Curl Care shampoo ja hoitoaine kiharille hiuksille – kokemuksia

saaren taika curl care shampoo ja hoitoaine kokemuksia

CURL CARE SHAMPOO JA CURL CARE 3 IN 1 HOITOAINE KOKEMUKSIA

Saaren Taian sulfaatittomat ja silikonittomat Curl Care shampoo ja -hoitoaine on kehitetty erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille. Niiden kiharaa tukevat ainesosat auttavat pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.
Osta Curl Care shampoo ja hoitoaine Saaren Taika verkkokaupasta tai alla näkyvän tuotepostauksen kautta!

”Olen erittäin tyytyväinen ostamaani Curl care shampooseen ja 3 in 1 hoitoaineeseen. Tuotteissa on miellyttävä tuoksu ja lopputuloksena pörröttömät, kiiltävät ja kauniit laineet hiuksissani. Suosittelen!”

Hoitava ja kosteuttava tuote. Helppo pestä pois hiuksista. Kiharoista tuli kivan joustavat ja vähemmän pörröiset.”

”Olen muutaman ensimmäisen pesun jälkeen innoissani tuotteista. Hiukseni ovat laineilla ja erittäin pintapörröiset. Olen pessyt hiukset muutaman kerran Curl Care shampoolla. Shampoo tekee hiukset erittäin puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi.

Shampoopesun jälkeen olen laittanut hiuksiin Curl Care hoitoainetta koko pituuteen. Hiukset ovat erittäin helposti kammattavat hoitoaineen käytön jälkeen. Hiukset ovat heti muutaman käyttökerran jälkeen selvästi saaneet kosteutta, menevät kiharaan ja kiharat pysyvät samanlaisina koko päivän. Pintapörröisyys on selvästi tasoittunut. Loistotuote!”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

”Pesin hiukset normaalisti Curl care shampoolla ja käytin hoitoainetta. Seuraavana iltana hauduttelin vielä hoitoaineella pitkään saunan lämmössä. Ennen kuvaa puristelin hiuksiin vielä kosteilla käsillä hiukan hoitoainetta.


Tulos: pehmeämmät ja vähemmän pörröiset hiukset. Tuotteet ovat hyvän tuoksuisia ja tykkään hoitoaineen voidemaisesta koostumuksesta.”

”Shampoota hieroin oikein päänahkaan kunnolla, koska minulta lähtee tällä hetkellä paljon hiuksia ja ajattelin kokeilla, jospa tuote pidemmän ajan kuluttua vaikuttaa myös siihen. Shampoo on ihanan pehmeää ja vaahtoaa hyvin.

Hoitoaineesta tuli heti suosikki! Sen koostumus on mahtava, ei yhtään tahmainen ja tuntuu kuin sen imeytyisi ihoonkin, kun sitä käsissä pyörittää. Tuoksu on molemmissa tuotteissa miellyttävä, muttei liian voimakas.

Hiukset tuntuvat pehmeiltä pesujen jälkeen ja mielestäni näinkin nopeasti kiharat näyttävät kimmoisilta, koska minun luonnonkiharat hiukseni ovat hennot ja todella pörröiset.” Innolla odotan, miten tuote vaikuttaa pidemmällä ajalla, koska se tuntuu korjaavan hiuksia ja kiharat myös kestävät kimmoisina monta päivää.”

Taipuisan hiuspehkoni olen saanut ihanasti kiharoille näillä tuotteilla. Curl Care shampoo on ihanan miedon tuoksuinen, kevyesti vaahtoava sekä huuhtoutuu hyvin pihasaunassakin.
Hoitoainetta testasin kaikilla kolmella tavalla, hiusnaamiona, pois huudeltavana ja hiuksiin jätettävänä.

Hiuksiin jätettävänä siitä tuli suosikkini. Difuuseria kuivaamiseen minulla ei ole. Annoin hiusteni vain kuivaa hoitoaineen levittämisen jälkeen ja ihanat kiharat olivat valmiina.”

Lähtö tilanne
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
7Vrk
Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia
14 Vrk

”Minulla on luonnostaan hyvin kiharat hiukset ja olen vuosien varrella oppinut että ne vaativat hyvin kosteuttavat tuotteet että kihara säilyy elinvoimaisena ja kauniina.

Näitä tuotteita käyttäessä tuntui että en välttämättä kaivannut muotoilutuotteita enää tähän rinnalle, kiharat pysyivät pitkään kauniina ilmankin.
Näillä tuotteilla huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla että ne saavat kihariin eloa ja kiiltoa. Kun kuivasin hiukset pesun jälkeen diffuuserilla kiharat olivat kauniin erotellut ja hyvinvoivan tuntuiset sekä näköiset.

Olen etsinyt itselleni kotimaista tuotteita jotka on luonnon mukaisia ja kohtuullisen hintaisia.
Olen tähän asti käyttänyt ulkolaisia tuotteita hiuksiini koska en ole löytänyt hyvää kotimaista kiharoille hiuksille suunnattuja tuotteita.

Nyt Saaren Taika on onnistunut suunnittelemaan minunkin hiuksille sopivat tuotteet, pystyn samalla kannattamaan kotimaista yritystä ja olemalla myös luonnonmukainen.”

