Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Curl Care shampoo ja 3 in 1 hoitoaine kiharille hiuksille

saaren taika curl care shampoo ja hoitoaine kokemuksia

CURL CARE SHAMPOO JA CURL CARE 3 IN 1 HOITOAINE KOKEMUKSIA

Saaren Taian sulfaatittomat ja silikonittomat Curl Care shampoo ja -hoitoaine on kehitetty erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille. Niiden kiharaa tukevat ainesosat auttavat pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.
Osta Curl Care shampoo ja hoitoaine Saaren Taika verkkokaupasta tai alla näkyvän tuotepostauksen kautta!

Curl Care shampoo

Curl Care 3 in 1 Hoitoaine

“Curl Care shampoon ansiosta hiukseni ovat terveet, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Curl Care shampoon käytön aloittamisen jälkeen en ole tarvinnut erikseen hiusten hoitoainetta. Curl Care shampoo riittää hellävaraisesti puhdistamaan ja hoitamaan hiukseni.”

“Luonnonkiharat hiukseni tykkäävät Curl Care shampoosta. Kiharat asettuvat paremmin ja pörröisyys on vähentynyt. Tilasin kokeeksi yhden pullon shampoota ja nyt tilasin jo pari pulloa lisää.”

“Takana ovat -onneksi- ajat, kun päänahka kutisi ja kuivat hiukset roikkuivat suorina. Curl Care shampoo toi taipuisuuden takaisin oitis! Yhdessä Tyrni Kehäkukka hoitoaineen kanssa vaikutus on ollut huikea! Hiustenlähtö, joka ennen oli runsasta, on loppunut kokonaan, taipuisuus on palannut ja hiukset ovat kiiltävät ja pehmoisemmat kuin ikinä! Ilahduttavaa on ollut myös se, kuinka tuotteet eivät latista hiuksia pätkääkään! Aika monia tuotteita läpi koluttuani olen vihdoin löytänyt omani. En voi kun suositella testaamaan! Ihanan mieto tuoksu tuotteessa. Pitkästä aikaa voin pestä päänahankin kunnolla, sillä tällä shampoolla se ei liikaa kuivu.”

Curl Care shampoo. Hiukseni eivät tarvitse harjaa enää lainkaan. Kuivuessaan ne asettuvat kauniille laineille ilman mitään muotoilutuotteita. Kuivat takkuuntuvat hiuslatvat on nyt menneisyyttä.”

“Curl Care shampoo todella sai minun luonnonkiharat hiukset elämään, kiharat tulee paremmin esiin ja pörröisyys ja kuivuus poissa”

“Koska minulla on ongelmapäänahka, en saa päivittäin käyttää tätä ihanaa Curl Care shampoota, joka taas on paras mitä hiuksilleni olen löytänyt. Kun pesen tällä, pöheikköni pysyy paremmin linjassa ja kiiltää ihanasti. Kiharat ovat myös alkaneet näyttää paremmalle, koska ne ovat paremmin ns yksilöity. Suosittelen jos sinulla on kiharat ja sähköistyvät hiukset.”

“Curl Care shampoo on antanut hiuksiin kiiltoa ja tuuheutta. Kiharat eivät takkuunnu eivätkä hiukset näytä pörröisiltä. Päänahka on pysynyt myös hyvässä kunnossa, vaikka on paksut hiukset. Suosittelen.”

”Olen käyttänyt Curl Care Shampoota vain kerran ja tykästyin siihen heti. Minun hiukset ovat haasteelliset, koska ovat taipuisat, kuivat ja karkeat . Todella vaikeaa löytää hyvää shampoota, nyt löytyi.”

”Curl Care Shampoo todellakin palauttaa kiharuuden hiuksiin. Minulla on lapsena ollut luonnonkiharat hiukset. Kiharat katosivat maitoruven jälkeen, jolloin hiukseni jouduttiin leikkaamaan kahteen otteeseen kokonaan pois. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt kiharuus näkyy taas hiuksissani. ”

“Curl Care hoitoaine on loistava tuote! Olen etsinyt pitkään hoitoainetta, joka ei latista hiusta ja jaksaa nostaa taipuisan hiuksen kihartumaan. Käytin tuotetta hiuksiinjätettävänä hoitoaineena. Lopputuloksena taipuisat, sileät hiukset ilman pörröisyyttä, sekä kuohkea kesäkuontalo. Tuote on riittoisa, sekä hurmaa tuoksullaan! Lämmin suositus!”

“Jätän pyyhekuiviin hiuksiin ja rutistelen kiharat. Ihana mieto tuoksu. Hiukset ovat ihanan pehmeät ja ei ole pörröiset. Olen todella tyytyväinen Curl Care 3 in 1 hoitoaineeseen.”

“Minulla on pitkät luonnonkiharat hiukset, jotka menevät helposti sotkuun/takkuiseksi ja vaativat monesti huolellista selvittelyä pesun jälkeen lisähoitoaineiden kera. Curl Care 3 in 1 hoitoaine selvittää jo pesun aikana tehokkaasti takkuja ja hiukset ovat helposti käsiteltävät hoitoaineen jäljiltä. Olen kokeillut aiemmin myös muita luonnonkosmetiikkasarjojen hoitoaineita, mutta todennut niiden vaikutuksen riittämättömäksi.”

“Rakastuin Curl Care hoitoaineeseen välittömästi! Ihana tuoksu ja koostumus, tekee hiuksista upean näköiset, kosteutetut ja todella tuuheat, vähentää pörröisyyttä. Ja mikä parasta, monta tapaa käyttää, voi käyttää jätettävänä, naamiona tai poishuudeltavana, ei tarvitse ostaa montaa eri purkkia. Ihan Loistava luonnonkiharille”

”Pehmeäksi hoitava, ihanalle tuoksuva ylellinen Curl Care 3in1 hoitoaine, jota laitan useasti myös suihkun jälkeen ihan pienen määrän jätettävänä .
Pitää kiharat pehmeänä ja kauniina. Loistotuote!♥️”

”Curl Care hoitoaine on ihana tuote! Ihanan tuoksuinen. Toimii todella hyvin ainakin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Hiukset eivät ole sähköiset enää, kuten aiemmin olivat pakkasella.”

”Ostin Curl Care 3 in 1 hoitoaineen kokeiluun permanenttini vuoksi. Tuote on auttanut saamaan kiharat selkeämmin näkyviin sekä helpottanut kutisevaan päänahkaani. Pidän tuotteesta myös sen monipuolisuuden takia – sitä voi käyttää hiusnaamiona, tavallisena hoitoaineena sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.”

”Heti ensimmäisen Curl Care hoitoaineen käyttökerran jälkeen hiukseni olivat ihanan pehmeät ja kiiltävät, kihara nousi kauniisti esiin ja pinnan pörröisyys oli tiessään.”

Curl Care hoitoaineessa on ihana tuoksu. Iso purkki on hyvin riittoisa ja monipuolinen. Voi käyttää tavallisen huuhdeltavan tapaan tai hiuksiin jättäen. Itse aamuisin käytän latvojen ”muotoiluun”. Tästä tuli uusi luottotuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

”Curl Care Shampoo ja hoitoaine. Kiitos ”⁠

curl care shampoo ja hoitoaine kiharalle hiukselle

”Heippa tässä kuva ihan uskomattoman selkeästä erosta hiuksissani. Monet curly girl method -sopivia shamppoita kokeileena tämä Curl Care shampoo on heittämällä paras. En olisi ikinä uskonut, että löytyy siihen sopivia tuotteita, joihin voisin olla oikeasti tyytyväinen. Hiusten kammattavuus on nimittäin ihan sama kun käyttäisi normi shamppoita. Aikaisemmat ”curly girl” kokeilut on tyssänyt siihen kun tukka on menny takkuun ja niiden selvittelyyn on mennyt ikuisuus. Mikä parasta! Tämä tuoksu on aivan huumaava.”

”Pesin hiukset normaalisti Curl care shampoolla ja käytin hoitoainetta. Seuraavana iltana hauduttelin vielä hoitoaineella pitkään saunan lämmössä. Ennen kuvaa puristelin hiuksiin vielä kosteilla käsillä hiukan hoitoainetta.


Tulos: pehmeämmät ja vähemmän pörröiset hiukset. Tuotteet ovat hyvän tuoksuisia ja tykkään hoitoaineen voidemaisesta koostumuksesta.”

”Shampoota hieroin oikein päänahkaan kunnolla, koska minulta lähtee tällä hetkellä paljon hiuksia ja ajattelin kokeilla, jospa tuote pidemmän ajan kuluttua vaikuttaa myös siihen. Shampoo on ihanan pehmeää ja vaahtoaa hyvin.

Hoitoaineesta tuli heti suosikki! Sen koostumus on mahtava, ei yhtään tahmainen ja tuntuu kuin sen imeytyisi ihoonkin, kun sitä käsissä pyörittää. Tuoksu on molemmissa tuotteissa miellyttävä, muttei liian voimakas.

Hiukset tuntuvat pehmeiltä pesujen jälkeen ja mielestäni näinkin nopeasti kiharat näyttävät kimmoisilta, koska minun luonnonkiharat hiukseni ovat hennot ja todella pörröiset.” Innolla odotan, miten tuote vaikuttaa pidemmällä ajalla, koska se tuntuu korjaavan hiuksia ja kiharat myös kestävät kimmoisina monta päivää.”

“Olen hoitanut paksua, kuivaa luonnonkiharaa tukkaani jo pari vuotta curly girl -metodilla ja saanut hiukset parempaan kuntoon ja kauniimmille kiharoille. Silti kiharat nousivat ihan uudelle levelille, kun löysin Saaren Taika Curl Care -tuotteet! Shampoo & hoitoaine -yhdistelmällä hiukset kihartuvat ennennäkemättömän kauniisti ja ovat pehmeät ja kiiltävät. Vahva suositus!”

“Curl Care hoitoaine on ihana tuote! Hennot ja taipuisat hiukseni tuntuvat pehmeiltä ja ilmavilta, eivät lainkaan liiskaisilta kuten hiukan pelkäsin. Myös Curl Care -shampoo on loistava: se ei tunnu kuivattavan hiuksiani edes päivittäisessä käytössä. Näillä tuotteilla olen saanut hiukseni parempaan kuntoon niin, että pystyn nyt jopa kasvattamaan niihin lisää pituutta :)”

“Hiustyyppini ei ole suoraan kohderyhmää, mutta ystäväni käski testaamaan ensin omasta purkistaan ja olin myyty: Hennot aavistuksen kihartuvat hiukseni tuntuivat jo muutaman käyttökerran jälkeen vahvemmilta ja märkinä kihartuvat huomattavasti. Pidän kovin siitä että Curl Care 3 in 1 hoitoainetta voi käyttää eri tavoin: jättää pesemättä pois, naamiona tai hoitoaineena.” 

“Huolettoman hiustenhoidon kannalla oleva äitini paksu ja karhea kihara hius asettui tällä shampoolla ja Curl Care 3 in 1 hoitoaineella napakaksi kiharaksi vallattoman pörrön sijaan. Hoitoaineen plussana se, että sitä voi käyttää naamiona, poispestävänä tai hiuksiin jätettävänä riippuen senhetkisestä tukanpesukiireestä.”

“Minulla on todella kiharat ja kuivuuteen taipuvaiset hiukset. Saaren Taika -tuotteissa on miellyttävän mieto tuoksu ja ne jättävät ainakin omat hiukseni yllättävän pehmeiksi. Hiukset kihartuvat pesun jälkeen aivan juuresta alkaen, kun aiemmin ne ovat olleet tyvestä vähän lättänät. Tilaan Curl Care 3 in 1 hoitoainetta jatkossakin!”

“Olen nyt käyttänyt ainoastaan Curl Care shampoota muutaman viikon. Tämä on ainoa shampoo, jonka jälkeen en ole tarvinnut LAINKAAN hoitoainetta! Ja minun hiukseni ovat todella vaativat kosteutuksen suhteen! On myös erittäin riittoisa. Ja tuoksu on IHANA! Tilaan pian uuden, ettei minun tarvitse olla päivääkään ilman tätä ihanuutta. Vahva suositus tälle mahtavalle tuotteelle!”

”Ostin tämän Curl Care shampoon uteliaisuudesta, vaikka itselläni ei ole luonnonkiharaa tukkaa. Yhdessä hoitoaineen kanssa tämä on kuitenkin jämäköittänyt permanenttikiharoitani ja tehnyt kiharoista paremmin erottuvia, sekä vähentänyt pörröisyyttä. Tuoksu on myös ihana.”

”Hieman epäillen tilasin tämän Curl Care 3 in 1 hoitoaineen. Yksittäinen hius on minulla ohut sekä liukas, mutta niitä on val-ta-vas-ti. Yleisilme on siis päänmyötäinen ja päänahka rasvoittuu, ellen pese päivittäin. Niin ja hiukset ovat taipuisat, eivät mitenkään kauniilla tavalla, eivät kiharat, mutta ei sitten toisaalta suoratkaan. Ostin tämän yhdessä Curl Care shampoon kanssa. Käytän 3in1 hoitista hoitoaineena päänahkaan (hieroen ja emulgoiden) shampoo pesun jälkeen, sekä maskina latvoihin. Jostain syystä tämä keino on lopettanut päänahan kutinan ja olen saanut jopa kiharia hiuksia. Ploppaan hiukset kosteina muotovaahdon kanssa ja annan kuivua. Lisäksi pesuväli piteni päivällä. Kannattaa kokeilla.”

Shampoopesun jälkeen olen laittanut hiuksiin Curl Care hoitoainetta koko pituuteen. Hiukset ovat erittäin helposti kammattavat hoitoaineen käytön jälkeen. Hiukset ovat heti muutaman käyttökerran jälkeen selvästi saaneet kosteutta, menevät kiharaan ja kiharat pysyvät samanlaisina koko päivän. Pintapörröisyys on selvästi tasoittunut. Loistotuote!”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

Taipuisan hiuspehkoni olen saanut ihanasti kiharoille näillä tuotteilla. Curl Care shampoo on ihanan miedon tuoksuinen, kevyesti vaahtoava sekä huuhtoutuu hyvin pihasaunassakin.
Hoitoainetta testasin kaikilla kolmella tavalla, hiusnaamiona, pois huudeltavana ja hiuksiin jätettävänä.

Hiuksiin jätettävänä siitä tuli suosikkini. Difuuseria kuivaamiseen minulla ei ole. Annoin hiusteni vain kuivaa hoitoaineen levittämisen jälkeen ja ihanat kiharat olivat valmiina.”

Lähtö tilanne
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
7Vrk
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
14 Vrk

”Minulla on luonnostaan hyvin kiharat hiukset ja olen vuosien varrella oppinut että ne vaativat hyvin kosteuttavat tuotteet että kihara säilyy elinvoimaisena ja kauniina.

Näitä tuotteita käyttäessä tuntui että en välttämättä kaivannut muotoilutuotteita enää tähän rinnalle, kiharat pysyivät pitkään kauniina ilmankin.
Näillä tuotteilla huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla että ne saavat kihariin eloa ja kiiltoa. Kun kuivasin hiukset pesun jälkeen diffuuserilla kiharat olivat kauniin erotellut ja hyvinvoivan tuntuiset sekä näköiset.

Olen etsinyt itselleni kotimaista tuotteita jotka on luonnon mukaisia ja kohtuullisen hintaisia.
Olen tähän asti käyttänyt ulkolaisia tuotteita hiuksiini koska en ole löytänyt hyvää kotimaista kiharoille hiuksille suunnattuja tuotteita.

Nyt Saaren Taika on onnistunut suunnittelemaan minunkin hiuksille sopivat tuotteet, pystyn samalla kannattamaan kotimaista yritystä ja olemalla myös luonnonmukainen.”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

”Minulla kuivat hiukset sytostaattihoitojen takia. Latvat ovat kuivat, ”rapisevat” ja kiharaa on lähinnä vain värjätyssä osassa hiusta. Olen käyttänyt Curl Care Shampoota ja Curl Care 3in1 Hoitoainetta ja huomaan, että hiukseni ovat nyt ilmavat ja ihanan pehmeät shampoopesun ja hoitoaineen laiton jälkeen.
Käytän hoitoainetta myös hiuksiin jätettävänä hoitona ja se tekee hiuksista kaartuvat ja kihara pysyy hyvin. Olen todella tyytyväinen Curl Care shampooseen ja hoitoaineeseen, suosittelen. Kerta kaikkiaan ihanan tuntuiset hiukset!”

”Kiharat on mun juttu ja matkan varrella on ollut kimuranttia löytää oikeat tuotteet. Otan kiharat noin puolentoista vuoden välein ja nautin, kun saan olla huoleton – pesun jälkeen avaaminen harvalla kammalla tai vain sormilla, vaahtoa ja ehkä jokin hoito- tai suolasuihke tarvittaessa ja sitten kuivaaminen luonnostaan tai isolla föönin tötteröllä.

Mutta hoitoaine on ollut haastava löytää! Tämä ihanuus, Curl Care hoitoaine, antaa juuri oikean elastisuuden ja kosteuden tekemättä kuitenkaan lättänäksi, kuten NIIN monet hoitoaineet tekevät. Sitä voi myös käyttää kolmella eri tavalla, joka tekee siitä aivan ainutlaatuisen! Seuraavaksi ostan Saaren Taikasta saman sarjan kihara-shampoon. En sitten varmaan muuta enää tarvitsekaan.”

”Curl Care Shampoo on paras shampoo, jota olen käyttänyt ikinä. Hiukseni latistuvat ja tulevat yleensä tikkusuoraksi pesun jälkeen. Tällä shampoolla pestyäni on, kuin olisin ottanut tyvipermanentin ja hiukset kuivuvat ihanasti laineille ja ovat terveen ja tuuhean näköiset. Kiitos. Älkää vaan lopettako tämän valmistamista.”

”Curl Care Shampoo on huipputuote, luonnonkiharat hiukseni ovat paremmassa kunnossa, elävämmät ja kuivuus poissa. Hiustenlähtö loppunut lähes kokonaan, suosittelen lämpimästi.”

”Tykästyin Curl Care tuotteisiin. Minulla on kuiva, hilseilevä ja kutiseva päänahka. Käytettyäni Shampoota ja hoitoainetta noin viikon ajan, kutina ja hilseily on loppunut kokonaan . Samoin päänahka ei ole ruvella enää. Tuotteissa on miellyttävä ja mieto tuoksu. Hiukseni on hyvin kosteutettu, eikä ole kuiva pörrö enää. Ihan mahtava tuote! Suosittelen kaikille, joilla samaa ongelmaa. Aion myös jatkossa tilata tuotteita.”

”Minulla on hiuksissa rakennekäsittely eli permis. Curl Care shampoo ja hoitoaine tekee ihmeitä ja kiharat ovat pehmeät ja sileät! Mahtava tuote!”

”Loistava tuote tämä Curl Care 3 in 1 hoitoaine! Hiukset tuntuvat puhtailta. Tuoksu omaan nenään ihana ja tarpeeksi mieto. Hiukseni ovat saaneet kiillon takaisin ja kutrit jaksavat kihartua taas. Vielä en ole käyttänyt naamiona tai hiuksiin jätettävänä. Käyttökertoja vasta kaksi takana ja ero on huomattava. Tosin ole käyttänyt kaverina Curl Care shampoota.”

”Olen kärsinyt pitkään kuivasta ja hilseilevästä hiuspohjasta, joka tarvitsee kosteutusta. Shampoon löysinkin jo (Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo), mutta toimivan hoitoaineen löytyminen on ollut hankalaa. Omaan luonnonkiharan, joten hoitoaineen pitäisi todellakin hoitaa ja kosteuttaa. Kunnes sitten törmäsin tähän Curl Care 3in1 hoitoaineeseen. Aivan mieletön. Laitoin eilen ensimmäistä kertaa koko tuotetta, ja käytin sitä hiusnaamiona. Hieroin tuotetta kunnolla päänahkaan ja pituuksiin ja annoin vaikuttaa. Hiukset muuttuivat pehmeiksi, kihartuvat taas itsestään, päänahka ei punoita tai ole ärsyyntynyt eikä hilsettäkään näy! Kaikkinensa tuntuu siltä, että hiukset ovat uudestisyntyneet. Olo on upea. Nämä tuotteet on upeita. On todella harvinaista löytää omalle iholleen ja hiuksilleen sopivia tuotteita, mutta nämä Saaren Taika -tuotteet on puhdasta rakkautta mun kuontalolle.”

”Tykkäsin kovasti! Itselläni on luonnonkiharat hiukset. Tuntuu ettei ole löytynyt tuotetta mikä sopisi hiuksiini, joka myös saisi hiukset tuntumaan pehmeiltä ja taipuisammilta. Nyt löytyi Curl Care 3 in 1 hoitoaine. Tämän tuotteen käytönjälkeen hiuksia pystyi helpommin käsitellä ja niissä oli selvästi enemmän eloa kuin ennen. Olen tyytyväinen. ”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.