysi tämän Curl Care hoitoaineen. Hiukseni kiittävät nyt korkkiruuville pehmoisina taipuneina!”

“Curl Care shampoo on antanut hiuksiin kiiltoa ja tuuheutta. Kiharat eivät takkuunnu eivätkä hiukset näytä pörröisiltä. Päänahka on pysynyt myös hyvässä kunnossa, vaikka on paksut hiukset. Suosittelen.”

“Rakastuin Curl Care hoitoaineeseen välittömästi! Ihana tuoksu ja koostumus, tekee hiuksista upean näköiset, kosteutetut ja todella tuuheat, vähentää pörröisyyttä. Ja mikä parasta, monta tapaa käyttää, voi käyttää jätettävänä, naamiona tai poishuudeltavana, ei tarvitse ostaa montaa eri purkkia. Ihan Loistava luonnonkiharille”
“Minulla on suorat hiukset, mutta hiusteni latvat ovat olleet varsin kuivat ja hamppuiset, siksi helposti takkuuntuvat. Curl Care 3 in 1 hoitoaineen myötä hiukseni ovat sileämmät, eivätkä takkuunnu juurikaan. Tuntuvat kuitenkin vahvoilta! Suosittelen!”

“Minulla on todella kiharat ja kuivuuteen taipuvaiset hiukset. Saaren Taika -tuotteissa on miellyttävän mieto tuoksu ja ne jättävät ainakin omat hiukseni yllättävän pehmeiksi. Hiukset kihartuvat pesun jälkeen aivan juuresta alkaen, kun aiemmin ne ovat olleet tyvestä vähän lättänät. Tilaan Curl Care 3 in 1 hoitoainetta jatkossakin!”

“Hyvin pienikin määrä Curl Care shampoota tuntuu puhdistavan hiukset todella hyvin. Hiukset tuntuvat jo pesun aikana pehmeämmiltä verrattuna kaupan shampoihin, eikä lopputuloskaan ole samalla tavalla kuivan tuntuinen (erityisesti päänahan kohdalla). Myös tuoksu on ihana.”

“Olen nyt käyttänyt ainoastaan Curl Care shampoota muutaman viikon. Tämä on ainoa shampoo, jonka jälkeen en ole tarvinnut LAINKAAN hoitoainetta! Ja minun hiukseni ovat todella vaativat kosteutuksen suhteen! On myös erittäin riittoisa. Ja tuoksu on IHANA! Tilaan pian uuden, ettei minun tarvitse olla päivääkään ilman tätä ihanuutta. Vahva suositus tälle mahtavalle tuotteelle!”

”Ostin tämän Curl Care shampoon uteliaisuudesta, vaikka itselläni ei ole luonnonkiharaa tukkaa. Yhdessä hoitoaineen kanssa tämä on kuitenkin jämäköittänyt permanenttikiharoitani ja tehnyt kiharoista paremmin erottuvia, sekä vähentänyt pörröisyyttä. Tuoksu on myös ihana.”

”Olen kyllä erittäin tyytyväinen Curl Care shampooseen, ihanan pehmeät hiukset näiden jälkeen, tuoksukin on hyvä ja minulla on todella hankala melkeinpä afro hius niin suosittelen kyllä lämpimästi. Itse siis käytin myös Curl Care 3 in 1 hoitoainetta, ilman sitä en kyllä pärjäisikään. Hoitoainekin riittävän suuri purkki niin ei aivan heti ole edes loppu.”

“Olen käyttänyt Curl Care 3 in 1 hoitoainetta ja huomannut kuinka kosteutetut, pehmeät ja silkkisen tuntuiset hiukseni ovat. Talviajan sähköisyys on vähentynyt huomattavasti. Hoitoaineen voimakas tuoksu yllätti, mutta oli omaan nenään ihana tuoksu. Tätä ostan jatkossakin!”

”Hieman epäillen tilasin tämän Curl Care 3 in 1 hoitoaineen. Yksittäinen hius on minulla ohut sekä liukas, mutta niitä on val-ta-vas-ti. Yleisilme on siis päänmyötäinen ja päänahka rasvoittuu, ellen pese päivittäin. Niin ja hiukset ovat taipuisat, eivät mitenkään kauniilla tavalla, eivät kiharat, mutta ei sitten toisaalta suoratkaan. Ostin tämän yhdessä Curl Care shampoon kanssa. Käytän 3in1 hoitista hoitoaineena päänahkaan (hieroen ja emulgoiden) shampoo pesun jälkeen, sekä maskina latvoihin. Jostain syystä tämä keino on lopettanut päänahan kutinan ja olen saanut jopa kiharia hiuksia. Ploppaan hiukset kosteina muotovaahdon kanssa ja annan kuivua. Lisäksi pesuväli piteni päivällä. Kannattaa kokeilla.”

”Pehmeäksi hoitava, ihanalle tuoksuva ylellinen Curl Care 3in1 hoitoaine, jota laitan useasti myös suihkun jälkeen ihan pienen määrän jätettävänä .
Pitää kiharat pehmeänä ja kauniina. Loistotuote!♥️

”Olen erittäin tyytyväinen ostamaani Curl care shampooseen ja 3 in 1 hoitoaineeseen. Tuotteissa on miellyttävä tuoksu ja lopputuloksena pörröttömät, kiiltävät ja kauniit laineet hiuksissani. Suosittelen!”

”Hoitava ja kosteuttava tuote. Helppo pestä pois hiuksista. Kiharoista tuli kivan joustavat ja vähemmän pörröiset.”

”Olen muutaman ensimmäisen pesun jälkeen innoissani tuotteista. Hiukseni ovat laineilla ja erittäin pintapörröiset. Olen pessyt hiukset muutaman kerran Curl Care shampoolla. Shampoo tekee hiukset erittäin puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi.

Shampoopesun jälkeen olen laittanut hiuksiin Curl Care hoitoainetta koko pituuteen. Hiukset ovat erittäin helposti kammattavat hoitoaineen käytön jälkeen. Hiukset ovat heti muutaman käyttökerran jälkeen selvästi saaneet kosteutta, menevät kiharaan ja kiharat pysyvät samanlaisina koko päivän. Pintapörröisyys on selvästi tasoittunut. Loistotuote!”

”Curl Care hoitoaine on ihana tuote! Ihanan tuoksuinen. Toimii todella hyvin ainakin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Hiukset eivät ole sähköiset enää, kuten aiemmin olivat pakkasella.”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

”Pesin hiukset normaalisti Curl care shampoolla ja käytin hoitoainetta. Seuraavana iltana hauduttelin vielä hoitoaineella pitkään saunan lämmössä. Ennen kuvaa puristelin hiuksiin vielä kosteilla käsillä hiukan hoitoainetta.


Tulos: pehmeämmät ja vähemmän pörröiset hiukset. Tuotteet ovat hyvän tuoksuisia ja tykkään hoitoaineen voidemaisesta koostumuksesta.”

”Shampoota hieroin oikein päänahkaan kunnolla, koska minulta lähtee tällä hetkellä paljon hiuksia ja ajattelin kokeilla, jospa tuote pidemmän ajan kuluttua vaikuttaa myös siihen. Shampoo on ihanan pehmeää ja vaahtoaa hyvin.

Hoitoaineesta tuli heti suosikki! Sen koostumus on mahtava, ei yhtään tahmainen ja tuntuu kuin sen imeytyisi ihoonkin, kun sitä käsissä pyörittää. Tuoksu on molemmissa tuotteissa miellyttävä, muttei liian voimakas.

Hiukset tuntuvat pehmeiltä pesujen jälkeen ja mielestäni näinkin nopeasti kiharat näyttävät kimmoisilta, koska minun luonnonkiharat hiukseni ovat hennot ja todella pörröiset.” Innolla odotan, miten tuote vaikuttaa pidemmällä ajalla, koska se tuntuu korjaavan hiuksia ja kiharat myös kestävät kimmoisina monta päivää.”

Taipuisan hiuspehkoni olen saanut ihanasti kiharoille näillä tuotteilla. Curl Care shampoo on ihanan miedon tuoksuinen, kevyesti vaahtoava sekä huuhtoutuu hyvin pihasaunassakin.
Hoitoainetta testasin kaikilla kolmella tavalla, hiusnaamiona, pois huudeltavana ja hiuksiin jätettävänä.

Hiuksiin jätettävänä siitä tuli suosikkini. Difuuseria kuivaamiseen minulla ei ole. Annoin hiusteni vain kuivaa hoitoaineen levittämisen jälkeen ja ihanat kiharat olivat valmiina.”

Lähtö tilanne
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
7Vrk
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
14 Vrk

”Minulla on luonnostaan hyvin kiharat hiukset ja olen vuosien varrella oppinut että ne vaativat hyvin kosteuttavat tuotteet että kihara säilyy elinvoimaisena ja kauniina.

Näitä tuotteita käyttäessä tuntui että en välttämättä kaivannut muotoilutuotteita enää tähän rinnalle, kiharat pysyivät pitkään kauniina ilmankin.
Näillä tuotteilla huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla että ne saavat kihariin eloa ja kiiltoa. Kun kuivasin hiukset pesun jälkeen diffuuserilla kiharat olivat kauniin erotellut ja hyvinvoivan tuntuiset sekä näköiset.

Olen etsinyt itselleni kotimaista tuotteita jotka on luonnon mukaisia ja kohtuullisen hintaisia.
Olen tähän asti käyttänyt ulkolaisia tuotteita hiuksiini koska en ole löytänyt hyvää kotimaista kiharoille hiuksille suunnattuja tuotteita.

Nyt Saaren Taika on onnistunut suunnittelemaan minunkin hiuksille sopivat tuotteet, pystyn samalla kannattamaan kotimaista yritystä ja olemalla myös luonnonmukainen.”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

”Minulla kuivat hiukset sytostaattihoitojen takia. Latvat ovat kuivat, ”rapisevat” ja kiharaa on lähinnä vain värjätyssä osassa hiusta. Olen käyttänyt Curl Care Shampoota ja Curl Care 3in1 Hoitoainetta ja huomaan, että hiukseni ovat nyt ilmavat ja ihanan pehmeät shampoopesun ja hoitoaineen laiton jälkeen.
Käytän hoitoainetta myös hiuksiin jätettävänä hoitona ja se tekee hiuksista kaartuvat ja kihara pysyy hyvin. Olen todella tyytyväinen Curl Care shampooseen ja hoitoaineeseen, suosittelen. Kerta kaikkiaan ihanan tuntuiset hiukset!”

”Kiharat on mun juttu ja matkan varrella on ollut kimuranttia löytää oikeat tuotteet. Otan kiharat noin puolentoista vuoden välein ja nautin, kun saan olla huoleton – pesun jälkeen avaaminen harvalla kammalla tai vain sormilla, vaahtoa ja ehkä jokin hoito- tai suolasuihke tarvittaessa ja sitten kuivaaminen luonnostaan tai isolla föönin tötteröllä.

Mutta hoitoaine on ollut haastava löytää! Tämä ihanuus, Curl Care hoitoaine, antaa juuri oikean elastisuuden ja kosteuden tekemättä kuitenkaan lättänäksi, kuten NIIN monet hoitoaineet tekevät. Sitä voi myös käyttää kolmella eri tavalla, joka tekee siitä aivan ainutlaatuisen! Seuraavaksi ostan Saaren Taikasta saman sarjan kihara-shampoon. En sitten varmaan muuta enää tarvitsekaan.”

”Curl Care Shampoo on paras shampoo, jota olen käyttänyt ikinä. Hiukseni latistuvat ja tulevat yleensä tikkusuoraksi pesun jälkeen. Tällä shampoolla pestyäni on, kuin olisin ottanut tyvipermanentin ja hiukset kuivuvat ihanasti laineille ja ovat terveen ja tuuhean näköiset. Kiitos. Älkää vaan lopettako tämän valmistamista.”

” Curl Care 3 in 1 Hoitoaine toimi omissa hiuksissa hyvin. Palautti hiusten jäntevyyden ja tuntui muutenkin hoitavalta tuotteelta. Suosittelen kokeilemaan.”

”Curl Care Shampoo on huipputuote, luonnonkiharat hiukseni ovat paremmassa kunnossa, elävämmät ja kuivuus poissa. Hiustenlähtö loppunut lähes kokonaan, suosittelen lämpimästi.”

”Curl Care Shampoo todellakin palauttaa kiharuuden hiuksiin. Minulla on lapsena ollut luonnonkiharat hiukset. Kiharat katosivat maitoruven jälkeen, jolloin hiukseni jouduttiin leikkaamaan kahteen otteeseen kokonaan pois. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt kiharuus näkyy taas hiuksissani. ”

Curl Care hoitoaineessa on ihana tuoksu. Iso purkki on hyvin riittoisa ja monipuolinen. Voi käyttää tavallisen huuhdeltavan tapaan tai hiuksiin jättäen. Itse aamuisin käytän latvojen ”muotoiluun”. Tästä tuli uusi luottotuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

”Curl hoitoaineessa koostumus on hyvä ja tuoksu ihanan raikas! Kosteuttaa hyvin ja jättää hiukset/kiharat mukavan ilmaviksi.”

”Tykästyin Curl Care tuotteisiin. Minulla on kuiva, hilseilevä ja kutiseva päänahka. Käytettyäni Shampoota ja hoitoainetta noin viikon ajan, kutina ja hilseily on loppunut kokonaan . Samoin päänahka ei ole ruvella enää. Tuotteissa on miellyttävä ja mieto tuoksu. Hiukseni on hyvin kosteutettu, eikä ole kuiva pörrö enää. Ihan mahtava tuote! Suosittelen kaikille, joilla samaa ongelmaa. Aion myös jatkossa tilata tuotteita.”

”Minulla on hiuksissa rakennekäsittely eli permis. Curl Care shampoo ja hoitoaine tekee ihmeitä ja kiharat ovat pehmeät ja sileät! Mahtava tuote!”

”Olen käyttänyt Curl Care Shampoota vain kerran ja tykästyin siihen heti. Minun hiukset ovat haasteelliset, koska ovat taipuisat, kuivat ja karkeat . Todella vaikeaa löytää hyvää shampoota, nyt löytyi.”

”Loistava tuote tämä Curl Care 3 in 1 hoitoaine! Hiukset tuntuvat puhtailta. Tuoksu omaan nenään ihana ja tarpeeksi mieto. Hiukseni ovat saaneet kiillon takaisin ja kutrit jaksavat kihartua taas. Vielä en ole käyttänyt naamiona tai hiuksiin jätettävänä. Käyttökertoja vasta kaksi takana ja ero on huomattava. Tosin ole käyttänyt kaverina Curl Care shampoota.”

”Curl Care shampoo on ihana tuote!! Pesee hiukset hellävaraisesti jättäen hiukset ryhdikkäiksi. Vahvisti kauniisti hiusteni taipuisuutta.”

”Olen kärsinyt pitkään kuivasta ja hilseilevästä hiuspohjasta, joka tarvitsee kosteutusta. Shampoon löysinkin jo (Saaren Taika vihreä tee ja kamomilla palashampoo), mutta toimivan hoitoaineen löytyminen on ollut hankalaa. Omaan luonnonkiharan, joten hoitoaineen pitäisi todellakin hoitaa ja kosteuttaa. Kunnes sitten törmäsin tähän Curl Care 3in1 hoitoaineeseen. Aivan mieletön. Laitoin eilen ensimmäistä kertaa koko tuotetta, ja käytin sitä hiusnaamiona. Hieroin tuotetta kunnolla päänahkaan ja pituuksiin ja annoin vaikuttaa. Hiukset muuttuivat pehmeiksi, kihartuvat taas itsestään, päänahka ei punoita tai ole ärsyyntynyt eikä hilsettäkään näy! Kaikkinensa tuntuu siltä, että hiukset ovat uudestisyntyneet. Olo on upea. Nämä tuotteet on upeita. On todella harvinaista löytää omalle iholleen ja hiuksilleen sopivia tuotteita, mutta nämä Saaren Taika -tuotteet on puhdasta rakkautta mun kuontalolle.”

”Tykkäsin kovasti! Itselläni on luonnonkiharat hiukset. Tuntuu ettei ole löytynyt tuotetta mikä sopisi hiuksiini, joka myös saisi hiukset tuntumaan pehmeiltä ja taipuisammilta. Nyt löytyi Curl Care 3 in 1 hoitoaine. Tämän tuotteen käytönjälkeen hiuksia pystyi helpommin käsitellä ja niissä oli selvästi enemmän eloa kuin ennen. Olen tyytyväinen. ”

”Ihanat, ensiluokkaiset tuotteet kuiville, luonnonkiharille hiuksilleni – kiharat palasivat ja samoin taasen luonteva kosteus hiuksiin! Suosittelen ehdottomasti Curl Care Shampoota ja Curl Care hoitoainetta.”

”Heti ensimmäisen Curl Care hoitoaineen käyttökerran jälkeen hiukseni olivat ihanan pehmeät ja kiiltävät, kihara nousi kauniisti esiin ja pinnan pörröisyys oli tiessään.”

 

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.