Saaren Taika curl care curly girl shampoo ja hoitoaine kokemuksia

”Minulla kuivat hiukset sytostaattihoitojen takia. Latvat ovat kuivat, ”rapisevat” ja kiharaa on lähinnä vain värjätyssä osassa hiusta. Olen käyttänyt Curl Care Shampoota ja Curl Care 3in1 Hoitoainetta ja huomaan, että hiukseni ovat nyt ilmavat ja ihanan pehmeät shampoopesun ja hoitoaineen laiton jälkeen.
Käytän hoitoainetta myös hiuksiin jätettävänä hoitona ja se tekee hiuksista kaartuvat ja kihara pysyy hyvin. Olen todella tyytyväinen Curl Care shampooseen ja hoitoaineeseen, suosittelen. Kerta kaikkiaan ihanan tuntuiset hiukset!”

” Curl Care 3 in 1 Hoitoaine toimi omissa hiuksissa hyvin. Palautti hiusten jäntevyyden ja tuntui muutenkin hoitavalta tuotteelta. Suosittelen kokeilemaan.”

”Curl Care Shampoo todellakin palauttaa kiharuuden hiuksiin. Minulla on lapsena ollut luonnonkiharat hiukset. Kiharat katosivat maitoruven jälkeen, jolloin hiukseni jouduttiin leikkaamaan kahteen otteeseen kokonaan pois. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt kiharuus näkyy taas hiuksissani. ”

Curl Care hoitoaineessa on ihana tuoksu. Iso purkki on hyvin riittoisa ja monipuolinen. Voi käyttää tavallisen huuhdeltavan tapaan tai hiuksiin jättäen. Itse aamuisin käytän latvojen ”muotoiluun”. Tästä tuli uusi luottotuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

”Curl hoitoaineessa koostumus on hyvä ja tuoksu ihanan raikas! Kosteuttaa hyvin ja jättää hiukset/kiharat mukavan ilmaviksi.”

”Tykästyin Curl Care tuotteisiin. Minulla on kuiva, hilseilevä ja kutiseva päänahka. Käytettyäni Shampoota ja hoitoainetta noin viikon ajan, kutina ja hilseily on loppunut kokonaan . Samoin päänahka ei ole ruvella enää. Tuotteissa on miellyttävä ja mieto tuoksu. Hiukseni on hyvin kosteutettu, eikä ole kuiva pörrö enää. Ihan mahtava tuote! Suosittelen kaikille, joilla samaa ongelmaa. Aion myös jatkossa tilata tuotteita.”

”Minulla on hiuksissa rakennekäsittely eli permis. Curl Care shampoo ja hoitoaine tekee ihmeitä ja kiharat ovat pehmeät ja sileät! Mahtava tuote!”

”Olen käyttänyt Curl Care Shampoota vain kerran ja tykästyin siihen heti. Minun hiukset ovat haasteelliset, koska ovat taipuisat, kuivat ja karkeat . Todella vaikeaa löytää hyvää shampoota, nyt löytyi.”

”Loistava tuote tämä Curl Care 3 in 1 hoitoaine! Hiukset tuntuvat puhtailta. Tuoksu omaan nenään ihana ja tarpeeksi mieto. Hiukseni ovat saaneet kiillon takaisin ja kutrit jaksavat kihartua taas. Vielä en ole käyttänyt naamiona tai hiuksiin jätettävänä. Käyttökertoja vasta kaksi takana ja ero on huomattava. Tosin ole käyttänyt kaverina Curl Care shampoota.”

”Curl Care shampoo on ihana tuote!! Pesee hiukset hellävaraisesti jättäen hiukset ryhdikkäiksi. Vahvisti kauniisti hiusteni taipuisuutta.”

”Olen kärsinyt pitkään kuivasta ja hilseilevästä hiuspohjasta, joka tarvitsee kosteutusta. Shampoon löysinkin jo (Saaren Taika vihreä tee ja kamomilla palashampoo), mutta toimivan hoitoaineen löytyminen on ollut hankalaa. Omaan luonnonkiharan, joten hoitoaineen pitäisi todellakin hoitaa ja kosteuttaa. Kunnes sitten törmäsin tähän Curl Care 3in1 hoitoaineeseen. Aivan mieletön. Laitoin eilen ensimmäistä kertaa koko tuotetta, ja käytin sitä hiusnaamiona. Hieroin tuotetta kunnolla päänahkaan ja pituuksiin ja annoin vaikuttaa. Hiukset muuttuivat pehmeiksi, kihartuvat taas itsestään, päänahka ei punoita tai ole ärsyyntynyt eikä hilsettäkään näy! Kaikkinensa tuntuu siltä, että hiukset ovat uudestisyntyneet. Olo on upea. Nämä tuotteet on upeita. On todella harvinaista löytää omalle iholleen ja hiuksilleen sopivia tuotteita, mutta nämä Saaren Taika -tuotteet on puhdasta rakkautta mun kuontalolle.”

”Tykkäsin kovasti! Itselläni on luonnonkiharat hiukset. Tuntuu ettei ole löytynyt tuotetta mikä sopisi hiuksiini, joka myös saisi hiukset tuntumaan pehmeiltä ja taipuisammilta. Nyt löytyi Curl Care 3 in 1 hoitoaine. Tämän tuotteen käytönjälkeen hiuksia pystyi helpommin käsitellä ja niissä oli selvästi enemmän eloa kuin ennen. Olen tyytyväinen. ”

”Ihanat, ensiluokkaiset tuotteet kuiville, luonnonkiharille hiuksilleni – kiharat palasivat ja samoin taasen luonteva kosteus hiuksiin! Suosittelen ehdottomasti Curl Care Shampoota ja Curl Care hoitoainetta.”

”Heti ensimmäisen Curl Care hoitoaineen käyttökerran jälkeen hiukseni olivat ihanan pehmeät ja kiiltävät, kihara nousi kauniisti esiin ja pinnan pörröisyys oli tiessään.”

 

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi